h1

Στελέχη Σύριζα: Ψηφίστε ΝΔ για να μην πάρει όλους τους δήμους η Χρυσή Αυγή!

20/08/2013

Στελέχη Σύριζα: Ψηφίστε ΝΔ για να μην πάρει όλους τους δήμους η Χρυσή Αυγή!

Έτοιμος ο πολιτικός γάμος Τσίπρα – Σαμαρά με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Τον πανικό τους από την ραγδαία άνοδο και την εδραίωση της Χρυσής Αυγής στην ελληνική κοινωνία με δυσθεώρητα ποσοστά εξέφρασαν για ακόμη μια φορά οι υπηρέτες του «συνταγματικού τόξου». Έχοντας δει πια ξεκάθαρα τον… χάρο με τα μάτια τους στην Συγγρού και στην Κουμουνδούρου, απαλλάσσονται και από τα τελευταία προσχήματα και προχωρούν με γοργά βήματα σε πολιτικό γάμο, προετοιμάζοντας το έδαφος για την συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα.

Ο «αρραβώνας» θα γίνει με φόντο τις αυτοδιοικητικές εκλογές και το ορατό ενδεχόμενο η Χρυσή Αυγή να σαρώσει στους μεγάλους δήμους και τις περιφέρειες της ελληνικής επικράτειας. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ρεπορτάζ της «εφημερίδας των Συντακτών» από την Κουμουνδούρου δίνουν ήδη γραμμή υπέρ του υποψηφίου της ΝΔ, για να μην πάρουν οποιοδήποτε δήμο οι… νεοναζί.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Νίκος Σβέρκος: «Κατά τα άλλα, επιδίωξη των κορυφαίων στελεχών είναι οι υποψήφιοι να διαθέτουν «κινηματικό προφίλ», να τυγχάνουν αναγνωρισιμότητας και να είναι διατεθειμένοι να «αφιερωθούν» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Το προφίλ αυτό θα χρησιμεύσει και για την «απόκρουση» της ακροδεξιάς ρητορικής, ιδιαίτερα για τον Δήμο της Αθήνας, που εκτιμάται ότι θα ακολουθήσουν η Ν.Δ. και η Χρυσή Αυγή. Υπό αυτή την έννοια τίθεται και το ερώτημα τι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ αν προκύψει «πολιτική ήττα» και περάσουν στον δεύτερο γύρο υποψήφιοι της Ν.Δ. και της Χρυσής Αυγής. «Θα κάνουμε το παν για να μην πάρουν οποιοδήποτε δήμο οι νεοναζί» λένε χαρακτηριστικά κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου.»

Τα προσωπεία του κλεπτοκρατικού τόξου έπεσαν. Συνασπίζονται όλοι μαζί υπό τον τρόμο της Χρυσής Αυγής. Ακόμα κι έτσι όμως τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό και καλά θα κάνουν να προμηθευτούν με αρκετά υπογλώσσια, γιατί το βράδυ των εκλογών ο «Μαίανδρος» θα υψωθεί σε πολλά δημαρχιακά μέγαρα. 

Advertisements

3 Σχόλια

 1. Είναι θέμα επιβίωσης να στείλει ο λαός μας χρυσαυγίτες στην Αυτοδιοίκηση, να ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.
  Μόνον οι αδέκαστοι κι αδιάφθοροι χρυσαυγίτες δεν θα χαριστούν σε κανέναν, δεν θα υποχωρήσουν, δεν έχουν «σκελετούς κρυμμένους» για να φοβηθούν εκβιασμούς.

  Ωστόσο, επειδή κάτι ξέρω από δημοσιογραφία, μπορώ να σας διαβεβαιώσω πως οι μετέχοντες στην Εφημερίδα των Συντακτών δεν έχουν ιδέα από αυτό το πάλαι ποτέ λειτουργημα και σημερινό ευτελισμένο επάγγελμα από κάποιους λεγόμενους δημοσιογράφους.
  Σκανδαλοθήρες, αδίστακτοι καιροσκόποι, αδύναμοι να διασταυρώσουν μια φήμη ή είδηση, αγονται και φέρονται από τις πολιτικές μηδενιστικές τους ιδεοληψίες ή κι από τις παραινέσεις με το αζημίωτο πάντα διεθνών γνωστών κερδοσκόπων.
  Δεν αξίζει να αναφερόμαστε στην εφημερίδα αυτή ούτε στους συντάκτες της.

  Ο κόσμος δεν είναι ευνοϊκώς διακείμενος απέναντι στην εφημερίδα αυτή, αλλά διάκειται ευμενώς προς την Χρυσή Αυγή και την υποστηρίζει παρόλο που οι…αντιφασίστες της αντιφά και των άλλων «δημοκρατικών» δυνάμεων έχουν βρωμίσει τους τοίχους όλης της Ελλάδας με συνθήματα όπως «οι χρυσαυγίτες στις εντατικές» κι άλλα τέτοια.
  Δε μιλά, λοιπόν, ο κόσμος, αλλά θα …μιλήσει εν ευθέτω χρόνω.
  Και τότε θα τρίβουν τα μάτια τους οι …προοδευτικοί του μπάφου και της παγκοσμιοποίησης.


 2. εσύ κάτι ξέρεις ασφαλώς

  και γι’αυτό είσαι σταθερή

  κάτι ερασιτέχνες του διαδικτύου όμως κάνουν περισσότερη ζημιά παρά καλό


 3. Ζημιά στο εαυτό τους κάνουν, Αλλενάκι. Και παίρνει και τους υπόλοιπους η…μπάλα.
  Είναι εύκολη «δουλειά» σήμερα να αποπροσανατολίσουμε από την ουσία ενός θέματος, να το διαστρεβλώσουμε κατά το συμφέρον μας και να μπερδέψουμε τους αναγνώστες.
  Το δύσκολο είναι να μάθουμε να σκεφτόμαστε ψύχραιμα, αντικειμενικά, ανιδιοτελώς, με προοπτική το κοινό καλό κι όχι το ατομικό συμφέρον μας.
  Εξίσου δύσκολο είναι απ’ ό,τι βλέπω να αντιληφθούν μερικοί – αρκετοί θάλεγα- τι σημαίνει προσήλωση σ΄έναν ευγενή σκοπό, στην Πατρίδα, στην οικογένεια, στη Φιλία, στην κοινή προσπάθεια.
  Ταλαντεύονται, λοιπόν, άγονται και φέρονται, εμπιστεύονται εκείνους ακριβώς που δεν θάπρεπε εκόντες άκοντες, φθάνοντας έτσι να βλάπτουν τελικά, θέλοντας και μη, τον ιδιαίτερο ή και τον ευρύτερο περίγυρό τους.
  Οσο για μένα, ευχαριστώ για την παρατήρησή σου και σε διαβεβαιώ ότι η σταθερότητα στις απόψεις και τη γενικώτερη συμπεριφορά μου είναι ίδιον του χαρακτήρα μου.Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Αρέσει σε %d bloggers: