h1

Σύμφωνα με Κούλογλου και Καζάκη, η Χρυσή Αυγή διατάζει τη δολοφονία της! Λογοκλόποι και διάττοντες πολιτικοί βερβερίνοι ανταγωνίζονται σε αισχρούς υπαινιγμούς κατά της Χρυσής Αυγής, μη έχοντας διδαχθεί τίποτα από τον έντιμο ομοϊδεάτη, Τάκη Φωτόπουλο.

19/11/2013

«Η Χρυσή Αυγή είναι ο υπ΄αριθμόν ένα εχθρός της Υ/Ε ελίτ». Τ. Φωτόπουλος. ____________________________________________________________ Κούλογλου και Καζάκης.
Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει.
Από μέρες, για να αποδείξουν αυτήν την διαβόητη συστημικότητα της Χρυσής Αυγής, αυτήν την μαγική εικόνα, που όλο τους ξεφεύγει, προπαγανδίζουν βέβηλα ότι τις δολοφονίες των δύο παιδιών τις οργάνωσε …η ίδια -«κασιδιάριδες και Σία»- κατά Καζάκη!
Ή, τις εξετέλεσε κιόλας!
Ώστε να ξεπλύνουν την άκρα αριστερά, την ίδια στιγμή που η άκρα αριστερά με  «επαναστατική»  αγαλλίαση αναλάμβανε την ευθύνη για το διπλό φονικό και διατυμπάνισε στην προκήρυξη. Μην και δεν το εμπεδώσουμε. Τόσα χρόνια, ήμαρτον πια!

Καζάκης και Κούλογλου.
Τυφλωμένοι από πολιτικό φθόνο, δεν παραδειγματίζονται από τον έντιμο αριστερό Έλληνα διανοητή Τ. Φωτόπουλο.

Και αν ένας Τάκης Φωτόπουλος φαίνεται λειψός σε αυτά τα τιτάνια μεγέθη της «αριστερής διανόησης», έρχεται η πραγματικότητα να τους διαψεύσει, οικτρά!

Μια πραγματικότητα, που είναι αδυσώπητη για τους παράνομα φυλακισμένους Εθνικιστές Πολιτικούς Κρατούμενους και τους οικείους τους, αδυσώπητη και για όλους τους υπόλοιπους Συναγωνιστές, τα μέλη και τα στελέχη του Κινήματος, που είναι σάρκα από τη σάρκα του Ελληνισμού, και που καταδιώκονται, που χτυπιούνται από τον μνημονιακό κυκλώνα, που ματώνουν από την εγκληματικότητα των αγαπημένων μεταναστών των δύο αυτών υποκειμένων, τέκνα ενός Ελληνισμού που βλέπει την Πατρίδα του να μετατρέπεται σε κακό παράδειγμα, σε αθλιότερο των αθλίων προτεκτοράτο, σε χλεύη της Ιστορίας, σε ντροπή των Προγόνων του!

Μια πραγματικότητα που αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο από αυτό που θέλουν να καταπιούμε οι δυό ινστρούχτορες.

Την πραγματικότητα που φωνάζει ότι, «θέλοντας και μη θέλοντας, η Εθνομαρτυρική πια Χρυσαυγή διέβη τον Ρουβίκωνα και ανήχθη στον υπ’ αρ. ένα εχθρό της Νέας Τάξης Πραγμάτων παγκοσμίως« – αυτό που στην ανάλυσή του ο Τ. Φωτόπουλος αποκαλεί Υπερ_Εθνική_Ελίτ, (ΟΗΕ, ΙΜF, Εταιρειοκρατία, Σιωνισμός, Ισλάμ ναι!, Μετακίνηση Κεφαλαίων και Μαζών, Υπερκέρδος) ουσιαστικά είναι το ίδιο πράγμα με αυτό που εννοούμε εμείς ως ΝΤΠ.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΠΙΑ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ.
ΕΙΜΑΡΜΕΝΗ έγραψε ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ… Ειμαρμένη. Γράφει ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

Ας αφήσουμε λοιπόν την αμείλικτη για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές πραγματικότητα να μιλήσει… και να πει εάν η Χρυσή Αυγή ωφελείται, ή… εάν κινδυνεύει με φυσικό αποδεκατισμό, εάν η καταδίωξη συνεχίσει – που θα συνεχίσει!

– Η συνεχιζόμενη -άγνωστο για πόσο ακόμα- και για τούτο επικίνδυνη για τους ίδιους και τους οικείους τους παράνομη και άδικη φυλάκιση της Ηγεσίας της Χρυσής Αυγής: Η απελευθέρωση των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων είναι επιτακτική προτεραιότητα, αδήριτη ανάγκη.

– Η συνεχιζόμενη μοχθηρή καταδίωξη από το Σύστημα ΟΛΩΝ των υπόλοιπων βουλευτών, στελεχών και μελών του Κινήματος, με διακηρυγμένο στόχο την ΦΥΣΙΚΗ τους εξόντωση.
Να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Παρά την δημοσκοπική ενθαρρυντική εικόνα, το σύστημα επιφέρει συνεχώς χτυπήματα στην Χρυσή Αυγή. Η αγωνία στα πρόσωπα των οικείων των φυλακισμένων Συναγωνιστών είναι έκδηλη … Και ας χαμογελούν με κουράγιο.

– Η επισειόμενη νιοστή άρση ασυλίας (αίτημα του Κινήματος) που βεβαίως περιγελάται από τους Συναγωνιστές!

– Η ύπουλη αφαίρεση της αστυνομικής προστασίας από τους βουλευτές, που στόχο έχει την έκθεσή τους στα σκόπευτρα των δολοφόνων.

– Η απομάκρυνση της αστυνομικής περιπολίας πέριξ όλων των Τοπικών Οργανώσεων.

– Η κατάσχεση και η κλοπή των αλεξίσφαιρων των δύο Εθνομαρτύρων (εδώ θα πρέπει ωστόσο να σημειώσω, ότι αυτή είναι η συνήθης πρακτική της αστυνομίας, όταν «μπουκάρουν», μπουκάρουν για τα καλά, και τα φανελάκια… από τις ντουλάπες «αρπάνε», ναι;), κατάσχεση η οποία βεβαίως επισύρει ποινική δίωξη εντολέων και εκτελεστών της εντολής κατάσχεσης.

Αυτή η ζοφερή πραγματικότητα, για τους σύγχρονους νεο-οργουελ σημαίνει οτι η Χρυσή Αυγή διατάζει τη δολοφονία της διότι έτσι ωφελείται!

Ωστόσο…
Και Κούλογλου και Καζάκης έχουν σε ένα πράγμα δίκαιο.

Και γι’ αυτό τρέμουν!!!
ΔΙΟΤΙ, ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΔΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ Ή ΔΕΝ ΕΞΕΤΕΛΕΣΕ!!!
ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ Ή ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ… ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΥΛΙΣΤΕΣ!!!

Και τι είναι αυτό που τους κάνει και τρέμουν;
Πως το Αίμα των Νεκρών Συναγωνιστών μας πράγματι καθαγίασε την Χρυσή Αυγή!
Και το Φωτοστέφανο που της πέρασε είναι το Φυσικό Φωτοστέφανο του Εθνομάρτυρα.

Τα κίνητρα του Κούλογλου είναι λίγο πολύ γνωστά. Ένας διεθνιστικός αχταρμάς και το αριστερό μελό που πουλάει. Πολύ πουλάει. Το ότι είναι και  αντιγραφέας του κόπου άλλων* καταδεικνύει το ποιόν του (η λεπτομέρεια).

Τα κίνητρα του Καζάκη είναι όμως διαφορετικά.
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Ίδια με τα κίνητρα της ψοφοδεξιάς.
Ψοφοδεξιά και Καζάκης (ο φέρελπις οικονομολόγος που σταδιοδρόμησε στις Πλατείες) είδαν μια Χρυσαυγούλα με το καλημέρα να τους αποσπά με τσαμπουκά την Προτίμηση των Ελλήνων.

Γιατί;
Γιατί οι Ελληνες διείδαμε «κάτι» στην Χρυσή Αυγή!

Διείδαμε Αλήθεια.
Διείδαμε Συνέχεια.
Διείδαμε Συνέχιση.
Διείδαμε Σύνδεση με το Παρελθόν.
Και Ένωση με τον κορμό της της Μητέρας Πατρίδας, που είχε αποκοπεί.

Και θελήσαμε να έχουμε Μέλλον σε αυτά τα Χώματα.
Σε αυτά. Εδώ.
Όχι σε άλλα!
Στα χώματα των προγόνων μας.

Ακούσαμε το θρόισμα των φύλλων στο Δένδρο του Ελληνισμού, που κλαδιά του είμαστε όλοι… ναί;…
Ακούσαμε τη Φωνή της, που είναι η Φωνούλα του Έθνους μας που ξεψυχάει

Και αντικρύζουμε την Εικόνα μας μέσα σ’ Αυτήν.
Αντικρύζουμε δηλαδή Το Όμοιο.
Αυτό που στα «εθνικιστικά» και στα «χρυσαυγίτικα», στα ομηρικά δηλαδή, ναι;… ειπώθηκε ως «Το Όμαιμο, Το Ομόφυλο, Το Ομότροπο, Το Ομόθρησκο, Το Ομόγλωσσο»
ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΜΕ «ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ»

Και γι’ αυτό της τείναμε το χέρι-εντολή με Ελπίδα.
Και το Χέρι-Εντολή του Έθνους! αυτοί οι κατάπτυστοι ταλιμπάν, ΔΕΝ μπορούν πλέον να το διαχωρίσουν από την Χρυσή Αυγή.

«Φωνάζει ο κλεφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης» λέμε στα ελληνικά τα μέρη.
Για τους δύο αυτούς, δεν ξέρω από ποια μέρη κρατά η σκούφια τους …

Advertisements

3 Σχόλια

 1. Reblogged this on ειρηνικά~ we come in peace.


 2. Τέτοια είναι τα «αστέρια» των κομμάτων που κατάντησαν την Ελλάδα σκουπιδότοπο, τη Βουλή αχταρμά ετερόκλιτων υστερικών – ανίκανων – ανίδεων περί την νομοθέτησιν – τρίτου φύλλου ενίοτε – γελοίων πολλάκις και κατάπτυστων γενικώς ανθρωποειδών χωρίς νου και ηθική.
  Βδελυρά υποκείμενα, άπληστα κι αδίστακτα που «σκοτώνουν» καθημερινά με τις πράξεις τους κι από ένα ακόμα «κομμάτι» της Πατρίδας μας.

  Τους γνωρίσαμε δεκαετίες τώρα και υφιστάμεθα τα αποτελέσματα των «έργων» τους.

  Η νέμεσις πρέπει να τους «θυμηθεί» οπωσδήποτε όταν έλθει η ώρα της «βασιλείας» της.


 3. Πίστις Αγών Νίκη
  Μελετήστε και ερευνήστε.

  Συνθέστε το παζλ με κριτική σκέψη και συμπερασματικά, από όλα τα συμβαίνοντα.

  Κλείστε τα αυτιά και τα μάτια στους εχθρούς μας, που δαιμονοποιούν και μάχονται λυσσαλέα αυτή τη μοναδική δύναμη σωτηρίας του τιμημένου Έθνους μας, επειδή γνωρίζουν ότι όταν αναληφθεί η εξουσία από αυτή τη δύναμη, όλοι οι υπεύθυνοι θα τιμωρηθούν όπως πρέπει (εκτός των φυλακίσεων, θα υπάρξει και δήμευση περιουσιών).

  Εφόσον πιστέψετε, αγωνιστείτε με κάθε τρόπο (εθελοντισμός, αιμοδοσία, παρουσία στα γραφεία (προσφέρει απίστευτη ψυχική δύναμη το να γνωριζόμαστε, συζητάμε και ανταλλάσουμε απόψεις με τα αδέλφια μας συναγωνιστές)). Δεν είναι ηθικό να περιμένουμε τη λύση των προβλημάτων μας με μια ξερή ψήφο μόνο, αφήνοντας άλλους να αγωνίζονται για εμάς.

  Και η Νίκη είναι δεδομένη εφόσον δράσουμε με μια ψυχή και ενωμένοι.

  Καλή δύναμη σε όλους τους καλοπροαίρετους συνέλληνες σε ότι και αν τους φωτίσει ο ΜεγαλοΔύναμος.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: