h1

Πολυπολιτισμική και ‘διαφορική’ κοινωνία σε σήψη. Προπαγάνδα υπέρ ομοφυλόφιλων σε παιδιά έξι ετών με τις ευλογίες του κράτους. Π. τον π. αγαπά, π. την π.!

13/12/2013

Κεντρική Ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής: Πολυπολιτισμική κοινωνία σε σήψη: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε παιδιά έξι ετών!

Πολυπολιτισμική κοινωνία σε σήψη: Ομοφυλοφιλική προπαγάνδα σε παιδιά έξι ετών!

Έχουμε γίνει πλέον όλοι κοινωνοί της καθεστωτικής προπαγάνδας περί «μαθημάτων μίσους» της Χρυσής Αυγής, όπως και των αρλουμπολογιών που αναμασιούνται από σύσσωμο τον καθεστωτικό τύπο περί «προσηλυτισμού». Και όλα αυτά με βάση απλά μαθήματα Ιστορίας και μυθολογίας, στα οποία δεν γινόταν κανενός είδους πολιτική νύξη. Είχαμε καταδείξει την υποκρισία τους από την πρώτη ημέρα κάνοντας λόγο για τα μαθήματα «προλεταριακού διεθνισμού» που παρείχε το ΚΚΕ σε ανήλικα παιδιά.

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται πλέον να καταδείξει την καθεστωτική υποκρισία και να αποδείξει τον κίνδυνο που διατρέχουν τα παιδιά από την αναλγησία των κυβερνώντων στο δρόμο προς την παγκοσμιοποίηση και την δημιουργία της περιβόητης «ανοιχτής κοινωνίας» του Πόππερ και του Σόρος.

Διαβάζουμε λοιπόν σε ενημερωτική ιστοσελίδα της Πελοποννήσου ότι «με την ειδική προβολή RAINBOW-Rights Against Intolerance: Building an Open-Minded World / Δικαιώματα Ενάντια στην Έλλειψη Ανοχής: Χτίζοντας Έναν Ανοιχτό Μυαλό Κόσμο, συνεχίζονται σήμερα Τρίτη, οι παράλληλες εκδηλώσεις του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για Παιδιά και Νέους». Παρακάτω εξηγεί επακριβώς τι πρόκειται να συμβεί: «Πρόκειται για ένα πρόγραμμα- εργαλείο για εκπαιδευτικούς, με ταινίες για μαθητές ηλικίας 6 έως 16 ετών, σχετικά με το δικαίωμα στη διαφορετικότητα και το σεξουαλικό προσανατολισμό.».

Μας λένε, δηλαδή, ευθαρσώς ότι θα προβάλλουν σε εξάχρονα παιδιά προπαγανδιστικές ταινίες σχετικά με τους ομοφυλόφιλους κάθε είδους. Και δεν επεμβαίνει το κράτος να σταματήσει αυτό το αίσχος! Ας δούμε, όμως, την υπόθεση μίας από τις ταινίες που θα προβληθούν σε ανήλικα παιδιά, για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος αυτού του αίσχους.

Μία από τις ταινίες που θα προβληθεί είναι η «Από τον Λούκας μέχρι την Λούους». Ας δούμε την «υπόθεση» του «έργου», όπως αυτή παρατίθεται στην ιστοσελίδα της οργάνωσης που κάνει την προβολή. «Η Λούους γεννήθηκε ως Λούκας, αγόρι. Μα στο μυαλό του είναι ένα κορίτσι. Τι συμβαίνει μετά; Πως γίνεσαι κορίτσι και πως είναι να είσαι ακόμα αγόρι; Σου επιτρέπεται η είσοδος στα αποδυτήρια των κοριτσιών ή πρέπει να πας στων αγοριών; Τι συμβαίνει όταν πας για κολύμπι;»

Ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς είχε κατακεραυνώσει από βήματος της Βουλής την αντεθνική κυβέρνηση για την προπαγάνδα της ανωμαλίας που προωθεί στα σχολεία. Μην αναρωτιούνται κάποιοι, γιατί οι Συναγωνιστές παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι στον Κορυδαλλό…

Advertisements

3 Σχόλια

 1. Αίσχος!!!!!!!!
  Κι ακόμα πιο αίσχος είναι ότι μόνον η Χρυσή Αυγή προβάλλει και στιγματίζει την παιδοκτόνο προσπάθεια των ξεφωνημένων κίναιδων να «μυήσουν» τα παιδάκια στο αφύσικο – επικίνδυνο από πλευράς υγείας – απεκδυμένο παντός τρυφερού συναισθήματος ομοφυλοφιλικό σεξ.

  Πιστεύω ότι και σ΄αυτή την περίπτωση η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας θα σταθεί δίπλα μας και θα επαινέσει τη ΧΑ και γι΄αυτή τη μάχη της.

  Προσωπικά, έχω ανατριχιάσει διαβάζοντας την ανάρτηση.


 2. ΔΥΣΠΙΣΤΕ, η διάβρωση είναι ως τα θεμέλια και ο εκφυλισμός του DNA καρκινωματώδης.
  Αν οι Έλληνες γονείς ανέχονται να υποβάλλονται τα παιδιά τους σε καταιγισμό εικόνων εκφυλισμού τύπου παρελάσεων αρρώστων αντί του Σπαρτιάτικου Προτύπου της Χρυσής Αυγής που προσωποποιείται στην φωτεινή εικόνα του νεαρού καταδρομέα Η. Κασιδιάρη με το βλέμμα της άδολης αγάπης προς την Πατρίδα ενός 19χρονου, υπάρχει τεράστιο θέμα.


 3. Ναι,υπάρχει τεράστιο θέμα, Αλλενάκι. Θεμα ασυλλήπτου σήψεως μέσω της οποίας επιχειρείται η χειραγώγηση των νεωτέρων γενεών μας ΚΑΙ μέσω της ομοφυλοφιλικής διαταραχής της προσωπικότητάς τους.

  Εχουν προηγηθεί οι χυδαίες αλλοιώσεις της Ιστορίας μας, η καταρράκωση του κύρους του εθνικού μας συμβόλου το οποίο «…έλα μωρέ, ένα πανί είναι», η εξαναγκαστική συγχρώτιση των παιδιών μας με τα ξενάκια και με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί η απόδοση των σχολείων μας διεθνώς και, το κυριώτερο, η προώθηση προτύπων που δεν δούλεψαν ποτέ στη ζωή τους, που βωμολοχούν, που θεωρούν την αγάπη για την Πατρίδα «ξεφτίλα», που πετούν πέτρες και μολότωφ στα όργανα της Τάξης κλπ.

  Δεν μας σώζει ούτε ένας νέος…κατακλυσμός του Νώε αν επιτρέψουμε να ευοδωθούν τα σχέδιά τους.
  Πάει το ελληνικό έθνος, θα σβύσει οριστικά κι αμετάκλητα, αφού τα νέα ομοφυλοφιλικά ζευγάρια δεν τεκνοποιούν.

  Ας μου επιτραπεί να παραθέσω την προσωπική μου άποψη για την αποτροπή των καταχθόνιων σχεδίων τους:
  – το πρώτο – πρώτο πράγμα που πρέπει να επιδιώξουμε σαν Εθνικιστές και πατριώτες που είμαστε, είναι η επιβολή Ανεξάρτητης Υπεύθυνης Δικαιοσύνης.
  Εργο της η ανατροπή και ακύρωση όλου του σημερινού σάπιου δικαιϊκού μας συστήματος κι η εγκαθίδρυση ενός νέου συστήματος διακυβέρνησης όπου θα επικρατούν η εντιμότητα, η υπευθυνότητα, οι Αρχές, ο σεβασμός των Ιερών και Οσίων μας,

  Χωρίς παρωπίδες και με το χέρι στην καρδιά δηλώνω πως δεν υπάρχει σήμερα άλλη πολιτική επιλογή από τη Χρυσή Αυγή.
  Αυτό το εθνικιστικό κόμμα που κατάκαιρούς και σε ανύποπτους χρόνους αποδεικνύει με τα λόγια και τις πράξεις της ότι είναι
  ΜΟΝΑΔΙΚΗ Δύναμη για τη συνέχιση της ελληνικής φυλής.
  ΜΙΑ και ΜΟΝΗ πολιτική δύναμη, με ψυχωμένους ανθρώπους, εμφορούμενους από το αθάνατο Ελληνικό Πνεύμα.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: