h1

ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ…

03/01/2014

Το βασικότερο εργαλείο της καθολικής επικράτησης των Μνημονίων σε όλες τις χώρες τις οποίες αγκίστρωσαν στα ματωμένα, γαμψά τους νύχια το ΔΝΤ και η Διεθνής των Αγορών, υπήρξε η εφαρμογή των κανιβαλικών μεθόδων της Κοινωνικής Μηχανικής.

Αυτό που ονομάζουμε «σαλαμοποίηση».

Κεντρικό αξίωμα της Κοινωνικής Μηχανικής είναι ο κατατεμαχισμός και ο κατακερματισμός προηγουμένως ενός συμπαγούς μέχρι πρότινος λαού σε: εργαζόμενους, τάξεις, συντεχνίες, ομάδες, ομαδούλες, γκρούπες, υπογκρούπες, ανθυπογκρούπες, ευαίσθητους, γυναίκες, άντρες, παιδιά, γέρους, νέους, εφήβους, ΑΜΕΑ, δημόσιους υπαλλήλους, ιδιωτικούς υπάλληλους, εργοδότες, ελευθεροεπαγγελματίες, άνεργους, ημιάνεργους, δασκάλους, καθηγητές, μηχανικούς, γιατρούς, εμπόρους, συνταξιούχους, ανάπηρους, οριζόντια και κάθετα, γιατί μόνο έτσι μπορούν οι θρασύδειλοι πλην στυγνοί εγκληματίες επιτιθέμενοι, να εφαρμόσουν με αποτελεσματικότητα την εθνοκτόνα δράση τους, σε συνεργασία με τους εγχώριους (ελληνόφωνους) εντολοδόχους.

Επιλέγουν κάθε φορά να επιτεθούν σε ένα «τεμάχιο», σε ένα τμήμα, σε ένα ανθυποκλάσμα του λαού, όσον το δυνατόν μικρότερο, το οποίο το καταβάλλουν και το αναισθητοποιούν με συνεχή συντριπτικά οικονομικά χτυπήματα, εξοντώνοντάς το στην κυριολεξία, στο τέλος.

Δεν επιτίθενται στον Λαό ως Όλον, ως Σύνολο, έργο σαφώς πολύ πιο δύσκολο, το οποίο μόνο με βομβαρδισμό ή απροκάλυπτη εισβολή ξένης δύναμης θα μπορούσαν να το πετύχουν, κάτι που οι μνημονιακοί δυνάστες προς το παρόν το αποφεύγουν, παρά προτιμούν να λειτουργούν ως ερπετόμορφα υποκείμενα με λευκά κολλάρα, ως clean cut οικονομικοί εγκληματίες!

ΩΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΣΕ ΑΡΓΗ ΚΙΝΗΣΗ…

 Στο πλαίσιο της εφαρμογής της Κοινωνικής Μηχανικής είναι η ανάθεση της είσπραξης των χρεών μας στους δήμους.

Αφού για 45 συναπτά έτη η μεταπολίτευση αποκέντρωσε την διαφθορά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, λερώνοντας τους πάντες, τώρα οι δήμοι και σε ρόλο δημίων.

Δημίων της εφορίας και της κομμουνιστικής απαλλοτρίωσης και δήμευσης ιδιωτικής περιουσίας.

Το όνειρο του Λένιν το πραγματώνει ο Σαμαράς.

Και τα απειλητικά κατασχετήρια που έφθασαν βροχηδόν από διάφορους δήμους στα ελληνικά σπίτια μέσα στις γιορτές, είναι μόνο η αρχή.

Σκεφθείτε απλώς τον γείτονά σας, στην μικρή σας πόλη, με τον οποίον ανταλλάσσετε καθημερινά την καλημέρα, και ο οποίος τυχαίνει να εργάζεται στην υπηρεσία εισπράξεων του δήμου, να σας επισκέπτεται ξημερώματα με το κατασχετήριο και την έξωση ανά χείρας, συνοδεία περιπολικού!

 Η πρόκληση μικρών εμφυλίων σε όλες τις τοπικές, πλέον, κοινωνίες είναι ο επόμενος στόχος τους, ώστε είτε να κρατήσουν τον πληθυσμό σε καταστολή είτε να εκτραχύνουν την κατάσταση τόσο πολύ όσο χρειάζεται για να μπορέσουν να επιβάλλουν ανοιχτά την θηριώδη δικτατορία την οποία ονειρεύονται και να μας εξαφανίσουν από προσώπου γης, διότι δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα… και να προκαλέσουν την ξένη εισβολή ή τον βομβαρδισμό!

 Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, Η ΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!

 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΑ ΔΙΠΟΔΑ, ΖΙΖΑΝΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΤΡΙΦΑΤΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΜΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΒΑΘΟΣ!

 Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Ο «ΣΤΡΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ-ΑΓΓΕΛΟΣ, ΑΛΥΣΟΔΕΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΗ.

 ΤΟ ΜΩΣΣΑΪΚΟ… ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΕ.

Advertisements
Αρέσει σε %d bloggers: