h1

«ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ…» Για το πόρισμα του αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, βάσει του οποίου η Χρυσή Αυγή χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση». Γράφει ο Γιώργος Χασιώτης, Κίνηση Εθνικιστών Δικηγόρων.

30/09/2013

ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΙΝΟΝΤΕΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ… (αναδημοσίευση από το ιστολόγιο της Κίνησης Εθνικιστών Δικηγόρων Θεσσαλονίκης)

Παραθέτω το κάτωθι κείμενο, επί του οποίου στην συνέχεια θα κάνω  κάποιες παρατηρήσεις: 
 
«…Η «Χρυσή Αυγή» πρωτοεμφανίστηκε στις αρχές της δεκαετίας 1980 – 1990, με τη μορφή κλειστής ολιγάριθμης ομάδας ιδεολογικής επιμόρφωσης ναζιστών, με επικεφαλής τον Νικόλαο Μιχαλολιάκο, εξέδιδαν δε, το περιοδικό «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ».
Στη συνέχεια η ομάδα αυτή μετεξελίχθηκε σε πολιτικό σχηματισμό με την ονομασία «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ». Από το χρόνο αυτό διαχωρίστηκε το επιχειρησιακό από το πολιτικό τμήμα της οργάνωσης, με το πρώτο να αναλαμβάνει την εκτός γραφείων δράση δηλαδή τις βίαιες επιθέσεις εναντίον όσων η οργάνωση αυτή θεωρούσε εχθρούς.
Σύμφωνα με και με τις προβλέψεις του καταστατικού της οργάνωσης στο οποίο μάλιστα ρητά ορίζεται ο διαχωρισμός του υπέρτερου επιχειρησιακού από το πολιτικό τμήμα, ηγετική ομάδα και των δυο τμημάτων ήταν η ίδια με την εξουσία, όμως, του αρχηγού να είναι απόλυτη, κατά το χιτλερικό δόγμα «Fuererprinzip» η προσταγή του οποίου προς ενέργεια ή η έγκρισή του σε ήσσονος σημασίας δράση ήταν ιερή και αδιαπραγμάτευτη.
Κατά τις απόψεις των ανθρώπων της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» όσοι δεν ανήκουν στη «λαϊκή κοινότητα της φυλής» είναι υπάνθρωποι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι ξένοι μετανάστες, οι Ρομά, όπως και όσοι διαφωνούν με τις ιδέες τους, ακόμη δε και άτομα με νοητικά ή κινητικά προβλήματα. Η βία για τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» είναι το μήνυμα και όχι το μέσον επίτευξης των όποιων επιδιώξεών τους.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Οργάνωσης είναι η στρατιωτική δομή, η απόλυτη ιεραρχία που ενδεχόμενη παραβίασή της επιφέρει σκληρές για τη σωματική ακεραιότητα έως απάνθρωπες και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα του παραβάτη συνέπειες, η τυφλή υπακοή στις εντολές των ιεραρχικά ανωτέρω, η συνωμοτική και με προκαθορισμένους κανόνες δράση, η οποία εκδηλώνεται με αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από τα νεότερα ηλικιακά μέλη.
Στις ομάδες αυτές συμμετέχουν επίλεκτα μέλη της οργάνωσης, πάντα με την καθοδήγηση ανώτερου στελέχους, με βάση καλά εκπονημένο σχέδιο, για την εκτέλεση του οποίου προσέρχονται συντεταγμένοι και με τον ίδιο τρόπο και ύστερα από εντολή του επικεφαλής της ομάδας αποχωρούν.
Η στελέχωση των αποκαλούμενων «Ταγμάτων Εφόδου» γίνεται από άτομα που έχουν ιδιαίτερα σωματικά προσόντα, τα οποία έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα και υπό ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες, που προσιδιάζουν την εκπαίδευση των ανδρών που υπηρετούν στις επίλεκτες μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας. Σημειωτέον ότι στις περισσότερες τις περί ης ο λόγος οργάνωσης είναι η επιλογή ατόμων με γνώσεις πολεμικών τεχνών.
Η στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, τη Μάνδρα και τη Σαλαμίνα, κατά τη διάρκεια της οποίας χρησιμοποιούνται και διάφορα όπλα τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστη τοποθεσία.
Κάθε τοπική οργάνωση διοικείται από «κλειστό» πενταμελές όργανο με επικεφαλής τον πυρηνάρχη και λαμβάνονται οι αποφάσεις που αφορούν την τοπική οργάνωση, ενώ παράλληλα λειτουργία και «ανοιχτό» πενταμελές όργανο στο οποίο ως προστάδιο ανάληψης διοικητικών καθηκόντων, τοποθετούνται στα δόκιμα και υποψήφια για την ένταξη τους μέλη εφόσον βέβαια αποδείξουν τις ικανότητές τους, που πρέπει να είναι υψηλών απαιτήσεων.
Επίσης, τακτικές είναι οι ιδεολογικού προσανατολισμού επιμορφωτικές συναντήσεις των μελών στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης όπου δυο φορές την εβδομάδα αναλύονται θέματα σχετικά με τις απόψεις και τους στόχους της «Χρυσής Αυγής» από ειδικούς ομιλητές μεταξύ των οποίων υπάρχει και ανήλικος.
Ο πυρηνάρχης της τοπικής οργάνωσης είναι αυτός που αναφέρεται στο βουλευτή της περιοχής και ο τελευταίος στην ηγεσία της οργάνωσης από όπου λαμβάνει και την εντολή ή την τελική έγκριση. Όλες οι δράσεις των τοπικών οργανώσεων σε όλη την Ελλάδα εντάσσονται σε ένα ενιαίο σχεδιασμό στρατηγικής, λήψης και εκτέλεσης των αποφάσεων από την ηγεσία του «Κινήματος», όπως αποκαλείται η εν λόγω οργάνωση από την ηγεσία και τα μέλη της.
Η εντολή διαβιβάζεται από τον αρχηγό στον υπαρχηγό και σε συνέχεια από τον τελευταίο στους κατά σειρά κατώτερους στην ιεραρχία μέχρι την τελική υλοποίησή της. Στους κόλπους της κάθε τοπικής οργάνωσης λειτουργούν διάφορες ομάδες, με διαφορετική η κάθε μια αποστολή όπως η εκτέλεση επιθέσεων, η ιατροφαρμακευτική υποστήριξη των δραστηριοτήτων αυτών, με πλέον ανησυχητικό φαινόμενο τη στρατολόγηση και οργάνωση ομάδας ανηλίκων μελών της οργάνωσης.
Με τη διάρθρωση αυτή και τον προδιαγραφόμενο τρόπο σχεδιασμού και ιεραρχικής δράσης, από το έτος 1987 άρχισαν να εκδηλώνονται επιθέσεις, κατ’ αρχάς εναντίον αλλοδαπών αλλά στη συνέχεια και μέχρι πρόσφατα και εναντίον ημεδαπών τους οποίους στοχοποίησε η οργάνωση ως άτομα με διαφορικές αντιλήψεις από τους ίδιους που έπρεπε να υποστούν τις συνέπειες της διαφορετικότητάς τους. Εκτός όμως αυτών προέκυψε ότι το μένος κατά των μεταναστών δεν είναι το ίδιο αδιάκριτο έναντι αυτής της κατηγορίας προσώπων αφού σε πολλές περιπτώσεις αναθέτουν την πώληση στους τελευταίους διαφόρων ειδών και λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος των κερδών εξασφαλίζοντας  στους ανθρώπους αυτούς την άνεση της ασφάλειας που έχουν ανάγκη.»
 
Το παραπάνω κείμενο περιέχει μία περίληψη των κυριοτέρων ψευδών, συκοφαντικών  ισχυρισμών, ανυπόστατων κατηγοριών, ανοησιών, γελοιοτήτων, αστειοτήτων, υπερβολών και όπως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κάποιος τα όσα κωμικοτραγικά ακούστηκαν από το σύνολο των μέσων μαζικής εξαπάτησης, τα οποία τις τελευταίες ημέρες έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο κυνήγι μαγισσών, σε έναν αγώνα δρόμου για το ποιος θα γράψει την πιο «πιασάρικη» είδηση που να έχει σχέση με την Χρυσή Αυγή. 
ΔΕΝ πρόκειται για άρθρο δημοσιευμένο σε κάποιο ιστολόγιο ή έντυπο μέσο προσκείμενο στον ΣΥΡΙΖΑ. ΔΕΝ αποτελεί πόνημα κάποιου μέλους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ή οποιασδήποτε άλλης ακροαριστερής ή «αντιφασιστικής» οργάνωσης. ΔΕΝ είναι δημοσίευση του αναρχικού ιστολογίου INDYMEDIA.
Επίσης ούτε γράφτηκε από κάποιον δημοσιογράφο, εν είδει περιλήψεως της «Χρυσαυγιάδας» των τελευταίων ημερών.
 
ΔΥΣΤΥΧΩΣ για τον νομικό μας πολιτισμό, το συγκεκριμένο  κείμενο αποτελεί μέρος του περίφημου πορίσματος του αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου κ.Βουρλιώτη, βάσει του οποίου, κατά τρόπο πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά, το νόμιμο πολιτικό κόμμα «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» χαρακτηρίστηκε στο σύνολό του ως εγκληματική οργάνωση, κατά τα κριτήρια που θέτει το 187 του Ποινικού μας Κώδικα, κατά συνέπεια δε τούτου, η «ένταξη» του οιουδήποτε στο ως άνω κόμμα δύναται πλέον να  θεωρείται ποινικά κολάσιμη κατά τους ορισμούς του 187παρ.1 («ένταξη σε εγκληματική οργάνωση»)!
 
Με όλον τον σεβασμό στο πρόσωπο και στον θεσμικό ρόλο του ως άνω αξιοτίμου δικαστικού λειτουργού, θεωρώ ότι και ο κρίνων πρέπει να κριθεί, πολλώ δε μάλλον όταν το εν λόγω «πόρισμα» κρίνει ιδέες, δικάζει προθέσεις, αποδέχεται ως πραγματικά γεγονότα ουδέποτε γενόμενα, αναπαράγει απλώς ισχυρισμούς αναπόδεικτους και δημοσιογραφικά κουτσομπολιά, και εν τέλει, πλέον του ότι στερείται κάθε νομικής βάσης έρχεται και σε πλήρη αντίθεση με την κοινή λογική,
 
ΔΙΟΤΙ:
 • Παρουσιάζει ως ενοχοποιητικό στοιχείο το αυτονόητο γεγονός της ύπαρξης αρχηγού, βαθμίδων ιεραρχίας και διοικητικής δομής σε ένα πολιτικό κόμμα, χαρακτηριστικά τα οποία διανθίζονται με συνομωσιολογικού τύπου αναφορές οι οποίες παραπέμπουν σε χολυγουντιανές ταινίες («Σύμφωνα με και με τις προβλέψεις του καταστατικού της οργάνωσης στο οποίο μάλιστα ρητά ορίζεται ο διαχωρισμός του υπέρτερου επιχειρησιακού από το πολιτικό τμήμα, ηγετική ομάδα και των δυο τμημάτων ήταν η ίδια με την εξουσία, όμως, του αρχηγού να είναι απόλυτη, κατά το χιτλερικό δόγμα «Fuererprinzip» η προσταγή του οποίου προς ενέργεια ή η έγκρισή του σε ήσσονος σημασίας δράση ήταν ιερή και αδιαπραγμάτευτη).
 • Η αναφορά του στις δήθεν θέσεις της Χρυσής Αυγής, αποτελεί τον ορισμό της διαστρέβλωσης και της παραποίησης. Υιοθετεί άκριτα ψεύδη και συκοφαντίες, και καταλογίζει στα μέλη της Χ.Α προθέσεις και συμπεριφορές οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα («Κατά τις απόψεις των ανθρώπων της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» όσοι δεν ανήκουν στη «λαϊκή κοινότητα της φυλής» είναι υπάνθρωποι. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι ξένοι μετανάστες, οι Ρομά, όπως και όσοι διαφωνούν με τις ιδέες τους, ακόμη δε και άτομα με νοητικά ή κινητικά προβλήματα. Η βία για τα μέλη της «Χρυσής Αυγής» είναι το μήνυμα και όχι το μέσον επίτευξης των όποιων επιδιώξεών τους»).
 • Υιοθετούνται άκριτα ως αληθινές οι εξωπραγματικές και ανήκουσες στην σφαίρα του εξωπραγματικού, του φαιδρού και του γελοίου αναφορές περί των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της «οργάνωσης», η ανάγνωση και μόνο των οποίων προκαλεί την θυμηδία («Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Οργάνωσης είναι η στρατιωτική δομή, η απόλυτη ιεραρχία που ενδεχόμενη παραβίασή της επιφέρει σκληρές για τη σωματική ακεραιότητα έως απάνθρωπες και εξευτελιστικές για την προσωπικότητα του παραβάτη συνέπειες, η τυφλή υπακοή στις εντολές των ιεραρχικά ανωτέρω, η συνωμοτική και με προκαθορισμένους κανόνες δράση, η οποία εκδηλώνεται με αιφνιδιαστικές, βίαιες και μαζικές επιθέσεις από τα νεότερα ηλικιακά μέλη»).
 • Κατόπιν της παράθεσης των πασίγνωστων πλέον αναφορών περί υπερανθρώπων «ράμπο» που στελεχώνουν τα διαβόητα «τάγματα εφόδου» της Χ.Α, γίνεται η εξής αναφορά, η οποία αποτελεί μνημείο αοριστολογίας: «Η στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε διάφορες περιοχές της Αττικής, όπως στη Μαλακάσα, τη Μάνδρα και τη Σαλαμίνα, κατά τη διάρκεια της οποίας χρησιμοποιούνται και διάφορα όπλα τα οποία πιθανότατα φυλάσσονται σε αποθηκευτικούς χώρους σε άγνωστη τοποθεσία.» Εύλογα προκύπτουν τα εξής ερωτήματα:
  1)Πού ακριβώς βρίσκονται τα περίφημα στρατόπεδα; Εντοπίστηκαν οι ακριβείς τους τοποθεσίες;
  2)Πώς αποδεικνύεται ότι έχει γίνει χρήση «διαφόρων όπλων» εφόσον δεν έχουν βρεθεί πουθενά ούτε τα όπλα ούτε οι κάλυκες -και φυσικά ούτε και τα στρατόπεδα;
  3)Η αναφορά «διάφορα όπλα πιθανότατα φυλάσσονται σε άγνωστη τοποθεσία» συμβάλλει στην αξιοπιστία του εν λόγω «πορίσματος» ή αποτελεί τον ορισμό της αοριστίας;
 • Στο εν λόγω πόρισμα περιέχεται η εκπληκτική αποκάλυψη ότι το κόμμα (η «οργάνωση» κατά τον αξιότιμο κ.Εισαγγελέα) της Χ.Α, προβαίνει και μάλιστα δύο φορές την εβδομάδα, σε ενέργειες δηλωτικές των εγκληματικών του προθέσεων: Διοργανώνει εκδηλώσεις και ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου για τα μέλη του!!! Πλέον η σύγκρουση των γραφομένων στο «πόρισμα»με την κοινή λογική είναι μετωπική. Πιστεύω ότι παρέλκει να χάσω χρόνο στο να γράψω για ποιον λόγο είναι απολύτως λογικό και αναμενόμενο ένα πολιτικό κόμμα να διοργανώνει ομιλίες ιδεολογικού περιεχομένου για τα μέλη και τους φίλους του. («Επίσης, τακτικές είναι οι ιδεολογικού προσανατολισμού επιμορφωτικές συναντήσεις των μελών στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης όπου δυο φορές την εβδομάδα αναλύονται θέματα σχετικά με τις απόψεις και τους στόχους της «Χρυσής Αυγής» από ειδικούς ομιλητές μεταξύ των οποίων υπάρχει και ανήλικος»)
 • Το πόρισμα στο τέλος καταγράφει και την κορωνίδα των ανοησιών που ακούστηκαν κατά κόρον τις τελευταίες ημέρες από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης: «Εκτός όμως αυτών προέκυψε ότι το μένος κατά των μεταναστών δεν είναι το ίδιο αδιάκριτο έναντι αυτής της κατηγορίας προσώπων αφού σε πολλές περιπτώσεις αναθέτουν την πώληση στους τελευταίους διαφόρων ειδών και λαμβάνουν τη μερίδα του λέοντος των κερδών εξασφαλίζοντας  στους ανθρώπους αυτούς την άνεση της ασφάλειας που έχουν ανάγκη.»
  Με πιο απλά λόγια; Οι Χρυσαυγίτες δέρνουν τους μισούς μετανάστες και ταυτόχρονα βάζουν τους άλλους μισούς να πουλούν λαθραία προϊόντα στις λαϊκές για να τους παίρνουν τα κέρδη! Αυτό που ίσως χρήζει περαιτέρω διευκρίνισης, είναι εάν υπάρχουν μετανάστες οι οποίοι είναι τόσο άτυχοι, ώστε και ξύλο να τρώνε και ταυτόχρονα να αναγκάζονται να πουλάνε λαθραία για λογαριασμό των χρυσαυγιτών!
Το εν λόγω πόρισμα αναφέρεται και σε συγκεκριμένα περιστατικά όπου διεπράχθησαν ποινικά αδικήματα και είτε προσήχθησαν συγκεκριμένα άτομα ενώπιον της Δικαιοσύνης, είτε αναζητούνται οι δράστες. Επί των υποθέσεων αυτών, είναι προφανές, αυτονόητο και επιβεβλημένο το ότι οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν με βάση τα όσα ο Ποινικός Κώδικας ορίζει. Αλλά να τιμωρηθούν μόνο οι δράστες! Ήτοι μόνο τα φυσικά πρόσωπα που θα αναγνωριστούν από την Δικαιοσύνη ως φυσικοί ή ηθικοί αυτουργοί ή συνεργοί. ΔΕΝ νοείται ευθύνη για το πολιτικό κόμμα, την ποδοσφαιρική ομάδα, τον πολιτιστικό σύλλογο ή οποιαδήποτε άλλη ένωση προσώπων τυχαίνει να ανήκει ο οποιοσδήποτε δράστης του οποιουδήποτε εγκλήματος.
 Διότι  η συλλογική ευθύνη για τις πράξεις συγκεκριμένων φυσικών προσώπων δεν υπάρχει ως έννοια στο δικαιϊκό μας σύστημα. Και σίγουρα δεν είναι αυτός ο σκοπός, το γράμμα και το πνεύμα του περίφημου πλέον άρθρου 187 του Ποινικού μας Κώδικα. Και αποτελεί όνειδος για την Δικαιοσύνη το να καταστρατηγείται ο νόμος και να χρησιμοποιείται το εν λόγω άρθρο  (187ΠΚ: Περί εγκληματικής οργανώσεως) προκειμένου να επιτευχθεί εμμέσως και δια της πλαγίας οδού κάτι το οποίο το Σύνταγμα ρητώς το απαγορεύει: Το να κηρυχθεί δηλαδή εκτός νόμου ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα και μάλιστα κοινοβουλευτικό, το οποίο στην δεδομένη χρονική στιγμή αποτελεί την τρίτη σε δύναμη πολιτική δύναμη της χώρας.
 
Στο διάβα της Ελληνικής Ιστορίας ίσως να μην ξαναϋπάρξει Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Εύχομαι όμως, να βρεθούν στις μέρες μας Τερτσέτηδες και Πολυζωϊδηδες ώστε να διασωθεί το κύρος και η τιμή του νομικού μας πολιτισμού .
 
ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΣΙΩΤΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Advertisements

12 Σχόλια

 1. Πολιτικαντοδικαστικο αλισιβερισι

  ΝΕΟ ΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟ ΣΤΑΥΡΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ Χ.Α.
  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ «ΑΘΩΩΣΕΙ» ΤΟΝ ΤΣΕΛΕΝΤΗ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΠΕΙΔΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕΨΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ…

  Ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου που στη δίκη της «17 Νοέμβρη είχε συγκρουστεί με την σημερινή Εισαγγελέα του Α.Π Ευτέρπη Κουτζαμάνη τώρα «βάλει» για το πόρισμα που συνέταξε για την Χρυσή Αυγή και κατά… του Εισαγγελέα Βουρλιώτη με σκληρή δήλωσή του πριν λίγο στο Fimotro: «Επειδή η δικαιοσύνη –αναφέρει ο κ. Γεωργίου- μοιάζει με την γυναίκα του Καίσαρα, που έπρεπε όχι μόνο να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι τίμια, δεν νομίζω ότι ο συγκεκριμμένος Εισαγγελικός Λειτουργός ήταν ο πλέον ενδεδειγμένος για να χειριστεί την υπόθεση της Χ.Α.
  Και αυτό, λόγω της προυπηρεσίας του σε πολιτική θέση επί κυβέρνησης ………Σημίτη, αυτήν του συμβούλου του υπουργού δικαιοσύνης κ. Σταθόπουλο.
  Σίγουρα ο Άρειος Πάγος έχει άλλους συναδέλφους του, άξιους καθ’ όλα, να φέρουν σε πέρας αυτήν την δύσκολη υπόθεση». Ο ποινικολόγος που στη δίκη της «17 Ν» εκπροσωπούσε την οικογένεια του δολοφονημένου αστυνομικού Μάτη, στο εφετείο είχε αντιδράσει έντονα όταν η τότε Εισαγγελέας της έδρας κ. Γκοττζαμάνη, επιχείρησε να ρίξει «δίχτυ προστασίας» στον κατηγορούμενο Πάτροκλο Τσελέντη τον οποίο ο κ. Γεωργίου «κατονόμαζε» -με βάση μαρτυρίες- ως τον δολοφόνο του αστυνομικού-φρουρού της εθνικής τράπεζας. Ο Τσελέντης που είχε δείξει φανερή «μεταμέλεια» και έδειξε πρόθυμος να «συνεργαστεί» με τις αρχές για να σώσει το τομάρι του, καταδικάστηκε τελικά ως συνεργός στη ληστεία μετά
  φόνου, στην οποία ο Κουφοντίνας ντυμένος αστυνομικός πρόσφερε … παραπλανητικά ένα κουτί με γλυκά στον Μάτη παραμονή της γιορτής του.
  Ως «δολοφόνο» το δικαστήριο καταδίκασε τον Χριστόδουλο Ξηρό.

  fimotro blogspot gr


 2. Ακόμη μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έκανε την Κυριακή ο Ηλίας Κασιδιάρης, μέσα από τα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής όπου κρατείται μετά τις ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ συλλήψεις της ηγεσίας, βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής, δείχνοντας σε όλους τον δρόμο για το πως πρέπει να παλεύουμε το εβραϊκό καθεστώς και τα παραφερνάλια του, τα ΜΜΕξαπάτησης, που βάλλουν αδιαλείπτως εναντίον ενός νόμιμου πολιτικού φορέα. ΤΟΥ ΜΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΔΗΛΩΣΗ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, και που γιαυτό ίσως, επειδή παραμένει πιστό στην αρχική του θέση σήμερα θέλουν, αν γινόταν ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΑΣ θα το είχαν κάνει, να το στήσουν στα τρία μέτρα!

  Ο βουλευτής του κόμματος έγραψε το εξής μήνυμα:

  —-Έγκλημα μας πως είπαμε την Αλήθεια, ο λαός μας ακολούθησε, διεκδικήσαμε μια ελεύθερη Ελλάδα. Η σκευωρία κατά του Λαϊκού Συνδέσμου θα πέσει. Η Αλήθεια θα νικήσει! —–

  (29.9.2013 κρατητήρια αντιτρομοκρατικής).


 3. 1923

  Ελλας – Ρουμανια: Βιοι παραλληλοι.

  Τον Οκτώβριο του 1923, ο Ρουμάνος εθνικιστής Corneliu Zelea Codreanu (Κορνήλιος Ζέλεα Κοντρεάνου – βλ. κι εδώ) (1899 – 1938) προδομένος από έναν από τους συνεργάτες του, συλλαμβάνεται και δικάζεται.

  Είχαν προηγηθεί τον Δεκέμβριο του 1922, μεγάλες διαδηλώσεις φοιτητών εναντίον της πρόθεσης της κυβέρνησης να χορηγήσει υπηκοότητα στους Εβραίους της Ρουμανίας, ενώ τον Μάρτιο του 1923 ο Codreanu μαζί με τον καθηγητή και πολιτικό Alexandru C. Cuza (Κούζα) ιδρύουν την Εθνικο-Χριστιανική Λίγκα Άμυνας (Liga Apărării Naţional Creştine). Πρωτύτερα, ο Codreanu, μετά από έρευνα που είχε κάνει, είχε ανακαλύψει ότι οι ηγέτες των Ρουμάνων Κομμουνιστών εργατών δεν ήταν ούτε Ρουμάνοι, ούτε εργάτες.
  Στο Ιάσιο, το «εργατικό κίνημα» είχε επικεφαλής τον Δρ Ghelerter μαζί με τους Gheler, Spiegler και Schreiber. Στην πρωτεύουσα, το Βουκουρέστι, οι ηγέτες ήταν η Ana Pauker και ο Ilie Moscovici.
  Όλοι τους ήταν Εβραίοι.

  Η συνεχεια
  http://redskywarning.blogspot.com/2013/09/1923-codreanu.html


 4. Εξαιρετικός Πατριώτης ο Κοντρεάνου.


 5. Αν προσεξες τον τιτλο γραφω:
  Βιοι Παραλληλοι.


 6. Οχι μονο οι κλεφτες οι απατεωνες και οι δολοφονοι των Λαων
  αλλα
  ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗς ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  Εβραίος παιδόφιλος Κον Μπεντίτ:
  Θέλω να δω διαδήλωση 500.000 ενάντια στην Χρυσή Αυγή!

  Ο Cohn-Bendit έγραψε ένα βιβλίο (‘Le Grand Bazar’) περιγράφοντας τις εμπειρίες του ως νηπιαγωγός λέγοντας τα ακόλουθα:

  «Το φλερτ μου με όλα τα παιδιά απέκτησε σύντομα μια ερωτική τροπή. Μπορούσα κανονικά να νιώσω, πώς τα μικρά κοριτσάκια από την ηλικία των πέντε ετών είχαν ήδη μάθει να μου την πέφτουν…»
  «Μου συνέβη αρκετές φορές, κάποια παιδιά να μου ανοίγουν το φερμουάρ και να αρχίζουν να με χαϊδεύουν. Ανάλογα με την περίπτωση αντιδρούσα και διαφορετικά, αλλά η επιθυμία τους με προβλημάτιζε. Τα ρωτούσα: ‘Γιατί δεν παίζετε μεταξύ σας, γιατί διαλέγετε εμένα και όχι κάποια άλλα παιδιά;’ Όμως, όταν επέμεναν, τα χάιδευα κι εγώ. Κατηγορήθηκα ότι είμαι ένας διεστραμμένος, και υπήρχαν γράμματα στο Δημοτικό Συμβούλιο, που ρωτούσαν αν πληρωνόμουν από το δημόσιο. Ευτυχώς είχα συνάψει συμβόλαιο απευθείας με το διοικητικό συμβούλιο των γονέων, αλλιώς θα είχα απολυθεί …»
  Ο γνωστός για τις παιδοφιλικές του θεωρίες Koν Μπετίτ (σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης στις 23 Απρίλίου 1982 έχει υπερασπιστεί δημοσίως την παιδοφιλία και τους παιδόφιλους, χαρακτηριστική είναι η φράση του «Eίναι ωραίο να γδύνεται ένα 5χρονο κοριτσάκι. Aπίστευτα ερωτικό παιχνίδι») δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Έθνος της Κυριακής:
  «Στη δημοκρατία, όταν σε μια κομματική οργάνωση κρύβεται μια στρατιωτική ομάδα υπεύθυνη για πράξεις βίας, επιθέσεων και δολοφονιών, είναι ένας λόγος αλλά και μια υποχρέωση να απαγορευθεί αυτό το κόμμα» δηλώνει ο συμπρόεδρος της Ομάδας
  των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ.
  Και συμπλήρωσε, ονειρεύομαι «Να δω στην Ελλάδα μια ειρηνική διαδήλωση από 500.000 κόσμο που να διαμαρτύρεται μαζικά ενάντια στη βία της Χρυσής Αυγής».


 7. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

  ΗANG HIM HIGH!


 8. Μάθανε ότι π@δι@μαστε πλακώσανε και οι γύφτοι …… και είναι αρχή ακόμη.


 9. «Η συλλογική ευθύνη δεν υπάρχει, σαν έννοια, στο δικαιικό μας σύστημα για τις πράξεις συγκεκριμένων φυσικών προσώπων…
  Και αποτελεί όνειδος για τη Δικαιοσύνη να καταστρατηγείται ο νόμος, για να επιτευχθεί εμμέσως και δια της πλαγίας οδού κάτι που το Σύνταγμα ΡΗΤΩΣ απαγορεύει :
  ~ Να κηρυχθεί εκτός νόμου ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα…το οποίο αποτελεί την 3η πολιτική δύναμη της χώρας».

  Διαβάζω στις εφημερίδες ότι το πολυδιαφημισμένο πρωτογενές πλεόνασμα δεν ξεπερνά τα 100.000.000 ευρώ.
  Φυσικό επακόλουθο τα νέα επαχθή ασήκωτα βάρη στους ώμους μας.
  Το οικονομικό μας αδιέξοδο γίνεται όλο και περισσότερο απειλητικό όσο λιγώτερο καθημερινά οι κυβερνώντες και οι κολαούζοι τους της δήθεν αντιπολίτευσης στη Βουλή δείχνουν διατεθειμένοι να μας πουν την αλήθεια και να πάρουν εξυγιαντικά μέτρα.
  Π.χ. να ξεμπερδέψουν με τις ΜΚΟ, με τους συμβούλους και παρατρεχάμενους με κάτι μισθούς σχεδόν 20.000 ευρώ το μήνα, με τους φτωχούληδες της λίστας Λαγκαρντ και των υπολοίπων λιστών που έχουν καταχωνιαστεί σε κάτι συρτάρια.

  Το κακοπαιγμένο και αντισυνταγματικό θέατρο των τελευταίων ημερών δίνει τη δυνατότητα στους εμπνευστές του να προσανατολίσουν αλλού την προσοχή της Κοινής Γνώμης.
  Η οποία δεν είναι διατεθειμένη να παραβλέψει το γεγονός ότι ακόμα και τους 500.000 ψηφοφόρους της ΧΑ κι αν συλλάβουν δεν θα μειωθεί η ανεργία κι όλα τα υπόλοιπα.

  Επομένως, αν νομίζουν οι …απαστράπτοντες εγκέφαλοι της παραπλάνησής μας ότι αγοράζουν πολιτικό χρόνο με τα καμώματά τους κατά της νόμιμης και κοινοβουλευτικής Χρυσής Αυγής, είναι
  πολύ γελασμένοι.
  Κι όσο το τραβάνε, τόσο περισσότερο εκτίθενται και προκαλούν την μήνιν μας.
  Πολύ περισσότερο αφού έγκριτοι νομικοί καταθέτουν και μάλιστα εγγράφως όσα έκλεισα σε εισαγωγικά στην αρχή του σχολίου μου


 10. Τσοντοκαναλα ή Τανκς!!!!!!!!!!!

  Αγαπητοί συναγωνιστές, κανείς δε χαίρεται πλέον…

  Όλοι μας όμως καθόμαστε και παρακολουθούμε ακίνητοι, το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που συντελείται μπροστά στα μάτια μας, αυτή τη φορά με τα ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ αντί των Τανκς και τους ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ-εισαγγελείς αντί των Στρατιωτικών…
  O Βουρλιώτης έκανε ένα θεμελιώδες ατόπημα κατά τη σύνταξη του…διαγγέλματος του πραξικοπήματος…
  “Όπως συνάγεται από τη διάταξη του άρθρου 187ΠΚ, κατά την οποία
  «αριθμός 1. Με κάθειρξη μέχρι 10 ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή
  εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από 3 ή
  περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) που επιδιώξει τη διάπραξη περισσότερων
  κακουργημάτων που προβλέπονται στα άρθρα…”
  Διαβάστε και ΕΝΑ από τα αδικήματα που παραθέτει και το οποίο αφορά ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις παρακρατικές αναρχοαριστερές ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ…
  “264 (εμπρησμός)”…
  Και “μερικά” ακόμη…
  “310 (βαριά σωματική βλάβη), 322 (αρπαγή), 374 (διακεκριμένες κλοπές),270 (έκρηξη), 272 (παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες)…”

  Εάν αύριο ο ΑΥΓΟΚΕΦΑΛΟΣ με το κιπά, δε δώσει αντίστοιχη εντολή στον ΒΟΥΡΛΙΩΤΗ για την δίωξη των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (λέμε τώρα), τότε δεν έχει κανείς πλέον κανένα νομικό και κυρίως ΗΘΙΚΟ έρεισμα ώστε να αμφιβάλλει για το ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ που γίνεται…

  Τα απανταχού αναρχοαριστερά φίδια μπορεί να πανηγυρίζουν για τη φυλάκιση των ΑΘΩΩΝ ανθρώπων, πρέπει όμως να έχουν κατά νου ότι ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ…ίσως όχι για την ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΡΑΣΗ, αλλά ίσως για τα απλήρωτα χρέη, δάνεια, δόσεις σε εφορία κλπ κλπ…
  Βουρλιώτη, οι 3+1 ΝΕΚΡΟΙ ΤΗΣ MARFIN απαιτούν να βρείς τους ενόχους, εκτός κι αν απεργάζεσαι το γεγονός ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ να τους σκότωσε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…

  Υ.Γ. Το σιχαμερό σας ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ έχει καταντήσει απλά ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ!!

  Αθανασιος


 11. Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ… ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦHΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ…;;; ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΛΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΑΥΤΕΣ;

  Είμαι περίεργος αν αυτές τις πληροφορίες για τα όπλα τις δίνουν τίποτα υπηρεσίες της μικρής δημοκρατικής (του κώλου) χώρας της Μεσογείου.

  Αυτήν που έβγαινε και κατηγορούσε τον Σαντάμ Χουσεϊν για ΟΜΚ μέχρι να κάνει ο μπαμπούλας την εισβολή. Στην συνέχεια αφού ύστερα από χρόνια δεν βρέθηκαν τα ΟΜΚ του Σαντάμ, οι ίδιοι ανερυθρίαστα, βγήκαν και έλεγαν ότι ο Σανταμ τα μετέφερε στην Συρία. Έτσι τους βόλευε.
  Και αφού έβαλαν τον ιδιο μπαμπουλα να κατασφαξει του Λυβιους
  και τους Αιγυπτιους, τώρα, καλή ώρα, που κατηγορούν την Συρία για χημικά που εντελώς, λέω εντελώς συμπτωματικά, βρίσκονται στα χέρια των ανταρτών.
  Ενω σειρα εχει και η Περσια.
  Το πιάσατε το υπονοούμενο.

  Απο το εξαιρετικο Φιλοπατρια

  http://filopatria.wordpress.com/2013/09/30/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CF%82-%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%85%CF%80%CF%8C/

  υγ.
  Η Ευρωπη ειναι υποδουλωμενη η καλυτερα πουλημενη σε δαυτους! Μην ανυσηχειτε!
  Tο ιδιο κι η Αμερικη!Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: