h1

Τετέλεσται η Ελλάς. Ο «μεταναστευτικός» κώδικας Μιχελάκη ανοίγει και επίσημα τις ήδη διάπλατες πύλες της χώρας στην λαθροεισβολή! Οι πουτάνες στους οίκους ανοχής είναι πιο αξιοπρεπείς!

14/10/2013

«Κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας» αποκαλεί ο Μιχελάκης τους αλβανοτσετσένους και τους αφροασιάτες!

Και τους παρέχει με προκλητικές διοικητικές διευκολύνσεις την άδεια παραμονής με one stop shops! 160.00 από δαύτους περιμένουν ήδη στην ουρά να αγοράσουν Ελληνική ιθαγένεια!

Αντί για μαζικές απελάσεις αλλοδαπών με συνοπτικές διαδικασίες, η Νέα Ξενοδουλεία ανοίγει και επίσημα στην άλωση της χώρας τις ήδη ορθάνοιχτες πύλες της.
Προκλητικές διοικητικές διευκολύνσεις για απόκτηση άδειας παραμονής με one stop shops για όλους τους αφροασιάτες προβλέπονται στον νέο «μεταναστευτικό» κώδικα, οι Έλληνες γηγενείς θα εξακολουθούν να περιμένουν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν πίσω από τους αλλοδαπούς!

Ήδη 160.000 ξένοι έχουν πάρει σειρά να αγοράσουν Ελληνική ιθαγένεια!

Σε άλλες χώρες τους απελαύνουν, αλλά η μεγαλόκαρδη… Ελλάς τους πληρώνει επιδόματα ανεργίας και θα τους επιβραβεύσει για την «προτίμησή» τους προς αυτήν… χαρίζοντάς τους και μια νέα άδεια παραμονής!
Αυτό είναι εν ολίγοις το νόημα των λόγων Μιχελάκη, ο οποίος θεωρεί ότι «οι μετανάστες μας έχουν αγκαλιάσει και θα τους αγκαλιάσουμε και εμείς»!
Δεν έχει ακούσει τίποτα για το ΦΟΝΟ ο -προφανώς καλοπροστατευμένος- κος Μιχελάκης!
Η γιαγιά και η μητέρα του κου Μιχελάκη ασφαλώς δεν κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας!
Παρά φυλάσσονται από στρατιές αργόσχολων βυσμάτων!!!

– Δεν ενδιαφέρει την Νέα Ξενοδουλεία αν το σύστημα υγείας, παιδείας, συγκοινωνίας, απονομής δικαιοσύνης, σωμάτων ασφαλείας έχει γονατίσει και έχει μετατραπεί σε ΔΟΥΛΙΚΟ των ξένων.

– Δεν την ενδιαφέρει αν το ΕΣΥ δεν διαθέτει ούτε πόρους ούτε δυνατότητες να περιθάλψει τα εκατομμύρια που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε στην χώρα.

– Δεν την ενδιαφέρει εάν η Αστυνομία αδυνατεί να αστυνομεύσει αποτελεσματικά με τις δυνάμεις που έχει,  όταν καλείται να “ελέγξει” μία μάζα 2,5 εκατομμυρίων αλλόφυλων και αλλότροπων, για τους οποίους δεν υφίστανται καν αρχεία προέλευσης και στοιχείων.

Οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες αποκλείεται να δεχθούν προς εγκατάσταση τους πακιστανοαλβανούς που περιφέρονται ασύδοτοι εδώ, με αποτέλεσμα αυτοί να εγκλωβιστούν, συνεχίζοντας τις λεηλασίες, τις σφαγές ηλικιωμένων, τους βιασμούς, τις ληστείες, τις δολιοφθορές των κρατικών υποδομών, την ισλαμική συσπείρωση.

Συν τοις άλλοις όμως, «ελληνοποιήσεις» αφειδώς θα μοιράσει η νέα ξενοδουλεία μέσω του «μεταναστευτικού» κώδικα.
Ο κώδικας απλουστεύει προκλητικά τις διαδικασίες που απαιτούνται για να κατατεθούν οι αιτήσεις, ενώ τα παιδιά των αυθαίρετα χρισθέντων νόμιμων μεταναστών στην Ελλάδα θα παίρνουν άδεια μόλις ενηλικιωθούν, δηλαδή στο 18ο έτος της ηλικίας τους.

Αλλά και σε Δούρειο Ίππο άλωσης της Ευρώπης από λαθρομετανάστες μετατρέπει την Ελλάδα ο λαθρολάγνος κώδικας.

Ο κώδικας επιτρέπει επίσης σε άνεργους αλλοδαπούς να κυκλοφορούν ασύδοτοι για όσο διάστημα θέλουν αυτοί στην χώρα!

Με μια Γερμανία στην οποία οι κενές θέσεις εργασίας κατανέμονται ως εξής: πρώτα ο γερμανός πολίτης, μετά ο πολίτης της ΕΕ και τελευταίος ο τριτοκοσμικός, ο οποίος μάλιστα πρέπει να πληροί εισοδηματικά κριτήρια και να γνωρίζει την γερμανική γλώσσα, και με μια Ισπανία στην οποία κάθε αλλοδαπός που μένει άνεργος χάνει παράλληλα και την άδεια διαμονής του και απελαύνεται, προβλέπεται ο σκόπιμος εγκλωβισμός στην Ελλάδα εκατομμυρίων τριτοκοσμικών, που όταν το σύστημα τους χρειασθεί θα στραφούν εναντίον των Ελλήνων!
Στο ν/σ προβλέπονται τα εξής:

 • Απλοποιούνται οι διαδικασίες για την ανανέωση αδειών διαμονής, με μείωση των απαιτούμενων δικαιολογητικών κατά 20.
 • Μειώνονται επίσης οι κατηγορίες των αδειών διαμονής από 50 σε 19.
 • Θα δίνεται άδεια παραμονής στα παιδιά των νόμιμων μεταναστών επί μακρόν διαμένοντων. Όταν αυτά φθάνουν στην ηλικία των 18, θα μπορούν να καταθέτουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας.
 • Προκρίνεται ως βασική άδεια διαμονής η πενταετής άδεια επί μακρόν διαμένοντος, που δίνει τη δυνατότητα σε όσους πολίτες τρίτων χωρών το επιθυμούν, να μεταβούν σε άλλα κράτη –  μέλη της Ε.Ε..
 • Αλλαγή διαδικασίας μετακλήσεων νέων αλλοδαπών. Ο σχεδιασμός είναι σε κεντρικό επίπεδο (και όχι σε επίκεντρο περιφέρειας) για να υπάρχει συνολικός έλεγχος και συνάρτηση με τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς εργασίας στο σύνολο της χώρας.
 • Εισαγωγή ειδικών ταχέων διαδικασιών (fast track) εισόδου και διαμονής αλλοδαπών για την προώθηση επενδυτικών και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων (π.χ. στρατηγικές επενδύσεις, αγορά ακινήτων).
 • Υιοθέτηση διατάξεων που λαμβάνουν υπ’ όψιν την οικονομική κρίση. Οι άνεργοι αλλοδαποί που διαμένουν μακροχρόνια στην Ελλάδα δεν γίνονται υποχρεωτικώς παράνομοι.

«Ωθούμε τους κατόχους μακρόχρονων εθνικών αδειών διαμονής (άδειες διαμονής δεκαετούς και αόριστης διάρκειας) να τις μετατρέψουν σε άδειες επί μακρόν διαμένοντος. Οι εθνικές άδειες διαμονής δεν έδιναν το δικαίωμα εργασίας σε άλλες χώρες της Ε.Ε. Οι άδειες επί μακρόν διαμένοντος δίνουν αυτό το δικαίωμα», εξήγησε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης. «Για πρώτη φορά η Ελλάδα αποκτά Μεταναστευτικό Κώδικα […] Αντιμετωπίζουμε τα θέματα των μεταναστών δεύτερης γενιάς, στους οποίους παρέχουμε τα δικαιώματα των επί μακρών διαμένοντων στην Ελλάδα», πρόσθεσε ο ΥΠΕΣ.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε από την πλευρά του ότι εκρεμμούν 160.000 αιτήσεις για νόμιμους μετανάστες και ότι αναμένεται η λειτουργία one stop shops σε όλη τη χώρα, ώστε οι μετανάστες να απεγκλωβιστούν από τη μεγάλη γραφειοκρατεία.

«Ανθρώπους που νομίμως είναι στην Ελλάδα, στα πλαίσια διεθνών κανόνων και νόμων, εμείς θα τους στηρίξουμε και θα τους αγκαλιάσουμε όπως μας έχουν αγκαλιάσει κι αυτοί που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», συμπλήρωσε.

Advertisements

4 Σχόλια

 1. Το Γκιοργκάκι είχε τουλάχιστον το ελαφρυντικό της μειωμένης ευφυΐας και της 25% καταγωγής, ο συμφοιτητής όμως ξεπερνά κάθε όριο εθνοπροδοσίας.

  Έχω αρχίσει να πιστεύω οτι τα αντεθνικά μέτρα που περνάει η νουδούλα δεν θα μπορούσε να τα περάσει ούτε καν το Σύριζα.


 2. Σκεψεις:

  Διαβαζουμε και βλεπουμε στις ΜΗ πουλημενες συνειδήσεις οτι…………….

  Η συντριπτική πλειοψηφία των εβραίων των ΗΠΑ απαιτεί την πολιτική των «ανοιχτών συνόρων» και την «μεταρρύθμιση της μεταναστευτική πολιτικής», όμως την ίδια στιγμή υποστηρίζει υποκριτικά το ισραήλ το οποίο χρησιμοποιεί τώρα τεστ DNA στους μετανάστες, προκειμένου να κρατήσει το εβραϊκό «κράτος» «φυλετικά καθαρό».
  Τα «ξαδερφια τους» ομως, οι εβραίοι του ισραήλ εχουν μια πολιτική μηδενικής ανοχής για τους αιτούντες άσυλο μεταναστες. Μαθημενοι καλα απ’ τους Ναζι έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης τυπου Αουζβιτς και Νταχαου, στην υποδουλη Παλαιστινη που εχουν μετατρεψει σε χαβούζα της Δυτικης Ασιας στα οποία (στρατοπεδα) οι χιλιάδες μαύροι Αφρικανοί μαντρώνονται σαν τα ζωα για να απελαθούν και πιο πρόσφατα, οι τρομοκρατες του Τελ-Αβιβ ανακοίνωσαν ότι θα απελάσουν όλους τους Αφρικανούς ενω ταυτοχρονα ανακοινωσαν ότι πρόκειται να ξεκινήσουν να κάνουν στους μετανάστες τεστ για το εβραϊκό DNA πριν τους επιτραπεί να εγκατασταθούν στο Ισραήλ.
  Αν η Αμερική ή οποιαδήποτε χώρα στην Ευρώπη πάνω στο θέμα της μετανάστευσης, αποφασίσει να υιοθετήσει μια πολιτική βασιζόμενη σε φυλετικά κριτήρια και να ελέγχει το DNA των πιθανών μεταναστών πριν τους επιτραπεί να εγκατασταθούν, οι εβραϊκές χάβρες θα ξεσηκωθούν φωνάζοντας για «ναζί» για «φασιστες» και «ολοκαυτώματα»…

  Ή κάνουμε λάθος στις εκτιμησεις μας;
  Διοτι αν νομίζετε οτι κάνουμε λάθος δείτε ακόμα μια φορά αυτό:

  Η American Jewish Congress (AJC-ναι, χωρις αμφιβολια η ίδια «εβραιοχάβρα» που διέταξε τον Αντωνάκη και τον δικηγορο των Ροτσιλντ φαλακρο μασωνο, να φυλακίση την ΧΑ, εκλεγμένη απο τουλάχιστον 500.000 Έλληνες πολιτες-αληθεια ποιος κυβερναει την Ελλαδα «κ. πρωθυπουργε;) έχει μια ειδική ομάδα υποστήριξης που έχει συσταθεί για την προώθηση της «μεταρρύθμισης της μετανάστευσης».
  Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της AJC που είναι αφιερωμένη ειδικά για την προώθηση της μη λευκής μετανάστευσης στην Αμερική, αυτή η εβραϊκή χάβρα υπερηφανεύεται ότι «προωθεί μια «δίκαιη και σωστή» -για ποιούς;- μεταναστευτική πολιτική σύμφωνη με τη θέση μας ότι μια ισχυρή Αμερική είναι ζωτικής σημασίας για την παγκόσμια ελευθερία και την ασφάλεια».

  Ρε σεις εβραιοι γιατι μας κανετε να διαβασουμε αλλη μια φορα τα «πλαστα» πρωτοκολλα σας;
  Αλλα εδω βλεπουμε οτι στο επιμαχο θεμα αναφερεται και ο πρωην υπουργος «δικαιοσυνης» κ. Ρουπακιωτης για την εν λογω αμερικανικη χαβρα της AJC, και μας λεει:
  «Αμερικανοεβραϊκές οργανώσεις πηγαινοέρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις προσφατες εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι. Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε και την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από την Κομισιόν για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ ρωτούσαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;»

  Το ερώτημα που τίθεται σαφεστατα είναι:
  Γιατί οι εβραίοι ανακατεύονται στις εσωτερικές υποθέσεις καθε Εθνους που τους φιλοξενει και ακομα περισσοτερο γιατι προωθούν τη ΜΗ λευκή μετανάστευση στα Ευρωπαϊκά Έθνη, (της Πατριδας μας συμπεριλαμβανομενης) ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν Ναζιστικες και Φασιστικες πολιτικές μετανάστευσης στο ισραήλ που βασίζονται στην φυλή;

  Παλι, θα έλεγα οτι μια προσεκτική μελέτη των «πρωτόκολλων των σοφών της σιών» θα λύσουν την όποια απορία.

  http://redskywarning.blogspot.com/2013/10/dna.html


 3. […] «Ανθρώπους που νομίμως είναι στην Ελλάδα, στα πλαίσια διεθνών κανόνων και νόμων, εμείς θα τους στηρίξουμε και θα τους αγκαλιάσουμε όπως μας έχουν αγκαλιάσει κι αυτοί που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», συμπλήρωσε. https://allenaki.wordpress.com/ […]


 4. […] «Ανθρώπους που νομίμως είναι στην Ελλάδα, στα πλαίσια διεθνών κανόνων και νόμων, εμείς θα τους στηρίξουμε και θα τους αγκαλιάσουμε όπως μας έχουν αγκαλιάσει κι αυτοί που ζουν πολλά χρόνια στην Ελλάδα και είναι ένα κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας», συμπλήρωσε. https://allenaki.wordpress.com/ […]Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: