h1

To Εuro2day.gr και το tvxs.gr όταν αναδημοσιεύουν αυτούσια χωρίς πηγή (*) την εργασία blogger να αναφέρουν την πηγή, έστω και χωρίς ενεργό σύνδεσμο. Αναφέρομαι στο άρθρο «STRATFOR: η περαιτέρω άνοδος αντισυστημικών εθνικιστικών κομμάτων, όπως η Χρυσή Αυγή, είναι αναπόφευκτη στην Ευρώπη, διότι τα συστημικά κόμματα στράφηκαν κατά της μεσαίας τάξης και την αφάνισαν»

17/03/2013

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΚΑΤΣΑΡΙΔΕΣ

Μιλώ για εργασία, διότι το άρθρο απαίτησε έργο και κόπο, εφόσον ήταν μετάφραση ανάλυσης του Στράτφορ, και όχι απλώς ακόμα ένα άρθρο έκφρασης ατομικής άποψης, από τα χιλιάδες του διαδικτύου. Δεν έχω τον χρόνο να παρακολουθώ εάν και ποιος με αναδημοσιεύει, έτυχε και έπεσε στην αντίληψή μου και στην συγκεκριμένη είναι καθαρή λογοκλοπή*, διότι διατηρήθηκαν ως και τα σημεία τα οποία ήταν τονισμένα
STRATFOR: η περαιτέρω άνοδος αντισυστημικών εθνικιστικών κομμάτων, όπως η Χρυσή Αυγή, είναι αναπόφευκτη στην Ευρώπη, διότι τα συστημικά κόμματα στράφηκαν κατά της μεσαίας τάξης και την αφάνισαν.

http://www.euro2day.gr/specials/topics/135/articles/763131/Article.aspx

http://tvxs.gr/news/%CE%AD%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%88%CE%B1%CE%BD-%CE%B5%CE%AF%CF%80%CE%B1%CE%BD/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E%CF%80%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%B6%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B6-%CF%86%CF%81%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%BC%CE%B1%CE%BD

Advertisements

3 Σχόλια

  1. F***cking Greek business as usual.

    Δεν θυμάμαι αν σούχω πει ιστορίες από το επάγγελμα. Κάποιος κ@ριόλης πήρε το σώμα ολόκληρης δικής μου μετάφρασης άλλαξε μια λέξη και την παρουσίασε σαν δικιά του. Εννοείται πως η δική μου δηλώθηκε ως λάθος. Αυτό έγινε τρεις φορές και κάθε φορά με διαφορετική δικαιολογία χωρίς στοιχεία. Ο πελάτης που με σύστησε πήρε μια μετάφραση και την έδωσε για αξιολόγηση αλλού που έκαναν Ελληνικά. Αποτέλεσμα; Έχασα τον τελικό πελάτη και κάποια χιλιάρικα….Χειρότεροι και από τους χειρότερους. Και οι επαγγελματίες στην Μπανανία αρχισυμμορίτες. Κάποιος μου έλεγε πρόσφατα και δεν είχε πολύ άδικο ότι η κάθε οικογένεια είναι ένας θεσμός μαφιόζων. Εννούσε βέβαια όλα τα κόλπα για να βάλει ο εν ενεργεία μαφιόζος τα παιδιά του στην ΔΕΚΟ ή τον οργανισμό που εργάζεται.


  2. 40 για πρωϊνό…

    καλησπέρα Τεράστιε!


  3. Χαίρε! Πολλά τυπογραφικά άφησα. Εν βρασμώ…Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: