h1

«Πόρισμα» εισαγγελέα Βουρλιώτη – προκήρυξη τρομοκρατών: Συγκοινωνούντα δοχεία…

17/11/2013

«Πόρισμα» εισαγγελέα Βουρλιώτη – Προκήρυξη τρομοκρατών: Συγκοινωνούντα δοχεία… Από το Ιστολόγιο Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων

 “…Η βία για τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» είναι το μήνυμα και όχι το μέσον επίτευξης των όποιων επιδιώξεών τους…”
Από το
«ΠΟΡΙΣΜΑ»  ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ, σελ.4., 28/09/2013

«…Η βία για την Χρυσή Αυγή δεν είναι εργαλειακό μέσο, αλλά αυτοσκοπός…»
Από την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ-ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ, σελ.4, 16/11/2013

Η ομοιότητα στην επιχειρηματολογία και στην έκφραση, συγκλονίζει.
Κοινή επιχειρηματολογία, κοινή σκέψη, σχεδόν ίδιος τρόπος έκφρασης. Τα συγκεκριμένα αποσπάσματα των ανωτέρω κειμένων είναι χαρακτηριστικά. Η στοχοποίηση προηγείται της φυσικής εξόντωσης. Το  περίφημο «πόρισμα» Βουρλιώτη αναφέρεται σε «μέλη της Χρυσής Αυγής». Γενικά και αόριστα. Συλλήβδην. Η αποθέωση της συλλογικής ευθύνης. Ο ευτελισμός της νομικής επιστήμης, η κατακρεούργηση του δικαιικού μας συστήματος και του νομικού μας πολιτισμού. Στοχοποιεί φυσικά πρόσωπα όχι για τις πράξεις τους, αλλά για τις ιδέες τους.
Και τους δίνει βορά στον όχλο. Στον όχλο των μέσων μαζικής εξαπάτησης, της αριστεράς και των υποστηρικτών της κυβέρνησης. ΄Ολοι τους ορμώμενοι από διαφορετικά κίνητρα και διαφορετικές αφετηρίες. Και όλοι τους, από τους ακροαριστερούς δολοφόνους έως τον πρωθυπουργό, τον υπουργό δημόσιας τάξης και τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να χρησιμοποιούν σχεδόν τις ίδιες εκφράσεις στις δημόσιες προτροπές τους: Τσακίστε τους,  διαλύστε τους, εξολοθρεύστε τους. Θάνατος, κρεμάλα, εκδίκηση. Είναι ναζί, εγκληματίες, δολοφόνοι.
Και ήρθαν οι αληθινοί δολοφόνοι. Οι οποίοι κινήθηκαν εντός του κλίματος  που η κυβέρνηση και τα Μ.Μ.Ε επί ένα μήνα είχαν δημιουργήσει. Και απλώς έκαναν πράξη τις προτροπές των ομοϊδεατών τους. «Τσακίστε τους φασίστες». «Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες».Και τους τσάκισαν τους «φασίστες». Τους «εγκληματίες» κατά Βουρλιώτη, Σαμαρά και Δένδια. Τους τσάκισαν με σφαίρες. Και τους δύο. Και τον Γιώργο και τον Μανώλη, παραλίγο και τον Αλέξανδρο. Και μαζί και τους γονείς τους και την ανάπηρη αδελφούλα του Γιώργου.

Και έστειλαν τους δύο Συναγωνιστές στο Πάνθεον των Ηρώων της Φυλής και του Έθνους μας. Και κατέστησαν πλέον σε όλους εμάς που μείναμε πίσω, τον Αγώνα για την Νίκη μονόδρομο. Αγώνας  με όπλο την Πίστη ότι πράττουμε το σωστό και το Δίκαιο. Αγώνας όμως χωρίς μίσος. Το μίσος δεν έχει καμία θέση στις ψυχές μας ,γιατί πολύ απλά εμείς δεν είμαστε σαν τους δολοφόνους, σαν τους ομοϊδεάτες τους, σαν τους φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς των εγκλημάτων τους.

Στους δικαστικούς λειτουργούς οι οποίοι, στο πλαίσιο της απέλπιδος προσπάθειας να στηριχθούν νομικά οι πολιτικές διώξεις κατά του νομίμου πολιτικού κόμματος της Χρυσής Αυγής, πράττοντας κατά κακή εκτίμηση των πραγματικών περιστατικών και κατά εσφαλμένη ερμηνεία και εφαρμογή ποινικών διατάξεων , συμμετείχαν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο  στον βιασμό του νομικού μας πολιτισμού μέσω  της καταστρατήγησης των διατάξεων του Ποινικού Κώδικα, της Ποινικής Δικονομίας και του Συντάγματος, συνιστώ να παρακολουθήσουν ένα ολιγόλεπτο βίντεο:

Πρόκειται για την σκηνή κατά την οποία η πάσχουσα από σύνδρομο down αδερφή του δολοφονημένου Γιώργου Φουντούλη, αγκαλιάζει και φιλάει τον (χρυσαυγίτη άρα και διώκτη των ατόμων με νοητικά προβλήματα σύμφωνα με τον κ.Βουρλιώτη) αδερφό της, στα γενέθλιά του λίγες ημέρες πριν την δολοφονία του.
Ίσως με τον τρόπο αυτό οι Ερινύες βοηθήσουν την Θέμιδα να ξαναβρεί τον δρόμο της…  

Γιώργος Χασιώτης
Δικηγόρος

Advertisements

30 Σχόλια

 1. »Η δικαιοσύνη είναι αρετή. Ο δικαστής πρέπει να έχει τέσσερεις αρετές. Να ακούει ευγενικά, να απαντάει με σύνεση, να σκέπτεται σοβαρά και ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ»
  Σωκράτης


 2. αν η Δικαιοσύνη ήταν στα ΚΝΑΤ μικρή τότε έχει ένα θέμα με το ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ…


 3. Από πολλούς ψιθυρίζεται πάντως οτι η προκήρυξη εγράφη μάλλον… στα σκοτεινά καταγώγια της Συγγρού, παρά στην γιάφκα κάποιων παρακρατικών αναρχοαριστερών – και πως απλά αυτοί έκαναν το «delivery» στον Ταρζάν.

  Κακοήθειες?

  υ.γ. Να ζήσουμε να την θυμόμαστε… http://kataphraktos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_17.html


 4. Και εγώ δεν πιστεύω τα περί εκδικήσεων κλπ.
  Συμφωνώ με την ανάρτηση ότι οι δολοφόνιες είναι «συνέχεια» των απίστευτων επιδιώξεων της κυβέρνησης να κάνει αποκρουστική την ΧΑ με τις κατηγορίες περί όπλων – καταστατικού ναζιστικού ψευδέστατου και δήθεν δολοφονιών οι οποίες κατέρρευσαν.

  Είδαν πως η ΧΑ όλο και ανεβαίνει σε ποσοστά, κατέφυγαν λοιπόν στην αγαπημένη τους μέθοδο: την χρησιμοποίηση γελοίων πρακτορίσκων σαν κινούμενα όπλα, για να τρομοκρατήσουν τους πολίτες ώστε να μην ξαναπλησιάσουν στα γραφεία της ΧΑ.

  Ολες αυτές οι «επαναστατικές» ομάδες κι ομαδούλες, οι κουκουλοφόροι των συγκεντρώσεων που διαλύουν ανενόχλητοι τα πάντα στο πέρασμά τους, η 17 νοέμβρη και τα συναφή δεν είναι παρά «εργαλεία» του συστήματος, αυτού του διαβολικού θνησιγενούς πάντως συστήματος.

  Κι αν δε γράφτηκε στα υπόγεια της Συγγρού, οπωσδήποτε υπαγορεύτηκε από τα σαίνια όλων των κομμάτων του ψευδεπίγραφου ¨συνταγματικού τόξου».
  Οι φράσεις-κλισέ των παλαιώτερων «προκηρύξεων» επαναλαμβάνονται και εδώ, οι «εξηγήσεις» υποδηλώνουν γι΄άλλη μια φορά ψυχοπαθή άτομα με αρρωστημένη φαντασία και η «ετικέτα» της νέας ; οργάνωσης αποδεικνύει ότι η…ομαδούλα των συντακτών των εκάστοτε προκηρύξεων έχει απωλέσει την…έμπνευσή της να εφευρίσκει επωνυμίες οργανώσεων που να μη παραπέμπουν σε προηγούμενες.

  Τέλος, για τον Ταρζάν, έχω την αίσθηση ότι δεν είναι απλώς ένας…ντελιβεράς.


 5. Kαι επειδή κάτι ξέρω και εγώ από δικαιοσύνη τους χαρίζω τα λόγια του μεγάλου Μυριβήλη ………
  »Η δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί, απομένει μόνο με τη ζυγαριά. Αυτήν την έχουν όμως κι οι μπακάληδες».
  Δεν ήξερα έχουν και τα ΚΝΑΤ δικαιοσύνη; ρουφιανιά … …μπορεί.


 6. Τι έγινε, αδέλφια, όλοι στο δρόμο που χάραξε ο σύντροφος Στάλιν;


 7. Reblogged this on ειρηνικά~ we come in peace.


 8. «Αδέλφι η καρδιά σου νά ‘ναι ατσάλι,κανε την καρδιά σου φυλακή…
  Ο,τι μας κλέψανε και μας ντροπιάσανε,αν θες να τ’αναστήσης πάλι,σήκωσε σπάθα φονική…»Τα σχόλια ειδικά γι’αυτόν τον στίχο,που κατά κόρον «παίζει»στις φωλιές των αετών,λίαν προσεχώς.


 9. Ελάτε τώρα αγαπητοί μου, άς ρίξει μιά ματιά… η αδέκαστη… δικαιοσυνη στην μαύρη της σελίδα και να σκύψει με ντροπή το κεφάλι. Ξέρετε τότε… που θέλανε να στήσουν πραξικοπηματικά τη μεταπολιτευτική κατάρα και δικάζανε παράνομα με νόμο αναδρομικής ισχύος τους επαναστάτες της 21ης Απριλίου καταδικάζοντας τους σε ισόβια.
  Τί περιμένετε λοιπόν???
  Έτσι όπως ξεκίνησαν τη κατάρα…, έτσι επιχειρούν και να την κλείσουν, προφυλακίζοντας ανθρώπους με γελοία στοιχεία.


 10. Καλημέρα, άσε μας τώρα που μας διδάξανε οπαδοί του Στάλιν, και κάνουμε πρόβα να δούμε αν το μάθαμε το μάθημα.
  Αλί και τρισαλί πως κατάντησες »ένδοξη δεξιά», μαθήτρια του περισσού. Τον ιστό της αράχνης κάποτε τον ύφαιναν οι αριστεροί τώρα … …οι »δεξιοί ».


 11. Τα παιδιά που φρουρούσαν την είσοδο των γραφείων φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα, που είχαν αγοραστεί με συγκέντρωση χρημάτων από την Τοπική Βορείων Προαστείων.

  Η αστυνομία του καθεστώτος ευρωσοβιετίας που κυβερνά τη χώρα από το 1974 τους τα κατέσχεσε μία εβδομάδα πριν την δολοφονική επίθεση των κομμουνιστοσυμμοριτών.

  Για ποια δικαιοσύνη μιλάμε;

  Το Αίμα των Εθνομαρτύρων Συναγωνιστών καθαγίασε την Χρυσή Αυγή.


 12. Αυτό Αλλενάκι δεν το καταλαβαίνω.
  Ως ιδιώτης κάποιος αν θέλει να φοράει αλεξίσφαιρο απαγορεύται??? Υπάρχει τέτοιος νόμος???


 13. Μωραίνει ο Κύριος… Ιουλία μου.
  Και ίσως… πρός οφελός μας.


 14. »Καμία ιδέα που ποτίστηκε με αγνό αίμα μαρτύρων και στηρίχτηκε πάνω στη πίστη την αγνή δεν χάθηκε ποτέ στο τέλος».
  Τάδε έφη ένας Γερμανός,ο Τόμας Μαν.


 15. Εκτός αν είναι αριστερός …….όλα επιτρέπονται.


 16. Δεν υπάρχει νόμος ο οποίος απαγορεύει την οποιαδήποτε προσωπική αμυντική εξάρτυση.

  Δεν υπάρχει επίσης νόμος ο οποίος να απαγορεύει την κατοχή κληρονομικού όπλου (το γκρα του παππού).

  Για τα υπόλοιπα, στο Χαϊδάρι…


 17. Οι γονείς των 2 Εθνομαρτύρων μαζί με την Τ.Ο. Βορείων Προαστείων της Χρυσής Αυγής έχουν δικαίωμα και οφείλουν να μηνύσουν για ηθική αυτουργία σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ειδεχθή κίνητρα (πολιτική εκδικητικότητα) τους εντολείς και εκτελεστές υφαρπαγής και κατάσχεσης των 2 αλεξίσφαιρων.


 18. αλλενακι εισαι βεβαιη οτι η βασιλικη ειναι αυτο που παρουσιαζεται;

  Coroner είπε
  Νοεμβρίου 18, 2013 στις 1:03 μμ

  Είναι επαγγελματική η προσπάθεια απαξίωσης του άρθρου και του σάιτ που κάνετε κυρία Βασιλική. Είναι ντροπή για την Ολυμπία που σας ανέχετε. Μετά και από αυτό, είστε ξεκάθαροι τουρκοπράκτορες όπως το Λαμπρακιστάν και οι Τατσόπουλοι. Ολυμπια, ελπίζω να πληρώνεσαι καλά για να αφήνεις προβοκάτορες επαγγελματίες να αλωνίζουν έτσι.


 19. Βαγγέλη, το Αλλενάκι έδρασε πολύ γρήγορα και έξυπνα και βέβαια στους ιδεολόγους ΔΕΝ αρέσουν οι επαγγελματίες.


 20. @Juliet, το έπιασες το θέμα πολύ σωστά. Δεν μου αρέσουν και οι αμετροεπείς.

  @Bαγγέλη, μην ασχολείσαι… ψάχνει το λυτρωτή της φαίνεται… Δεν τον βρήκε εδώ ασφαλώς.

  Που να ξέρω όμως τι ρόλο βαράει τελικά αυτή;
  Λες να είναι «παρέα» με τον μιχαήλ και τον οσμάν;

  Η ολυμπία (αντιχρυσαυγίτικο σάιτ) από την πλευρά της καλά κάνει και την ανέχεται, γιατί η όλη παρουσία της εκεί δυσφημεί το Κίνημα, δυσφημεί το επίπεδο των φίλων του, το κατεβάζει σε επίπεδο μιμητικού πτηνού. Και ας φαίνεται ότι είναι μια «ένθερμη» χρυσαυγίτισσα.

  Επομένως ΚΑΙ… η ολυμπία κάνει την δουλειά της πάρα πολύ καλά…


 21. ΘΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΕΣ, ΟΤΙ Δ Ε Ν ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΛΙΚ, ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΑΙΤ, ΚΑΙ ΔΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ.

  ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΪΚ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΪΤ ΟΥΤΕ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ!!!

  ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΑΪΤ, ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΤΟΥ
  ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΜΠΥΛΗ ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ,
  ΓΙΑ ΝΑ Π Λ Η Ρ Ω Θ Ε Ι.

  ΤΟΣΑ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ. ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΜΠΟΝΟΥΣ.

  ΟΠΟΙΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ
  Χ Α Ρ Ι Ζ Ο Υ Ν ΚΛΙΚ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΑΪΤ,

  ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥΣ,

  ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΤΕΓΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  Ε Π Ε Ι ΔΗ
  Τ Ι Π Ο Τ Α
  Δ Ε Ν
  Ε Ι Ν Α Ι
  Ο Π Ω Σ
  Φ Α Ι Ν Ε Τ Α Ι


 22. Με έβαλε σε σκέψεις ο Βαγγέλης και το έψαξα, γιατί ομολογώ ότι δεν είχα ασχοληθεί με το Β.ούρλο αυτό.

  Ο σχολιαστής ER στην ανάρτηση «Θα πηδηχτούμε από το παράθυρο!» ΣΑΦΩΣ υπαινίσσεται ότι η κυρία αυτή ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ Ολυμπία:

  ER είπε
  Νοεμβρίου 18, 2013 στις 1:49 μμ

  Αυτή η καταχώριση έγινε στις Νοεμβρίου 18, 2013 στις 10:54 πμ υπό ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Βασιλικη Ομογενης, Λευτερια Στην Βορειο Ηπειρο είπε

  Νοεμβρίου 18, 2013 στις 10:56 πμ
  Αυτό που συμβαίνει σήμερα στην ανθρωπότητα είναι πραγματικά πρω

  Βασιλικη Ομογενης,Λευτερια Στην Βορειο Ηπειρο είπε

  Νοεμβρίου 18, 2013 στις 10:59 πμ
  Και όπως έχουμε δημοσιεύσει εδώ και καιρ

  10,54. 10,56 10,59…………………………………..Γιαννης κερναει,Γιαννης πινει η κατι αλλο !!!!!!!!!!!!!!


 23. AΣΦΑΛΩΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.


 24. Θες το ένστικτό μου; ……….κάτι άλλο.


 25. ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ.

  ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ «ΘΗΛΥΚΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ» Η ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΔΩ.


 26. Tί έγινε ρε παίδες με την Βασιλική;
  Τί κακό έκανε;
  Αλλενάκι θάθελα να μάθω παρακαλώ.


 27. Επειδή πλέον οι δολοφόνοι και οι πράκτορες ειναι παντού, συνομιλούμε μόνο με άτομα ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΕΛΕΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ.

  ΜΕ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ CRIMINAL RECORD ΕΠΙΣΗΣ… ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ.

  Δεν θα γίνει με την Χ.Α. το αντίθετο αυτού που έγινε όταν τελείωσε η επταετία.
  Όταν όλοι οι Έλληνες ξύπνησαν αντιστασιακοί την επόμενη μέρα… και γύρευαν οφίτσια.

  Επίσης οι σωστοί Εθνικιστές, οι οποίοι έχουν συναίσθηση της ευθύνης τους έναντι του Ελληνισμού, δεν διατείνονται ΔΗΜΟΣΙΑ ότι οπλοφορούν, γιατί αυτό και μόνο ΣΗΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ είναι ικανό να οδηγήσει και άλλους πίσω από τα σίδερα.

  Ο ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΣΣΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ.


 28. Και πού’ στε… Φιλοι και Φίλες μου…

  Οταν κάποιος ή κάποια ισχυρίζεται ότι «ξέρει την Χ.Α. από το ’93» !!! δεν λέει στο νεούδι, κουτάβι ακόμα «αλλενάκι» ότι «θέλω να γίνω στέλεχος της Χ.Α.»
  Μην εννοεί και «έμμισθο» κιόλας… ;;;

  Παρά πηγαίνει, χτυπάει την πόρτα της Χ.Α. και λέει «γειά σας, είμαι ο Φούφουτος και θέλω να ΠΡΟΣΦΕΡΩ στο Κίνημα»!!!

  Διαφορετικά, αποκαλύπτει την βαθιά του άγνοια της ελληνικής, την ανικανότητά του αντίληψης των εννοιών, την αμετροέπεια ΚΑΙ την αβυσσαλέα απόσταση από την Ουσία του Εθνικισμού.

  Εκτός εάν… εκτός εάν ψαρεύει πληροφορίες.

  ΛΗΞΙΣ!!!…


 29. Νομίζω έκανα συγκεκριμένη ερώτηση Αλλενάκι.
  Τί έκανε;


 30. Εάν με ρωτάς ως Συναγωνιστής, το τηλέφωνό μου στο έχω στείλει μαζί με τα ΠΛΗΡΗ στοιχεία μου επίσης…
  Εάν με ρωτάς ως σχολιαστής, καλύτερα να ρωτούσες «τι ΔΕΝ έκανε».
  Θα σου απαντήσω: «Όποιος έχει μάτια βλέπει».

  Και μόνο το γεγονός ότι με ανάγκασε σε σταλινικό μελιγαλάδικο ιστολόγιο να διευκρινίσω ότι αυτή δεν είναι το «αλλενάκι» είναι υπεραρκετό!!!
  Εάν δεν γνωρίζεις την ιστορία, δεν έχω καιρό τώρα να σου αναλύσω, είναι όλα στο διαδίκτυο.
  Όλοι οι άλλοι κατάλαβαν, που είναι και ψιλοάσχετοι εδώ που τα λέμε.

  Τα πράγματα έχουν σοβαρέψει πλέον.

  ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΝΤΟΡΒΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΕΡΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ!!!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: