h1

Μεγάλη επιτυχία της Αστυνομίας! …Ασύλληπτοι ακόμα ενενήντα (90) από έναν ισλαμιστικό εσμό εκατοντάδων αφροασιατών εγκληματιών, που δρουν με «πρότυπα Συρίας» για τρία χρόνια στο άλλοτε ιστορικό κέντρο της Αθήνας, κάτω από τη μύτη των αρχών! Σε αυτούς χαρίζει ιθαγένειες ο Σαμαράς! Για αυτούς οι εκατοντάδες μεταφραστές (επίσης εισβολείς αφροασιάτες) και οι έλληνες κοινωνικοί λειτουργοί που προσλαμβάνονται* να τους κρατούν το χεράκι στα αστυνομικά τμήματα.

27/10/2013

Ο μισθοφορικός ισλαμιστικός εγκληματικός αυτός εσμός, που αποτελείται από πακιστανούς, αλγερίνους, μαγκρεμπίνους, βερβερίνους, παλαιστίνους, τυνήσιους, αφγανούς, μαυριτανούς ληστεύει, χτυπάει, βιάζει, τρομοκρατεί, δολοφονεί τον ηλικιωμένο Ελληνικό πληθυσμό του κέντρου για τρία χρόνια.

Και τα ερωτήματα που προκύπτουν για την «ανικανότητα» της αστυνομίας να τους εντοπίσει, παρά την συνεχιζόμενη δράση τους στο  κέντρο της Αθήνας, εύλογα!

Στην πραγματικότητα επίσης, ουδείς γνωρίζει την ακριβή τους προέλευση και περί «πολυεθνικότητας» η οποία προϋποθέτει «Εθνικότητα» ούτε λόγος να γίνεται, καθόσον ουδένα εκ των ανωτέρω φυλετικών περιτριμμάτων δικαιούται ούτε συγκεντρώνει τις προϋποθέσεις να συναπαρτίζει με άλλους του είδους του «Έθνος»! Εσμό φυλάρχων νομάδων μπορεί!

Ουδείς επίσης γνωρίζει αν ανάμεσά τους υπάρχουν πράκτορες και άλλων χωρών (τουρκίας/ισραηλ).

Σε αυτά τα εγκληματικά σκύβαλα πουλάει αβέρτα ιθαγένειες ο Σαμαράς υπό τις εντολές της Νέας Τάξης, σε αυτούς πουλάνε προστασία τα ξεφτιλισμένα ΚΚΕ και ΣΙΑ (Σύριζα, Δημαρ, Πασοκ, αναρχοπαρακρατικοί), από αυτούς ψωνίζει (ψήφους…) ο λαθροδήμαρχος.

Για αυτούς προσλαμβάνονται κατά εκατοντάδες οι ομόφυλοί τους μεταφραστές* στα αστυνομικά τμήματα και κατά εκατοντάδες οι έλληνες κοινωνικοί λειτουργοί να τους τους παρηγορούν!

Αλλά πρόβλεψη δεν εγγράφεται ούτε για έναν κοινωνικό λειτουργό, που θα συμπαρασταθεί και θα καθοδηγήσει τις οικογένειες των χιλιάδων αυτοκτονηθέντων Ελλήνων που απολύονται, για να προσληφθούν αλλοδαποί,που χάνουν τα σπίτια τους για να μοιρασθούν στους Ιέρακες Επενδυτές! Για τα δεκάδες χιλιάδες αυτά σιωπηλά θύματα «που έμειναν πίσω» η Νέα Τάξη δεν επιτρέπει παρηγορία.

ΔΙΟΤΙ, Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ!

Εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών λήστευε και έδερνε ανενόχλητα για τρία χρόνια!

Κεντρική Ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής: Εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών λήστευε και έδερνε ανενόχλητα για τρία χρόνια!

Οργανωμένη εγκληματική συμμορία 106 (!) αλλοδαπών είχε πλούσια δράση για τρία περίπου χρόνια, ρημάζοντας κυρίως το κέντρο της Αθήνας (με εκατοντάδες ληστείες, κλοπές και ληστείες), χρησιμοποιώντας μάλιστα πολύ συχνά σωματική βία με την απειλή μαχαιριού. Για να καταλάβετε για τι αριθμητικό μέγεθος μιλάμε, 106 άτομα δεν έχουν ως μόνιμους κατοίκους τα περισσότερα ορεινά χωριά της Ελλάδας!

Η σπείρα αυτή δρούσε στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας και ειδικότερα σε Ακρόπολη, Ομόνοια, Πετράλωνα, Γκάζι και Μοναστηράκι, η εμβέλειά τους όμως καταγράφηκε και σε άλλες περιοχές της Χώρας, όπως σε Κρήτη, Πάτρα και Θεσσαλονίκη! Από τα 106 αυτά άτομα έχουν συλληφθεί μόλις 18, ενώ τα «κατορθώματά» τους αφορούσαν ληστείες και κλοπές, κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων και τουριστών που επέβαιναν στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Επιπλέον, η δράση τους είχε επεκταθεί και σε κλοπές μέσα από αυτοκίνητα, καθώς και από διαμερίσματα και καταστήματα. Φυσικά, δεν δίσταζαν να χρησιμοποιούν απροκάλυπτα σωματική βία σε βάρος των θυμάτων τους, καθώς σε αρκετές περιπτώσεις αναφέρθηκαν τραυματισμοί στην προσπάθεια αφαίρεσης αλυσίδων, τιμαλφών, κινητών τηλεφώνων και άλλων ειδών. Τα «μπουμπούκια» αυτά είχαν καταγωγή από την Αλγερία, το Ιράκ, το Αφγανιστάν, την Παλαιστίνη, την Τυνησία, το Πακιστάν και την Συρία! Πραγματικά, δηλαδή, μια πολυεθνική σπείρα, η οποία λήστευε και τρομοκρατούσε σε διάφορες περιοχές της Χώρας.

Τα ερωτήματα τα οποία γεννούνται γι αυτήν την υπαρκτή εγκληματική συμμορία είναι εύλογα. Έπρεπε να περάσουν τρία ολόκληρα χρόνια για να σταματήσει η δράση τους; Και μάλιστα να έχουν συλληφθεί μόλις 18 από τους 106 συμμετέχοντες; Πώς βρίσκονταν στην Χώρα μας όλοι αυτοί και δρούσαν ανενόχλητοι μέχρι πρότινος; Αμφιβάλλουμε αν έστω και ένας απ΄αυτούς διαθέτει νόμιμη άδεια παραμονής. Παρατηρώντας τις «εθνικότητες» των μελών της σπείρας παρατηρούμε ότι όλοι προέρχονται από χώρες στις οποίες κυριαρχεί συντριπτικά η μουσουλμανική θρησκεία. Αλήθεια, οι μέχρι αηδίας επαγγελματίες «αντιρατσιστές»  τι έχουν να πουν για την δράση τους; Θα θεωρήσουν ότι η αναφορά στην καταγωγή τους και την κοινή θρησκευτική τους ιδιότητα αποτελεί «ρατσιστική συμπεριφορά και διάκριση»; Μήπως με τον νέο αντιρατσιστικό νόμο θα θεωρείται ποινικά κολάσιμη η αναφορά στην καταγωγή τους;

Αυτή η συμμορία μπορεί να τερμάτισε την δράση της τα προβλήματα όμως, με την παρουσία αναρίθμητων κυριολεκτικά παράνομων αλλοδαπών στην Χώρα μας, συνεχίζονται. Όλοι αυτοί που αρέσκονται στα ανέξοδα και ανεύθυνα κηρύγματα «αντιρατσισμού», βολεμένοι στην άνεση των κατοικιών τους σε πλούσιες περιοχές της Αθήνας, δεν μπορούν να καταλάβουν –έστω και στο ελάχιστο- την αγωνία και τον τρόμο των Ελλήνων που έπεσαν θύματα της εγκληματικής αυτής πολυεθνικής  συμμορίας.

Αυτή την «Ελλάδα» δημιούργησαν με τα πεπραγμένα τους οι ψευτοδημοκράτες του «συνταγματικού τόξου».

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΜΑΣΤΟΡΑΣ 

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Να που γινόμαστε και υπηρέτες των ισλαμοφασιστών! Προσλήψεις κοινωνικών λειτουργών γι΄αυτούς κι όχι για τις οικογένειες όσων προέβησαν σε απονενοημένα διαβήματα ούτε για τα παιδάκια που τα έχουν κλέψει-ληστέψει-εκβιάσει και εκθέσει με κρυφά γυρισμένα βίντεο ξενάκια.

  Προχθές ο …ικανώτατος Δένδιας – παραλείπω επί τούτοις το κύριος – ανακοίνωσε ότι από τους 20 δραπέτες των φυλακών τάδε συνελήφθησαν και οι…22!!!
  Μέχρι αυτό το σημείο, δηλαδή…(τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται).

  Να πω κι άλλη μια κακία: σήμερα το πασοκ θ΄υμισε στον κ. Τζιτζικώστα ποιοί τον έβαλαν στη θέση του περιφερειάρχη κατά τη λάβρη ανακοίνωσή του κατά της συμμετοχής της ΧΑ στην παρέλαση.
  Αρα, αύριο οι ίδιοι που παραδέχτηκαν ότι κάνουν…αλλαξοκωλιές τις κυβερνητικές θέσεις θα …υπενθυμίζουν στα ισλαμά ποιοί ήταν αυτοί που τους χάρισαν όλες τις δυνατότητες να μας κλέβουν και να μας δολοφονούν, απαιτώντας και το σχετικό αντάλλαγμα.

  Αυτοί είναι οι πολιτικοί μας, αυτά είναι τα κόμματά μας, αυτό θάναι το μέλλον μας αν δεν βιαστούμε να τους πετάξουμε όλους στο καλάθι των αχρήστων.
  Ούυυυστ, αλήτες!


 2. ΑΥΤΟΙ είναι εδώ και καιρό ΔΟΥΛΑΚΙΑ των ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΩΝ.

  ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΧΙ.

  ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ.

  ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ».

  ΑΛΛΩΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΕΣ»…

  ΕΑΝ ΗΤΑΝ, ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΦΕΡΝΕ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ

  Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΞΕΝΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ…

  ΕΑΝ «ΗΤΑΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΣΣΑ» ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΘΡΕΨΕΙ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ NEΓΡΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΒΙΑΣΤΗ RAPER…Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: