h1

Οι Χρυσαυγίτες δεν ψάχνουμε για «ψυχραιμία» στ’ άχερα… ούτε η πολιτική ορθότητα ταιριάζει στην Χρυσή Αυγή.

02/11/2013

Όλοι γύρω συνιστούν «ψυχραιμία». Το κάθε φοβικό φερέφωνο συνιστά «ψυχραιμία». 100 ψοφοδεξιοί συνιστούν «ψυχραιμία»… Μα τι σημαίνει ακριβώς ψυχραιμία σε αυτήν την κατάσταση; ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ, σημαίνει «ψυχραιμία».

Όμως αυτοί μας θέλουν νεκρούς… έχουμε πόλεμο με αυτούς και όποιος δεν το έχει καταλάβει μάλλον δεν κάνει για χρυσαυγίτης ή δεν ξέρει τι του γίνεται και εκ των πραγμάτων είναι και επικίνδυνος.

Ευχαριστώ, δεν θα πάρω από «ψυχραιμία». Η πολιτική ορθότητα δεν ταιριάζει στην Χρυσή Αυγή. Ούτε και η άμυνα. Τα κεφάλια όλων μας είναι στον ντορβά. Οι Χρυσαυγίτες, δεν είμαστε ούτε ουδέτεροι, ούτε ψοφοδεξιοί, ούτε μεσοχωρίτες, ούτε κεντρώοι. Ούτε ψάχνουμε «ψυχραιμία» στ’ άχερα. Είμαστε θερμόαιμοι, μαχόμενοι Έλληνες Εθνικιστές.

Την φράση «μας θέλουν νεκρούς» την άκουσα πριν αρκετό καιρό, σε ανύποπτο χρόνο, από έναν μαχητικό Συναγωνιστή, σε μια κοινωνική εκδήλωση στην Β. Ελλάδα. Η ένταση του καθώς μιλούσε ήταν τόση, που ασυνείδητα πρέπει να την καταχώρησα σε κάποιο θηκάκι. Μετά από μεγάλο διάστημα έτυχε σε μια ομιλία, κάπου αλλού, να πετύχω τον ίδιο ομιλητή να επαναλαμβάνει την ίδια φράση, με την ίδια ένταση… «μας θέλουν νεκρούς». Τότε αναζήτησα και διάβασα προσεκτικά το κείμενο της ομιλίας, την συνδύασα με άλλα γεγονότα που έτρεχαν ταυτόχρονα και στην Ελλάδα και στον κόσμο και τα λόγια του πέρασαν από το ασυνείδητο, στο επίπεδο της εσωτερικής διαλογικής επεξεργασίας.

Έκτοτε εκατοντάδες φυσικά χιλιόμετρα διένυσα, και πραγματικές εικόνες από την κινηματική δράση, την ιδεολογία και την βιοθεωρία της Χρυσής Αυγής απέκτησα, και τις απτές αντιδράσεις της αριστεράς γνώρισα, της οποίας η Χρυσή Αυγή είναι ο υπ’ αρ. ένα αντίπαλος -γεγονός που ανάγεται στην πολύ πρώϊμη εποχή εδραίωσης του διεθνισμού και του (εβραιο)μπολσεβικισμού στην Ευρώπη, όταν ο μόνος που ανθίστατο ήταν ο τότε γερμανικός εθνικοσοσιαλισμός- και ουδεμία αμφιβολία έχω πια, ότι το σύστημα «θέλει τους Χρυσαυγίτες, θέλει τους Έλληνες Εθνικιστές εν γένει, νεκρούς, και δη μηδενός εξαιρουμένου».

Δεν θα είμαι ευχάριστη σήμερα για όποιους με διαβάζουν, και θα μπω κατ’ευθείαν στο θέμα.

Η Χρυσή Αυγή ευρίσκεται σε άμυνα έναντι του συστήματος.

Και τα κοινοβουλευτικά μέσα εκ των πραγμάτων δεν επαρκούν για να αποκρούσει αφενός αποτελεσματικά τις επιθέσεις του συστήματος και να του επιτεθεί στη συνέχεια, αφετέρου.

Ευθύς εξ αρχής θα πω επίσης, ότι η άμυνα ή η υποχώρηση -όπως θέλετε πείτε το- είναι το τίμημα που η Χρυσή Αυγή πληρώνει για την κοινοβουλευτική της παρουσία, η οποία είναι επιβεβλημένη (επιβεβλημένη για λόγους που έχουν εξηγηθεί, πριν ακόμα αρχίσουν να μιλούν όλοι περί του «φαινομένου Χρυσή Αυγή»).

Η κατάληξη της άμυνας είναι οι συλλήψεις του Αρχηγού μας, του ιδεολογικού alter ego του, Χρήστου Παππά και της φυσικής τους ασπίδας, του βουλευτή Πειραιά Ιωάννη Λαγού.
Σε άμυνα ευρίσκεται η Χρυσή Αυγή όχι σήμερα, ούτε από την ημέρα των συλλήψεων του Αρχηγού και των δύο βουλευτών.
Πριν από τις συλλήψεις προηγήθηκε όλο το 2013 αλληλουχία γεγονότων και βίαιων κατά της Χρυσής Αυγής περιστατικών και επιθέσεων, που την ανάγκαζαν να υποχωρεί και να αμύνεται. Ακριβώς πάνω στο ζήτημα της τακτικής της απέναντι στην περιστολή της δράσης της και στην συνεχή, κλιμακούμενη επιθετικότητα του καθεστώτος αναπτύχθηκε διάλογος με τον ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ:
Απαγορεύθηκε η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Πάτρα. Αναρχικοί και Κράτος κατά Ελλήνων Εθνικιστών. Η συνεχής παρεμπόδιση και περιστολή των δράσεων αλληλεγγύης και των εκδηλώσεών μας σε όλη την Ελλάδα, η αφαίρεση των όπλων από τους βουλευτές και της αστυνομικής τους φρουράς στην συνέχεια, παρόλο που ποτέ η Χρυσή Αυγή δεν επαφίετο σε αυτό, η συμμόρφωση στη μετάθεση των εκδηλώσεων σε πλατεία και χώρο όπου ήθελε το σύστημα, οι συνεχείς τρομοκρατικές επιθέσεις που δέχονταν τα γραφεία της ανά την Επικράτεια, το συνεχές κυνηγητό εν γένει, οδήγησαν στην σημερινή -μοιραία- κατάληξη, που μαζί με το κορυφαίο γεγονός των συλλήψεων, αποτελεί τραγωδία που έπληξε θανάσιμα τους πεσόντες Ήρωες Έλληνες Εθνικιστές, τις Οικογένειές τους, το Κίνημά μας, την Ελλάδα.

Τα δύο Ελληνόπουλα έπεσαν «φυλάττοντας Θερμοπύλες», τα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης Βορείων Προαστείων, στο Νέο Ηράκλειο. Βρίσκονται πια στα Ηλύσια Πεδία και η 1η Νοεμβρίου 2013 θα είναι για πάντα η ημέρα Τιμής και Μνήμης του Αίματος των πρώτων Πεσόντων Ηρώων του Ελληνικού Εθνικισμού.

Τους παρακρατικούς που εξετέλεσαν την δολοφονία, είτε είναι εξωχώριοι είτε εσωχώριοι, παρακρατικοί, ημικρατικοί ή κρατικοί ή υπηρεσία, δεν θα τους συλλάβουν.
Δεν θέλουν να τους συλλάβουν.
Ούτε θα τους επιτραπεί να τους συλλάβουν.

Φτύνω κατάμουτρα τους καθεστωτικούς ακούγοντας τις υποκριτικές μεγαλοστομίες τους, καθώς επιχειρούν να κεφαλαιοποιήσουν το Ελληνικό Αίμα το οποίο χύθηκε με δική τους ηθική, ουσιαστική αυτουργία, διαστρεβλώνοντας την κατάσταση, μιλώντας για δύο άκρα.
Ο φόνος του Φύσσα έχει κατά τούτο μόνο σχέση με τις εκτελέσεις των δύο παιδιών:
Και οι δύο εκπορεύονται από το ίδιο κέντρο.
Οι αποκαλύψεις για το θέμα θα κλονίσουν όχι μόνο τους  εγχώριους στυλοβάτες του συστήματος, αλλά και την σταθερότητα της χώρας…

Μπορεί βεβαίως να γίνεται λόγος για παρακρατικούς τρομοκράτες της ομάδας Μαζιώτη, που βγήκαν από την φυλακή με άδεια για να εκτελέσουν συμβόλαιο, ενώ και η ίδια η Χρυσή Αυγή έχει καταγγείλει  επανειλημμένως το γεγονός της σκοπιμότητας της «απελευθέρωσής τους, αλλά υπάρχουν και άλλοι δυνητικοί δράστες.
Ο ξένος δάκτυλος.

Οι εχθροί του Ελληνικού Εθνικισμού, είναι πολλοί και είναι πολύ δυνατοί.
Είναι τόσο δυνατοί, όσο δυνατή είναι η απειλή που συνιστά γι’ αυτούς ο Ελληνικός Εθνικισμός, που για πρώτη φορά στην σύγχρονη Ιστορία ΤΟΥ εκφράζεται μέσω της Χρυσής Αυγής τόσο ιδανικά, τόσο ολοκληρωμένα, σχεδόν αγγίζοντας το τέλειο και επιτελώντας επιτέλους αυτό που δεν του επέτρεψαν να επιτελέσει στις αρχές του 20ου αιώνα, όταν ο βενιζελικός παρακρατικός τραμπούκος Γύπαρης  δολοφονούσε τον Ίωνα Δραγούμη, όταν στην συνέχεια εξολοθρεύθηκε η πολιτιστική βάση στερέωσής του η περίφημη Γενιά του ’30 (εξ ου η αναφορά στο τέλος στην Ελ. Παπαδάκη, την οποία εξύμνησε ο Άγγελος Σικελιανός) από τους βενιζελικούς, οι πολιτικοί και φυσικοί επίγονοι των οποίων κυβερνούν συγκυβερνώντας σήμερα, αλλά και από πάντα, την Ελλάδα.

Τους δύο Χρυσαυγίτες τους εξετέλεσαν οι σημερινοί ιδεολογικοί κλώνοι του ένοπλου βραχίονα ΟΠΛΑ[*] του ΚΚΕ, το οποίο είναι η μήτρα κάθε αριστεράς, κάθε αναρχίας, κάθε πασοκρατίας.

Δεν πρόκειται αυτό το κράτος να πράξει το ο,τιδήποτε για να συλλάβει τους δολοφόνους των δύο Ελληνόπουλων.
Αυτό το κράτος κινητοποιείται μόνο, όταν πρέπει να προστατεύσει τα λαθρόσκυλά του και για κανέναν άλλο.
Οι εντολές είναι σαφείς.
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΛΕΙΨΕΙ.

Αλλά ας επανέλθουμε στα της Χρυσής Αυγής.

Η επιχείρηση είχε στόχο Χρυσαυγίτες νεκρούς.
«Μας θέλουν νεκρούς» άραγε;…
Δεν ήθελαν τους συγκεκριμένους νεκρούς, αλλά οποιουσδήποτε Χρυσαυγίτες, Έλληνες Εθνικιστές, νεκρούς. Όσο πιο πολλοί τόσο καλύτερα, γι’ αυτό επελέγησαν τα κατάμεστα συνήθως γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της πολυσύχναστης λεωφόρου στο Ν. Ηράκλειο, και σε ημέρα λειτουργίας, γνωρίζοντας ότι η ομάδα ασφαλείας θα ήταν σε πλήρη ανάπτυξη.

Η δολοφονική επίθεση μοιάζει πολύ με την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Αγίας Παρασκευής, όπου έπεσαν νεκροί και τραυματίες πολλοί αστυνομικοι, και μια κοπέλα αστυνομικός ανάμεσά τους. Σάμπως όμως, όλες οι τρομοκρατικές επιθέσεις δεν έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά; Ο τρόπος και το εκτελεστικό τυπικό δείχνουν φυσικά επαγγελματίες.

Η ψοφοδεξιά, οι μεσαιοχωρίτες, οι κεντροδεξιοί, τα ψοφίμια, οι υποκριτές, οι καιροσκόποι, όσοι μιλούν από την ασφάλεια του καναπέ, είναι στην πραγματικότητα υποτελείς της αριστερής ιδεολογικής και πολιτιστικής ηγεμονίας.

Αυτά όμως δεν είναι για Έλληνες Εθνικιστές.

Οργίζομαι, γιατί αυτές τις στιγμές, ακούω ένθεν κακείθεν τον κάθε πικραμένο και φοβικές ψοφοδεξιές ψυχοσυνθέσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια στα δύσκολα, όταν αναδύονται οι φόβοι τους, να εκλιπαρούν για «ψυχραιμία».
Εκλιπαρούν, μάλιστα, όπως το ακούτε, λουφαγμένα από το φόβο τους ανθρωπάκια.

Τι σημαίνει ακριβώς «ψυχραιμία» στην συγκεκριμένη περίπτωση;
Σημαίνει να το βουλώσουμε, να σταθμίσουμε τις πιθανότητες μην τυχόν και γλιτώσουμε, δεν βρεθούμε και μεις νεκροί, να κάτσουμε στα αυγά μας; Μην σφαγεί κανείς; Μα, μας σφάζουν καθημερινά! Να λουφάξουμε;!;!
Πείτε μου τι ακριβώς σημαίνει το «ψυχραιμία» που κοπανάνε!
ΧΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ «ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ»!


Δεν πρόκειται να εφαρμόσω ψυχραιμία, έτσι όπως την εννοούν οι φοβικοί. Θα εφαρμόσω ψυχραιμία, αλλά επί των Εχθρών μας.
Η «ψυχραιμία» για την οποία κόπτονται όσοι μασάνε από την καμένη προπαγάνδα του καθεστώτος κρύβει τον φόβο που τους περιλούζει.
Όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται, ας κάτσουν σπίτι όσοι χτυπιούνται για «ψυχραιμία».

Η Χρυσή Αυγή, για όσους δεν το είχαν αντιληφθεί ως τώρα, είναι επιλογή ζωής και θανάτου. Οι φυλακίσεις των Ηγετών της το μαρτυρούν, το Αίμα που χύθηκε χτες το φωνάζει!

Όποιος έχει διαβεί το κατώφλι της, χωρίς να έχει προηγουμένως σταθμίσει τις πιθανότητες να «πέσει και νεκρός», σε λάθος χώρο νομίζω, βρίσκεται.

Αφού, έτσι κι’αλλιώς, μας θέλουν νεκρούς…χωρίς εισαγωγικά τώρα, με το Αίμα νωπό…

ΑΣ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ.

ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ!!!

Πιο απλά δεν γίνεται να το πω.

Όσοι αυτήν την στιγμή είναι πεσμένοι γονυπετείς και κοπανιούνται για «ψυχραιμία», είναι ή για κλάματα ή για αρκουδιάρικα πανηγύρια, πατριώτες εκ του ασφαλούς.

Προκαλούν άθελά τους, οπισθοχώρηση. Και δεν τους πρέπει κατανόηση!

«Το κεφάλι μου είναι στον ντορβά και η κάπα μου στη φυλακή. Χιλιόμετρα έχω γράψει άπειρα»

Έτσι με μεγάλωσε ο πατέρας μου. Και αυτόν έτσι τον μεγάλωσαν επίσης. Δεν αφίσταμαι.
___________________________________________________________________________________________________

[*] [Η ΟΠΛΑ αιματοκύλισε την εαμοκρατούμενη Αθήνα τον Δεκέμβριο του 1944, απαγάγοντας Έλληνες και Ελληνίδες, αστούς και μεσοαστούς κυρίως μέσα από τα σπίτια τους, οδηγώντας τους στα στρατηγεία της, ένα από τα οποία ήταν ένα επιταγμένο αστικό σπίτι, στα σύνορα Πατησίων και Γαλατσίου, όπου αφού τους ανέκριναν, τους βασάνιζαν, στη συνέχεια τους εκτελούσαν εν σειρά πισώπλατα με σφαίρα στον αυχένα, και μετά τους έριχναν φρικτά κακοποιημένους σε ομαδικούς τάφους. Σε έναν τέτοιο ομαδικό τάφο ο Διεθνής Ερυθρός Σταυρός εντόπισε ανάμεσα σε άλλους σωρούς, το φρικτά κακοποιημένο σώμα μιας «μισητής» αστής, της μέγιστης Ελληνίδας ηθοποιού και τραγωδού του μεσοπολέμου, Ελένης Παπαδάκη, η οποία εκτελέσθηκε επίσης πισώπλατα από τους εγκληματίες κομμουνιστές απαγωγείς της, με τη σφαίρα στον αυχένα. Για εκείνο το έγκλημα, ηθικός αυτουργός ήταν το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών επί Κατοχής, το οποίο εξέδωσε ψήφισμα εναντίον της ως δοσίλογης, για την αμφιλεγόμενη σχέση, την οποία είχε αναπτύξει με τον κατοχικό πρωθυπουργό Ράλλη. Σημειωτέον, ότι στις τάξεις του εαμοκρατούμενου ΣΕΗ, ο φθόνος για το ταλέντο της Ελένης Παπαδάκη ήταν αβυσσαλέος. Ο φθόνος αυτός ήταν το κίνητρο για να εκδηλωθούν οι δολοφονικές τους διαθέσεις εναντίον της, και παρά το γεγονός ότι η Παπαδάκη ήταν φίλη με όλους τους συναδέλφους της ηθοποιούς, και όχι μόνο αυτό! Ως εκ της θέσεώς της στο Εθνικό θέατρο και λόγω της εύνοιας που απολάμβανε από τον Ράλλη, είχε σώσει με προσωπικές της παρεμβάσεις δεκάδες συμπατριώτες μας, και συναδέλφους της-αριστερούς ως επί το πλείστον- από τις εκτελέσεις των Γερμανών, γεγονότα για τα οποία αδιάψευστοι μάρτυρες είναι τα δεκάδες γράμματα ευχαριστίας εκ μέρους των οικείων τους, ιστορικά καταγεγραμμένα. Και ας μην πάμε μακριά: Οι επίγονοι του εαμοκρατούμενου επί κατοχής ΣΕΗ είναι αυτοί που διαιώνισαν μέχρι σήμερα, όχι απαραιτήτως με την ιδιότητα του ηθοποιού, αλλά με πλήθος άλλες ιδιότητες στον καλλιτεχνικό, συγγραφικό, θεατρικό, ποιητικό, κινηματογραφικό, κλπ. χώρο, την δικτατορική ηγεμονία της αριστεράς επί των πολιτισμικών πραγμάτων πατρίδας μας, κάτι που έκανε και κάνει πάντα τους ψοφοδεξιούς να χάσκουν… Οι φυσικοί αυτουργοί απαγωγείς και δολοφόνοι της Παπαδάκη ήταν δύο τύποι του υποκόσμου, λούμπεν εγκληματίες, δύο από τα κουτσαβάκια του Μεταξουργείου που στρατολογούσε το ΚΚΕ για τις βρώμικες δουλειές, με περίεργα ψευδώνυμα ονόματα, Ορέστης – Μακαρόνας, μαζί και με τρεις γυναίκες συνεργούς τους, οι οποίες άλλαξαν όνομα και διέφυγαν μάλλον στην Αυστραλία. Η παγκόσμια κατακραυγή που ξέσπασε τότε κατά του ΚΚΕ ήταν τόση, ώστε αναγκάσθηκε να δώσει εντολή να βγάλουν από τη μέση τους  δολοφόνους της Παπαδάκη, όπερ και εγένετο, κάποια νύχτα με αγέρα, για να μπορέσει να «καθαρίσει» το όνομά του. Κίτσος Μαλτέζος και Ελένη Παπαδάκη, δύο από τα πολλά επιφανή θύματα της θηριωδίας της ΟΠΛΑ. Οι πολιτικοί επίγονοι της ΟΠΛΑ λοιπόν, δεν θα άφηναν ποτέ να περάσει στο ντούκου η ανακίνηση εκ μέρους της Χρυσής Αυγής θεμάτων όπως ο Μελιγαλάς, και γενικά η αμφισβήτηση της ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς στο εκπαιδευτικό και πολιτισμικό σύστημα, που κρατεί από τον συμμοριτοπόλεμο, γι’ αυτό και η αναφορά στην περίπτωση της δολοφονίας της Ελένης Παπαδάκη]

Advertisements

15 Σχόλια

 1. Το άρθρο αυτό είναι η επιτομή της Αλήθειας σε ό,τι αφορά τις πολιτικές συμμορίες του τόπου μας και τις εγκληματικές πράξεις τους.
  Ασφαλώς και μας ζητούν να μην…αγανακτήσουμε με τις εν ψυχρώ εκτελέσεις των αείμνηστων δύο παιδιών μας, κραδαίνοντας τον πέλεκυ του…εμφυλίου.
  Το ίδιο πέλεκυ δεν τον είχαν ανασύρει τότε με τον οπαδικό καυγά στην Αμφιάλη.
  Τότε όλα τα ΜΜΕ καταριόντουσαν νυχθημερόν τη ΧΑ επί ημέρες και η κυβέρνηση των προδοτών έσπευδε να φυλακίσει τους βουλευτές, να ψάχνει τρύπες στη νομολογία για να θέσει την ΧΑ εκτός νόμου, αποσύρανε τους φρουρούς από γραφεία της ΧΑ και των βουλευτών, πρόσβαλαν δεκάδες ανθρώπους δίνοντας στη δημοσιότητα τις παρανόμως αποκτηθείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις τους, μας γέμισαν φούμαρα περί εγκληματικής οργάνωσης με τις έρευνες για ΄’οπλα και…κανόνια, καταργήσανε την κρατική χρηματοδότηση του κόμματος.
  Τ ό σ η ψ υ χ ρ α ι μ ί α είχανε δείξει όλοι οι δήθεν αντιφασίστες, εν χορώ μάλιστα.
  Τ ό σ ο ψύχραιμοι ήταν όταν ούρλιαζαν στα μικρόφωνα να εκλείψει κι ο τελευταίος χρυσαυγίτης από τον πλανήτη.

  Αυτοί όπλισαν το χθεσινό δολοφονικό χέρι, για να μας κατατρομοκρατήσουν και να μην πλησιάζουμε τα γραφεία της ΧΑ.
  Πολιτικά είναι τα κίνητρα της χθεσινής εκτέλεσης , τελεία και παύλα.
  Και γκαγκστερική μαφιόζικη η «έκφρασή» τους, όπως ακριβώς είναι και η διακυβέρνησή μας.
  Πρέπει να ήταν καλά οργανωμένη η εκτέλεση, μέρα-μεσημέρι μέσα σε δεκάδες κόσμο να κυκλοφορεί και κοντά στο αστυνομικό τμήμα .

  Ο…συμμοριτοπόλεμος αναβιώνει στις μέρες μας έξη δεκαετίες μετά την ήττα των συμμοριτών.
  Σαν τέτοιον πρέπει να θεωρούμε όλη αυτή την εκστρατεία κατά του Εθνικισμού και των εκφραστών του.

  Δεν είμαστε …ψύχραιμοι, είμαστε συσπειρωμένοι στην ΧΑ διότι δεν ξεχνάμε το γνωμικό «εν τη ενώσει η ισχύς» , επαγρυπνούμε και προσέχουμε εντατικά τι συμβαίνει γύρω μας, τι λένε, ποιοί μιλάνε, πώς μιλάνε, ποιοί κυκλοφορούν γύρω μας και δεν φοβόμαστε.
  Αυτοί που πρέπει να φοβούνται – και πράγματι φοβούνται – είναι οι προδότες ανθέλληνες συμμορίτες, που ποδοπατούν καθημερινά Νόμους, Σύνταγμα, Πατρίδα, Λαό.


 2. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ.

  ΑΚΟΥΩ ΤΟ MEGA ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΡΩΪΝΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΣΠΙΛΩΣΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ «ΝΥΧΤΑ»

  ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ!

  ΨΥΧΡΑ΄ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.

  ΨΥΧΡΑ΄. ΟΧΙ ΜΕ «ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ».

  ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΑΣΤΗ ΚΑΝΕΛΛΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ

  ΑΧΡΕΙΑ!!!


 3. Ασε την αυτήν, το σίχαμα, Αλλενάκι. Δεν ξέρω τι είδους κροκοδείλια δάκρυα χύνει, εγώ ξέρω ότι ξεσηκώνει καιρό τώρα τον κόσμο κατά των χρυσαυγιτών που, κατά τη γνώμη της, πρέπει να εξαφανιστούν από προσώπου γης.
  Μ΄άλλα λόγια, είναι ένας από τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης των δύο παλληκαριών μας.

  Σύμφωνα με κάποιον εγκληματολόγο ο δολοφόνος και οι εντολείς του επέλεξαν χώρο (πολιτικό στην προκειμένη περίπτωση) κι όχι πρόσωπα.
  Την τακτική αυτή, όπως είπε, δεν την απαντάμε σε Ελληνες εκτελεστές.
  Επί πλέον η επιλογή του πιστολιού επίσης ήταν μελετημένη, επειδή είναι όπλο ακριβείας στα χέρια έμπειρου σκοπευτή και ρίχνει 4 φυσίγγια απανωτά.
  Τέλος, αν και η περιοχή έχει πολύν κόσμο υπολογίζοντας και το σούπερμαρκετ δίπλα στα γραφεία της ΧΑ, «εξαφανίστηκαν» ως δια μαγείας οι αυτόπτες μάρτυρες. Αυτό δείχνει πως είχαν…προβλέψει και οργανώσει ακόμα και ποιοί θα παρίσταντο στην εκτέλεση.

  Επομένως, οι ψοφοδεξιά κι όλοι οι λοιποί που αναφέρονται στην ανάρτηση, σε σύμπνοια με τους εντολείς τους, προέβησαν στη χθεσινή κατακρεούργηση των δύο παλληκαριών για να χτυπήσουν την ΧΑ και το λαό μας προσλαμβάνοντας αλλοδαπό φονιά.

  Ισως να προσπαθούν να πετύχουν μ΄ενα σμπάρο και …δεύτερο τρυγόνι, δηλ.να πρόκειται να γινει κάποια συμφωνία ή να προχωρήσει κάποιο νομοσχέδιο ή δεν ξέρω τι άλλο που δε θέλουν να το μάθουμε και μας απασχολούν ΚΑΙ γι΄αυτό το λόγο με την τρομερή για ευνομούμενο κράτος και σε καιρό ειρήνης μάλιστα διπλή πολιτική δολοφονία.

  Επαγρύπνηση, λοιπόν, όρκο ιερό να πάρουμε πίσω το αίμα των παλληκαριών, καχυποψία σ΄ό,τι δείχνουν τα εξωνημένα ΜΜΕ και «μπετοναρισμένη» εμπιστοσύνη στη Χρυσή Αυγή, τη δική μας ΧΑ.


 4. Και ο Καμένος συνιστά «ψυχραιμία»


 5. E, αφού το ζητάει ο Καμένος, υποκλίνομαι. Θα του τόπε να το …πει το αυριανό συνεταιράκι του ντε, ο «ήρωας» των καταλήψεων σχολείων.
  Αρα, …υπακούω ασυζητητί.
  Χαααχαχαχα


 6. Η Παπαδάκη δολοφονήθηκε με τσεκουριά στο κεφάλι. η σφαίρα στο σβέρκο ήταν δουλειά της Τσεκα κλπ. Η ΟΠΛΑ στις εκτελέσεις χρησιμοποιούσε μαχαίρια και τσεκούρια. Σκατά στην ψυχή τους


 7. Η αναλυση καλυπτει πληρως.
  Η «ψυχραιμια» μας ειναι «αιτηση» στα αριστερα ανθρωποειδη σκουληκια να μας χαρισουν τη ζωη;
  Ηδη εχουν πεσει «δικα» μας καστρα.
  Εμεις αμυνομεθα.
  Πως;
  Υποχωρωντας ψυχραιμα.
  Ερωτημα, ρητορικο:
  Ως ποτε;
  Αοπλοι, εκτελεσθηκαν οι συναγωνιστες σαν σφαγια στο μαντρι.
  Ειναι ο εθνικιστικος τροπος θανατου αυτος;
  Να πεθαινεις χωρις να μπορεις να υπερασπισθεις στοιχειωδως τον εαυτο σου;
  Ειναι πολλα τα «ρητορικα» ερωτηματα, αλλα η ωρα ακαταλληλη να τεθουν.
  Απλα πιστευω οτι ο τιτλος του σφαγιου δεν μας ταιριαζει.
  Αυτα προς το παρον.
  Και μην ξεχναμε.
  Μας θελουν νεκρους.
  Ηδη επεσαν οι πρωτοι.
  Νομιζετε οτι θα σταματησουν;
  Εμεις θα τους το επιτρεψουμε;;;;


 8. Ευχαριστώ Αγησίλαε για το σχόλιο…

  Δεν είναι Εθνικιστικός τρόπος θανάτου αυτός.
  Ξαρμάτωτους πέτυχαν τους Συναγωνιστές τα βόλια, το αλεξίσφαιρο του ενός είχε αγορασθεί με συγκέντρωση χρημάτων από την Τοπική και του το κατέσχε η αστυνομία!
  Δεν θα σταματήσουν.
  Δεν πρέπει να τους το επιτρέψουμε.
  Χθες θα μπορούσε να ήταν κάποιος από εμάς εκεί…
  Ως πρόβατα επί σφαγή, ποτέ πια!


 9. Κρατώ δε το σχόλιό σου και τα ερωτήματά του να τα αναρτήσω εν ευθέτω χρόνο…


 10. ή, μάλλον, θα το αναρτήσω ευθύς αμέσως, στη βράση κολλάει το σίδερο, με το Άίμα ζεστό ακόμα, για να δικαιωθεί!


 11. Αν σε κάνουν ν΄αμύνεσαι κάνουν τον πιο σκληρό εχθρό.
  Αν σε στριμώχνουν κάνουν τον πιο φανατικό εκδικητή.
  Αν σε πολεμούν κάνουν τον πιο καλό μαχητή.
  Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου την κατάλληλη στιγμή εσύ θα είσαι ο νικητής και αυτοί οι άμυαλοι λαγοί που θα τρώνε το καρότο υποταγμένοι, ενώ εσύ θα κρατάς το συμβόλο του Έθνους λεύτερος.
  (Το εσύ είναι για όλους, δεν είναι προσωπικό).


 12. ΜΟΝΟ ΑΜΥΑΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…


 13. Δεν ξέρω τι μου λες, ο Κολοκοτρώνης έχτισε τοίχο με τα κεφάλια τουρκαλβανών.

  Όταν σε λίγο ΑΥΤΟΙ χτισουν τοίχο με τα δικά μας κεφάλια, κάποιοι θα εξακολουθείτε να μιλάτε για «ψυχραιμία»… αλλά εγώ ΔΕΝ θα μπορώ να σας ακούσω για να απαντήσω…

  Το «εγώ» δεν είναι προσωπικό… αφορά όλους βέβαια…


 14. Αλλενάκι, η μέρα είναι πένθους δεν θέλω να πω τίποτε.
  Άστο, έχω και εγώ μια δολοφονία στην οικογένειά μου …άστο.


 15. αυτό είναι το θέμα…

  όλοι νομίζουν ότι μόνο αυτοι έχουν κάτι…Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: