h1

Διακοπή της χρηματοδότησης… Οι έχοντες τιμωρούν τους μη έχοντες, γιατί μοιράζουν όχι αυτό που τους περισσεύει, αλλά από το υστέρημά τους! Γράφει η Ιουλία.

19/12/2013

Διακοπή της χρηματοδότησης … …γιατί;

Πιστεύουν ή μάλλον είναι σίγουροι ότι χωρίς χρήμα, χωρίς εξαγορά ψήφων θα πέσουν τα ποσοστά. Δηλ. όλοι όσοι είχαν ενταχθεί στους κομματικούς στρατούς είχαν απολαβές; άρα ο έρμος ο Πάγκαλος είχε δίκιο;
Τώρα που αποφάσισαν να το παίξουν «νόμιμοι», «ηθικοί», «πατριώτες» και γενικά τάξη και ηθική είπαν να κάνουν το επόμενο τεστ.
Τι έκαναν τόσα χρόνια; έδιναν για να παραμείνουν, δηλ. εξαγόραζαν; Αρα σύμφωνα με τον συλλογισμό τους η Χ.Α ανεβάζει τα ποσοστά γιατί μοιράζει τρόφιμα από τα χρήματα που παίρνει από την χρηματοδότηση – το αίμα που δεν ήταν χρηματοδοτούμενο φρόντισαν μ΄άλλο τρόπο να μην φτάσει στον προορισμό του.

Τώρα λοιπόν οι έχοντες τιμωρούν τους μη έχοντες γιατί μοιράζουν όχι αυτό που τους περισσεύει αλλά από υστέρημά τους.

Όταν διαπομπεύουν τα πιόνια του ΔΙΚΟΥ τους συστήματος σκεφτείτε γιατί είναι ικανοί. Η κακή διαχείριση είναι πιο σιωπηλή από τις μαϊμού πινακίδες ενός ηλίθιου πολιτικού που τον έδωσαν λεία στα μέσα. Οι Ρωμαίοι έριχναν στα λιοντάρια του Χριστιανούς και το πλήθος επευφημούσε τον αυτοκράτορα και οι κραυγές ξεσήκωναν τα λιοντάρια να ξεσκίσουν το θήραμα.

Τελικά μια γυναίκα υπερασπίστηκε τη Δημοκρατία γιατί … …”Η αρετή είναι η πεμπτουσία της Δημοκρατίας” (Ροβεσπιέρος ).
Οι ίδιοι ξεφτιλίζουν τη δικαιοσύνη όταν δεν περιμένουν την ΔΙΚΗ της απόφαση, ή είναι ΚΟΙΝΗ απόφαση;

Αν οι άνθρωποι πάνε στη Χ.Α μ΄ελπίδα και όχι από απόγνωση ο στόχος της διάλυσης δεν είναι εφικτός.

Όταν κάποιος ελπίζει πρέπει να προσέχεις πολύ, γιατί η διάψευση της ελπίδας είναι πιο οδυνηρή από τη σκοτεινιά και την μπόχα, σημαίνει ότι είναι ζωντανός ότι υπάρχει σπίθα.

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Στην ιστοσελίδα της ΧΑ δίνεται και ο «ουσιαστικός» λόγος για τον οποίο βιάζονταν για την διακοπή χρηματοδότησης της ΧΑ, δια μέσω του στόματος Μεϊμαράκη. Κατά τα άλλα, αν οι «τοξότες» νομίζουν οτι έτσι θα δυσκολέψουν τον πολιτικό αγώνα της ΧΑ, είναι πολύ γελασμένοι. Μάλλον επειδή κρίνουν εξ’ιδίων τα αλλότρια, για την ακρίβεια.

  Η μοναδική κίνηση που μπορεί να δημιουργήσει (προσωρινό, βέβαια, μόνο) πρόβλημα στην ΧΑ μα ΚΥΡΙΩΣ στον Λαό που την στηρίζει ως τελευταία ελπίδα του, είναι μια αντισυνταγματική απαγόρευση από εκλογές. Θα τολμήσουν; Θα δείξει…

  Κατά εκεί πάει όμως το πράγμα απ’ότι φαίνεται, δυστυχώς.


 2. Εύστοχες οι παρατηρήσεις του άρθρου.
  Η Χα είναι «εχθρός» για όλο αυτό το ελεεινό σύστημα των πανηλίθιων Λιάπηδων, των αφιονισμένων συριζαίων, των προστατών του…προλεταριάτου που, εγκατεστημένοι βορείως των Αθηνών, στριγγλίζουν υστερικά εντός του…ναού της Δημοκρατίας τους – της δήθεν Δημοκρατίας τους – » φασίστας να μη μείνει», των πρωθυπουργών με τα παροπλισμένα θηριώδη αμάξια για να μην πληρώσουν τέλη κυκλοφορίας, των πρωθυπουργών που ανέστειλαν την σωστή κινητοποίηση του Ναυτικού μας στα Υμια, των Τσουκαλάδων ή Φωτόπουλων ή Κολλάδων.

  Κι επειδή είναι όντως η ΧΑ εχθρός τους, δηλ. εχθρός του Αδικου, Της Κλεψιάς, του Στραγγαλισμού της Ελλάδας μας εφαρμόζουν τα «κόλπα» που επισημαίνει η συναγωνίστρια Ιουλία, για να σώσουν τα…τομάρια τους.

  Σίγουρα θα προχωρήσουν και σε άλλα αντισυνταγματικά μέτρα.
  Ομώς, η κατακλείδα του άρθρου της Ιουλίας θα τους δώσει την απάνηση:
  «…η διάψευση της ελπίδας είναι πιο οδυνηρή από τη Σκοτεινιά και τη Μπόχα…»!
  Είμαστε όντως ζωντανοί, ακόμα και άνεργοι και αφραγκοι και άστεγοι κι απελπισμένοι.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: