h1

Η απελευθέρωση των Εθνικιστών Πολιτικών Κρατουμένων είναι επιτακτική προτεραιότητα, αδήριτη ανάγκη.

15/11/2013

Για τους ίδιους, για τους οικείους τους.
Για το Εθνικιστικό Κίνημα.
Για την Ελλάδα.

Την ίδια μέρα βεβαίως, θα έπεφτε η κυβέρνηση.

Αναρωτήθηκε η φίλη μου Μara, εάν αυτό που συμβαίνει με τη Χρυσή Αυγή, έχει ξαναγίνει σε άλλη χώρα του κόσμου…
Nα βρίσκεται η ηγεσία στην φυλακή και να βγαίνει πρώτο κόμμα…

Δεν είναι ιστορικό παράδοξο.
Συμβαίνει αυτό, γιατί η Χρυσή Αυγή είναι Αληθινή.
Δεν βγήκε με «φτιασίδια».
Δεν έχει την επιτήδευση της πολιτικής ορθότητας.
Δεν φοβήθηκε τις λέξεις, δεν μάσησε ποτέ τα λόγια της.

Συμβαίνει αυτό, γιατί ο Αρχηγός της και μια δεκάδα Συναγωνιστές του, φαίνεται πως έφτιαξαν από τα πρώτα χρόνια έναν κινηματικό μηχανισμό, που σήμερα λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή!
Αυτό και μόνο, αποδεικνύει πως ορισμένα πράγματα δεν είναι τυχαία…

Η διακοπή ασφαλώς της κρατικής επιχορήγησης αποτελεί ένα πρόβλημα, για κάθε κοινωνικώς δρώντα οργανισμό θα αποτελούσε.
Όμως… όταν η Χρυσή Αυγή ήταν μια χούφτα άνθρωποι, ο εθελοντισμός και η προσφορά από το υστέρημά τους ήταν η μόνιμη καθημερινότητά τους, όπως μας έχει πει εδώ ο ΕΛΛΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ:
__________________________________________________________________
«
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι μόνο η ηγεσία της. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι καν ο Νίκος Μιχαλολιάκος. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η οργανωμένη έκφραση της συλλογικής θέλησης του Έθνους, η φωνή της Φυλής μας που πεθαίνει και αγωνίζεται να επιβιώσει. Σε τελική ανάλυση, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είμαστε όλοι εμείς οι απλοί Έλληνες που την στηρίξαμε και την στηρίζουμε, οι απλοί Έλληνες που αρνούνται να υποταχθούν στην δικτατορία της νεοταξικής “πολιτικής ορθότητας”. Καμιά υλιστική “διαλεκτική” και καμιά οικονομοκεντρική θεωρία δεν μπορεί να εξηγήσει αυτό που ζούμε τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Και σας τα λέει αυτά κάποιος που έζησε τις εποχές της μεγάλης μοναξιάς. Τότε που μιλούσαμε για Εθνικισμό, για Φυλή και μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Για 20 χρόνια εμείς οι πρώτοι Χρυσαυγίτες ζήσαμε περιθωριακά, έξω από το κοινωνικό δίκτυο και έξω από τους ρυθμούς μιας κοινωνίας που χόρευε μέσα στην παραζάλη της ψεύτικης καταναλωτικής ευημερίας
__________________________________________________________________

Σήμερα λοιπόν, που τις τάξεις της Χρυσής Αυγής πύκνωσαν και πυκνώνουν ενεργά δεκάδες χιλιάδες Έλληνες και Ελληνίδες, γινόμενοι κοινωνοί και φορείς του Εθελοντικού της Έργου, η διακοπή της χρηματοδότησης ΔΕΝ αποτελεί ΤΟ πρόβλημα, όπως ίσως θεώρησε το σύστημα και έκλεισε την στρόφιγγα.

Όμως, παρά την ενθάρρυνση των δημοσκοπήσεων, γεγονός εξακολουθεί να παραμένει, ότι η Χρυσή Αυγή είναι αυτήν την στιγμή λαβωμένη, με τον Αρχηγό της και δύο Συναγωνιστές πρώτης γραμμής πίσω από τα σίδερα.
Που Γενναία, σαν Έλληνες Μαχητές, αντιμετωπίζουν την φυλάκιση περιφρονητικά, εμψυχώνουν τους «έξω» και θρηνούν για τον άδικο χαμό των δολοφονηθέντων νεαρών Συναγωνιστών μας! (Ν.Γ. Μιχαλολιάκος: «μετά το Αίμα της 1η Νοεμβρίου, τίποτα πια για μας δεν είναι το ίδιο…»)

Η πραγματικότητα όμως της φυλάκισης δεν αλλάζει … «Εδώ δεν διστάσανε να τους χώσουνε μέσα χωρίς στοιχεία, θα κολλήσουν σε άλλες μεθοδεύσεις…???»

Γι‘ αυτό είναι αδήριτη ανάγκη, επιτακτική αναγκαιότητα, οι τρεις Συναγωνιστές μας, οι άνθρωποι αυτοί, να αποφυλακισθούν.
Το συντομότερο.

Ο σχεδιασμός και όλες οι δράσεις του Κινήματος πρέπει να είναι προσανατολισμένες και να συγκλίνουν στην Απελευθέρωση του Αρχηγού, του Χρήστου του Παππά και του Ιωάννη του Λαγού.
Εάν αυτό θα σήμαινε π.χ. ότι ο μηχανισμός και τα στελέχη θα χρειαζόταν να στρατοπαιδεύσουν έξω από τον Κορυδαλλό ή από την Ευελπίδων για όσο χρειαστεί, ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ, αυτό να γίνει.

Η Χρυσή Αυγή εισερχόμενη στην βουλή, «άνοιξε» θέλοντας και μη την λειτουργία της προς την κοινωνία.
Αυτό απέβη μοιραίο, η πρόσβαση ελεύθερη, η λειτουργία ανοιχτή, ο κίνδυνος να παρεισφρύσει ο οποιοσδήποτε υπαρκτός, έτσι έγινε…

Αυτό το «άνοιγμα» είναι το τίμημα που πληρώνει τώρα.
Το αντίτιμο για την κοινοβουλευτική της -για χίλιους δυο λόγους επιβεβλημένη- παρουσία.
Ίσως η εξέλιξη να ήταν αναπόφευκτη για ένα Κίνημα Λαϊκό και Εθνικιστικό, όπως αυτή, μη στατικό, δυναμικά εξελισσόμενο.

Η κοινοβουλευτική παρουσία της Χ.Α. είναι επιβεβλημένη για ένα σωρό λόγους.
Σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα πέτυχε τόσα πολλά.
Επέσυρε την μήνι του συστήματος, αλλά και του «μαύρου μπλοκ».
Το οποίο «μαύρο μπλοκ», σε αντίστοιχη περίπτωση, θα πολιορκούσε κάθε μέρα τα δικαστήρια της Ευελπίδων.
Ή θα βρισκόταν έξω από τον Κορυδαλλό.

Είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι το σύστημα έχει στα συρτάρια πολλά εναλλακτικά σχέδια για να εξαφανίσει τους εκπροσώπους του Ελληνικού Εθνικισμού και τους υποστηρικτές του, τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες και τις Ελληνίδες, από προσώπου Γης.
Ο Συναγωνιστής Η. Παναγιώταρος με την χαρακτηριστική του αμεσότητα είπε «αυτά που συμβαίνουν τώρα, θα φαίνονταν αδιανόητα σε όλους μας πριν ένα χρόνο, όταν τον Ιούνιο του 2012 μπαίναμε στην βουλή».
Και όμως…

Είναι δεδομένο λοιπόν (Συναγωνιστή Ρωμανέ) ότι «θα επιχειρήσουν να απαγορεύσουν την κάθοδο της ΧΑ στις Ευρωεκλογές, με την δικαιολογία οτι είναι κοινοτική διαταγή και ότι το καταστατικό της Χρυσής Αυγής “αντιβαίνει” στα “Ευρωπαϊκα δημοκρατικά ιδεώδη” (το «ευρωπαϊκό» κεκτημένο της εξαφάνισης των ευρωπαϊκών εθνών από τον χάρτη, με πρώτη την εξαφρικανισμένη προπολεμικά κιόλας, «ανεκτική» Γαλλία) Το Ευρωπαϊκό Εβραϊκό Κογκρέσο απαιτεί από την ΕΕ να απαγορέψει την ελευθερία έκφρασης!
Δεν θα ανεχθούν οι «ανεκτικοί» έτσι εύκολα την παρουσία Εθνικιστών από διάφορες χώρες στο Εβροκυνοβούλιο, με Αιχμή του Δόρατος την Χρυσή Αυγή.

Η αποφυλάκιση των Συναγωνιστών μας είναι ύψιστη προτεραιότητα!

Advertisements

4 Σχόλια

 1. Είναι τόσος ο φόβος τους που θα μετέλθουν παντός μέσου για να αποκλείσουν την ΧΑ από τις εκλογικές διαδικασίες.
  Είναι και αδίστακτοι, όλα – ακόμα και τα χειρότερα – να τα περιμένουμε από τα καθάρματα αυτά.

  Χρέος έχουμε να διεκδικήσουμε δυναμικά την αποφυλάκιση των συναγωνιστών μας.
  Παράλληλα, θα πρότεινα να μεριμνήσουμε και για διεθνή στήριξη του αιτήματός μας.
  Οι συναγωνιστές κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ψευδέστατα.
  Πρέπει να ενημερώσουμε όλους τους παγκόσμιους Οργανισμούς για την εγκληματική συμπεριφορά της προδοτικής κυβέρνησης ενάντια σε αθώους ανθρώπους και να απαιτήσουμε τη συνδρομή τους για να απελευθερωθούν.

  Οι δικηγόροι εθνικιστές είναι ικανώτατοι και μπορούν να φέρουν είς πέρας μια τέτοια αποστολή.


 2. http://ethnikismos.net/2013/11/16/%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%85%CE%BE%CE%B7-%CE%B5%CF%86-%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%85%CE%BB%CE%B7%CF%83-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B7%CF%83/ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΣΤΟ ELNEWS – HELLENIC PRIDE:

  «4. Πιστεύετε πως θα έχουμε και νέες επιθέσεις;

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑΙ! Πιστεύω πως δεν θα σταματήσουν εδώ. Βλέπω μια κλιμάκωση…

  10. Ο αρχηγός και 2 βασικά στελέχη του κινήματος βρίσκονται προφυλακισμένοι, άδικα και παράνομα, όπως είπατε! Μπορεί το κίνημα να συμμετέχει σε εκλογές;;;

  Ο Αρχηγός μας και τα δύο εξαιρετικά στελέχη μας που βρίσκονται προφυλακισμένα ή και όσοι προφυλακιστούν ακόμη, αν αποφασίσει το καθεστώς να συνεχίσει αυτήν την ανοησία, μπορούν να συμμετέχουν στις επερχόμενες εκλογές γιατί δεν έχει υπάρξει τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση και στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων! Και να το κάνουμε σαφές! ΟΥΤΕ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ! Είμαστε καθαροί σαν διαμάντι! Το ίδιο το κίνημα αυτή τη στιγμή ΔΕΝ αντιμετωπίζει καμία απολύτως δυσλειτουργία! Τα παπαγαλάκια μπορεί να μιλάνε για “κλειστά γραφεία” και “διάλυση” του κινήματος, αλλά έπεσαν, πέφτουν και θα πέφτουν ΠΑΝΤΑ έξω! Τα γραφεία μας σε όλη την Ελλάδα είναι ανοιχτά και οι δράσεις συνεχίζονται παντού!

  11. Mπορεί το κίνημα να “εξοντωθεί” με το πάγωμα της κρατικής επιχορήγησης ;; Kαι γιατί πιστεύεις ότι θέλουν να περάσουν αυτό το άδικο μετρό;;

  Γιατί νομίζουν πως έτσι θα σταματήσουμε. Αμ δε… Και στην τελευταία διανομή τροφίμων, που έγινε στην μνήμη των 2 παλλικαριών μας, του Γιώργου και Μάνου, χιλιάδες συνέλληνες έλαβαν τρόφιμα που πληρώθηκαν από τους μισθούς των βουλευτών! Πριν χρόνια που ξεκινήσαμε τις κοινωνικές δράσεις τις ξεκινήσαμε με δικά μας χρήματα! Ότι μπορούσε ο καθένας να προσφέρει. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα! Πήραμε 7% χωρίς φράγκο στην τσέπη. Είναι γραπτό μας να πάρουμε 27% ΠΑΛΙ χωρίς φράγκο στην τσέπη!

  14. Υπάρχει αισιοδοξία ότι ο αρχηγός και τα στελέχη της Χρυσής Αυγής θα δικαιωθούν σύντομα ;;

  Είναι ήδη δικαιωμένοι στην συνείδηση όλων των Ελλήνων. Σύντομα θα δικαιωθούν και μέσω των διαδικασιών.»

  16. Ποιο είναι το δικό σου μήνυμα για τους φίλους και αγωνιστές του κινήματος ;;

  Να είναι Εθνικιστές… Γιατί οι ιδέες δεν πολεμούνται, δεν φυλακίζονται και δεν δολοφονούνται. Οι ιδέες μας αποκτούν αξία όταν ΥΛΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Είναι ένας συνεχόμενος αγώνας για την ανάσταση του Έθνους, ένας αγώνας που γίνεται εδώ και χρόνια, βήμα – βήμα, στις πλατείες, στα σχολεία, στους χώρους εργασίας. Εκεί όπου προκαλούμε οποιονδήποτε να έρθει να περπατήσει μαζί μας, δίπλα μας και να δει τις αντιδράσεις του κόσμου από κοντά. Μπορεί ο πολιτικός αγώνας της Χρυσής Αυγής να δέχεται πυρά ομαδόν από αριστερά και δεξιά, να δέχεται πολεμική επειδή για πρώτη φορά στην σύγχρονη ελληνική Ιστορία γίνεται ορατή η δυνατότητα μιας εθνικής διακυβέρνησης της χώρας και, κυρίως, γιατί για πρώτη φορά ο ελληνικός λαός ακούει τον λόγο των εθνικιστών και αντιλαμβάνεται τι λέει πραγματικά. Μέχρι την τελική νίκη… Ψηλά το κεφάλι!


 3. θα γυρισει ο τροχος……….
  Σαμαρα δεν θα υπαρχει μερος να κρυφτεις


 4. Παναγιώτη ευχαριστώ για το σχόλιο.
  Είναι σημαντικό για μας ότι συμπορεύεται ενας που γνωρίζει όλες τις πλευρές.
  Και δεν είσαι ο μόνος να γνωρίζεις…
  Θα τα ξαναπούμε!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: