h1

Η ΝΔ ασελγεί εις βάρος της Παλιγγενεσίας και θεωρεί «θρησκευτικό φανατισμό» το αμυντικό και απελευθερωτικό Ολοκαύτωμα της Μονής στο Αρκάδι εξισώνοντάς το με την επιθετική τζιχάντ! 15.000 επιτιθέμενοι τούρκοι, αλβανοί, αιγύπτιοι κατέσφαξαν όσους απέμειναν από τους 966 πολιορκημένους Έλληνες με γυναικόπαιδα που ανατινάχθηκαν για να μην ατιμασθούν! Τούρκοι, αλβανοί, αιγύπτιοι και τότε και σήμερα!…

10/11/2013

Ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής: Σαν σήμερα το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου – «Θρησκευτικός φανατισμός» λένε τα σχολικά βιβλία της ΝΔ

Σαν σήμερα το Ολοκαύτωμα της Μονής Αρκαδίου -”Θρησκευτικός φανατισμός” λένε τα σχολικά βιβλία της ΝΔ

Στις 21 Αυγούστου του 1866 οι Κρήτες επαναστατούν για άλλη μία φορά εναντίον των Τούρκων με σύνθημα «Ένωσις ή Θάνατος». Γρήγορα ο Σουλτάνος θορυβήθηκε και έστειλε τον Μουσταφά Ναϊλή Πασά, με εντολή να καταπνίξει την επανάσταση. Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με τον Σουλτάνο, είχε την εμπειρία να το κάνει αφού ήταν αυτός που είχε καταπνίξει την Επανάσταση που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη μετά την έναρξη της Επαναστάσεως στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Επαναστατικό κέντρο της περιοχής Ρεθύμνης ήταν η Μονή Αρκαδίου με ηγούμενο τον Γαβριήλ Μαρινάκη. Η Μονή ήταν η έδρα της τοπικής επαναστατικής επιτροπής, αποθήκη πολεμοφοδίων και τροφίμων, καθώς και καταφύγιο πολλών χριστιανών. Τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη ο Ναϊλή Πασάς προέβη σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις στην περιοχή των Χανίων και στη συνέχεια στράφηκε προς το Ρέθυμνο και τη Μονή Αρκαδίου.

Οι τούρκοι έφθασαν έξω από το μοναστήρι το απόγευμα της 6ης Νοεμβρίου 1866. Ήταν συνολικά 15.000 άνδρες (τούρκοι, αλβανοί, αιγύπτιοι) και διέθεταν ισχυρό πυροβολικό. Στη Μονή βρίσκονταν 966 άνθρωποι, από τους οποίους μόνο 250 μπορούσαν να πολεμήσουν. Επικεφαλής των αγωνιστών του Αρκαδίου ήταν ο πελοποννήσιος ανθυπολοχαγός Ιωάννης Δημακόπουλος και ο ηγούμενος Γαβριήλ. Διεξήχθη ένας υπέρ πάντων αγώνας για δύο ημέρες και οι τούρκοι δεν είχαν καταφέρει να μπουν στην Μονή.

Στις 8 Νοεμβρίου, μετά την λειτουργία, ο Ηγούμενος είπε στους πολιορκημένους: «Παιδιά μου, αδέλφια μου, γλυκύτερος και δικαιότερος θάνατος δεν υπάρχει από το ν’ αποθάνει κανείς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος… Ζήτω η Ελευθερία!». O νεαρός Φρούραρχος Δημακόπουλος είπε στους μαχητές: «Θα πολεμήσουμε ως άνδρες για την Πίστη και την Πατρίδα».  Οι άνδρες πήγαν στις πολεμίστρες και τα γυναικόπαιδα τους προμήθευαν με πυρομαχικά. Το βράδυ οι τούρκοι ζήτησαν ενισχύσεις και μετέφεραν ένα μεγάλο πυροβόλο από το Ρέθυμνο. Την επομένη, 9 Νοεμβρίου, άρχισε το δεύτερο κύμα της επίθεσης. Νωρίς το απόγευμα γκρεμίστηκε το δυτικό τείχος της Μονής από τις βολές του πυροβόλου.

Στη μπαρουταποθήκη της μονής γράφτηκε η τελευταία πράξη του δράματος και μία ακόμα ένδοξη σελίδα της ελληνικής ιστορίας. Ο Κωστής Γιαμπουδάκης ή κατ’ άλλους ο Εμμανουήλ Σκουλάς την ανατίναξε, σκορπίζοντας το θάνατο, όχι μόνο στους χριστιανούς, αλλά και στους εισβολείς. Αμέσως μετά, οι τούρκοι και οι αλβανοί όρμησαν και κατέσφαξαν όσους είχαν διασωθεί, ενώ έκαψαν τον ναό και λεηλάτησαν τα ιερά κειμήλια.

Ας δούμε, όμως, τι αναφέρουν σχετικά τα σχολικά βιβλία που παρέχει η συγκυβέρνηση του μνημονίου στα παιδιά μας.

Ο «πατριωτισμός» της Νέας Δημοκρατίας μέσα από τα σχολικά βιβλία

Η Χρυσή Αυγή, έχει πολλάκις καταδείξει τον ανθελληνικό ρόλο του Κράτους σε όλους τους τομείς όπου αυτό δρα. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι η δημόσια εκπαίδευση, όπου η κυβέρνηση των φιλελεύθερων με την αγαστή σύμπραξη των μαρξιστών διδασκάλων και καθηγητών, επιδιώκουν διακαώς την εθνική αποδόμηση μέσω της διαστρέβλωσης των ιστορικών γεγονότων.

Στα πλαίσια του επιβαλλόμενου πολυφυλετικού μοντέλου της ελληνικής κοινωνίας, τα σχολικά εγχειρίδια επιχειρούν την απόδοση μαρτυρικών στιγμών της Ελληνικής Ιστορίας, υπό το πρίσμα νοσηρών διεθνιστικών εγκεφάλων. Ως εκ τούτου, το μίσος συγκεκριμένων κέντρων κατά του Ελληνικού Έθνους φτάνει μέχρι του σημείου να χαρακτηρίζεται η υπέρτατη θυσία των επαναστατημένων Ελλήνων κατά του Οθωμανού κατακτητή στην Μονή του Αρκαδίου, ως «αποτέλεσμα θρησκευτικού φανατισμού»!

Εάν επρόκειτο για κείμενο δημοσιευμένο σε κάποια φυλλάδα του διεθνιστικού μαρξισμού ή του κοσμοπολίτικου, παγκοσμιοποιημένου φιλελευθερισμού, δεν θα προκαλούσε καμία απολύτως έκπληξη. Πρόκειται όμως για διδακτέα ύλη η οποία δεν διδάσκεται στα τουρκικά, αλλά στα ελληνικά δημοτικά σχολεία! Καθίσταται σαφές, ότι το φαινόμενο τούτο δεν είναι ούτε τυχαίο, ούτε απόρροια λάθους. Είναι η επίσημη κρατική πολιτική στην εκπαίδευση των ελληνοπαίδων, πολιτική που αποσκοπεί στην καλλιέργεια του πνεύματος ραγιαδισμού που διακρίνει την πολιτική ηγεσία του Καθεστώτος, στην Ελληνική Νεολαία.

Η αποκάλυψη αυτή, δύναται να συνδυαστεί με την λύσσα των μηχανισμών της καθεστωτικής προπαγάνδας, με την προ μηνών δημοσιοποίηση του προγράμματος της Διάπλασης των Παίδων, από την Χρυσή Αυγή. Η πολεμική των φιλελεύθερων και των μαρξιστών λακέδων στο εγχείρημα των Εθνικιστών, έγκειται στο γεγονός πως θεωρούν αδιανόητο να απειλείται το μονοπώλιό τους στον τομέα της διδασκαλίας της Ελληνικής Ιστορίας. Θεωρούν αδιανόητο, να ακούγεται η φωνή της Αλήθειας!

Καθίσταται σαφές, ότι βρισκόμαστε στο μεταίχμιο της μετάβασης σε μια νέα εποχή. Η νέα αυτή εποχή θα είναι είτε η αποθέωση της παγκοσμιοποίησης και του πολυφυλετισμού, με συνέπειες θανάσιμες για το Ελληνικό Έθνος, είτε θα είναι η εποχή της επιστροφής στις πατροπαράδοτες αξίες και στον Ηρωικό τρόπο ζωής, σύμφωνα με τις παρακαταθήκες των Προγόνων μας. Ο Πολιτικός Αγώνας του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, αποτελεί ακριβώς την απάντηση της Ελληνικής Ψυχής στα αντεθνικά σχέδια των διεθνιστών της Νέας Τάξης.

Advertisements

14 Σχόλια

 1. Ιερός φανατισμός το Αρκάδι; Δεν πάνε καθόλου καλά.
  ΝΔ και ΔΗΜΑΡ και τσύριζα μαζί στη διαστρέβλωση της Ιστορίας μας;
  Τι σημαίνει, άραγε, Τιμή γι΄αυτούς όλους;
  Η μήπως καταχωνιάσανε τη λέξη αυτή στα μαύρα βάθη του μυαλού τους, για να μη νιώθουν ενοχές με τις ατιμίες που κάνουν καθημερινά;

  Δεν έχει άλλο πάτο ο βόθρος όπου μόνοι τους επέλεξαν να …
  κατοικοεδρεύσουν. Δεν το βλέπουν, τόσο τυφλωμένοι είναι από την αλαζονεία της εξουσίας τους που δεν το βλέπουν;


 2. Ψοφοδεξιές Φράπες…
  Τιμή; Που να τη βρουν;…


 3. Θέλει αρετήν και τόλμη η Ελευθερία…Δέν γνωρίζω ούτε έναν (1),σκυλοεβραιοσιωνιστή που εκτός απο τα παραπάνω να έχει και Τιμή…Βεβαια τιμή εχει, άλλου «ειδους»όμως…αυτή η σαπίλα που -πρός το παρόν- επικρατεί παγκόσμια…Είναι η «τιμη»,που ξεπουλάνε πατρίδες,μανες,αδελφές,στόν κάθε βρωμερό ισλαμοφασίστα,,,και η¨τιμη¨αυτη ειναι η πλέον εξευτελιστική για το ανθρώπινο είδος στό οποίο δέν θα έπρεπε ν’ανήκουν αυτοί και οι όμοιοί τους…


 4. 😦


 5. Εγω σαν καλος μαθητης που ειμαι, θα απαντησω στις ερωτησεις του 19ου κεφαλαιου.

  Προσπαθω λοιπον να θυμηθω και θυμαμαι, την προσφατη Ιστορια της τρομοκρατιας των αφιονισμενων και φανατισμενων εβραιων οι οποιοι σε συνεργασια με τους προδοτες της κυβερνησης των ΗΠΑ δολοφονησαν 3000 αθωους Αμερικανους πολιτες (κατηγορωντας; τους Αραβες) ωστε να εχουν πατημα για την ανθρωποσφαγη και τα ατελειωτα Αρκαδια που εχουν ανοιξει στην Μεση Ανατολη (ιδιως στην υποδουλη απο δαυτους Παλαιστινη) για την πληρη εφαρμογη των Πρωτοκολλων τους των «σοφων» της Σιων.

  Δασκαλε Νατσιε που εισαι;


 6. «Αγησιλαε»
  απο ποιο «εργο» εισαι;


 7. Κύριε υπουργέ ΠΡΟ-ΠΟ: Αν δεν ξέρεις…Ρώτα!

  Ο κ. Δένδιας, μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» αναφέρει «Δεν θα αφήσουμε τα άκρα να σύρουν την Ελλάδα σε μία οιονεί εμφυλιοπολεμική κατάσταση»
  Αναφορικά με το διπλό φονικό στο Νέο Ηράκλειο ο υπουργός επισημαίνει «όσοι αδιαφορούν για την ανθρώπινη ζωή και επιχειρούν να αποσταθεροποιήσουν και να διχάσουν την κοινωνία θα λογοδοτήσουν και θα τιμωρηθούν». Δηλώνει πως φοβάται και ένα νέο χτύπημα στην ίδια κατεύθυνση και ένα χτύπημα αντεκδίκησης. «Αυτός ήταν άλλωστε και ένας από τους μεγάλους φόβους μου μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η απαρχή ενός σπιράλ τρομοκρατικών επιθέσεων και μιας βεντέτας αίματος που θα σπείρει και πάλι την ανασφάλεια στην κοινωνία», όπως αναφέρει.
  Πηγή: Δένδιας: Δεν θα τους αφήσουμε να σύρουν την Ελλάδα σε εμφύλιο πόλεμο | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/129847#ixzz2kEbzfIAc

  Η Ελλάδα επί 40 χρόνια ζει την βαρβαρότητα της «επαναστατικής» μεταπολίτευσης: “Μεταπολίτευσι η συνέχεια του εμφυλίου πολέμου με ειρηνικά μέσα” (Στέλιος Ράμφος, Η λογική της Παράνοιας, 2011, σελ 20). Η μπολσεβικοαριστερά γεμάτη βαθύτατη, υπεροπτική και κυνική περιφρόνηση προς τους Ελληνες και το μέλλον τους, με τρόπο αγύρτικο, δημαγωγικό και παραπλανητικό επέβαλε την θέληση της με την απροκάλυπτη βία. Να θυμίσουμε στον κύριο Δένδια ότι η βία και αριστερά είναι σαν σιαμαίοι αδερφοί που αν τους χωρίσεις πεθαίνουν.
  Κύριε Δένδια πρέπει να διαβάσεται τα σοφά λόγια του συντρόφου Παπαδάτου-Αναγνωστόπουλου του ΣΥΡΙΖΑ που μάζεψε τα μπάζα του (απο)κόμματός της:
  -Η «νομιμότητα» δεν είναι αυτονόητη και αιώνια
  -Ούτε πιστεύουμε πως «η ελευθερία μας τελειώνει εκεί που αρχίζει η ελευθερία των άλλων.»
  -Για τη στοιχειώδη κοινωνική αυτοάμυνα απαιτούνται συγκεκριμένα «ποσά» βίας. Αυγή (21/6/2008).
  Η εβραιομπολσεβικοαριστερά πιστεύοντας ότι η “βία είναι η μαμή της ιστορίας” για 40 χρόνια κάνει καισαρική στην Ελλάδα. Τα φληναφήματα του κυρίου Δένδια δεν είναι παρά η γλίτσα που έχει κατακαθίσει στα αρρωστημένα μυαλά των παπατζήδων της εξουσίας που καλουπωμένοι μέσα σε ιδεολογήματα και νεκρές πολιτικές οριοθετήσεις αδυνατούν να αρθρώσουν δημιουργικό λόγο. Κύριε Δένδια να σου θυμίσουμε το 1981 με κλαρίνα, νταούλια και ζουρνάδες βγήκαν στους δρόμους οι χαλέδες του ΠΑΣΟΚ εμπλουτισμένοι απο ανανήψαντες χουνταίους και ούρλιαζαν, πυροβολούσαν με τις καραμπίνες τα σπίτια των “άλλων”, μαζεύονταν κάτω από τα παράθυρα των γειτόνων και ούρλιαζαν με εγκληματικό πάθος “απόψε πεθαίνει η δεξιά”. Παρέδωσαν την Ελλάδα στα νύχια του ολετήρα αρπακολατζή Ανδρέα Παπανδρέου για ένα πιάτο φαϊ. Αυτό το γνώριζουν όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι Έλληνες, πλην εκείνων που ελέω ΠΑΣΟΚ – εν μια νυκτί – κοιμήθηκαν …σκατατζήδες και ξυπνήσαν …άρχοντες.!

  Κύριε Δένδια, η βία είναι της εβραιοαριστεράς. Μιας εβραιοαριστεράς που έχει πετάξει το προσωπείο και εμφάνισε το πραγματικό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πόσο μισάνθρωπη, μισαλλόδοξη και μισελληνική είναι και θα είναι πάντα. Οι σελίδες των εφημερίδων είναι γεμάτες άρθρα της προοδευτικής σάχλας που στάζουν μίσος, μισαλλοδοξία και ρατσισμό κατά των Ελλήνων. Η παρουσία της ΜπολσεβικοΑριστεράς στην Ελλάδα είναι μία αφήγηση βίας, αίματος και μίσους. Από τα πειθήνια 45άρια της «17 Νοέμβρη», το μαντάτο πράσινο τελεσίγραφο του 89 ότι: αν πάει σε δίκη ο Ανδρέας το ΠΑΣΟΚ θα αιματοκυλύσει την χώρα, την λεηλασία του Δεκέμβρη 2008 που “το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει”, το μαρξιστικό καθηγηταριό με την κούφια ρητορεία που προσπαθεί να βρεί μία αρρενωπή συντροφικότητα μέσα από την «κινηματική βία» του Βέλτσου: “Στο επίπεδο της κινηματικής αριστεράς τα πράγματα είναι διαφορετικά. Εκεί οι ενέργειες πρέπει να έχουν την πρωτόγονη, βίαιη υποχρεωτικά έκφραση και είναι ηλίθιοι αυτοί που λένε να καταδικάσουμε τη βία. Δεν μπορεί να υπάρξει αλλαγή αν δεν υπάρξει βία, ως μαμή της ιστορίας, που είναι η ελεεινή έκφραση του Μαρξ”. (Το Βήμα της Κυριακής, ΒΗΜagazino, τ. 403, 6/7/2008), μέχρι τις εβραιοαριστερές συμμορίες των παρακρατικών που λυμαίνονται τα πανεπιστήμια και τα έχουν μετατρέψει σε άντρα ανομίας, κρανίου τόπο μοιράζοντας τα «συγκεκριμένα ποσά βίας» του ΣΥΡΙΖΑ σε όποιον τολμήσει να φέρει εμπόδιο στην ποικίλη και σκοτεινή συναλλαγή φοιτητικών παρατάξεων και κομμάτων με την διοίκηση των πανεπιστημίων και τους «φωταδίστικους» μηδενιστές.
  Όλα τα χρονια της μεταπολίτευσης η βρωμοεβραιοαριστερά πρωτοστάτησε στην οργουελικού τύπου αλλοίωση και διαστρέβλωση των εννοιών. Η βία ή τα συγκεκριμένα ποσά βίας σφράγισαν την μεταπολίτευση.
  Κύριε Δένδια και σεις μαινόμενοι “προοδευτικοί”, καταντήσατε τον Έλληνα άνθρωπο του 21ου αιώνα να είναι ένα ηθικό ναυάγιο, κωφάλαλο, ανίκανο να ακούσει, ανήμπορο να μιλήσει και τυφλό σε ό,τι είναι απαγορευμένο να κοιτάξει. Να ζει ενστικτωδώς τον «θάνατο του Έθνους», να στερείται κάθε αναφορά του βίου και με κοκαλωμένη ψυχή να μην υποψιάζεται τα μεγάλα ερωτήματα και να μην τα θέτει ποτέ στην ψυχή του.
  Ευτυχώς Η αισχρή εποχή της αριστερόστροφης σάχλας με σήμα κατατεθέν το ταγάρι, τα αμπέχωνα, την απλησιά και το μούσι πέρασε. Η επιδοτούμενη αριστερά των μουσάτων με τα χοντρά, απο το πολύ φαϊ, πισινά πάει στον αγύριστο.

  Μετα 40 χρόνια ήλθε ώρα της Χρυσή Αυγής, της Χρυσής Ελπίδας, της Χρυσής Αναγέννησης που υπηρετεί το κοινωνικό σύνολο. Σήμερα ήλθε η ώρα της Χρυσής Αυγής. Η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση και εκπροσωπεί τους μεροκαματιάρηδες, την φτωχολογιά, την Ελλάδα του αγώνα που οι οργανωμένες ομάδες των εγκαθέτων των βορείων προαστείων της κλινικά νεκρής αριστεράς, που τις συντηρούν τα ΜΜΑ(ποβλακωσης) ,κατέστρεψαν και υποθήκευσαν το μέλλον των παιδιών τους. Η Χρυσή Αυγή υπηρετει τον Ελλήνα γιατί προέρχεται απο τον λαό, αγωνίζεται για τον λαό, είναι ο λαός. Σιγά μη εκπροσωπούν τον λαό οι αρσακειάδες, τα κολεγιόπαιδα, οι απόφοιτες του Κωστέα-Γείτονα με τις τσιρίδες και τα χλιμιντρίσματά τους.
  Που τον έμαθε τον λαό ο schooligan Τσίπρας; καταστρέφοντας τα σχολεία του λαού η στο Ιασω που γέννησε το κορίτσι του! Που τον έμαθε τον λαό η Ζωή Κωνσταντοπούλου; παρακολουθώντας τον πατέρα της να χορεύει την «Δραπετσώνα»! Που τον έμαθε τον λαό η αρσακειάδα Παπαρήγα; Ούτε τα παιδιά της δεν έστειλε σε δημόσιο σχολείο.

  Οι χρησαυγήτες είναι ο λαός που επιτέλους δεν φοβάται, είναι ελευθερος..

  Maximos


 8. Άρχισες πάλι τα ίδια;

  Δεν είναι σίβυλλα εδώ ούτε αραβοεθνικιστικό πασοκ…

  Τους δύο κόσμους χωρίζει άβυσσος.
  Και Εθνικά και πολιτιστικά και θρησκευτικά.

  Νταξ;
  Η Ελλάδα είναι Ευρώπη. Οι άραβες σημιτική μέση ανατολή και γι’ αυτό εύκολα τους χειρίζονται οι ισραηλινοί.

  Προπαγάνδα υπέρ ισλαμιστών πρες τιβι και αράβων δεν θα γινεται εδώ.

  Η Ελληνιστική Συρία εξαιρείται λόγω των μαρτυρίων που υπομένει.


 9. Αγησίλαος.

  Χωρίς εισαγωγικά.


 10. Βρώμικα υπονοούμενα όχι σε μένα.

  Πόσο μάλλον στον ΑΓΗΣΙΛΑΟ.

  ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΗΝΩ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ.

  ΤΙ ΡΟΛΟ ΒΑΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ;


 11. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΟ ΑΡΚΑΔΙ.

  ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ ΛΕΕΙ.

  ΤΟΥΡΚΟΙ, ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ, ΑΛΒΑΝΟΙ.

  ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΧΝΩΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.

  ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΤΕ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

  ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

  ΚΑΘΕ ΓΕΓΟΝΟΣ ΕΡΜΗΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ.

  ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.


 12. Καλή βδομάδα,
  ………………………………………
  Ναι, θα ζήσουμε και θα θεριέψουμε και θα δοξαστούμε πάλι. Είμαστε άντρες εμείς, μωρ΄είμαστε Ελληνες!….»
  Και ορθός τώρα έριξε τα μάτια φλογερά στις σκοτεινές στεριές, σαν προφήτης του Ισραήλ, υμνώντας τη Γη της Επαγγελίας, ο υποναύκληρος. Και δεν ήταν, όχι! ο ναύτης ο ταπεινός. Ήταν ο Ελληνισμός ολόκληρος, με την ακλόνητη πίστη στις παραδόσεις και τους θρύλους του.
  Απόσπασμα από τον »Εκδικητή» του Καρκαβίτσα


 13. Πρωταρχική αρετή, η συνείδηση του χρέους και της ευθύνης για την διαφύλαξη της Ελληνικότητας και μετά γίνεσαι λιοντάρι. Πολεμάς για ιδέες και όχι για πουγκιά, για κατάπτυστες δόξες.
  Τα χρόνια της αλλοίωσης είναι πολλά, όσα κτίστηκαν με αίμα αιώνων είναι αρκετά, αν δεν κρατήσουμε τη σπίθα, να γκρεμιστούν από μια σελίδα προδοσίας. Αν δεν υμνήσουμε τη θυσία της τιμής, της λευτεριάς, όλα θα ισοπεδωθούν και το Έθνος των Ελλήνων θα γίνει ένα οικοδομικό τετράγωνο στο χάρτη των μεσιτών.
  Καλημέρα, αδέλφια.


 14. Ο ρομαντισμός και ο ιδεαλισμός είναι οι δύο έννοιες που με λύσσα πολέμησε ο μαρξικός υλισμός χωρίς να μπορέσει να τις ισοπεδώσει.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: