h1

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αποδόμηση των ανώνυμων ψευδομαρτύρων στην απολογία του Η. Κασιδιάρη!

05/10/2013

Κεντρική Ιστοσελίδα Χρυσής Αυγής: Αποκάλυψη: Η αποδόμηση των ανώνυμων ψευδομαρτύρων στην απολογία του Ηλία Κασιδιάρη

Για πρώτη φορά στα δικαστικά χρονικά της χώρας, ένας επ’ αμοιβή ψευδομάρτυρας τηλεοπτικού σταθμού, χρησιμοποιείται από τον Άρειο Πάγο και επάνω του στήνεται ένα άθλιο κατηγορητήριο κατά ενός πολιτικού κόμματος. Ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης αποδόμησε με άρτια επιχειρήματα το σκεπτικό του κατηγορητηρίου, αποδεικνύοντας πως ο Αρχηγός και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έχουν πέσει θύματα μίας κακοστημένης σκευωρίας. Το κείμενο που ακολουθεί είναι απόσπασμα της απολογίας του, που διήρκεσε έξι και πλέον ώρες. Ασφαλώς και υπάρχουν ακόμη περισσότερα στοιχεία για τον εν λόγω ψευδομάρτυρα, όπως το χρηματικό ποσό που έλαβε για την κατάθεσή του, αλλά και οι λοιπές διευκολύνσεις που απολαμβάνει. Πολύ σοβαρά στοιχεία υπάρχουν επίσης για το ποινικό μητρώο και την εν γένει εικόνα του ατόμου αυτού. Τα στοιχεία αυτά θα δημοσιοποιηθούν την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Tο βίντεο με τον ψευδομάρτυρα επί το έργον:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η αποδόμηση των ανωνύμων ψευδομαρτύρων στην απολογία του Ηλία Κασιδιάρη Ακολουθεί το απόσπασμα της απολογίας του Ηλία Κασιδιάρη:

Όσα άλλα αναφέρουν οι ανώνυμοι μάρτυρες είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά, και εντάσσονται στο πλαίσιο της στοχοποίησης του νομίμου κόμματός μας. Εκφέρω συγκεκριμένα στοιχεία για έναν εκ των δύο «ανώνυμων» μαρτύρων που αποδεικνύουν το κατασκευασμένο της κατηγορίας. Προ ημερών δεχτήκαμε καταγγελία για ένα πρόσωπο φερόμενο ως μέλος της Χρυσής Αυγής, που διέδιδε ακατάσχετα ψευδολογίες επ’ αμοιβή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη δημοσιογράφο κ. Κουβελιώτη. Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με την καταγγελία ονομάζεται Γεωργακόπουλος Σωτήριος. Με βάση πληροφορίες που συνέλεξα, ο συγκεκριμένος προσέγγισε την Χρυσή Αυγή, παρέστη ελάχιστες φορές σε γραφεία μας και απεπέμφθη άμεσα λόγω αμφιβόλου ηθικής και ποιότητας ανθρώπου και διότι ζητούσε χρήματα από πολίτες που συγκεντρώνονταν στα γραφεία μας.

Μελετώντας τη δικογραφία εντόπισα ταύτιση των λεγομένων του στο δελτίο του Alpha, όπου μιλούσε με την πλάτη στην κάμερα, με τα λεγόμενα ενός εκ των ανωνύμων μαρτύρων. Αποδεικνύεται πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και από ιδιόγραφη σημείωση του κ. Βουρλιώτη, που περιέχεται στη δικογραφία όπου πάνω από το όνομα Γεωργακόπουλος Σωτήριος είναι σβησμένο με ευθεία γραμμή το όνομα Κουβελιώτη, της δημοσιογράφου του Alpha που επιμελήθηκε το ψευδορεπορτάζ. Σας βεβαιώνω ότι το συγκεκριμένο άτομο ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, έχει οπωσδήποτε χρηματιστεί από τον τηλεοπτικό σταθμό για τις ψευδείς του δηλώσεις και θεωρώ λυπηρό το φαινόμενο να απολογούμαι για τα ψέματα και τις αθλιότητες που καταθέτει ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας. Ζητώ να διερευνηθεί η περίπτωση αυτή καθώς και η αξιοπιστία του έτερου ανώνυμου ψευδομάρτυρα ώστε να λάμψει η αλήθεια. Απτή απόδειξη ότι ο συγκεκριμένος μάρτυς ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή είναι πως όταν αναφέρεται σε δήθεν γνωστά σε αυτόν στελέχη κάνει λόγο αόριστα για κάποιον Μάκη και κάποιον Περικλή. Δεν αναφέρει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από αθλιότητες, ψεύδη και ανακρίβειες.  

Advertisements

One comment

  1. »O άνθρωπος, όταν τελειοποιείται, είναι το καλύτερο των ζώων, όταν όμως αποχωρίζεται από τον νόμο και την δικαιοσύνη, είναι το χειρότερο όλων».
    ΑριστοτέληςΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: