h1

Για κατοχή βιβλίων απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρ. Παππά. Αποκαλύφθηκε η πολιτική δίωξη!

11/12/2013

Για κατοχή βιβλίων απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά – Αποκαλύφθηκε η πολιτική δίωξη!
Οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής, εναντίον του Γενικού Γραμματέα και βουλευτών της, είναι σαθρές, τα κίνητρά τους αμιγώς πολιτικά και καμία σχέση δεν έχουν με την Δικαιοσύνη και τον Νόμο.

Αυτό επιβεβαιώνεται πανηγυρικά από την απόφαση της Ειδικής Ανακρίτριας Εφέτη Ιωάννας Κλάπα – Χριστοδουλέα να απορρίψει την αίτηση αποφυλακίσεως του Βουλευτή Επικρατείας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Χρήστου Παππά. Τι του καταλογίζει η κυρία ανακρίτρια; Τα …βιβλία που είχε στην βιβλιοθήκη του σπιτιού του δεν ήταν προφανώς του γούστου του δικού της και των προϊσταμένων της! Δίωξη λοιπόν και προφυλάκιση για κατοχή… βιβλίων.

 

Ιδού το σκεπτικό της κυρίας ανακρίτριας: «Στο σημείο αυτό πρέπει να επισημανθεί ότι α) επί του βιβλίου με τον τίτλο «ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΙ», υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του δικτάτορα Στυλιανού Παττακού, με τη φράση «Εις τον ευγενή ευπατρίδη» και ημερομηνία «22 Ιανουαρίου 2007», β) επί του βιβλίου με τον τίτλο «21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΔΙΑΤΙ; ΠΟΙΟΙ; ΠΩΣ;» υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) με τη φράση «Τιμής Ενεκεν» και ημερομηνία «8 Μαίου 2006», γ)επί του βιβλίου με τον τίτλο «Οδοιπορικό ενός Στρατιώτου 90 ετών» υπάρχει αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) , με τη φράση «Τιμής Ενεκεν» και ημερομηνία «Πάσχα 19 Απριλίου 2009», δ) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Δυστυχώς Ενικήσαμεν…» , υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού) με τη φράση «εις τον αξιότιμον φίλον μου» και ημερομηνία «8 Αυγούστου 2005» , ε) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Γενναίοι ως Έλληνες», υπάρχει ιδιόχειρη αφιέρωση του ανωτέρω (Στυλιανού Παττακού), με τη φράση «Εις τον ευγενή Ευπατρίδη» και ημερομηνία «9 Σεπτεμβρίου 2009» και στ) επί του βιβλίου με τον τίτλο «Η Ιδεολογία της 21ης Απριλίου» υπάρχει ομοίως αφιέρωση του ιδίου ως άνω δικτάτορα (Στυλιανού Παττακού) με την ίδια φράση («Εις τον ευγενή Ευπατρίδη») και ημερομηνία «Χριστούγεννα 2008».

Από τα παραπάνω καταδεικνύεται ότι τα κατασχεθέντα δεν αποτελούν αντικείμενα ιστορικής συλλογής, αλλά εκφράζουν την ιδεολογία του αιτούντος – κατηγορουμένου».

Η τελευταία αυτή φράση καταρρίπτει πλήρως τα όσα υποκριτικά αναφέρονται σε άλλο σημείο του σκεπτικού, ότι δηλαδή η ιδεολογία του αιτούντος δεν ασκεί επιρροή στην ποινική υπόθεση, αφού μάλιστα ο αιτών, όπως αναφέρεται, «δεν δικαιολογεί με πειστικότητα την ύπαρξη των παραπάνω βιβλίων»!

Υπάρχουν άραγε ακόμη σε αυτήν την χώρα σκεπτόμενοι άνθρωποι, Ακαδημαϊκοί, συγγραφείς, άνθρωποι του Πνεύματος, άνθρωποι ελεύθεροι που να μπορούν να ορθώσουν το ανάστημά τους στις εκτροπές που υλοποιεί η κυβέρνηση και οι οποίες ποινικοποιούν τη γνώμη, τη γνώση, και αυτά ακόμη τα βιβλία;

Όλοι οι Έλληνες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθετήσεως, οφείλουν να αντιδράσουν στην κατάφωρη κατάλυση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα και την καταπάτηση των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Ελληνικού λαού. Σήμερα διώκονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, αύριο όποιος τολμά να αμφισβητεί την συγκυβέρνηση Σαμαρά, τους Τροϊκανούς και τα αφεντικά τους, που δρουν ρατσιστικά  κατά των Ελλήνων μέσα στην ίδια τους την πατρίδα.

Η σπουδή της Ειδικής Ανακρίτριας – Εφέτη Ιωάννας Κλάπα-Χριστοδουλέα να απορρίψει την αίτηση αποφυλάκισης του προφυλακισμένου για ανύπαρκτα «εγκλήματα» και με ανύπαρκτα στοιχεία Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής δείχνει την κυβερνητική πρεμούρα να υλοποιήσει την  πολιτική σκευωρία εναντίον της Χρυσής Αυγής.

 Άμεσος στόχος να κρατήσει παράνομα προφυλακισμένους τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής και τους βουλευτές Γιάννη Λαγό και Χρήστο Παππά μέχρις ότου προωθήσει τα αντεθνικά της σχέδια και καταλύσει πλήρως την Δημοκρατία για την οποία υποκριτικά κόπτεται, επιχειρώντας δια των υπολειμμάτων του «ευχαριστούμε τους αμερικανούς» Σημίτη  τον αποκλεισμό των βουλευτών της από τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

 

Έτσι, όπως φαίνεται από το κείμενο της απόρριψης, ενώ στην πρώτη σελίδα της Διάταξης αναφέρεται «Ο κατηγορούμενος ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΠΑΣ κ.λ.π», στην τελευταία σελίδα 23 αναφέρεται «Για τους λόγους αυτούς απορρίπτουμε την αίτηση του κατηγορουμένου Νικολάου Μιχαλολιάκου»!

 

Διώξεις και σκευωρίες καθαρά πολιτικές που δεν έχουν καμία σχέση με την Αλήθεια και το Δίκαιο!

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Ενώ το ξενοδοχείο Αστέρας χαρίζεται κυριολεκτικά σε ισλαμοφασίστες, ενώ γράφεται στον Τύπο ότι Ελληνας επιχειρηματίας χρειάστηκε 11 (*ΕΝΤΕΚΑ) ολόκληρα χρόνια να του εγκρίνουν επένδυση 10.000.000 ευρώ, ενώ οι τρόϊκες αποβιβάζονται κραδαίνοντας έναν εφιαλτικό πέλεκυ κάθε φορά που μας κάνουν τη…χάρη να αφικνούνται οίκαδε, ενώ συμφωνούν (!) να κλείσουν την Ελληνική Αμυντική Βιομηχανία τη απαιτήσει της τρόϊκας στέλνοντας την ίδια στιγμή κατεπείγουσες παραγγελίες οπλικών συστημάτων στη Γερμανία !!!, τα κανάλια «μας» με τις ασυναγώνιστες dream teem δημοσιογράφων (;) μας προσφέρουν φρέσκο…κρέας ανθρωπινό, να μας απασχολήσουν.

  Να …θυμώσουμε ή να αηδιάσουμε ή και να αναπολήσουμε ακόμη τους αρχαίους ευθυτενείς και εκπάγλου κάλλους κούρους παρακολουθώντας έναν νέον άνδρα κοντά σε θάλασσα με περιβολή παραλίας κατακαλόκαιρο μάλιστα, που τυχαίνει να είναι βουλευτής της Χρυσής Αυγής.
  Αρα, πρέπει να διαπομπευθεί, να συκοφαντηθεί, να ευτελιστεί ή και να …εκκλείψει ακόμη κατά τη ρήση της περιώνυμης κυρίας του Περισσού.
  Επαναλαμβάνεται η παράνομη απόκτηση του στιγμιότυπου τόσο από τις Αρχές Ασφαλείας όσο και από τα άξια πλήρους περιφρονήσεως τσοντοκάναλα ξανά και ξανά, παρότι ο τηλεοπτικός χρόνος είναι κυριολεκτικά πανάκριβος: αρκετά χιλιάρικα ευρώ για 2-3 λεπτά της ώρας.

  «Καμαρώνω» κάθε βράδυ, λοιπόν, τις dream teem του Σκάϊ, του Ε, του Σταρ, του Μέγκα και ΑΝΤ1 με τις ευειδείς κυρίες και τους ατσαλάκωτους κυρίους να βυσσοδομούν κατά της ΧΑ, ενός κόμματος που ψηφίστηκε από Ελληνες πολίτες αν και δεν υποσχόταν θέσεις στο Δημόσιο κι άλλα εκμαυλιστικά.
  Παρακολουθώ και αμφιβάλλω αρκετές στιγμές αν είμαι όντως εν εγρηγόρσει και δεν βλέπω εφιαλτικό όνειρο. Τόσο εξωφρενικά και μιαρά βρίσκω τα καμώματα των ανθρώπων αυτών, δημοσιογράφων και εντολέων τους, που έχουν μετατρέψει την Πολιτική και την ενημέρωση της κοινής γνώμης σε …κάτς άνευ όρων και περιορισμών, σε εφιαλτική ανθρωποφαγία.


 2. Ζούμε την αναπαράσταση της »φωτιάς της ματαιοδοξίας » .Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: