h1

Ηλίας Κασιδιάρης: «Η Χρυσή Αυγή έχει ξεπεράσει το 20%. Στόχος μας στο άμεσο μέλλον είναι να διοικήσουμε την Ελλάδα, για να την ελευθερώσουμε από τα δεσμά των ξένων τοκογλύφων». Συνέντευξη στην εφημερίδα «ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής».

30/08/2013

Η αποτελεσματικότητα, η απήχηση και η δυναμική που έχει αναπτύξει η Χρυσή Αυγή υπέρ των Ελλήνων εξαπλούται σε όλες τις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, όχι μονο στην Αθήνα, αναγκάζοντας το ένα μετά το άλλο όλα τα μέσα, πανελλαδικής εμβέλειας, τοπικά, υπερτοπικά, ηλεκτρονικά και/ή έντυπα, να παραχωρούν τον χώρο τους για να προβάλλουν τις θέσεις των Ελλήνων Εθνικιστών.
Στην εφημερίδα Δημότης της Ανατολικής Αττικής δημοσιεύεται συνέντευξη του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλία Κασιδιάρη, για τα μείζονα πολιτικά και εθνικά μας προβλήματα και για τα χρόνια προβλήματα της μεγάλης πλην υποβαθισμένης αττικής περιφέρειας, όπου συγκεντρώνεται πληθυσμός μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και ταυτόχρονα το υψηλότερο ποσοστό αλλοδαπών σε πανελλαδικό επίπεδο.

«Έχουμε ξεπεράσει το 20%» “Τεράστια η δυναμική της Χρυσής Αυγής στην Περιφέρεια Αττικής” “Ολόκληρη η Ανατολική Αττική είναι ξεχασμένη από την κεντρική διοίκηση, ειδικά μετά το μνημόνιο”
Σαφέστατα ένα από τα πρόσωπα που πρωταγωνιστεί στα μέσα επικοινωνίας τους τελευταίους μήνες, είναι ο βουλευτής Αττικής της “Χρυσής Αυγής” κ. Ηλίας Κασιδιάρης. Ανταποκρινόμενος άμεσα, στο κάλεσμα του “ΔΗΜΟΤΗ” για συνέντευξη, ο κ. Κασιδιάρης απαντά σε ερωτήματα που τέθηκαν, αναφορικά κυρίως, με θέματα της Ανατολικής Αττικής. Πέραν αυτού, τονίζει ότι “τα ποσοστά του κόμματός του, αυξάνονται πλέον, ραγδαία, παρά την έντονη πολεμική του συστήματος”. “Ο κόσμος μας αγκαλιάζει όλο και περισσότερο, ενώ στόχος μας είναι να διοικήσουμε την χώρα και να την απαλλάξουμε από τα δεσμά των ξένων τοκογλύφων”, τονίζει κλείνοντας, ο Ηλίας Κασιδιάρης.Ήταν προσωπική σας επιλογή ή του κόμματος να πολιτευθείτε στην Περιφέρεια Αττικής;
Η “Χρυσή Αυγή” δίνει την εντολή κι εμείς ακολουθούμε. Στην ουσία, δεν πολιτεύομαι ούτε δηλώνω πολιτικός. Συμμετέχω στα πολιτικά δρώμενα, έχω εκλεγεί βουλευτής, γιατί αυτός ήταν ο μοναδικός τρόπος να ακουστεί η φωνή μου. Να περάσει στον ελληνικό λαό το μήνυμα της εθνικής αντίστασης. Μέχρι πέρυσι, όλοι αυτοί οι επαγγελματίες πολιτικοί που διέλυσαν τη χώρα, είχαν θέσει στο περιθώριο την “Χρυσή Αυγή”. Μας εξύβριζαν και έλεγαν ένα σωρό ψέματα χωρίς αντίλογο. Και σήμερα συνεχίζουν ακόμα πιο έντονα την πολεμική τους, όμως επιτέλους ο Έλληνας άκουσε και την δική μας φωνή. Την φωνή της Αλήθειας. Γι’ αυτό και τα ποσοστά της “Χρυσής Αυγής” αυξάνονται πλέον ραγδαία σε όλη την επικράτεια.
Είναι γεγονός πως έχετε πολλούς ψηφοφορους στην περιοχή. Να υποθέσουμε ότι έχετε δημιουργήσει και φιλίες και προσωπικές επαφές; Και αν ισχύει αυτό, πως αντιμετωπίζουν οι γνωστοί, φίλοι σας και ψηφοφόροι από την περιοχή, τα όσα αρνητικά γράφονται και ακούγονται κατά καιρούς, για σας;
Πράγματι η “Χρυσή Αυγή” έχει αναπτύξει τεράστια δυναμική, ιδίως στην Περιφέρεια Αττικής. Συμφωνα με έγκυρες μετρήσεις, που θάβονται από τα συστημικά μέσα, έχουμε ξεπεράσει προ πολλού το 20%. Αυτό το γεγονός θα φανεί και στις εκλογές του Μαϊου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. ‘Εχω ασφαλώς δημιουργήσει προσωικές επαφές στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Δεν περίμενα τις εκλογές για να γίνω κοινωνικός, ούτε έχω πέσει τόσο χαμηλά ώστε να κυνηγάω ψήφους. Είναι γεγονός, πως από την ημέρα που βρεθήκαμε στο προσκήνιο, πάρα πολύς κόσμος μας αγκαλιάζει. Η ανταπόκριση είναι τεράστια σε καθημερινή βάση. Φαίνεται πως όσα ψέματα και αν πουν για εμάς τα κανάλια, ο ελληνικός λαός δεν επηρεάζεται καθόλου. Όσο περισσότερο μας πολεμά το σύστημα της διαφθοράς και της ξενοκρατίας, τόσο πιο ψηλά ανεβαίνουμε στην συνείδηση του απλού κόσμου.
Είσαστε ενημερωμένος για τα σοβαρά προβλήματα υποδομών που αντιμετωπίζουν οι περιοχές, εν προκειμένω, της Ανατολικής Αττικής;
Ολόκληρη η Ανατολική Αττική είναι ξεχασμένη από την κεντρική διοίκηση. Ειδικά μετά το μνημόνιο σταμάτησε κάθε κρατική παροχή για κοινωφελείς σκοπούς. Το ίδιο πολιτικό σύστημα βέβαια, βρίσκει ακόμα λεφτά για τα golden boys του και για όλους αυτούς που διαλύουν την χώρα. Τα προβλήματα υποδομών στην περιοχή μας είναι πράγματι τεράστια, σε όλους τους τομείς. Αναφέρω ενδεικτικά την υγεία και την ανυπαρξία σύγχρονου νοσοκομείου σε μια τεράστια και πυκνοκατοικημένη Περιφέρεια, τα σχολικά κτίρια, την αποχέτευση, το χρόνιο ζήτημα του βιολογικού καθαρισμού και των χωματερών, την απώλεια πρασίνου από τις πυρκαγιές και την προβληματική δασοπροστασία. Πάνω απόλα όμως, το πρόβλημα της περιοχής μας είναι η ανεργία των νέων και η διάλυση της πρωτογενούς παραγωγής, που υποθηκεύει το μέλλον της πατρίδας μας. Σε μία από τις πλέον παραγωγικές ζώνες της χώρας, όπως τα Μεσόγεια, θα έπρεπε ο αγροτικός τομέας και η βιομηχναία -υπό την αιγίδα της πολιτείας- να αναπτύσσονται ραγδαία και να απασχολούν χιλιάδες Έλληνες που σήμερα μαστίζονται από την ανεργία.
Είστε σε θέση να μας επιδείξετε κάποιες κοινοβουλευτικές δράσεις στις οποίες έχετε ενδεχομένως προχωρήσει, αναφορικά με ζητήματα της περιοχής μας;
Έχω καταθέσει δεκάδες γραπτές και επίκαιρες ερωτήσεις για τα μείζονα προβλήματα της Περιφέρειάς μας. Η πλειοψηφία των ερωτήσεων αυτών δεν έλαβε ποτέ ουσιαστική απάντηση. Το Κοινοβούλιο λειτουργεί δυστυχώς ως πλυντήριο σκανδάλων και νομοθετεί με βάση τις εισηγήσεις ξένων τοκογλύφων. Στην “Χρυσή Αυγή” δεν τρέφουμε αυταπάτες και δεν θεωρούμε πως με τα μέσα του κοινοβουλευτικού ελέγχου θα λυθούν τα μείζοντα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Έθνος μας. Ιδίως στους τομείς της Δημόσιας Τάξης και της Οικονομίας, όπου εμφανίζονται τα μεγαλύτερα προβλήματα της Περιφέρειάς μας, οι αρμόδιοι υπουργοί στην κυριολεξία, με αποφεύγουν. Οι κ.κ. Στουρνάρας και Δένδιας έχουν ακυρώσει όλες τις επίκαιρες ερωτήσεις που τους έθεσα τους τελευταίους 8 μήνες. Δεν ήρθαν ποτέ στη Βουλή για να μου απαντήσουν! Η πρώτη και κύρια κοινοβουλευτική δράση της “Χρυσής Αυγής” είναι η μεταφορά της φωνής του λαού μέσα στο άντρο της διαφθοράς των πολιτικών. Δεν είναι τυχαίο πως πριν μπούμε στη βουλή, τα κόμματα από κοινού έκρυβαν το ύψος των βουλευτικών μισθών και το αφορολόγητο των βουλευτών. Δεν είναι επίσης τυχαίο πως η Χρυσή Αυγή επιστρέφει κρατικές χρηματοδοτήσεις και βουλευτικές αποζημιώσεις στους πολίτες μέσω δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.
Πως αντιμετωπίζουν οι νεολαίοι της Περιφέρειας Αττικής τις δράσεις σας και γενικά την παρουσία σας και όσα πρεσβεύετε ως προσωπικότητα και ως κόμμα;
Η αποδοχή είναι απόλυτη και εδώ μου δίνετε την ευκαιρία να αναφερθώ σε ένα πρόσφατο περιστατικό. Στην τελευταία μεγάλη πυρκαγιά στο Μαρκόπουλο, ο δήμαρχος και πολλοί κάτοικοι της περιοχής έκαναν εκκλήσεις σε εθελοντές να μεταβούν στο σημείο για βοήθεια. Σπεύσαμε άμεσα μαζί με την οργανωμένη ομάδα πυροπροστασίας της “Χρυσής Αυγής” Ανατολικής Αττικής. Ήμασταν περίπου 100 άτομα με πλήρη εξοπλισμό και επικεφαλής απόστρατο αξιωματικό του Πυροσβεστικού Σώματος. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ο περιφερειάρχης Αττικής της Πυροσβεστικής, σε διάλογο που είχαμε, ζήτησαν να εμπλακούμε άμεσα στην κατάσβεση. Στο σημείο όμως, κατέφτασαν διμοιρίες των ΜΑΤ με ρητή εντολή του υπουργού να κρατηθεί σε απόσταση η ομάδα της “Χρυσής Αυγής”. Την ίδια ώρα που άφηναν “εκτός μάχης” τους 100 έμπειρους εθελοντές μας, το υπουργείο πλήρωνε για τη μεταφορά λίγων πυροσβεστών από την επαρχία με ελικόπτερα super-puma.
Από μόνο του το γεγονός αυτό, αποδεικνύει την κατάντια του ελλαδικού Κράτους. Οι Έλληνες πολίτες από την πλευρά τους, αναγνωρίζουν κάθε πτυχή του κοινωνικού και πολιτικού μας έργου. Με την έντονη δράση μας και με τη δυναμική μας παρουσία μέσα στη Βουλή έχουμε γίνει πρώτο κόμμα στις τάξεις της ελληνικής νεολαίας. Η “Χρυσή Αυγή” έχει καθιερωθεί ως η ανερχόμενη πολιτική δύναμη, όταν όλα τα κόμματα του κατεστημένου καταρρέουν.
Στόχος μας στο άμεσο μέλλον να διοικήσουμε την χώρα και να την απαλλάξουμε από τα δεσμά των ξένων τοκογλύφων.
Who is who
Ο Ηλίας Κασιδιάρης γεννήθηκε το 1980. Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών με ειδίκευση στη Χημεία Τροφίμων. Υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού. Από τα φοιτητικά χρόνια επέδειξε έντονο ενδιαφέρον για τα εθνικά και κοινωνικά ζητήματα. Είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή”. Στις εκλογές του 2012 εξελέγη Βουλευτής Περιφέρειας Ατττικής.

Advertisements

One comment

  1. Αυτο το παιδι ειναι μεσα στην καρδια μου.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: