h1

Βίντεο από Βίτσι: Ομιλία συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρου και Εθνικός Ύμνος.

02/09/2013

Βίντεο από Βίτσι: Ομιλία συναγωνιστή Παναγιώταρου και Εθνικός Ύμνος

Καταχειροκροτήθηκε από τους συγκεντρωμένους ο συναγωνιστής Παναγιώταρος, που έλαβε τον λόγο ως εκπρόσωπος του Λαϊκού Συνδέσμου


Η λιτή τελετή μνήμης έκλεισε με χιλιάδες Έλληνες να ψάλλουν με ένα στόμα τον Εθνικό μας Ύμνο

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Το ρεζιλεμα του συνταγματικου τοξου
  σε ολο του το μεγαλειο.


 2. Και πουσαι ακομα…………..

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ-ΦΩΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΝΟΥ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!

  Φοβερές καταγγελίες εις βάρος του προέδρου Πάνου (Καμμένου) δημοσιοποίησε κάποιος Φώτης Μπόμπολας (της γνωστής οικογενείας;), διανθισμένες με ακατανόμαστες προσωπικές ύβρεις και απειλές και προκλήσεις (τις πιο «χοντρές» από τις οποίες παραλείπω για ευνόητους λόγους).
  Ιδού:
  «… Το γιατί την Τρίτη 17/8/12 στις 2μμ στη γνωστή ταβέρνα του ομίλου της Βουλιαγμένης παρουσία και τρίτου προσώπου-μάρτυρα (του Μιχάλη Βρεττού), εν μέσω δυο τραπεζιών χλυδάτων θαλασσοεδεσμάτων (αξίας 200 ευρώ και βάλε) που μας κέρασες για να μας εντυπωσιάσεις… μας ΔΗΛΩΣΕΣ ότι έχεις τον “τρόπο” να ανεβάσεις θεαματικά τα ποσοστά του “δικού σου κόμματος” στις επόμενες εκλογές κάνοντας μια ψεύτικη απόπειρα δολοφονίας εναντίον σου (ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ!!!). Αλλά αυτό πέρα από την κοροϊδία των ψηφοφόρων σου και την ΕΥΘΥΝΗ σου που αυτή η κοροϊδία γεννάει απέναντι τους, απλά σε γελοιοποιεί σαν άνθρωπο (έτσι κι αλλιώς είσαι γελοιοποιημένος από την εποχή του Non-Paper στον Παπούλια…)

  ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ…

  Αυτό που μας ΔΗΛΩΣΕΣ και πρέπει να εξηγήσεις στους ψηφοφόρους σου και σε όλον τον Ελληνικό Λαό, …… ότι “ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΩΣ “ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ” ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΜΑΣ!!!».

  Και βέβαια, ο πρόεδρος Πάνος οφείλει να απαντήσει άμμεσα. Αλλιώς…

  (ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, έγραφε προ ολίγων μηνών το «Βήμα», σε άρθρο του σχετικά με τις σχέσεις των Ελλήνων πολιτικών με τον ξένο παράγοντα («Με ποιους συνομιλούν οι πρεσβείες στην Αθήνα»): «Ο κ. Καμμένος διατηρεί επαφές με ισραηλινούς κύκλους και συνομιλεί υπερατλαντικά»…

  επερωτησεις προτασεις υπεκφυγες στους ΑΝ-ΕΛ.
  Πως λεμε ΕΛ-ΑΛ; (EL-AL)


 3. ΜΙας και μιλαμε για τον Προεδρω Πανω, αντε να το παρει το ποταμι.

  ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ:
  ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΗΠΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!

  Ο Craig Murray, πρώην πρέσβης της Βρετανίας αποκαλύπτει στο προσωπικό του ιστολόγιο:

  “Η τοποθεσία Τρόοδος, η οποία είναι η ψηλότερη οροσειρά της Κύπρου με κορυφές που φτάνουν σε υψόμετρο τα 1951 μέτρα, όπου βρίσκεται η θέση ακρόασης για την GCHQ στο ομώνυμο όρος της Κύπρου, αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο αξιόλογο περιουσιακό στοιχείο για το Ηνωμένο Βασίλειο που συνεισφέρει σημαντικά στη συνεργασία των μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ/Βρετανίας. Οι διαχειριστές των υπηρεσιών υποκλοπής, των GCHQ στη Βρετανία και της NSA στις ΗΠΑ, διαμοιράζονται από κοινού τις πληροφορίες (όπως κάνουν η CIA και ΜΙ6)”.
  Η επικοινωνιακή μονάδα Τρόοδος αποτιμάται σημαντικά από την NSA. Παρακολουθεί όλα τα ραδιόφωνα, όλη την κίνηση των δορυφορικών και μικροκυματικών επικοινωνιών σε όλη τη Μέση Ανατολή, που εκτείνεται από την Αίγυπτο και την Ανατολική Λιβύη μέχρι τον Καύκασο.
  Ακόμη και το σύνολο, σχεδόν, της σταθερής τηλεφωνικής επικοινωνίας στην περιοχή αυτή που δρομολογούνται μέσω μικροκυματικών ζεύξεων σε κάποιο στάδιο διεκπεραιώνονται από το Τρόοδος.
  Το Τρόοδος είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και αποτελεί το κόσμημα της Βρετανικής βασιλικής υπηρεσίας πληροφοριών. Η αποτελεσματικότητα και η ικανότητά του, καθώς και η εμβέλειά του, είναι συγκλονιστική. Η αξία τους για τις ΗΠΑ είναι ανεκτίμητη καθώς δεν έχουν κάποιο συγκρίσιμο εργαλείο-εγκατάσταση για τη Μέση Ανατολή.
  Kαι συνεχίζει ο πρώην πρέσβης λέγοντας: “Θα πρέπει να δηλώσω ότι γνωρίζω εκ των έσω την κατάσταση και είμαι ενήμερος για τις ενέργειες και τις δυνατότητές του, καθώς ήμουν επικεφαλής του τμήματος FCO στην Κύπρο στις αρχές του 1990. Αυτό είναι γεγονός και όχι εικασίες”.

  “Συνεπώς, είναι πολύ περίεργο, το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, ότι ο John Kerry ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση στις παρακολουθήσεις των επικοινωνιών των συριακών στρατιωτικών και των αξιωματούχων που οργάνωσαν την επίθεση με τα χημικά όπλα, αφού αυτές οι παρακολουθήσεις δεν ήταν διαθέσιμες στη βρετανική μεικτή επιτροπή των μυστικών υπηρεσιών”.
  “Σε ένα επίπεδο η εξήγηση είναι απλή. Οι υποκλοπές προμηθεύτηκαν στις ΗΠΑ από τη Μοσάντ, σύμφωνα με τη δική μου πηγή στην κοινότητα πληροφοριών στην Ουάσιγκτον. Οι υποκλοπές παρήχθησαν από ένα τρίτο μέρος που δεν τις διένειμε ταυτόχρονα στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Ισραήλ, όντως διευκρινίζει ότι έτσι είναι”.
  Αλλά το αναπόφευκτο ερώτημα είναι το εξής: Η Μοσάντ δεν έχει τίποτε που να είναι τεχνικά συγκρίσιμο με τη λειτουργία του Τροόδους.
  Το αναφερόμενο περιεχόμενο των συνομιλιών ταιριάζει απόλυτα με το αντικείμενο του Τροόδου, εφ’ όσον είχαν ενεργοποιηθεί όλες οι δυνατότητες.
  Πώς μπορεί να το έχασε το Τρόοδος και να υπεκλάπη από την Μοσάντ;
  Η μόνη απομακρυσμένη πιθανότητα είναι όλες οι συνομιλίες να πήγαν καθαρά μέσω επίγειας καλωδίωσης.

  Όμως, το Ισραήλ, έχει επανειλημμένα εμπλακεί στο συριακό εμφύλιο πόλεμο, διενεργώντας μια σειρά παράνομων βομβαρδισμών και πυραυλικών επιθέσεων κατά τη διάρκεια των πολλών μηνών.
  Αυτή είναι μια απόλυτα παράνομη δραστηριότητα του Ισραήλ, που έχει δολοφονήσει πάρα πολλούς αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών, χωρίς καμία καταδίκη από τη Δύση.

  Το Ισραήλ, έχει παράσχει μυστικές πληροφορίες στις Ηνωμένες Πολιτείες και οι ΗΠΑ επέτρεψαν στο Ισραήλ, να επιτεθεί με βομβαρδισμούς και εκτοξεύσεις πυραύλων.

  “Το αίνιγμα του Τροόδους είναι απλό. Το Τρόοδος δεν έλαβε πληροφορίες, γιατί δεν υπήρχαν. Τις ΣΥΝΕΘΕΣΕ η Μοσάντ. Οι «αποδείξεις» του John Kerry είναι σαθρά κόλπα”.
  Περισσότερα παιδιά μπορούν να διαμελιστούν από τις μαζικές αμερικανικές εκρήξεις πυραύλων. Δεν είναι τίποτε να γίνει μια ανθρωπιστική παρέμβαση.
  Και καταλήγει λέγοντας: “Για άλλη μια φορά, οι ΗΠΑ ενεργούν κατ’ εντολή του Ισραήλ”.


 4. ανάχωμα στη Χρυσή Αυγή ήταν αυτός πάντα


 5. Και τι αναχωμα.
  Γαρνιρισμενο με γαριδες 😆Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: