h1

20.000 ενοικιαζόμενοι θα εργασθούν σε Δημόσιο και ΟΤΑ το 2014, αμειβόμενοι 50% λιγότερο από τους υπόλοιπους. Αυτή ακριβώς η βίαιη μείωση της αμοιβής ανοίγει παράθυρο για στην απασχόληση στο Δημόσιο δεκάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών αντί Ελλήνων!

05/11/2013

Την επέκταση του καθεστώτος της ενοικίασης εργαζομένων που λειτουργεί σήμερα στον ιδιωτικό τομέα και σε φορείς όπως η Εθνική Τράπεζα, ο ΟΤΕ και τα ΕΛΤΑ σε όλο τον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και τους ΟΤΑ σχεδιάζει η κυβέρνηση. Μάλιστα, στόχος είναι εντός του 2014 να εργάζονται στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ με αυτό το καθεστώς περί τους 20.000 υπαλλήλους. Φαίνεται, δε, με τέτοιους υπαλλήλους θα καλυφθεί και μεγάλο τμήμα της καθαριότητας στους δήμους, εφόσον προχωρήσει το σχέδιο για κατάργηση του συγκεκριμένου τομέα στους ΟΤΑ.

Το καθεστώς επεκτείνεται πλέον σε όλες τις νέες εταιρείες του χώρου των αποκρατικοποιήσεων, όπως το Enterprise Greece, το ΤΑΙΠΕΔ, η ΕΤΑΔ και το Παραλιακό Μέτωπο, για κάθε νεοπροσληφθέντα. Στόχος είναι η ελάφρυνση του Δημόσιου Τομέα τόσο αναφορικά με τον αριθμό των υπαλλήλων που, ούτως ή άλλως, αποτελεί και μνημονιακή δέσμευση της χώρας όσο και αναφορικά με το μισθολογικό κόστος. Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο οι «νοικιασμένοι» θα εργάζονται με συμβάσεις έργου, θα έχουν ασφάλιση στον ΟΑΕΕ (δηλαδή, ως ελεύθεροι επαγγελματίες!!!) και θα αμείβονται έως και 50% λιγότερο από τους υπόλοιπους συμβασιούχους.

Το καθεστώς της ενοικίασης εργαζομένων -λαθρομεταναστών στην πλειοψηφία από αφροασία- εφαρμόζεται στην Ευρώπη τουλάχιστον από δεκαετίας. Αδυνατώντας οι ευρωφεουδάρχες να ζέψουν τους γηγενείς Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς στο άρμα της δουλοκρατίας, και να τους καταστήσουν σύγχρονους νεοσκλάβους χωρίς προσωπικότητα, χωρίς βούληση, χωρίς ουσιαστικό αντίκρυσμα αξίας και εξειδίκευσης, για να δεχθούν να ενοικιάζονται με την αλυσίδα, όπως οι σκλάβοι σε αποικιακά ορυχεία, στράφηκαν στα μιλιούνια των υπανάπτυκτων τους οποίους εισάγουν σωρηδόν για να μετατρέψουν την ευρωπαϊκή ήπειρο σε αφροασιατικό παράρτημα υπανάπτυξης και φρικαλεότητας.

Πρόκειται ουσιαστικά για ακόμα ένα βήμα προς τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων και την εκδίωξή τους από τα Ελληνικά Χώματα, εφόσον το όλο σχήμα και η υποδιαίρεση της αμοιβής στο 50% από μόνα τους είναι απόδειξη ότι για τις εργασίες αυτές (ειδικά για Παράκτιο Μέτωπο και καθαριότητα) θα προτιμηθεί ο στρατός κατοχής των λαθρομεταναστών που έχουν εισβάλλει στην πατρίδα μας.

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Σ΄αυτές τις περιπτώσεις, προκηρύσσεται διαγωνισμός και η εταιρεία με την μικρότερη προσφορά παίρνει το έργο.
  Αυτή βέβαια θα μπορούσε ν΄ασφαλίσει τους εργαζόμενους αλλά επειδή κανέναν δεν συμφέρει να τον κυνηγά το ΙΚΑ, υποχρεώνει τους εργαζόμενους να ανοίξουν μπλοκάκι.
  Ετσι το ταμείο θα εισπράττει χρήμα, η ανεργία θα μειωθεί …συμφέρει να γίνουν τ΄έργα κοντά στις εκλογές, και ο των οικονομικών θα βγει να μιλήσει για την »ανάπτυξη».
  Τι αρνητικοί που είσαστε …..η ανάπτυξη αρχίζει από τους φιλοξενούμενους, τι να λένε, ότι είμαστε αφιλόξενοι; εμείς οι απόγονοι του Ξένιου Δία;
  Α, ξέχασα ….η εταιρεία που τ΄αναλαμβάνει έχει και συμβούλους που πρέπει ν΄αμείβονται καλά ….ξέρετε τι είναι να κάνεις μελέτες;
  Η εξαθλίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σ΄όλο το μεγαλείο της.


 2. Ο φυλετισμός ασκείται και αριθμητικά.
  Όχι μόνο σε πολιτισμικό ή γενεαλογικό επίπεδο.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: