h1

Το Πολιτικό Μήνυμα του Χρήστου Παππά μέσα από τη Γ.Α.Δ.Α.: «Δεν προδίδω τις Ιδέες μου. Δεν τσαλακώνω την Τιμή μου. Δεν προσκυνάω τα αφεντικά της δουλείας του Λαού μου. Ζήτω η Πατρίδα! Ζήτω ο αδούλωτος ελληνικός Λαός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Χρήστος Η. Παππάς, Προφυλακισμένος Γ.Α.Δ.Α.»

04/10/2013

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.ΝΕΤ: ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ, ΠΑΠΠΑΣ, ΛΑΓΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ. ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΝ

eikonaxapappas
Η ποινική δίωξη τόσον εμού όσο και των υπολοίπων Βουλευτών και συναγωνιστών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή αποτελεί μια άθλια, πρωτοφανή και μοναδική πολιτική δίωξη στην νεώτερη πολιτική Ιστορία του τόπου και σηματοδοτεί την απαρχή μιας επικίνδυνης ποινικοποίησης του δημόσιου πολιτικού βίου και λόγου.

Η δίωξη αυτή εκτός του ότι διώκει το φρόνημα, οδηγώντας την πολιτική ζωή σε εποχές Μεσαίωνα, στοχεύει κύρια στην πολιτική μας εξόντωση. Φρονώ ότι εάν επροβλέπετο και δικονομικά, οι πολιτικοί μας αντίπαλοι και ειδικότερα η μνημονιακή κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου θα προέβαινε ευχαρίστως και στην βιολογική μας εξόντωση.

Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξάλλου ως γνήσιος πολιτικός δήλωσε σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα: «Θα τους λειώσω».

Επιπλέον η δίωξη αυτή πραγματοποιείται για να λειτουργήσει ως ένα ακόμη μέσον εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών και εκλογέων, πιστή εφαρμογή του δόγματος «Σοκ και Δέος». Του δόγματος που η δικτατορία των διεφθαρμένων εφαρμόζει τα τρία τελευταία χρόνια της δυστυχίας της Πατρίδος μας.

 • Ενόχλησε αφάνταστα το σύστημα της κλεπτοκρατίας η παρουσία μιας γνήσιας Λαϊκής και Εθνικιστικής δύναμης στην πολιτική ζωή και το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
 • Ενόχλησαν το σύστημα της κλεπτοκρατίας οι 2000 και πλέον στοχευμένες Ερωτήσεις των Βουλευτών μας προς την κυβέρνηση του μνημονίου εντός του Κοινοβουλίου.
 • Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η ακτιβιστική, η διαφορετική πολιτική και κοινωνική δράση της Χρυσής Αυγής.Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας.
 • Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως ο Λαϊκός Εθνικισμός της Χρυσής Αυγής κατάφερε να συγκεράσει τις πολιτικές τάσεις, να λειτουργήσει ενοποιητικά και να γίνει πολιτικά κυρίαρχος με τεράστια λαϊκή υποστήριξη. Αυτό είναι επικίνδυνο για το κυρίαρχο σύστημα. Θεωρείται επικίνδυνο και αφυπνιστικό για το λαό που πρέπει σύμφωνα με τους επικυρίαρχους να βρίσκεται σε μόνιμη καταστολή.
 • Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας πως μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο δεν συμβιβαστήκαμε και δεν γίναμε ίδιοι μ’ αυτούς. Τους ενόχλησε η λαϊκή αποδοχή των ιδεών μας και του προγράμματός μας. Τους ενόχλησε η διαρκής δημοσκοπική μας άνοδος.
 • Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας η βεβαία εκλογή Δημάρχου της Χρυσής Αυγής στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές. Ιδιαίτερα δε η βεβαία εκλογή στον Δήμο Αθηναίων του συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη.
 • Ενόχλησε το σύστημα της κλεπτοκρατίας και τα διεθνή κέντρα εξουσίας, τους διεθνείς τοκογλύφους, τα γνωστά «λόμπυ», τους εντολοδότες και χειραγωγητές της συγκυβέρνησης, η σταθερή μας Πίστη που εναντιώνεται στο κυρίαρχο ισοπεδωτικό πνεύμα ενός σύγχρονου οργουελικού σεναρίου υποδούλωσης των Λαών και του πρωτοπόρου στην Ιστορία και τον Πολιτισμό Εθνους μας.
 • Ενόχλησε η σταθερή μας πίστη στους πυλώνες της εθνικής ζωής, η πίστη στην Πατρίδα, στην Θρησκεία, την Οικογένεια.

Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά είναι γελοία τα φανταστικά σενάρια και δημοσιεύματα. Στον πολιτικό μας διώκτη και πιστό υπηρέτη των τοκογλύφων, με τον χρόνο της παράδοσής μου του θύμισα «Μην δυσαρεστείς τους φίλους σου. Τα Σάββατα δεν γίνεται καμία εργασία».

Εγώ έχω την Τιμή μου, την Πίστη μου και την Ιδέα μου. Πράττω το καθήκον μου έναντι της Πατρίδος, του Θεού και της Κοινωνίας.
Οσοι, πέραν των συναγωνιστών μου, με γνωρίζουν, ξέρουν καλά ότι δεν είμαι εγκληματίας.

Με την παρούσα, θέλω να κάνω γνωστά τα ανωτέρω και στον Ελληνικό Λαό, ο οποίος καταλαβαίνει, βλέπει την αλήθεια και την πολιτική σκοπιμότητα και το άδικο της δίωξής μας. Το αυτό γνωρίζουν και δεκάδες κοινοβουλευτικοί όλων των παρατάξεων του Ελληνικού Κοινοβουλίου, που λόγω της θέσεώς μου ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου, σχετίστηκα μαζί τους σε Επιτροπές, συναντήσεις, κ.λ.π. κατά την ολοήμερη, καθημερινή μου δραστηριότητα στο Κοινοβούλιο, αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν θα τολμήσουν να το ομολογήσουν.

Είμαι υπερήφανος που υπηρετώ το νόμιμο και παρανόμως διωκόμενο πολιτικό κόμμα του Λαϊκού Εθνικισμού.
Είμαι υπερήφανος που είμαι Χρυσαυγίτης.
Είμαι υπερήφανος που ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Μιχαλολιάκος εκτός από Αρχηγός της Χρυσής Αυγής είναι φίλος και αδελφός μου.
Δεν προδίδω τις Ιδέες μου. Δεν τσαλακώνω την Τιμή μου. Δεν προσκυνάω τα αφεντικά της δουλείας του Λαού μου.

Ζήτω η Πατρίδα!
Ζήτω ο αδούλωτος ελληνικός Λαός!
Ζήτω η Χρυσή Αυγή!
Χρήστος Η. Παππάς
Προφυλακισμένος Γ.Α.Δ.Α.
3/10/2013

Advertisements

9 Σχόλια

 1. Urban Myths.

  Οι «αστικοί μύθοι» … και η πραγματικότητα του κ. Ρουπακιώτη

  Η μεγαλύτερη φιλοδοξία της «επικοινωνίας» είναι να διαψεύσει το προφανές, την πραγματικότητα, και να την αντικαταστήσει με τα δικά της «πράσινα άλογα». Έτσι λανσάρουν τη θεωρία των «αστικών μύθων».

  Ας πουμε……

  «Τα γουάν και τα ρούβλια», δηλαδή η Ρωσία, η Κίνα, η Βραζιλία, η Ινδία, το Ιράν, η Βενεζουέλα, ως πιθανοί αγοραστές ελληνικών ομολόγων ώστε να αποφευχθεί το μνημόνιο με τη Διεθνή τραπεζιτική Χούντα των ιουδαίων ήταν «αστικός μύθος». «Αστικός μύθος», και αυτό που αποκάλυψε στους σέρβους δημοσιογράφους ο πρωθυπουργός της Σερβίας Ιβιτσα Ντάτσις ότι του είπε ο φον Αντωνάκης για να δικαιολογήσει τη συνάντηση του συνταγματολόγου με τον Θάτσι στην Νεα Υόρκη και την έμμεση αναγνώριση του Κοσσόβου. « Η Ελλάδα, του είπε ο έλληνας πρωθυπουργός, «είναι εκτεθειμένη σε ασφυκτικές πιέσεις, για να αλλάξουν τη στάση της».
  Αλλα αστικοτερος του αστικου μυθου ηταν η «τρομοκρατια» των αραβων με τις «αεροπειρατιες τους» και τα γνωστα αποτελεσματα στην ΝΥ και Πενταγωνο το 2001. Ενω το FBI και οι τοπικες αστυνομιες μαζευαν τους ιουδαιους με το τσουβαλι απ την Νεα Υορκη και την Νεα Υερσεϋ (μετά αλλα και ΠΡΙΝ τα τρομοκρατικια χτυπηματα) οι εκειθεν του Ατλαντικου τρεμο-πρετεντερουδες και λοιπες τηλε-εισαγγελουδες ειχαν φαει τα λυσσακα τους για τους κακους …..αραβες ισλαμοφασιστες
  clatl.com/atlanta/urban-myth-my-ass/Content?oid=1236308

  Μια «τέλεια καταιγίδα» παραλογισμού είναι για τους καθεστωτικούς επικοινωνιολόγους και τους παπαγάλους η «πλέον διαδεδομένη θεωρία συνωμοσίας» για τα «ξένα κέντρα» που βρίσκονται πίσω από το πογκρόμ συλλήψεων εκατοντάδων ανώνυμων πολιτών σε όλη τη χώρα και των βουλευτών και των στελεχών της Χρυσής Αυγής.

  Η αλληλουχία των γεγονότων, η ανακοίνωση της American Jewish Committee στις 25 Σεπτεμβρίου, ο προειδοποιητικός αποκλεισμός του Ράλι Ακρόπολις από το καλεντάρι του Παγκόσμιου πρωταθλήματος, οι συλλήψεις εκλεγμενων βουλευτων της Χρυσης Αυγης της 28ης Σεπτεμβρίου, και η υποδοχή του φον Αντωνάκη από τον Ιουδαιο υπερκυβερνητη Δαβίδ, της American Jewish Committee, στις 30 Σεπτεμβρίου, καθώς και η απολογητική δήλωση του φον Αντωνάκη στο Peterson Institute for International Economics, ότι, «η ηγεσία της Χρυσής Αυγής έχει οδηγηθεί στην φυλακή. Έχουμε σαν κυβέρνηση την πολιτική βούληση να συντρίβουμε τον εξτρεμισμό, με σεβασμό στο ……………Σύνταγμα και τους νόμους», δεν αποτελούν τίποτα άλλο από «τέλεια καταιγίδα» παραλογισμού.
  Δεν έγινε τιποτε, και ολα τα είδαμε στον ύπνο μας.
  Δεν υπάρχουν ασφυκτικές πιέσεις απο πουθενα ούτε απ’ τους εδώδιμους μεταφραστές του ΚΙΣ στην Ιουδαϊλα της Διεθνούς.
  Όμως ο Θεός μπορεί να αγαπάει την χαβρα της American Jewish Committee, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη.
  Ο τέως υπουργός επί της δικαιοσύνης, ο ρημαδίτης κ. Ρουπακιώτης της τρικολόρε κυβέρνησης δεν είναι ούτε κανένας εθνικιστής ούτε φυσικά αντίπαλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
  Φίλος του ΚΙΣ/Κουβελιστάν είναι.
  Όμως δεν χωνεύει τον φον Αντωνάκη και τον συνταγματολόγο για τον πόλεμο που του έκαναν και επειδή τον έδιωξαν, και για το λόγο αυτό στο ΣΚΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙ που τον φώναξαν τους τρέλανε στους «Αστικούς μύθους».
  Μια «τέλεια καταιγίδα» παραλογισμού.
  «Από 1η Ιανουαρίου 2014 αναλαμβάνουμε την προεδρία της Ε.Ε. και υπήρχαν πιέσεις και από τους Πολιτοφύλακες της Ευρωπαϊκης ΟΠΛΑ για τη Χρυσή Αυγή. Οι επίτροποι Μούιζνιεκς και Μάλστρομ μας έλεγαν, ούτε ένα νομοσχέδιο δεν καταθέτετε;», είπε ο κ. Ρουπακιώτης και πρόσθεσε ότι επειδή δεν πέρασε το «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο», «θα πληρώνουμε ως χώρα πρόστιμο από την 1η Ιανουαρίου 2014 επειδή δεν κατατέθηκε». Είπε ακόμα: «Αμερικανοεβραικές και αμερικανοελληνικές (βλεπε ξεφτιλισμενοι AHEPA) οργανώσεις έρχονταν στην Ελλάδα και πίεζαν για τη Χρυσή Αυγή. Σαφώς έπαιξε ρόλο αυτό στις εξελίξεις. Σαφώς ο πρωθυπουργός έπρεπε να τους πει κάτι». Και το καλύτερο ήταν ότι τους είπε πώς, «επιχειρήθηκε πολιτική διαχείριση σε δικαστικό πεδίο». Δηλαδή υπήρξαν πολιτικές παρεμβάσεις στο έργο της Δικαιοσύνης.
  Ο «Αστικός μύθος» του κ. Ρουπακιώτη σημαίνει ότι το Ολοκαύτωμα της Ενημέρωσης και της Δημοκρατίας στήθηκε εν’ όψει του ταξιδιού του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, κατόπιν των υποδείξεων και των ασφυκτικών πιέσεων από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκην ΟΠΛΑ.
  Ο φον Αντωνάκης προφανώς είχε δώσει υποσχέσεις τις οποίες αν δεν τηρούσε θα υφίστατο τιμωρίες όπως του έδειξαν με το «Ράλι Ακρόπολις».
  Εάν στις «αποκαλύψεις» Ρουπακιώτη προσθέσουμε τη δήλωση του Χάνες Σβόμποντα της 18ης Σεπτεμβρίου, ότι «η ελληνική προεδρία της Ε.Ε., θα είναι απαράδεκτη και δεν θα φέρει καμία πρόοδο στην Ευρώπη ή την Ελλάδα, εάν η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός δεν μπορέσουν να σταματήσουν τη Χρυσή Αυγή», και τη «μεθεόρτια» δήλωση του προς τον Αξελ Εβραιόπουλο την 2α Οκτωβρίου, ότι «πρέπει να διασφαλιστεί ότι στο μέλλον θα διατηρηθεί το ίδιο επίπεδο ελέγχου στο ζήτημα της Χρυσής Αυγής», καταλαβαίνουμε τις ασφυκτικές έξωθεν πιέσεις.
  Η αλήθεια δεν εκθέτει τις μαριονέτες της κατοχικής κυβέρνησης. Επιβεβαιώνει αυτό που επαναλαμβάνουμε διαρκώς τα τελευταία χρόνια.
  «Δεν υπάρχει ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση. Η χούντα των διεθνών Ιουδαίων Τραπεζιτών ορίζει τα ελληνικά πράγματα, χρησιμοποιώντας ελληνοποιημένους, και ελληνόφωνους πράκτορες διεθνών ΜΚΟ. Η ρίζα της συμφοράς για τον Λαό μας και το Έθνος μας βρίσκεται στην εξάρτηση, από τα Ιουδαϊκά Κέντρα και τους Ιουδαίους Τραπεζίτες. Ολες οι πολιτικές που εφαρμόζονται είναι ΔΟΤΕΣ από ΑΥΤΑ τα κέντρα. Η Ελλάδα δεν είναι ανεξάρτητο κράτος».-

  υγ.
  Κι οπως ειδαμε προσφατα ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΗ.
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΗ


 2. Οι ισλαμοφασίστες είναι υπαρκτοί αγαπητέ.
  Μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια.


 3. ΠΟΙΟΙ μας τους κουβαλησαν ΕΔΩ ομως;


 4. Δεν θα ξαναρχίσω την ίδια κουραστική συζήτηση.

  Αυτή τη στιγμή είναι μέσα και αποτελούν στρατό σφαγέων.


 5. Ελα να σε ………….ξεκουρασω λιγο


 6. τι μούχλα είναι αυτή… θα γεμίσει το γυαλί γλίστρα…


 7. βαρετοί συνωμότες…


 8. Είναι αξιοκατάκριτο να αναλώνονται μέρες, ώρες, δικηγόροι, πολιτικοί, δημοσιογράφοι αργυρώνητοι, παπαγαλάκια, ξένες υπηρεσίες κι ένας ατέλειωτος εσμός ανθρώπων με ένα τέτοιο οφθαλμοφανές ψέμα, όπως είναι η έωλη κατηγορία περί εγκληματικής οργάνωσης, τη στιγμή που βυθιζόμαστε όλο και περισσότερο σαν χώρα και κανείς δεν καταναλίσκει …φαιά ουσία για την αναχαίτιση της κατάστασης.

  Είναι χυδαίο να επιτρέπουν στους διάφορους «ανταποκριτές» των ξένων ΜΜΕ να στέλνουν τις …ανταποκρίσεις που παρακολουθούμε στο Ρώυτερς κλπ.

  Είναι εξωφρενικό να βγαίνει ένας πρώην υπουργός της κυβέρνησης και να δηλώνει ανοικτά ότι ο θλιβερός πρωθυπουργός υλοποιεί εντολές ξένων δυνάμεων , καταφεύγοντας σε συκοφαντίες και αισχρά ψεύδη εναντίον ενός νομίμου κόμματός μας.

  Ο συναγωνιστής Παππάς και όλοι, γενικά, οι …»εγκληματίες» της ΧΑ άρθρωσαν γνήσιο πολιτικό λόγο και απέδειξαν τις… παρασάγγες που τους χωρίζουν από τους αναίσχυντους κατήγορούς τους.

  Ο ελληνικός λαός έχει αντιληφθεί το ποιόν των ανθρώπων που δε διστάζουν ακόμα κι ένα μικρό παιδί να το πετάξουν έξω από τον παιδικό σταθμό, επειδή είναι παιδί χρυσαυγίτη.

  Δυστυχώς, η επαναλαμβανόμενη και μεθοδική πλύση εγκεφάλου
  στην οποία επιδόθηκαν τα ΜΜΕ και τα φερέφωνά τους έχει προκαλέσει σύγχυση σε μια μερίδα του λαού μας, χαμηλής μόρφωσης.
  Π.χ. όταν βλέπουν τον συναγ. Παππά να οδηγείται σιδηροδέσμιος στις φυλακές, μη γνωρίζοντας ότι το όνομά του δεν υπήρχε ούτε μία φορά στο κατηγορητήριο, «πείθονται» από τις εικόνες και το σπικάζ των …δημοσιογράφων ότι κάτι πρέπει να έκανε!

  Αυτό που χρειάζεται είναι μια εκστρατεία αποκατάστασης της Αλήθειας: η ΧΑ δεν έχει σχέση με το φονικό, που προκλήθηκε για ποδοσφαιρικές αντιθέσεις, διαθέτει έντιμους κι αδιάφθορους βουλευτές αποδεδειγμένα πατριώτες, δεν στοιχειοθετούνται οι κατηγορίες περί μπράβων – συνεργασίας με λάθρο κλπ.

  Το κυριώτερο: πρέπει να βρούμε τρόπους να προχωρήσουμε στην έναρξη εγχωρίου παραγωγής, που θα μας αποφέρει χρήμα εξαγόμενη και είναι η μοναδική ενέργεια , επιβαλλόμενη από τις συνθήκες, που θα σταματήσει την αιμορραγία συναλλάγματος λόγω εισαγωγών.


 9. Πες οτι ανεβαινεις Παρνασσο.
  Βαλε αλυσιδες.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: