h1

Τρέμουν την πολιτική δύναμη των Ελλήνων Εθνικιστών και γι΄ αυτό προχώρησαν σε συνταγματική εκτροπή! Προφυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μην πέσει η Κυβέρνηση.

03/10/2013

Προφυλάκισαν τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής για να μην πέσει η Κυβέρνηση

Η σημερινή, τα ξημερώματα της Τετάρτης 03/10, απόφαση για προφυλάκιση εν ενεργεία Αρχηγού Κοινοβουλευτικού Κόμματος συνιστά κυριολεκτικά ένα Κυβερνητικό Πραξικόπημα. Εκτροπή από τη Συνταγματική νομιμότητα και περιστολή των πολιτικών ελευθεριών. Τους υπενθυμίζουμε: Δεν λυγίζουμε!

Με μία πρωτοφανή ενέργεια στα παγκόσμια δικαστικά χρονικά, το καθεστώς Σαμαρά ξεπέρασε σε αυθαιρεσία ακόμα και τριτοκοσμικούς Δικτάτορες της Αφρικής. Χωρίς κανένα απολύτως στοιχείο και βασιζόμενο σε μια άνευ προηγουμένου εκστρατεία λάσπης εκ μέρους των ΜΜΕ, αποφάσισε να προφυλακίσει τον Αρχηγό μας Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο. Τον πολιτικό Αρχηγό που απειλεί να (και θα) γκρεμίσει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο. Πραγματικά τρέμουν την οργή του λαού, της κοινωνίας που βράζει για τα οικονομικά προβλήματα. Με δικαστικές μεθοδεύσεις νομίζουν ότι θα φιμώσουν τη μόνη ελεύθερη φωνή στη χώρα μας, το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής.

Έλληνες αντισταθείτε! Η Κυβέρνηση Σαμαρά είναι πραγματικά πανικόβλητη και μέσα στην απελπισία της προχωρά σε κινήσεις που την απαξιώνουν ακόμα περισσότερο! Που φέρνουν την κατάρρευσή της όλο και πιο κοντά. Όχι μόνο δεν επιτυγχάνει την «πάταξη» της Χρυσής Αυγής, αλλά μετά τις τελευταίες εξελίξεις, το Κίνημά μας έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του ελληνικού λαού ως η μοναδική δύναμη αντίστασης. Ως η μοναδική ελπίδα για την αποτροπή του πραγματικού σκοπού του Μνημονίου, που είναι η ολοκληρωτική κατάλυση της εθνικής μας κυριαρχίας. Η επιβολή ενός ολοκληρωτισμού, ενός τυρρανικού καθεστώτος.

Στήνουν διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής γιατί είναι ο μοναδικός φορέας που μπορεί να μπει εμπόδιο στα άθλια σχέδιά τους. Η μοναδική δύναμη αντίστασης στην οποία μπορεί να στηριχτεί ο ελληνικός λαός. Χτυπάνε τη Χρυσή Αυγή για να φοβίσουν εκατομμύρια Έλληνες. Ο σκοπός τους είναι να δέσουν τη χώρα «χειροπόδαρα» και να την παραδώσουν στους ξένους δυνάστες. Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ένα προτεκτοράτο μειωμένης κυριαρχίας και να κάμψουν το εθνικό φρόνημα του λαού μας μέσω της συνεχούς παραπληροφόρησης των αργυρώνητων δημοσιογράφων.

Είναι όμως προφανές ότι όλοι οι Έλληνες αντιλήφθηκαν σήμερα πως οι κατηγορίες σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι χαλκευμένες και παντελώς αστήρικτες. Οι «ανάξιοι εντολοδόχοι» έκριναν ότι πρέπει να προφυλακιστεί ο Αρχηγός Κοινοβουλευτικού Κόμματος με το σκεπτικό ότι όποιος καλεί στο τηλεφωνικό κέντρο της Χρυσής Αυγή μιλά απευθείας με τον ίδιο τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο!

Η αλήθεια είναι ότι τον προφυλάκισαν διότι σε διαφορετική περίπτωση σήμερα το πρωί θα έπεφτε η Κυβέρνηση. Είναι ξεκάθαρο ότι το Καθεστώς του Συνταγματικού Τόξου δίνει μάχη φθοράς και γι’ αυτό είναι βέβαιον ότι θα χάσει τον πόλεμο. Οι μάχες οπισθοφυλακής δεν κερδίζονται! Απλά καθυστερούν την κατάρρευσή τους που θα είναι πιο δραματική και οδυνηρή. Η Χρυσή Αυγή επιτίθεται και θα νικήσει. Γιατί εκφράζει το νέο και σφριγηλό. Γιατί έχει ανθρώπους έτοιμους ακόμα και να θυσιαστούν για τις Ιδέες τους.

Νομίζουν ότι με τέτοιες κινήσεις θα κάμψουν το ηθικό του Αρχηγού μας ή το δικό μας. Πλανώνται πλάνην οικτράν. Οι διώξεις και η αδικία σε βάρος του Αρχηγού μας χαλυβδώνουν την πίστη μας και μας ωθούν να ριχτούμε στον αγώνα με μεγαλύτερη διάθεση! Η Χρυσή Αυγή δεν είναι εγκληματική οργάνωση, αλλά νόμιμο πολιτικό κόμμα που επιδιώκει την απελευθέρωση της χώρας μας από τα δεσμά του Μνημονίου, από την ξένη εξάρτηση. Οι Εθνικιστές ξέρουν από διώξεις. Και έξω και μέσα από τη φυλακή θα συνεχίσουν να αγωνίζονται. Μας χαλυβδώνει και φλογίζει την Πίστη μας, να συνειδητοποιούμε την αξία της Απόφασης που όλοι οι Χρυσαυγίτες έχουμε πάρει να αγωνιστούμε όχι για εφήμερο ψευτορωμαίϊκο, αλλά για αυτούς που πραγματικά θα κρίνουν τις πράξεις μας: τους αγέννητους και τους νεκρούς!

Παράνομοι δεν είμαστε εμείς. Παράνομοι δεν είναι αυτοί που σκέπτονται ελεύθερα, που λένε τους κλέφτες «κλέφτες» και αντιστέκονται. Παράνομοι είναι οι πολιτικοί του κλεπτοκρατικού Συνταγματικού Τόξου που κατέστρεψε την Ελλάδα. Παράνομοι είναι αυτοί που σκύβουν το κεφάλι στους ξένους αφέντες και υπηρετούν τα ανθελληνικά σχέδιά τους. Οι αντισυνταγματικές τους μεθοδεύσεις δείχνουν μόνο ένα πράγμα: τον φόβο και την αδυναμία τους να αντιπαρατεθούν ανοικτά, έντιμα, πολιτικά στην ισχύ και την ορμή του Κινήματός μας.

Να γνωρίζουν καλά ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ένα μικροαστικό πολιτικάντικο κατασκεύασμα, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός με τεράστια ψυχική δύναμη. Εκφράζει την ίδια την Ψυχή της Ελλάδας που ποτέ δεν πεθαίνει. Διαθέτει στις τάξεις της χιλιάδες αγωνιστές, ξεχωριστούς Έλληνες και Ελληνίδες αποφασισμένους να υποστούν οποιαδήποτε θυσία. Αποφασισμένους να αγωνιστούν μέχρι την τελική Νίκη!

Ζήτω ο Αρχηγός!
Ζήτω η Αιωνία Ελλάς!

Advertisements

9 Σχόλια

 1. Η απελπισια του Σαμαροζελου χτυπησε στο κοκκινο.

  ΣΥΡΙΖΑΙΑΣ ΚΟΠΗΣ ΜΠΑΤΣΟΙ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ

  ———————————

  Άλλες τέσσερις συλλήψεις «χρυσαυγιτών» για ….όπλα

  Τέσσερις (ημεδαποί) άνδρες, ηλικίας 31, 43, 39 και 64 ετών, που «σύμφωνα με πληροφορίες» των χαβρα-χαφιε της ΚΥΠ της είναι μέλη της Χρυσή Αυγής, συνελήφθησαν για παράνομη κατοχή όπλων…

  Στην οικία του 31χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε
  ……………..αεροβόλο πιστόλι και είκοσι τέσσερα φυσίγγια,
  ……………..ξύλινο γκλομπ και
  γιλέκο με ………διάφορες θήκες / υποδοχές.

  Στην οικία του 43 χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.183 γραμμάρια ……………αφορολόγητου καπνού και ξύλινο ρόπαλο.

  Στην οικία του 39χρονου και του 64χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:………..κυνηγετικό όπλο με είκοσι πέντε κυνηγετικά φυσίγγια, και (αγιοβασιλιάτικο;) σπαθί τύπου Samurai,
  -κροτίδα και ασημένια μαχαιροπήρουνα,
  -δύο εγχειρίδια «συγκεκριμένου» πολιτικού κόμματος και μία …………….αυτοκόλλητη ετικέτα με το σήμα του ιδίου κόμματος
  και ……….δερμάτινη θήκη πυροβόλου όπλου.

  Επίσης διενεργήθηκαν άλλες τέσσερις έρευνες σε οικίες ημεδαπών («χρυσαυγιτών») στην Πάτρα χωρίς να βρεθεί κάτι παράνομο.
  Επομένως σύμφωνα με τους χαβρα-χαφιε του φαλακρού μασώνου με τις μπούκλες, τα εγχειρίδια του «συγκεκριμένου πολιτικού κόμματος» είναι παράνομα όπως και το γιλέκο με διάφορες θήκες – υποδοχές, και η δερμάτινη θήκη.

  υγ.
  Λέτε να ‘χουν λαλήσει εντελώς;


 2. Τελικά, γίνονται ρεζίλι και γελάει ο κόσμος μαζί τους.
  Ωστόσο, ουδέν κακόν αμιγές καλού.
  Ολη αυτή η ταλαιπωρία, η ίντριγκα, οι διαδικασίες, οι εμπειρίες των συναγωνιστών από τη στιγμή που συνελήφθησαν μέχρι τούτη την ώρα που μιλάμε, καθώς κι όσα δυσάρεστα και μη ακολουθήσουν , θα τους εξοπλίσουν με απρόσμενες, πολύτιμες εμπειρίες.
  Οι εμπειρίες αυτές θ΄αποδειχτούν τα καλύτερα «όπλα» για την αντιμετώπιση κι εξάρθρωση του σάπιου πολιτικού μας συστήματος.

  Οπλα πραγματικά ανίκητα, αφού «κρύβονται» στο μυαλό των κυνηγημένων αδίκως χρυσαυγιτών και δεν είναι…δερμάτινες θήκες , αυτοκόλλητα της ΧΑ, βιβλία για τον Χίτλερ – αλήθεια, ποιός νόμος παγκοσμίως μου απαγορεύει να διαβάσω για τον Χίτλερ, τον Τσέγκις Χαν κλπ. κι αν βρούν τέτοια βιβλία σπίτι μου μπορούν να με συλλάβουν για φασίστα!!!!!- ή κυνηγετικά φυσίγγια κι όλα όσα φαιδρώς αναφέρονται στα ευρήματα.

  Και εκτός των εμπειριών, μέσα από τα κουτσομπολίστικα ψαξίματά τους και τα αστεία ευρήματα αποδεικνύεται γι΄άλλη μια φορά αυτό πο υ τόνισε ο συναγωνιστής Κασιδιάρης: η Χα είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα κι όχι εγκληματική οργάνωση.


 3. Η Ελληνική Δικαιοσύνη

  …”Ο κοινωνικός απόηχος των δικαστικών αποφάσεων και πράξεων και βέβαια μας ενδιαφέρει όμως πρέπει να είναι προσεκτικοί όσοι εκφέρουν γνώμη γι΄αυτές αφού δεν έχουν γνώση των δεδομένων της δικογραφίας. Συνεπώς θεωρώ ατυχή την κριτική που ασκείται από φορείς ξένης χώρας και από παράγοντες του δημόσιου βίου της χώρας μας για τη συγκεκριμένη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών αφού η κριτική αυτή με τον τρόπο και το ύφος που γίνεται αποτελεί ανεπίτρεπτη παρέμβαση στη λειτουργία της Δικαιοσύνης.»

  Τα ανωτέρω μεταξύ άλλων είχε δηλώσει ο τότε πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και νύν υπουργός “δικαιοσύνης” κύριος Χαράλαμπος Αθανασίου, σχολιάζοντας τις αντιδράσεις για την απόφαση προφυλάκισης του ηγούμενου Εφραίμ παραμονή Χριστουγέννων(!).

  Ο κύριος Αθανάσιου αφου έλαβε το υπουργικό “Περιωνύμου ανθρώπου” σχήμα τα ξέχασε αυτά τα περισπούδαστα που έλεγε τότε. Με λίγα λόγια μας έλεγε ότι η κριτική στις αποφάσεις της δικαιοσύνης είναι ανεπίτρεπτη και αποτελεί παρέμβαση στη λειτουργία της δικαιοσύνης.
  Σήμερα γινόμαστε μάρτυρες, μετά την μη-προφυλάκιση των βουλευτών της ΧΑ, μιας ανευ προηγουμένου επίθεσης κατά των λειτουργών της δικαιοσύνης.

  Οι οργανωμένες εξέδρες των… χούλιγκαν της «κατεστημένης» ενημέρωσης. Η Αριστερόστροφη προοδευτικάντζα με την καμαριέρα της την χαζοχαρούμενη ΝΔ (Νυχτωμένη Διαχρονικά) βγάζει τα λυσσακά της. Τα αποπλύματα της προοδευτικής δημοσιογραφίας, γνωστά στο ευρύ κοινό για την εκλεκτική συμπάθεια στην αριστερή τρομοκρατία, με αναποδογυρισμένα τα ρουθούνια τους να φουσκώνουν από σαρκοβόρα βουλιμία όρμησαν σαν αγέλη ρινοκέρων κατά των δικαστών. Προοδευτικοί ως τις άκρες των φαγωμένων τους νυχιών μιλώντας με υπεροπτική αδιαφορία για το δράμα των Ελλήνων συναγωνίζονται να μας δείξουν τα δημοκρατικά τους ένστικτα. Αφού έχουν βρέξει με τα δάκρυα τους τα πέτα των σακακιών σχεδόν όλων των τωρινών δημίων μας ουρλίαζουν, κλαίνε και χτυπιούνται από τα ΜΜΕ(ξάπατησης) για την μη-προφυλάκιση των βουλευτών.

  Που είναι σήμερα ο πολιτικός προιστάμενος της Δικαιοσύνης να υπερασπιστεί τους δικαστές του;
  Ο κύριος αυτός, λαλίστατος και θρασύς όταν το έπαιζε συνδικάλας πρόεδρος της Ένωσης Διακαστών, είχε προτείνει στους συναδέλφους του (11/12/2010) παρουσία του τότε υπουργού Καστανίδη, να διαβάσουν το βιβλίο της εβραίας Ναόμι Κλάιν, ΔΟΓΜΑ ΤΟΥ ΣΟΚ, που αναφέρεται στην οικονομική κρίση.
  Τότε ήταν ζόρικος και νταής. Σήμερα έγινε γεφύρι να τον πατήσουν οι υπερεθνικοί και σιωνιστικοί νταβατζήδες.Ο κύριος Αθανασίου ξέχασε ότι ο δικαστής στα δημοκρατικά κράτη κρίνει με γνώμονα τους νόμους και την συνείδηση του έχοντας ως πρότυπο τους Τερτσέτη, Πολυζωίδη..

  Δεν κρίνει με βάση το δικαιο των Βιζίνσκι και Σβερντλόφ.
  Δεν διαρρέει στοιχεία απο την δικογραφία.
  Δεν ακολουθεί τις επιταγές της υποταγμένης σε ξένα κέντρα και διασυνδεδεμένης με μυστικές υπηρεσίες σεσημασμένης δημοσιογραφίας.
  Στον κύριο Αθανασίου αφιερώνουμε τα παρακάτω λόγια μήπως και καταλάβει επιτέλους ότι οι Έλληνες έχουν πάψει προ πολλού να είναι αντικείμενα της πολιτικής αλλά έχουν φωνή και πλέον παράγουν πολιτική και το κυριότερο απελευθερώθηκαν απο τον φόβο μήπως η προοδευτική σάχλα τους κολλήσει κανένα επίθετο….

  “Η δικαιοσύνη βαστά σπαθί. Σαν της πάρεις το σπαθί, απομένει μόνο με τη ζυγαριά. Αυτήν την έχουν όμως κι οι μπακάληδες”
  Στρατής Μυριβήλης

  “Η δικαιοσύνη είναι αμφισβητήσιμη. Η δύναμη είναι εύκολα αναγνωρίσιμη και αδιαμφισβήτητη. Δεν μπορέσαμε να δώσουμε την δύναμη στη δικαιοσύνη, γιατί η δύναμη συγκρούστηκε με τη δικαιοσύνη, λέγοντας πως ήταν άδικη και πως δίκαιη ήταν αυτή, η δύναμη. Έτσι λοιπόν μην μπορώντας να καταστήσουμε το δίκαιο ισχυρό, καταστήσαμε το ισχυρό δίκαιο”
  Μπλαίζ Πασκάλ

  “Η δικαιοσύνη είναι σαν τα φίδια: δαγκώνει μόνο τους ξυπόλητους”
  Όσκαρ Αρνούλφο Ρομέρο

  http://tabouri.blogspot.com/2013/10/blog-post_3.html


 4. ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ:
  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΧΕΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΘΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ.

  Πιστεύουμε ότι πρέπει να επέμβει κάποιος εισαγγελέας ή έστω, αν δεν υπάρχει ακόμη το «νομοθετικό πλαίσιο», οι ευαίσθητοι και καλλιεργημένοι πολιτικοί μας να φροντίσουν να καταθέσουν μία «πράξη νομοθετικού περιεχομένου», ώστε να συλλαμβάνεται άμεσα όποιος κατέχει, διακινεί ή διαφημίζει τα βιβλία αυτού του επικίνδυνου ρατσιστή και ομοφοβικού, που ονομάζεται Πλάτωνας. Είναι αδιανόητο τα βιβλία του να κυκλοφορούν ελεύθερα στη «χώρα που γέννησε τη δημοκρατία». Να συγκληθεί άμεσα το «συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών» και να λάβει θέση γι’ αυτό το τόσο σοβαρό ζήτημα, για το οποίο, το επισημαίνω, ζήτησαν και εξηγήσεις από τον ΟΗΕ.

  Παραθέτω μερικά από όσα ανήκουστα γράφει αυτός ο σκοταδιστής, αντί-δημοκράτης, οπισθοδρομικός, συγγραφέας (φιλόσοφος ούτε που να το συζητάμε):

  Α) Ακραία ρατσιστική δήλωση:
  «Και θα βουτήξει, είπα εγώ, αγαπητέ μου, μέσα στα σπίτια των πολιτών, και στο τέλος ακόμα και στα ζώα θα εμφυτευτεί η αναρχία.» Πως το εννοούμε είπε αυτός; (…) «Όταν ο μέτοικος γίνεται ίσος με τον πολίτη και ο πολίτης με το μέτοικο, και ο ξένος το ίδιο.» [Πολιτεία, βιβλίο όγδοο]

  Β) Υβρίζει την δημοκρατία που «γεννήθηκε σε αυτόν εδώ το τόπο»:
  «Έτσι λοιπόν είπα εγώ, περνάει την κάθε μέρα της ζωής του προσφέροντας τον εαυτό του στην επιθυμία που θα του τύχει, άλλοτε, δηλαδή, μεθυσμένος και μέσα στους ήχους των αυλών, άλλοτε πάλι πίνοντας νερό μονάχα και αδυνατισμένος από την δίαιτα, άλλοτε γυμνασμένος, και κάποτε άλλοτε τεμπέλης και αδιάφορος για τα πάντα, και κάποτε σαν δοσμένος στην φιλοσοφία. Πολλές φορές πολιτεύεται και πετάγεται συνεχώς και λέει και κάνει ότι του τύχει. Και αν καμιά φορά ζηλέψει τους πολεμιστές, σ’ αυτήν την τέχνη στρέφεται, ή, αν ζηλέψει τους χρηματιστές πάνω σε αυτό στρέφεται με ζήλο. Και ούτε καμιά τάξη ούτε ανάγκη υπάρχει στη ζωή του, αλλά λέγοντας τούτο τον τρόπο ζωής ευχάριστο και ελεύθερο και ευτυχισμένο, τον ακολουθεί για πάντα. (…) Δεν θα καταταχτεί από μας ο άνθρωπος αυτού του είδους ως αντίστοιχος της δημοκρατίας, και σωστά δεν θα χαρακτηρίζεται ως δημοκρατικός;» [Πολιτεία ,βιβλίο όγδοο]

  Γ) Ξεκάθαρα και αδιάντροπα ομοφοβικός :
  «Η ομοφυλοφιλία αρσενική και θηλυκή, είναι διαστροφές υπεύθυνες για αμέτρητες καταστροφές, όχι μόνο για την ιδιωτική ζωή του ατόμου, αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία.» [Νόμοι,836Β]

  Όντως αδιανόητα πράγματα, όπως θα διαπιστώσατε. Κάνουμε έκκληση στον «σεβάσμιο» δικηγόρο (της «αριστεράς και της προόδου») που δεν ανέχεται τέτοιου είδους απόψεις, να κάνει αμέσως μία παρέμβαση στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Βέβαια, θα μου πείτε ότι ο αυτός ο φωστήρας της νομικής επιστήμης είναι λίγο γλοιώδης, αλλά, να μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Σημασία έχει ότι είναι Έλληνας, απόγονος, και αυτός, των μαχητών των Θερμοπυλών. Έλληνες παντού: Στο Mega, στον Antenna, στο ΣΚΑΪ, στον Alpha, στην Ελευθεροτυπία, στην
  Καθημερινή, στα Νέα, στο Βήμα, στην Αριστερά, στην “Δεξιά”, στην Πρυτανεία, στην Αρχιεπισκοπή, στην OΛΜΕ, στην Ακαδημία … παντού Έλληνες.
  Δόξα σοι, Κύριε!

  http://theodotus.blogspot.com/2013/10/blog-post.html#more


 5. »Είναι αδύνατον να διατηρήσει κάποιος την εξουσία με αδικίες , απάτες και ψέματα . Γιατί ο χρόνος θα τα ξεσκεπάσει και όλα γύρω του θα καταρρεύσουν»
  Δημοσθένης


 6. Αποφθεγματολογα μου εσυ!


 7. Χωρις λογια


 8. Οβριοσκυλο θα σε βαλω να κανης αλλαξοκωλιες με το ραβινο της Θεσσαλονικης


 9. προσωρινά σε άφησα για να σε παραλάβει ο Πατρίκιος

  περνάς στα σπαμ αμέσως γιατί είσαι και βαρετόςΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: