h1

Συμμορία εννέα [9] μογγόλων ισλαμιστών εισβολέων («κακόμοιροι» πακιστανοί) διέπραξαν εκατοντάδες δολιοφθορές κατά κρατικών υποδομών (167 τον αριθμό) κόστους 600.000 ευρώ. Ένοχοι εσχάτης προδοσίας είναι τα αριστερά κοπρόσκυλα που τους υποθάλπουν!

10/09/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διέπραττε συστηματικά κλοπές και φθορές σε μετασχηματιστές και καλώδια του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας στα Μεσόγεια Αττικής και σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας

Συνελήφθησαν 9 αλλοδαποί, μέλη της σπείρας, ενώ εξιχνιάσθηκαν εκατόν εξήντα επτά (167) περιπτώσεις

Η ζημιά που προκλήθηκε στο Ελληνικό Δίκτυο Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας , ανέρχεται στις 600.000 ευρώ

Εξαρθρώθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, μετά από εκτενείς πολύμηνες αστυνομικές έρευνες, εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές και φθορές σε μετασχηματιστές και καλώδια του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, στα Μεσόγεια Αττικής και σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας.

Συνελήφθησαν, στις 7-9-2013 το πρωί, στο Περιστέρι, μετά από συντονισμένη επιχείρηση, εννέα (9) αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας 19 έως 26 ετών, μέλη της σπείρας, ενώ αναζητούνται δύο (2) αλλοδαποί συνεργοί τους.

Στην κατοχή τους και σε έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν σε τρία (3) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα ιδιοκτησίας τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν καλώδια της Δ.Ε.Η, ένας (1) φορητός τροχός, τρεις (3) επαναφορτιζόμενες μπαταρίες τροχού και διάφορα εργαλεία (κόφτες, γαλλικά κλειδιά κ.α.).

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι εννέα (9) συλληφθέντες, μαζί με τουλάχιστον άλλους δύο (2) ομοεθνείς συνεργούς τους, τον τελευταίο χρόνο είχαν συγκροτήσει εγκληματική οργάνωση, με διαρκή και δομημένη δράση και δραστηριοποιούνταν στις κλοπές μετασχηματιστών και καλωδίων της Δ.Ε.Η., στα Μεσόγεια Αττικής και σε περιοχές των γειτονικών νομών.

Συγκεκριμένα, μετέβαιναν νυχτερινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων Αττικής και σε περιοχές των νομών Βοιωτίας, Φθιώτιδας και Εύβοιας, όπου αφαιρούσαν και προκαλούσαν φθορές σε μετασχηματιστές και καλώδια της Δ.Ε.Η., χρησιμοποιώντας συγκεκριμένη μεθοδολογία δράσης. Πιο αναλυτικά, αφού ξεβίδωναν τις βίδες από τις βάσεις που στηρίζονται οι μετασχηματιστές, τους έριχναν, με τη χρήση ιμάντων, στο έδαφος και αφαιρούσαν το χαλκό από το εσωτερικό τους.

Επιπλέον, ελάμβαναν ιδιαίτερα μέτρα προφύλαξης για να αποφεύγουν τον εντοπισμό τους και τους ελέγχους των διωκτικών Αρχών, ενώ για τις μετακινήσεις τους χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά το επαρχιακό οδικό δίκτυο.

Τα μέλη της σπείρας, μετά τις κλοπές μετέβαιναν στη περιοχή Νέα Ζωή Ασπροπύργου και πωλούσαν, κυρίως σε Ρομά, τις ποσότητες χαλκού που είχαν αφαιρέσει, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.

Συνολικά εξιχνιάσθηκαν εκατόν εξήντα επτά (167) περιπτώσεις και συγκεκριμένα :

 • (83) στην περιοχή του Κορωπίου
 • (48) στην περιοχή του Μαρκόπουλου
 • (18) στη περιοχή της Κερατέας
 • (8) στην περιοχή των Καλυβίων
 • (6) σε περιοχές του Ν. Φθιώτιδας
 • (3) σε περιοχές του Ν. Βοιωτίας
 • (1) σε περιοχή του Ν. Ευβοίας

Η ζημιά που προκλήθηκε, από τις κλοπές και τις φθορές των μετασχηματιστών και καλωδίων από τους υποσταθμούς του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας, ανέρχεται σύμφωνα με την Εταιρεία στις 600.000 ευρώ.

Δύο (2) από τους συλληφθέντες, 26 ετών, ήταν έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης για πλαστογραφία, αρπαγή, απόπειρα εκβίασης και άσκηση σωματικής βίας – κατά περίπτωση – και τους είχε επιβληθεί το περιοριστικό μέτρο της εμφάνισής τους στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας τους, κατά το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα. Επίσης, ένας ακόμα 26χρονος επέδειξε κατά τη σύλληψή του πλαστά έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των συνεργών τους και την ταυτοποίηση και άλλων παρόμοιων περιστατικών.

Advertisements

3 Σχόλια

 1. Δεν έχουμε κράτος, τελεία και παύλα.
  Από τον οποιονδήποτε πάμπλουτο επιχειρηματία ως τον τελευταίο
  ξεβράκωτο λάθρο ή λούμπεν ελληνόφωνο διαπράττονται καθημερινά αμέτρητες παρανομίες, τις οποίες οι αρμόδιοι αδυνατούν παντελώς να εντοπίσουν και να ελέγξουν.

  Ατέλειωτα καροτσάκια σουπερμάρκετ διατρέχουν καθημερινά τους ελληνικούς δρόμους όπου οι λαθρο συλλέγουν απορρίμματα που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν στη φθίνουσα οικονομία μας ιλιγγιώδη ποσά.
  Οι…Ρομά ( τι ευγένεια, Θεέ μου) βάζουν τα μικρούλια τους τα ίδια να τρυπώνουν μέσα στους σκουπιδοκάδους και να μαζεύουν ό,τι τα δασκάλεψαν.
  Στις κολώνες και τα κτίρια της ΔΕΗ και του ΟΣΕ οι λάθρο αφαιρούν θρασύτατα υλικά μεγάλης αξίας και τα εμπορεύονται ξεδιάντροπα.
  Στα μη περιφραγμένα οικόπεδα ακόμα και πέριξ της Αθήνας Αλβανοί αδειάζουν μέρα-μεσημέρι βοθρολύμματα όσων προαστείων δε διαθέτουν ακόμη κεντρικό σύστημα αποχέτευσης, χωρίς κανείς !!! να τους σταματά.
  Τα καλοθρεμμένα καπούλια κάποιων που βούτηξαν με αισχρή ασυνειδησία το χρήμα του συνταξιούχου και του μισθωτού και τόκαναν καγιέν, πλαστικές επεμβάσεις σιλικόνης, βίλες, τσάντες κόστους το ελάχιστο 3.000 ευρώ, αυτά τα καπούλια κλείνουν σήμερα δρόμους και γεμίζουν την ατμόσφαιρα με την αηδιαστική αποφορά των αερίων που εκπέμπουν τα υπερφορτωμένα έντερά τους καθώς πορεύονται διεκδικώντας τη συνέχιση της λαμογιάς τους.

  Υπάρχει και μια άλλη πραγματικότητα.

  Κάποιο τηλεφώνημα πρόσφατα από μια γνωστή μου με πληροφόρησε ότι ο τάδε βουλευτής της ΧΑ «φροντίζει 6 οικογένειες», ο δείνα κάτι παρόμοιο κλπ.
  Ομολογώ πως αν και ξέρω την ακεραιότητα και την αγάπη των χρυσαυγιτών για τον πενόμενο Ελληνα, δεν είχα φανταστεί ότι ξοδεύουν το δημόσιο χρήμα του μισθού τους για να στηρίζουν άνεργες οικογένειες κι ανήμπορους.
  Αθόρυβα, αλλά αποτελεσματικά.

  Ενας άλλος κόσμος. Ενας κόσμος που επιμένει να επαναφέρει τη Δικαιοσύνη με τη ζυγαριά της στη ζωή όλων μας.
  Ενας όμορφος κόσμος που σέβεται την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό, που συκοφαντείται από πανάσχημους στην όψη και στην ψυχή ελληνόφωνους και άλλους, αλλά δεν κάνει πίσω.
  Που τους εμπιστεύομαι ότι θα μας απαλλάξει απ΄όλα όσα περιέγραψα πιο πάνω και πολλά άλλα ακόμα.


 2. Τι να πω φιλτατη.
  Ποιο κρατος και ποιες αρχες.
  Τα γελοια ανθρωπακια που νομισαν οτι η βασιλεια τους θα κρατηση αιωνια.
  Οταν εγινε το δημοψηφισμα για την καταργηση της βασιλειας,κανεις δεν μας ειπε οτι θα την αντικαταστησουμε με την φεουδαρχια των κοτζαμπασηδων.
  Οπως καποια πολυ σωστα το εθεσε το πορνοτεχνειο και οι συνεπειες του.


 3. Καλημέρα, Βασιλική. Αυτά τα «γελοία ανθρωπάκια», όπως πολύ σωστά λες, κοντεύουν να μας …καταβροχθίσουν, κυριολεκτικά.
  Ευτυχώς που δε ζεις εδώ, στην ακριβή μας Πατρίδα, να νιώθεις κάθε ώρα και κάθε στιγμή ένα σφίξιμο στην καρδιά με όσα βλέπεις-ακούς-υφίστασαι.
  Πάντως, με ελπίδα διαβάζω τις πληροφορίες για τους Αμερικανούς, που αντιτίθεται σθεναρά πλέον στους πολεμοκάπηλους των χωρών τους.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: