h1

Επικίνδυνα γενόσημα επιβάλλει η κυβέρνηση

27/09/2013

Έλληνες Γιατροί: Επικίνδυνα γενόσημα επιβάλλει η κυβέρνηση

O υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι θα δίνονται τρεις «ευκαιρίες» στους γιατρούς για συμμόρφωση με τους νέους κανόνες της συνταγογράφησης γενοσήμων. «Ο εθνικός στόχος της διείσδυσης των γενοσήμων έως και 60% στο επόμενο έτος είναι ξεκάθαρος. Επίσης, θα θεσμοθετηθεί άμεσα η υποχρεωτική συνταγογράφηση με βάση τη δραστική ουσία» είπε ο κ. Γεωργιάδης. Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου τίθεται ως στόχος για τους γιατρούς που συνταγογραφούν σε ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ το 60% του όγκου των συνταγών που γράφουν μηνιαίως να είναι γενόσημα. Θα έχουν τρεις ευκαιρίες να «πιάσουν» τον στόχο. Εάν βρεθούν εκτός στόχου, θα τιμωρούνται με αφαίρεση του δικαιώματος για συνταγογράφηση για έναν μήνα. Εάν αυτό επαναληφθεί περισσότερες από δύο φορές, τότε θα κινδυνεύουν να τεθούν οριστικά εκτός του συστήματος.

O Γεωργιάδης επιμένει στην χρήση των γενόσημων, τα οποία προέρχονται κατά κόρον από τριτοκοσμικές χώρες και μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών. Γνωστή είναι η φαρμακοβιομηχανία ΤΕVA ισραηλινής καταγωγής που έχει σαρώσει τους διαγωνισμούς του δημόσιου ενώ ταυτόχρονα έχει κατηγορηθεί για υγειονομικές παραβάσεις (άγνωστου προέλευσης σωματίδια) και με κλείσιμο παραρτημάτων της, στις ΗΠΑ. Ανάλογο δελτίο τύπου είχε δημοσιοποιήσει και παλαιότερα ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο οποίος θεωρεί τα γενόσημα επικίνδυνα και είναι πιθανό να αυξήσουν την θνησιμότητα στη χώρα μας.

Ο κύριος Γεωργιάδης προκαλεί συνειδητά υγειονομική γενοκτονία εισάγοντας μαζικά στην χώρα μας φάρμακα «μαϊμού» από τριτοκοσμικές χώρες και από κράτη που η παραγωγή γενόσημων δεν υπόκεινται σε αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους. Το πρόβλημα με τα γενόσημα που προέρχονται από αυτές τις χώρες είναι ότι μπορούν να προκαλέσουν στον πάσχοντα ποικίλες επιπλοκές και παρενέργειες καθώς και να μην παρέχουν εν τέλη την αναμενόμενη αποτελεσματικότητα.

Η προώθηση όμως των όσο το δυνατόν φθηνότερων γενόσημων δεν αποτελεί κίνδυνο μόνο για την υγεία των πολιτών καθώς υπονομεύει και την ελληνική οικονομία και κατά προέκταση και τον Έλληνα εργαζόμενο. Η ελληνική φαρμακοβιομηχανία αδυνατεί να αντεπεξέλθει στις τιμές των τριτοκοσμικών γενόσημων καθώς δεν έχει στη δούλεψη της σκλάβους που δουλεύουν για 30 ευρώ το μήνα. Σαν πιστός υπάλληλος της Τρόικα όμως ο κύριος Γεωργιάδης έχει βαλθεί να ισοπεδώσει την Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία και κατ’ επέκταση την Ελληνική οικονομία στο κομμάτι που του αναλογεί. Είναι αποφασισμένος να εξυπηρετήσει Διεθνή κεφάλαια και να καταστρέψει ένα από τους τελευταίους υγιείς πυλώνες της οικονομίας μας.

Εκτός και εάν έχετε ως στόχο κ. Γεωργίαδη να συμβάλλεται και εσείς με τι σειρά σας να φτάσει ο μισθός του Έλληνα στο 35 ευρώ μηνιαίως, αφού βέβαια εξαφανίσετε κάθε ελληνική επιχείρηση;

Advertisements

7 Σχόλια

 1. Φροντίζει για την…ανάπτυξη της Οικονομίας μας κι αυτός κι όλοι του Κυνοβουλίου.
  Αμα πεθάνει πολίτης από γενόσημο, να δω τι θα πει τότε, ο «υπουργός».


 2. Σε ευχαριστώ για την συνεπή, συνεχή και αυθεντική στήριξη.

  Εκτιμώ πολύ τη στάση σου σε διαδικτυακό επίπεδο.

  Εκτιμώ πολύ περισσότερο το ότι κοπιάζεις πνευματικά (βέβαια είσαι ένα εργοστάσιο παραγωγής εκλεκτών κειμένων, αλλά αφιερώνεις τον πολύτιμο χρόνο σου) και κοσμείς το παρόν ιστολόγιο με τα γραπτά σου.

  Εκτιμώ τρις ότι δεν αναλώνεσαι σε ανούσιες αψιμαχίες, οι οποίες θα ήταν βλαβερές για το Κίνημα -και δεν χρειάζεται να το αναλύσω περαιτέρω – ο νοών νοήτω…

  Εκτιμώ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ ότι καταθέτεις εδώ πρωτότυπα σχόλιά σου.

  Εκτιμώ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ότι τιμάς όλους τους συνσχολιαστές και συνσχολιάστριες διότι δεν σχολιάζεις επιλεκτικά, παρά σχολιάζεις σε όλες τις αναρτήσεις – γνωρίζω ότι είναι απίστευτη ανάλωση χρόνου –

  (υγ. παρά το πρώτο ξεδιάλεγμα που προέκυψε με το τρίο μπελκάντο -τον έλληνα ιατρό -τρομάρα του- και τις δύο κολαούζες του- χωρίς εγώ να το έχω προκαλέσει, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα άτομα που νομίζουν ότι ΤΡΩΩ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ)


 3. βρε αλλενακι ειπαμε,ο καθεις με το τροπο του…


 4. Tiμή μου κι ακριβή μάλιστα ένας πνευματικός άνθρωπος σαν του λόγου σου να έχει γράψει τόσο σπουδαία λόγια για την αφεντιά μου. Δεν τ΄αξίζω.
  Δεν είναι κούραση για μένα, Αλλενάκι, να γράφω δυό λογάκια αφού αυτή είναι η δουλειά μου κι απ΄ό,τι κι εσύ έγραψες, την κάνω όσο καλύτερα μπορώ.
  Αλλοίμονο αν δεν ήξερα να αραδιάσω δυό σειρούλες σαν σχόλιο.
  Από την άλλη μεριά, όμως, θεωρώ ΚΑΘΗΚΟΝ μου να σχολιάζω σε τούτο εδώ το Εθνικιστικό Ιστολόγιο, που το διαβάζουν όλοι οι θολοκουλτουριάρηδες κι ορκισμένοι εχθροί της Πατρίδας μας, για να μη νομίσουν πως είναι περιστασιακή η στήριξη της Χ.Α. από τους απελπισμένους Ελληνες.
  Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων μας να γράφουμε σχόλια, αλλοιώς θα ισχυριστούν ότι κανείς δεν διαβάζει τις ανακοινώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου, ότι δεν υπάρχει ενδιαφέρον για τις θέσεις του.

  Πρόκειται, όπως όλοι εδώ το γνωρίζουμε πολύ καλά, για επαναστατικές, πατριωτικές, τίμιες θέσεις για ένα μεθαυριανό πραγματικά ισχυρό Ελληνικό Εθνος, απαλλαγμένο από τον βόρβορο των… έτσι κι αλλοιώς κι αλλοιώτικα που μας έχουν φέρει στο χείλος του γκρεμού.
  Και με τις τελευταίες ενέργειές τους, μας σπρώχνουν πέρα κι απ΄αυτόν τον γκρεμό, πετώντας μας κυριολεκτικά βορά στους σφετεριστές του εθνικού μας πλούτου και τους ισλαμοφασίστες.

  Και μην πικραίνεσαι με παλιές ιστορίες. Ο κάθε άνθρωπος πράττει ανάλογα με τις πεποιθήσεις του, τις ανάγκες του και τις αντοχές του.
  Υστερα κι ο φόβος είναι ανθρώπινο, ισχυρώτατο μάλιστα συναίσθημα.
  Εμείς κοιτάμε μπροστά και προχωράμε με σημαία μας την επιβίωση πάση θυσία του Εθνους μας.
  Αύριο δεν αποκλείεται κι οι παλιοί μας φίλοι ή κάποιοι από αυτούς να μας κλείσουν φιλικά το μάτι.
  Στον αγώνα για την Ελευθερία και την επανίδρυση του κράτους μας θα πρέπει να έχουμε όσο γίνεται περισσότερους συμμάχους.

  Η εκτίμησή σου, είναι πανάκριβο, ανεκτίμητο δώρο για μένα.
  Και νάσαι σίγουρη ότι διαθέτω φιλότιμο, πίστη και αφοσίωση.


 5. Και βέβαια ο γιατρός που θα τα γράψει θα πρέπει να μελετήσει και τ΄υπόλοιπα φάρμακα που παίρνει ο ασθενής μην τυχόν και κάποια ουσία δημιουργήσει παρενέργειες.
  Και εγώ που νόμιζα ότι ο Νικήτας επανίδρυσε την υγεία …, μετά ο Αβραμό της φόρεσε κουστούμι, ο Λοβέρδος της δώρισε τα δάκρυά του και ο Αδωνις τώρα θα μοιράζει ληξιαρχικές πράξεις θανάτου. Και βέβαια οι ιθαγενείς πληρώνουν και την εισφορά υπέρ των ανέργων.
  Επερώτηση για το ΛΑΕΚ ποιός θα κάμνει; τι έχει γίνει αυτή η εισφορά; πολύ χρήμα εκεί …, κρατήσεις για την εκπαίδευση των εργαζομένων.
  Επερώτηση για τις εισφορές εργαζομένων, ειδικά γυναικών που δούλεψαν κάποια χρόνια που δεν είναι αρκετά να πάρουν σύνταξη σύμφωνα με την νομοθεσία. Αναλογική σύνταξη στους Ελληνες και όχι συντάξεις σε αλλοδαπά και πολλές φορές και πλήρη.


 6. Τί είναι το ΛΑΕΚ; Στείλε μου στοιχεία στο εμαιλ μου για αυτά που γράφεις.

  Δεν γνωρίζω όλα τα θέματα.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων!


 7. Oτι θες στη διάθεσή σου ……..το Έθνος κινδυνεύει και οι πολίτες του αιμορραγούν και οι προδότες ζουν από αυτό το αίμα.
  Μπορεί να μην λέω πολλά , αλλά όπου ακούς πολλά κεράσια κράτα μικρό καλάθι.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: