h1

Xιλιάδες αμνοερίφια από τα Σκόπια εισήγαγε η Χρυσή Αυγή προς εκδοροσφαγή στις μυστικές στάνες που διέθετε ανά την επικράτεια! Τα Ειδικά Τάγματα Εκδοροσφαγέων -ΕΤΕ- εφρόντιζαν για τα δέοντα! Τα σφάγια τα διέθεταν στη συνέχεια προς πώληση στις διανομές τροφίμων! ΑΡΔ, παπαγαλάκια, ψευδομάρτυρες και καθεστώς θα συναγωνίζονταν μεταξύ τους σε γελοιότητα, αν δεν ήταν τόσο, μα τόσο αχρείοι!

08/10/2013
Advertisements

6 Σχόλια

 1. Nιώθω να πνίγομαι από ασφυξία ακούγοντας τέτοια γελοία καμώματα να αναμεταδίδονται από όλα τα κανάλια και τα γιουσουφάκια της ενημέρωσης να παίρνουν και το …προσήκον ύφος …τρόμου!
  Πού μας έφτασαν!
  Και να μας κολλάνε και στα μούτρα τις «δημοσκοπήσεις» τους με κάτι 26 -28άρια ποσοστά για τους κυβερνώντες!

  Οϋτε για φτύσιμο δεν είναι.


 2. Δωσεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!


 3. Η «Αυθεντία του κράτους Δικαίου»

  Δεν αναλαμβάνουμε την υπεράσπιση του Νίκου Μιχαλολιάκου.

  Αναλαμβάνουμε την υπεράσπιση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Δεν ξέρουμε αν υπάρχει αλήθεια και μάλιστα πολύς κόσμος μας αποδεικνύει ότι δεν υπάρχει. Αλλά ξέρουμε ότι το ψέμα υπάρχει, ξέρουμε ότι η συστηματική παραχάραξη των γεγονότων υπάρχει. Ζούμε μέσα σε μία παραχάραξη. Η παραχάραξη αυτή είναι πολύ επιδέξια, παρασύρει τις φαντασίες και ύστερα στηρίζεται στην ύπαρξη των φαντασιών αυτών. Εφεύραν μάλιστα και μία φιλοσοφία της παραχάραξης. Συνίσταται στο να μας εξηγούν ότι τα πραγματικά γεγονότα δεν έχουν καμία σημασία, αλλά το μόνο που μετρά είναι η εικόνα που έχουμε για τα γεγονότα. Φαίνεται ότι η αυτή η μεταφορά της πραγματικότητας είναι η μόνη πραγματικότητα.

  Η επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής έχει μία γερή βάση, πολύ πιο γερή από όσο νομίζεται γενικά. Μόνο που δεν είναι αυτό που διακηρύσσεται. Η κατάσταση στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο δραματική από όσο λένε, γιατί η βάση των κατηγοριών και τα κίνητρα της, είναι πολύ πιο αγωνιώδη για την κομματική, με στοιχεία κληρονομικότητας, ολιγαρχία του “συνταγματικού τόξου”. Η πραγματική βάση της επίθεσης που γίνεται, αυτή που κανείς δεν τολμάει ποτέ να υποδείξει, είναι ο ΦΟΒΟΣ. Είναι το θέαμα της απόγνωσης των Ελλήνων. Είναι ο πανικός της ολιγαρχίας του “συνταγματικού τόξου”. Πρέπει να είναι ο Μιχαλολιάκος που έχει άδικο. Πρέπει. Γιατί αν κατά τύχη ο Μιχαλολιάκος δεν είναι το τέρας που λένε. Πόσο βάρος θα αντιπροσωπεύει η κατεστραμμένη Ελλάδα για τους κυρίους-κυρίους ρέκτες της δημοκρατίας; Είναι η απελπισία, ο πανικός, ο τρόμος των ανθρώπων της θεσμοθετιμένης μαφίας του “συνταγματικού τόξου” τα πραγματικά κίνητρα των διώξεων.

  Σκέπασαν τα πρόσωπα τους μπροστά σ’ αυτό που κάνουν στην Ελλάδα και για να δώσουν θάρρος στον εαυτόν τους, μετέτρεψαν την διάλυση της Χρυσής Αυγής σε σταυροφορία. Εφεύραν ένα δικαίωμα διάλυσης στο όνομα του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του αντισημιτισμού και της δημοκρατίας. Όντας οι ίδιοι φονιάδες αυτοπροήχθησαν σε …………χωροφύλακες. Για να συγχωρεθούν οι εγκληματικές τους πράξεις, τα χαράτσια, το ξεπούλημα της Πατρίδας, η ανεργία, η φτώχεια είναι απόλυτα αναγκαίο να ανακαλυφθούν πιο σοβαρά εγκλήματα από την πλευρά των χρυσαυγητών. Πρέπει οπωσδήποτε το ξίφος της δικαιοσύνης να εμφανισθεί σαν το ξίφος του Κυρίου. Οι «δημοκράτες» δεν έχουν άλλη εκλογή. Αν δεν διακηρύξουν επίσημα, αν δεν αποδείξουν ότι είναι οι σωτήρες της δημοκρατίας και υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν θα είναι τίποτε άλλο από εγκληματίες,λαμόγια, καταχραστές κλέφτες και απαταιώνες, που θα τους άξιζε μία θέση σε χειρότερο σκαμνί απ’ του Μιχαλολιάκου.

  Υποπτευόμαστε ότι όλα είναι μία απλή κωμωδία και η κοινή γνώμη, σήμερα δεν αγνοεί το γεγονός της σκηνοθεσίας. Τον τραβάνε στις φυλακές. Οι αγριότητες που του προσάπτουν, κάθε δίκαιος άνθρωπος δεν μπορεί να αρνηθεί ότι θα μπορούσαν να προσαφθούν στους πολιτικατζήδες της μεταπολίτευσης. Η απάτη, η λαμογιά, η μίζα, η βαρβαρότητα του ΔΝΤ δεν είναι καλύτερες από τις μαύρες μπλούζες.

  Η υπονόμευση της “αυθεντίας του κράτους δικαίου” απο την Χρυσή Αυγή είναι ένα τζούφιο, κενό περιεχόμενου και βαθύτερης σημασίας αυτάρεσκο ρητορικό εύρημα που δεν στηρίζεται σε συγκροτημένη σκέψη και γνώση, αλλά σε ηθικές αφαιρέσεις και σοφιστικά τεχνάσματα. Το κράτος δικαίου και η όποια αυθεντία του υπονομεύεται απο την επικρότηση της άθλιας συμπεριφοράς δικαστικού λειτουργού που επιχείρησε να φυγαδεύσει τους ενόχους στο σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ, ή την μεθόδευση της παραγραφής των κακουργημάτων Παπακωνσταντινου. Κρύβουν τα εγκλήματα του Σημίτη. Δεν αναρωτιούνται που πηγε η δικογραφία Τσουκάτου, που θα θέσει το ΠΑΣΟΚ εκτος νόμου όταν βγει απο το συρτάρι κλπ. Ένα δικαστήριο που θα δικάσει τον Μιχαλολιάκο και την συνταξιούχα με το συγκλονιστικό ευρήμα του κουζινομάχαιρου δεν έχει μεγαλύτερη αξία από ένα δικαστήριο που θα δίκαζε τον Σημίτη, τον Τσοχατζόπουλο, τον Τσουκάτο, τον Παπακωνσταντίνου, τον ΓΑΠ.

  Θα προτιμούσαμε τον νόμο του ισχυροτέρου γιατί είναι πιο έντιμη πράξη. Όταν o Γαλάτης Βρυέννιος φώναξε Vae Victis (ουαί τοις ηττημένοις) τουλάχιστον δεν έπαιρνε τον εαυτό του για Σολομώντα.
  Αλλά οι εισαγγελείς και οι ανακριτές κατόρθωσαν να είναι μία συνέλευση μαριονετών με τήβεννο, είναι το πρόγραμμα του μελλοντικού πολιτισμού μας. Μια μασκαράτα με διαρροές, ένας εφιάλτης τηλε-λιντσαρίσματος. Δικαστές σοβαροί και βαριοί στην πραγματικότητα δεν είναι παρά υποτακτικοί «φυλάρχων» και μέσα στα γραφεία τους δεν ακούει κανείς πάρα τον απόηχο των τυμπάνων των ντόπιων και Ιουδαίων φυλάρχων που τους δίνουν τον ρυθμό.

  Πιστεύουμε ακράδαντα στην τιμωρία των όποιων ενόχων, αλλά δεν υπάρχει νομική ή ηθική βάση να απαλλάσσονται αυτοί που μας έφεραν στην σημερινή κατάντια από την διερεύνηση των πράξεων τους. Το δίκαιο και οι νόμοι δεν είναι μονόδρομος. Μέχρις ότου, δούμε να κάθονται στο σκαμνί οι της λίστας Λαγκαρντ, οι διάφοροι μπετατζήδες και αλήτες που κατασπάραξαν τον πλουτο της χώρας και τα λοιπά λαμόγια της μεταπολίτευσης oι δικαστές πέτυχαν χωρίς να το ξέρουν, με την πρωτόγονη απλοϊκότητα τους, ένα αποτέλεσμα που αναμφίβολα κανείς τους δεν είχε προβλέψει. Με την κακοπιστία τους αποκατέστησαν αυτούς που η υπεράσπιση τους είναι αδύνατη και έδωσαν σε
  εκατομμύρια ανθρώπους ανά την Ελλάδα, που δέχονται καθημερινά το βαρύ χέρι του φορομπηχτικού μηχανισμού και την δυστυχία να έχει μπει για τα καλά στα σπίτια τους, ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΝ.

  maximus
  http://tabouri.blogspot.com/2013/10/blog-post_7.html


 4. Αυτός είναι ο αρχι-Πασόκος συνδικαλHστής με τα όπλα που απειλούσε για 50.000 –

  Να συλληφθεί ΤΩΡΑ ο Βενιζέλος ως αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης

  ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ ΕΙΝΑΙ… Βασίλης Κονιαδίτης

  Λέγεται ο «συνδικαλHστής» που ΕΚΒΊΑΖΕ για 50,000 ευρώ από την πρόεδρο του «Σωτηρία» ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ…ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ:
  Ένα πιστόλι μάρκας WALTRO – Mod 85 τύπου compat , διαμετρήματος 9 m , με γεμιστήρα,
  Δύο πτυσσόμενα μαχαίρια και
  Ένα ζευγάρι χειροπέδες,
  Ένα σιδερένιο πτυσσόμενο γκλοπ,
  Μια κυνηγετική καραμπίνα, μάρκας BERETTA 12 cal και
  Ένα μαγνητόφωνο καταγραφής ήχου.

  http://antipliroforisi.blogspot.com/2013/10/50000_8.html


 5. ακριβως πατρικιε το σκεφτομαι απο χθες αυτο κ κανεις μα κανεισ δεν το αναφερει πουθενα…ο παισιος ειχε πε騴 ‘θα βγει ο εθνικισμος στην επιφανεια κ τοτε….’


 6. Ειμαστε εδω Θεοφιλε ΚΑΙ Η ΓΗ ΗΔΗ ΤΡΕΜΕΙ.
  (ρωτα και τον Πρετρεμοντερη)

  Ας μου επιτρεψετε φιλοι μου να απουσιασω για λιγο.
  I am going to the moviesΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: