h1

Οι παρελάσεις του αίσχους: μπούτια στα τσιγκέλια, στριπτιζέζ που την είδαν δασκάλες, αλβανοί, αφρικανοί, μογγόλοι και όλες φυλές του Ισραήλ, πλην Ελλήνων!

01/11/2013

Οι παρελάσεις του αίσχους! Γράφει η Μελίρρυτη

 Αυτή τη φορά οι πάντες ξεπέρασαν τον εαυτό τους!

Η παρέλαση γίνεται προς τιμή του Λαού. Αυτός πολέμησε! Οι μεγαλοσχήμονες παίρνουν τα παράσημα και οι πολεμιστές μένουν με τις αναμνήσεις και τις αναπηρίες τους. Λοιπόν, αυτός ο Λαός, ήταν απόβλητος στις παρελάσεις. Μα τόσο πολύ τον φοβούνται;

Μαθητική παρέλαση, χωρίς μαθητές! Μάλλον φοβούνται ότι και αυτοί θα τους έπαιρναν στην κοροϊδία. Οι λεγόμενοι «επίσημοι» σε χωριστές εξέδρες. Μήπως για να μην φαγώνονται μεταξύ τους; Και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αποκομμένος από τον Λαό, από όλο τον Λαό!

Μήπως όλοι οι «Δημοκράτες» έχουν κάποιο πρόβλημα να αντιληφθούν τις καταστάσεις; Η μεταμνημονιακή Ελλάδα θα γίνει ένα ερείπιο πλημμυρισμένο από λαθρομετανάστες με τους εναπομείναντες Έλληνες να λιμοκτονούν! Αν αυτοί οι εβραιόδουλοι που κυβερνούν τώρα τη χώρα, παραμείνουν ακόμα λίγο, αυτό θα σημάνει και το τέλος της ελληνικής Ιστορίας! Δεν ξέρω αν θα διατηρηθεί το όνομα «Ελλάς», όταν το 70-80% του πληθυσμού πλέον θα έχει παραδοθεί σε αλλόθρησκους και αλλόφυλους!

Ο Λαός, είπε ο σοφός υπουργός, πρέπει να γνωρίζει τα λάθη του, την ιστορία του. Στη Σμύρνη δηλαδή, ήταν απλά ένας συνωστισμός, ο Βελουχιώτης ήταν ήρωας… όλοι οι άλλοι «φασίστες». Αν ρωτήσεις παιδιά στο δρόμο, πότε έγινε η Άλωση της Πόλης και από ποια πύλη εισέβαλαν πρώτα οι Τούρκοι, πόσα θα απαντήσουν σωστά; Πόσα θα ξέρουν τον μύθο του «Μαρμαρωμένου Βασιλιά» και πόσα γνωρίζουν το όνομα Κωνσταντίνος Δραγάτσης; Πόσα έχουν διδαχθεί τους βαλκανικούς πολέμους και την τραγική ιστορία του Μεσοπολέμου που κατέληξε στην κατεστραμμένη Ελλάδα της 4ης Αυγούστου του 1936; Πόσοι, και όχι παιδιά, αλλά Υπουργοί και Βουλευτές γνωρίζουν τις διαφορές στις λέξεις «φασισμός» και «ναζισμός» και δεν την πιπιλίζουν σαν καραμέλα, απλά από συνήθεια;

Κι ας έρθουμε στα πρόσφατα γεγονότα.

Πότε θα απαντηθεί το ερώτημα: «Πώς ήξερε η κ. Ψαρούδα Μπενάκη ότι θα υπάρξει συρρίκνωση εθνικής κυριαρχίας;». Ο τότε και τώρα Πρόεδρος της Δημοκρατίας το πέρασε στα ψιλά γράμματα χωρίς σχόλια! Τώρα δέχεται να στέκεται στην εξέδρα, στο μέσον 500 μέτρων ένθεν και 500 κακείθεν χωρίς Λαό, για να παρακολουθήσει την παρέλαση!
Μια παρέλαση που έχει γίνει πασαρέλα κοριτσιών με το μήκος της φούστας τους να έχει πάθει ναυτία και διδασκαλισσών από την άλλη, να προσελκύουν τα φλας των φωτογράφων φορώντας προκλητικά κολλάν!!! daskala-h-striptizez

Από την άλλη, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Γιάννης Ιωαννίδης, συνειδητοποίησε άραγε την ανοησία που ξεστόμισε; «Πατριώτες και ναζιστές δεν συμβιβάζονται!», είπε σοφά ο… επίσημος! Δηλαδή στην κυριολεκτική του μετάφραση: «εθνικιστές και πατριώτες δεν συμβιβάζονται!».

Τέλος, χρόνια τώρα έχω βαρεθεί να ακούω, αν πρέπει τη Σημαία μας να τη σηκώνει κάποιος που δεν είναι Έλληνας. Η Σημαία, ως σύμβολο που ενσαρκώνει ένα σωρό συναισθήματα, παλιγγενεσίες, ηρωικά ιστορικά γεγονότα, θυσίες, εκπροσωπεί πάνω από όλα την οντότητα του Έθνους και τα Ιδανικά της Φυλής. Άρα όλοι οι αγώνες του Έθνους μας, τα πάθη, οι ελπίδες του, τα ιδανικά του, που αντανακλά την ομοψυχία του και την εθνική του συνείδηση αποκρυσταλλώνονται σε αυτό το ιερό πανί! Κι εδώ μου γεννιούνται ορισμένες απορίες: Αν εγώ πήγαινα, στο Αφγανιστάν για παράδειγμα, θα μπορούσα να μπω λαθραία και να αλλάξω και τους νόμους τους προς όφελός μου; Θα με δεχόντουσαν στα νοσοκομεία τους δωρεάν; Θα μου επέτρεπαν να πουλώ τσολιαδάκια αφορολόγητα με κουρελού; Την Ανάσταση θα μου επέτρεπαν να τη γιορτάσω στις πλατείες τους; Θα έπαιρναν λεφτά από το υστέρημα του λαού τους, για να μου φτιάξουν εκκλησίες; Θα μου έδιναν τη ΣΗΜΑΙΑ τους;

Μόνο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι αυτή που προασπίζει, υπερασπίζεται και θυσιάζεται για τα Ιδανικά και για τις Προαιώνιες Αξίες της Πατρίδας μας. Η σχέση Πατρίδας- Φυλής, ας μην ξεχνάμε, είναι μια αμφίδρομη και ενεργητική διαδικασία, μέσα από την κοινή ροή Αίματος που μας ενώνει με τους προγόνους μας, δίνοντας ιερότητα σε κάθε μόριο χώματος που πατούμε. Γι αυτό τον λόγο, για εμάς τους Χρυσαυγίτες, Πατρίδα δεν είναι όλη η Γη, γιατί όπως λέει και το κυπριακό τραγούδι: « Από το δικό της χώμα, απ’ το δέντρο, το νερό και τ’ αγέρι, η ψυχή μας μια στάλα για να γίνει, έχει πάρει».

Παρελάσεις που γίνονται για να τιμήσουν τον Λαό, δεν νοούνται χωρίς αυτόν, όπως δεν νοείται για εμάς τους Χρυσαυγίτες και η άγνοια της ηρωικής ιστορικής μας παράδοσης! Τιμή και δόξα στους ήρωες της 28ης Οκτωβρίου, όπως και τιμή και δόξα σε Εκείνους με πρώτον και καλύτερο τον Αρχηγό μας, που σήμερα σε αυτούς τους χαλεπούς πολιτικούς καιρούς, τιμούν έμπρακτα με τη γενναιότητά τους την Πατρίδα, θυσιάζοντας το αγαθό της ελευθερίας τους, ακολουθώντας πιστά αυτό που έλεγε ο σπουδαίος φιλόσοφος Σωκράτης: «Μητρός τε και πατρός και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερον εστιν η Πατρίς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρά θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.»

Μελίρρυτη

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Υπουργός Παιδείας είναι ο καθηγητής Κ. Αρβανιτόπουλος.
  Ενώπιον του υπουργού άλλωστε πραγματοποιήθηκε η μαθητική παρέλαση στην πλατεία Συντάγματος.
  Επομένως το ξε-κωλάν της δημόσιας λειτουργού αντανακλά στο πρόσωπο του.
  Όπως και οι καθηγητές -δημόσιοι λειτουργοί- που παρέδωσαν τη σημαία στα χέρια του λαθραίου μαυρο-εισβολέα.
  Για όλα υπάρχει πολιτικά υπεύθυνος.
  Και αυτός είναι ο Υπουργός νεοφιλελεύθερης «Παιδείας» Κ.Αρβανιτόπουλος.
  Kαι πιο πάνω ο «ξε-κωλάν» πρωθυπουργός και ο «καραξε-κωλάν» συνταγματολόγος.
  Η «ένδοξη» δημόσια λειτουργός με το καμαρωτό ξέκωλο και ο μαύρος σημαιοφόρος είναι αποτέλεσματα της κυβερνητικής πολιτικής.

  Εάν έγραφα ότι μαύρος λαθροσημαιοφόρος κρατούσε τη σημαία σαν μπανάνα, θα με έλεγαν ρατσιστή που δεν είμαι. Για να του δώσουν τη σημαία οι καθηγητές θα πει ότι ήταν ο καλύτερος μαθητής. Και αυτό είναι αντικειμενικό στοιχείο.

  Μου κάνει εντύπωση όμως ότι δεν βρέθηκε ούτε ένας ελαφροδεξιός βουλευτής της ΝΔ, ούτε ένας ημιανεξάρτητος Έλληνας στον τον Χαχαμικάτο και την Ραχήλ, να ζητήσουν από τον υπουργό κ. Αρβανιτόπουλο, να συγκροτηθεί μια επιτροπή καθηγητών για επιθεώρηση του σχολείου του μαύρου …….αριστούχου για να τον εξετάσει και να διαπιστώσει εάν η βαθμολογία που του βάζουν οι πολυπολιτισμικοί του κομμουνοκαθηγητές είναι πραγματική ή πλαστή.

  Εάν ο μαύρος λαθροσημαιοφόρος είναι ο καλύτερος μαθητής του σχολείου του χαλάλι η σημαία και ας την κρατούσε σαν μπανάνα.
  Εάν όμως δεν είναι, δεν θα έπρεπε να τιμωρηθούν οι επίορκοι δημόσιοι λειτουργοί που πλαστογραφούν την βαθμολογία τους, και αδικούν τους άλλους μαθητές για να σπρώξουν τον «δικό τους»;

  ΥΓ.
  Για χρυσαυγίτες βουλευτές δεν λέω τίποτα επειδή ο Αρβανιτόπουλος σε αγαστη συνεργασια με τον 1Χ2 Ντεντε, ΔΕΝ θα τους απαντούσε, διότι είναι ………νεοναζιστές και ρατσιστές.


 2. Kαλησπέρα! Υπάρχει κανείς να πιστεύει στα σοβαρά ότι είναι ο αριστούχος μαθητής;…


 3. Ναι το πιστευω εγω:
  Πιστευω οτι και ο Ομπαμα ειναι ………ειρηνοποιος και δικαιως του απενεμηθει το Νομπελ Ειρηνης μολις 2 βδομαδες αφου εγκατεσταθιε συν γυναξι και τεκνοις στον Λευκο Οικο Ανοχης.
  Επισης πιστευω και σ’ αλλα πραματα οπως…
  Η Χιονατη και οι 9 νανοι, ο σκυλος που εγινε αρνακι και πηγε μονος του στα σφαγεια της Χρυσης Αυγης για προπονηση, 7.5 δισεκατομυρια ολοκαυτωμενοι, τα Δευτεροκολλα των Σοφων της Παλαιστινης ειναι πλαστα κλπ κλπ.

  Ααααα! και μην ξεχασω.
  Πιστευω οτι ο Σαμαρας ειναι πρωθυπουργος της Ελλαδος.

  Σπεεεεερααααα!


 4. Ο Έλληνας μαθητής που δεν έγινε πρώτο θέμα από τα ΜΜΕ

  Λίγες μέρες μετά την μαθητική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, διαβάζω διάφορα δημοσιεύματα εφημερίδων για τους μαθητές που παρέλασαν και σήκωσαν την Ελληνική Σημαία. Μεγάλο αφιέρωμα διακρίνουμε και στα «Νέα» όπου ένας νιγηριανός μαθητής ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση και εκπροσώπησε το 20ο Δημοτικό στον Άγιο Παντελεήμονα. Το θέμα πήρε αρκετά μεγάλη έκταση, καθώς, όπως τον αποκαλούν τα «Νέα» έγινε το πρόσωπο των ημερών ως ο «μαύρος σημαιοφόρος». Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στο κέντρο. Εκεί, όπου οι λαθρομετανάστες πληθαίνουν συνεχώς και που η εγκληματικότητα χτυπάει καθημερινά κόκκινο. Διαβάζοντας στη συνέχεια το άρθρο, εντύπωση προκαλούν και οι δηλώσεις ενός διδάσκοντος του εν λόγω σχολείου που σχολιάζοντας το γεγονός ότι το 80% των μαθητών είναι αλλοδαποί, αναφέρει: «Θέλουμε να νιώσουν ότι λαμβάνουν την ελληνική παιδεία. Δεν είναι αυτοσκοπός μας να γίνουν Έλληνες. Μπορεί να μην μάθουν άριστα τη γλώσσα, αλλά τουλάχιστον επιδιώκουμε να μπορούν να συνεννοηθούν».

  Από την άλλη πλευρά, και ψάχνοντας περαιτέρω αναγνώσματα σχετικά με την σχολική παρέλαση στο διαδίκτυο, βρέθηκε κάπου ξεχασμένο ένα αφιέρωμα για έναν τυφλό Έλληνα μαθητή που έγινε σημαιοφόρος. Ο Νίκος Γκαγκούλης, μαθητής της Γ’ Λυκείου στο σχολείο της Πέτρας στη Μυτιλήνη αναδείχθηκε πρώτος σε βαθμολογία ανάμεσα σε 30 συμμαθητές του και κέρδισε επάξια τη σημαία του σχολείου του. Οι δηλώσεις του διευθυντή του σχολείου ήταν πραγματικά συγκινητικές: «Πρόκειται για ένα πολύ καλό παιδί, για ένα μαθητή που ο κάθε διευθυντής θέλει στο σχολείο του, ο κάθε καθηγητής θέλει να έχει στην τάξη του. Αυτό που έχει σημασία και αναδεικνύει και το σημαιοφόρο, είναι πως ο Νίκος κατάφερε να τα πάει καλύτερα απ’ όλους τους συμμαθητές του παρ’ ότι δεν είχε καμμία ειδική αντιμετώπιση». Σε αυτές τις δηλώσεις, ήρθαν να προστεθούν και αυτές του 18χρονου Νίκου, ο οποίος λόγω κληρονομικής πάθησης έχασε εντελώς την όρασή του όταν ακόμη φοιτούσε στη Β’ Δημοτικού. Τόνισε, λοιπόν, ότι είναι ιδιαίτερα περήφανος που κράτησε τη σημαία επισημαίνοντας, ταυτόχρονα, ότι δεν θα αλλάξει κάτι στη σχολική του ζωή ή σε ό, τι έχει να κάνει με το ενδιαφέρον του για τα μαθήματα.

  Δυστυχώς, για την ελληνική δημοσιογραφία αυτή ήταν και η μοναδική αναφορά που διάβασα για τον προαναφερθέντα μαθητή. Κανένα μεγάλο κανάλι ή εφημερίδα δεν νοιάστηκε για την προσπάθεια αλλά και για την επιτυχία του συγκεκριμένου μαθητή που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατάφερε να αριστεύσει. Καμία φυλλάδα δεν αφιέρωσε ούτε μία γραμμή για τον Έλληνα που σήκωσε ψηλά τη σημαία και που νιώθει περήφανος γιατί είναι Έλληνας. Φυσικά, δεν θα είναι το μοναδικό περιστατικό στα σχολεία σε όλη την επικράτεια. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα Ελληνόπουλα που θα σήκωσαν με δέος την Ελληνική Σημαία, αλλά κανένας δεν ενδιαφέρθηκε να γράψει κάτι σχετικό. Έτσι, λοιπόν, λειτουργεί και το σύστημα στις μέρες μας. Αυτός είναι και ο υπέρτατος ρατσισμός κατά των Ελλήνων. Η μονομέρεια των αναφορών και η επισκίαση ενός έργου που πραγματικά είναι άξιο θαυμασμού και προβολής.

  Αντίθετα, ας αναρωτηθεί ο καθένας από εμάς, πόσα χρόνια τα κανάλια ωρύονται για τους αλλοδαπούς σημαιοφόρους; Είναι σαν να μας παρουσιάζουν με σκοπό να μας πείσουν φυσικά, ότι οι Έλληνες μαθητές έπαψαν πλέον να αριστεύουν. Αυτό, λοιπόν, δεν είναι άδικο; Δεν είναι ρατσιστικό; Πως μπορεί ένας εκπαιδευτικός να ξεχωρίζει τους μαθητές του; Άλλους να προβάλλει περισσότερο και άλλους, επειδή δεν εξυπηρετούν τους σκοπούς του συστήματος, να τους επισκιάζει; Αυτή ακριβώς είναι η Ελλάδα του σήμερα και του Σαμαρά. Η Ελλάδα των διακρίσεων και των αδικιών. Η Ελλάδα που, επί της ουσίας, «τρώει» τα παιδιά της. Που προσπαθεί να υποβαθμίσει μυαλά, χαρακτήρες, Ιδέες, την Αγάπη για την Πατρίδα και που εγκλωβισμένα άτομα αναγκάζονται να μεταναστεύουν από την Χώρα μας και τελικά να διαπρέψουν στο Εξωτερικό. Απλά, οι Έλληνες νιώθουν παρείσακτοι εδώ.

  Βέβαια, οι ξεπουλημένοι πολιτικάντηδες, οι μόνοι υπεύθυνοι για την σημερινή κατάσταση εξαθλίωσης, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να φυλακίσουν κάθε Αξιοπρέπεια, Ηθική και Αγώνα που εναντιώνεται στα βρώμικα σχέδιά τους για ολοκληρωτική κατάρρευση της Ελληνικής Κοινωνίας. Έτσι ακριβώς, έπραξαν και με τις άδικες προφυλακίσεις των Συναγωνιστών και Βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Με λίγα λόγια, όποιος νοιάζεται και μάχεται για την Πατρίδα του, φέρνει εμπόδιο στις εντολές των ξένων τοκογλύφων που λυμαίνονται την Ελλάδα.

  Μαριλένα Κατσινοπούλου


 5. ΤΗΣ… ΜΑΝΤΙΛΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!!

  ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ,
  ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ!

  Τρεις γυναίκες βουλευτίνες του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης Κόμματος (AKP) του Ερντογάν, έλαβαν μέρος στη χτεσινή συνεδρίαση της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης φορώντας μαντίλα, επικαλούμενες τις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίστηκαν βουλευτίνες με μαντήλες τα τελευταία 90 χρόνια και προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υπερμάχου του λεγόμενου «κοσμικού χαρακτήρα» του κράτους και της κεμαλικής παράδοσης.

  Όμως, δημόσιες εμφανίσεις με ισλαμική μαντήλα έχουμε και στην… Ελλάδα. Κι όχι μόνο στους δρόμους, αλλά και στις μαθητικές παρελάσεις για την εθνική μας επέτειο!!! Τη σχετική αποκάλυψη –που έκαναν γαργάρα όλα τα ΜΜΕ της διαπλεκόμενης ολιγαρχίας του πλούτου, για να μην εξάψουν τον… ρατσισμό των Ελλήνων- την κάνει πρωτοσέλιδα η εθνική εφημερίδα «Στόχος», η οποία παραθέτει και το σχετικό φωτογραφικό ντοκουμέντο.

  (ΥΓ): Άντε την επόμενη και… σημαιοφόρος! Ζήτω ο… πολυπολιτισμός!

  http://ethnikismos.net/2013/Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: