h1

Προβοκάτσια κατά της Ελλάδας ετοιμάζουν τα παγκόσμια καθάρματα του ΟΗΕ, με εργαλείο 502 “αγνοούμενα” παιδιά αλβανοκοσοβάρων ρομά (γύφτων). Η Ελλάδα πληρώνει πολύ ακριβά αυτούς που έμπασαν Σαμαράς και Μητσοτάκης.

28/08/2013

Μετά τη Συρία, ποιος έχει σειρά για ισοπέδωση;…

Εάν και εφόσον… οι δυτικές μαριονέτες το αποτολμήσουν να επιτεθούν και να “τελειώσουν” την Συρία και τους Ορθοδόξους της, χρειάζονται επειγόντως μια δικαιολογία, ότι νάναι, αρκεί να είναι αληθοφανής, όχι αληθής (ποιος νοιάζεται για την αλήθεια…) για την επόμενη χώρα που έχουν προγράψει….

Για μια λογικοφανή προβοκάτσια απαιτείται μεγάλος αριθμός θυμάτων, ει δυνατόν παιδιών, γυναικών, αμάχων γενικότερα, και «εντυπωσιακή» ενέργεια (όπως π.χ. η βόμβα στην λαϊκή αγορά του Σεράγεβο, για την οποία, αφού οι παγκόσμιοι εγκληματίες είχαν κάνει τη δουλειά τους, αποκαλύφθηκε ότι δεν την είχαν τοποθετήσει Σέρβοι, τα «χημικά του Άσαντ» κατά παιδιών, για τα οποία, ως και η παροπλισμένη ποιος ξέρει γιατί… Κάρλα Ντελ Πόντε, η άλλοτε απηνής διώκτις του Μιλόσεβιτς και υπέρτατη υπέρμαχο των δικαιωμάτων των αλβανοκοσοβάρων εμπόρων οργάνων, δήλωσε ότι δεν είναι του Άσαντ, κ.α.)

Με το “αιτιολογικό” των 502 δήθεν εξαφανισμένων παιδιών αλβανοκοσοβάρων γύφτων (ρομά) απαγωγέων και διακινητών παιδιών από ελληνικό κρατικό ίδρυμα, τα παγκόσμια καθάρματα ενδέχεται να έχουν βρει μια κερκόπορτα κατά της χώρας μας…

Ως γνωστόν, οι βομβαρδισμοί κατά χωρών υλοποιούνται με επίσημες αποφάσεις του ΟΗΕ!
Η ιστορία έχει ως εξής:

Ο ΟΗΕ εγκαλεί το 2012 την Ελλάδα και απαιτεί από αυτήν να συνεργασθεί με τις αλβανικές “κρατικές” αρχές για 502 παιδιά που «χάθηκαν» από την παιδόπολη «Αγία Βαρβάρα», η οποία ιδρύθηκε το 1949. Εντολοδόχος του ΟΗΕ η γνωστή και μη εξαιρετέα ακραιφνής ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΗ βουλευτής της ΔημΑρ, Μ. Γιαννακάκη (Η Μ. Γιαννακάκη (ΔΗΜΑΡ) ρωτάει στη Βουλή: Ιδιοποίηση δημόσιας εξουσίας από μέλη ναζιστικού κόμματος στα σύνορα Ελλάδας-πΓΔΜ) η οποία υποβάλλει ερώτηση στην ελληνική βουλή. Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου δικαιοσύνης σπεύδει να “συμμορφωθεί” στα κελεύσματα των επικυρίαρχων σφαγέων Σέρβων και Ορθοδόξων στη Συρία, και υποβάλλει αίτημα δικαστικής συνδρομής στα συναρμόδια υπουργεία.
Τα αλβανοκοσοβάρικα κυκλώματα απαγωγής και εμπορίας παιδιών και των σωμάτων τους, είναι γνωστό ότι διακινούν τα παιδιά τους σε όλα τα Βαλκάνια, για πλήθος εγκληματικών σκοπών, εμπορίας οργάνων, επαιτείας, σωματικής έκδοσης, κλοπής, συνδρομής σε ληστείες…, ειδικότερα δε από τότε που οι Σαμαράς-Μητσοτάκης τους άνοιξαν τα σύνορά μας.
661 παιδιά “τοποθετήθηκαν” (η έκφραση από τον Ελεύθερο Τύπο) στο κρατικό ίδρυμα το 1998 (επί εποχής διαμελισμού Σερβίας από την εκσυγχρονιστική πράσινη μαφία όταν μας φόρτωναν αβέρτα τους εγκληματίες αλβανοκοσοβάρους). Τα 502 υποτιθέμενα “αγνοούμενα” σήμερα θα είναι από τουλ. 20 έως και 30 ετών.

Είναι δε, κάτι περισσότερο από βέβαιο, ότι τα παιδιά θα τα πήραν από το ίδρυμα, τα ίδια αλβανοκοσοβάρικα κυκλώματα, τα οποία τα έμπασαν στην Ελλάδα!!!

Η είδηση όπως την έδωσε ο συστημικός Ελεύθερος Τύπος Δικαστική συνδρομή για την εξαφάνιση 502 παιδιών Αλβανών Ρομά από ίδρυμα
Αίτημα προς τις αρμόδιες δικαστικές αρχές έχει υποβάλει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να ενημερωθεί διεξοδικά για όλα τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της εξαφάνισης 502 παιδιών Αλβανών Ρομά από το κρατικό ίδρυμα Αγία Βαρβάρα. Όπως αναφέρει ο αρμόδιος υπουργός Χαράλαμπος Αθανασίου, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή «μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ζήτησε να ενημερωθεί διεξοδικά γι’ αυτό το ιδιαιτέρως ευαίσθητο, ζήτημα» και «ήδη, ζήτησε να πληροφορηθεί από τις αρμόδιες δικαστικές αρχές, αν για το ζήτημα έχει κινηθεί οποιαδήποτε ποινική διαδικασία και σε ποιο στάδιο βρίσκεται αυτή». Το έγγραφο διαβιβάστηκε στη Βουλή μετά από ερώτηση της βουλευτού της ΔΗΜΑΡ, Μαρίας Γιαννακάκη, που επικαλούνταν παρατηρήσεις για την Ελλάδα από την Επιτροπή του ΟΗΕ κατά των Βασανιστηρίων την 1η Ιουνίου 2012 η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Υπόθεση Αγίας Βαρβάρας. Η Επιτροπή επαναλαμβάνει την προηγούμενη ανησυχία της, η οποία αφορά την περίπτωση των 502 από τα 661 Αλβανών Ρομά παιδιών του δρόμου, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες εξαφανίστηκαν, αφού τοποθετήθηκαν την περίοδο 1998- 2002 στο ελληνικό ίδρυμα για παιδιά Αγία Βαρβάρα και ιδιαίτερα ανησυχεί το γεγονός ότι αυτές οι περιπτώσεις δεν διερευνήθηκαν από τις αρχές του κράτους- μέλους. Η Επιτροπή ζητάει επειγόντως από το κράτος- μέλος να συνεργαστεί με τις αλβανικές αρχές, με στόχο να δημιουργηθεί άμεσα ένας αποτελεσματικός μηχανισμός για να διερευνηθούν αυτές οι περιπτώσεις, έτσι ώστε να βρεθούν τα αγνοούμενα παιδιά, σε συνεργασία με τους Συνηγόρους του Πολίτη των δύο κρατών και με σχετικές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και να καταλογισθούν οι πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων, πριν η πάροδος του χρόνου δημιουργήσει δυσκολίες στην εξακρίβωση των γεγονότων. Η Επιτροπή συστήνει επίσης στο κράτος- μέλος να υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη πολιτική για να καταπολεμήσει τις παραβιάσεις των δικαιωμάτων των παιδιών του δρόμου, ώστε να προλάβει επανάληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον».

Η βουλευτής είχε ζητήσει να ενημερωθεί από τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον υπουργό Εξωτερικών σε ποιες ενέργειες προέβησαν μετά τη συνεδρίαση της Επιτροπής του ΟΗΕ, τον Μάιο του 2012, κατά την οποία η ελληνική αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης, για το θέμα αυτό, είχε δηλώσει : «τον Απρίλιο του 2004, δημοσιεύθηκε έκθεση για την εξαφάνιση περίπου 500 παιδιών Ρομά αλβανικής καταγωγής που είχαν τοποθετηθεί στο Ίδρυμα Αγία Βαρβάρα και, το 2007, όλα τα έγγραφα και πληροφορίες για την υπόθεση προωθήθηκαν στις δημόσιες αρχές για τις ενέργειες τους. Όμως, πρέπει να αναγνωρισθεί ότι έκτοτε δεν έγινε καμία ενέργεια».
Ο κ. Αθανασίου αναφέρει στο έγγραφό του προς την βουλευτή ότι, σύντομα, θα πληροφορηθεί τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί, απευθυνόμενος στους αρμόδιους φορείς και σε συνεννόηση με τους συναδέλφους του, υπουργούς Εξωτερικών και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλειας και Πρόνοιας. Επιπλέον, ο υπουργός Δικαιοσύνης ενημερώνει ότι η αρμόδια Διεύθυνση Πρόληψης Εγκληματικότητας και Σωφρονιστικής Αγωγής Ανηλίκων του υπουργείου συμμετέχει στην εκπόνηση Εθνικού Σχεδίου Δράσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα από τη Γενική Γραμματεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Διαφάνειας του υπουργείου Δικαιοσύνης, με συνεισφορά στην ενότητα «Δικαιώματα Παιδιού».
Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «VICTOR» (Victims of Child Trafficking: our responsibility), με συντονιστικό φορέα το «Χαμόγελο του Παιδιού» και με Εταίρους: τη Διεύθυνση Πρόληψης Εγκληματικότητας και Σωφρονιστικής Αγωγής Ανηλίκων του υπουργείου Δικαιοσύνης ως ελληνική συμμετοχή, καθώς και τις Χώρες της Ρουμανίας, Βουλγαρίας και Σλοβενίας. (Το γεγονός του αποκλεισμού της Αλβανίας από τον φορέα αυτόν δεν πρέπει να διαλάθει της προσοχής μας)

Ο κ. Αθανασίου ενημερώνει επίσης ότι έχουν υποβληθεί δύο ευρωπαϊκά προγράμματα προς έγκριση, με θέμα, πρώτον, ασυνόδευτα ανήλικα και δεύτερον, θυματοποίηση ανηλίκων.

Advertisements

2 Σχόλια

 1. Η φιλοσκοπιανή αυτή κυρία πρέπει να γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει.
  Η ερώτησή της άλλού αποβλέπει.
  Οι προστάτες των λάθρο του κόμματός της, είναι γνωστό τοις πάσι, κρύβονται πίσω από την αθρόα λαθροεισαγωγή τους εδώ.
  Τους «μεταχειρίζονται» ποικιλλοτρόπως είτε σαν εργαζόμενους»στη μαύρη» είτε όπως οι νονοί της νύχτας, ζητώντας τους ποσοστά από την επαιτεία τους, την πώληση ναρκωτικών και όπλων, τη σωματεμπορία, αλλά και ΤΗΝ ‘ΕΡΓΑΣΙΑ’ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΩΝ γενικώτερα σε φανάρια κ.α.
  Ο βόρβορος της ψυχής αλλά και της δράσης των ανωτέρω δήθεν ευαίσθητων έχει μολύνει ακόμα και τμήματα της κοινωνίας μας, καθώς και δημόσιους «λειτουργούς».
  Η κυρία αυτή προσπάθησε να «ανοίξει» θέμα σε βάρος της Πατρίδας μας έχοντας οπωσδήποτε άνομους κρυφούς σκοπούς:
  – να μας εκθέσει για μια ακόμη φορά σαν έθνος
  – να πιέσει για «αντιρατσιστικά» μορφώματα
  – να αβανταρει το κόμμα της εν όψει του σεπτεμβριάτικου σαματά, που προγραμματίζει ο σύριζα
  – να «βοηθήσει» υπογείως τους σκοπούς των διεθνών γκάγκστερ ως προς τις αλλαγές συνόρων – κατατμήσεις κρατών και «γένεση» νέων εν είδει προτεκτοράτου, καταλήστευση των φυσικών πόρων της λεκάνης της Μεσογείου, «προλεταριοποίηση» των μεσογειακών λαών και συντριβή της κάθε αντίστασής τους μέσω του άτεγκτου και δολοφονικού Ισλάμ απέναντι σ΄όποιον πάει να…σηκώσει κεφάλι.
  Αντί για φυλακές, δηλαδή, να επιβάλλουν την ισλαμοφασιστική θρησκεία ξεμπερδεύοντας κυριολεκτικά από την πλειοψηφία των μεσογειακών λαών που έχουν δημοκρατικό φρόνημα.

  Θεωρώ επικίνδυνη για την Ελλάδα μας την ερώτηση της βουλευτού, διότι μπορεί να αποτελέσει θρυαλλίδα ανεξέλεγκτων
  εξελίξεων.

  Με την ευκαιρία, θέλω να κλείσω το σχόλιό μου μ΄ένα πελώριο ΕΥΓΕ στον συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίο παρακολούθησα σήμερα 29 Αυγούστου πρωί στο διάλογό του με το δημοσιογράφο Αρη Πορτοσάλτε, στο ραδιόφωνο του Σκάϊ.
  Ο δημοσιογράφος προσπάθησε να… τσιγκλίσει τον βουλευτή και με σκληρές ερωτήσεις και με «επιθετικές» παρατηρήσεις.
  Οι απαντήσεις που πήρε ήταν άρτιες, με σαφές πολιτικό υπόβαθρο, διατυπωμένες με ειλικρίνεια και γενναιότητα.
  Ο συναγωνιστής «κράτησε» υψηλό το επίπεδο της συζήτησης και
  το αποτέλεσμα ήταν να του ευχηθεί ο δημοσιογράφος Καλή Επιτυχία στον Δήμο Αθηναίων, παρόλο που επανειλημμένα από τις εκπομπές του έχει καταφερθεί με μένος κατά της ΧΑ.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: