h1

16 κλαμπ «νόμιμων» μεταναστών συνιστούν Σαμαρά… Το πράγμα έχει ουρά. Ετοιμάζεται να δώσει σωρηδόν ιθαγένειες με νέο Ραγκουσονόμο!

18/11/2012

Στον πανικό τους κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, Σαμαράς και λαθρομετανάστες γίνανε μαλλιά-κουβάρια. Τους μαζέψαν άρον άρον και τους βάλαν να υπογράψουν ότι στηρίζουν την «πρωτοβουλία» Σαμαρά! Τα bold στο κόκκινο κείμενο δικα μου – κάθε τονισμένη φράση γίνεται ξεχωριστή ανάρτηση-, τα συμπεράσματα δικά σας.

Πρωτοβουλία βαφτίστηκε η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του πρωθυπουργού από το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΡΙΘΗΚΕ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
ΚΑΙ
ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΟΙΟΓΕΝΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!
ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΝΕΟ ΡΑΓΚΟΥΣΟΝΟΜΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ‘ΒΕΛΤΙΩΣΗ’ ΣΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ DNA, ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ!!!


Από Δεξί Εξτρέμ: Στηρίζουν την πρωτοβουλία!!! Σαμαρά κατά του νόμου Ραγκούση 16 κοινότητες νόμιμων μεταναστών: Ένωση Κούρδων Μεταναστών Ελλάδας, Πολιτιστικό Σύνδεσμο Ελλάδα-Πακιστάν, Σύλλογο Εργαζόμενων Μαροκινών στην Ελλάδα, Κλαμπ Ελλήνων Μολδαβών, Ιορδανική Κοινότητα Ελλάδος, Αφγανική Κοινότητα Ελλάδας, Κλαμπ Ελλήνων Μαροκινών, Ρομανική Κοινότητα Ελλάδος « Ο Άγιος Στέφανος ο μέγας», Σύλλογο Ελεύθερων Συρίων, Ινδική Κοινότητα Ελλάδος, Ένωση Πολωνών Στην Ελλάδα, Ένωση Πακιστανών δημοσιογράφων, Ένωση επιχειρηματιών Πακιστανών Ελλάδος, Κοινότητα του Μπανγκλαντές στην Ελλάδα, Αιγυπτιακή κοινότητα «Ελραμπτα», Εργατικό Σύλλογο Αλβανών.

Advertisements

7 Σχόλια

 1. Αντωνίδιον, η φιλοδοξία κάθε πολιτικάντη,

  είναι το ύπατο αξίωμα. Λοιπόν αυτό, το πέτυχες

  με τον τρόπο που το πέτυχες (!).

  Αμε στην ευχή της Παναγίτσας τώρα, μανάρι μ’.

  Οσο παραμένεις, ζημιά κάνεις.

  Και στην αφεντιά σου, αλλά ΚΥΡΙΩΣ στην Πατρίδα.

  Σέβας.


 2. Αμάν αμάν πόσοι «σύλλογοι» λαθροεποίκων! Κοιτάτε, βρε παιδιά, πόσο έχει προχωρήσει η προστασία των γελοίων λαθρολάγνων θολοκουλτουριάρηδων κι επιχειρηματιών , που θησαυρίζουν υποσκάπτοντας την οικονομία της Πατρίδας μας. Τους συγκέντρωσαν και σε συλλόγους.

  Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να αδρανούμε, να τους αφήνουμε να στερεώνονται εδώ με τέτοια τερτίπια.
  Και δεν κατάλαβα το τεστ DNA. Ποιοί θα το κάνουν, τι ακριβώς θα ερευνούν, πώς θα εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του τεστ.
  Εδώ υπάρχουν ατράνταχτα στοιχεία: εισβολή λαθραία, εξωτερική εμφάνιση, γλώσσα, θρησκεία, ήθη κι έθιμα κλπ.
  Και μη μου πείτε για μικτούς γάμους, επειδή είναι λίγοι αριθμητικά, ελάχιστοι με έγχρωμους και οι Αλβανοί -ίδες δεν κρύβουν την προέλευσή τους.


 3. μακακίες τεστ DNA ένα πυροτέχνημα είναι

  ο Σαμαράς αποδεικνύεται κρυπτοδιεθνιστής

  ο Τζέφρι τουλάχιστον ήταν αυτής της ιδεολογίας και δεν το έκρυβε ούτε το έπαιζε πατριώτης


 4. αέρας κοπανιστός…


 5. ‘Μέρα! Έβγαλες πάλι λαγό μου φαίνεται. Όλοι αυτοί οι σύλλογοι είναι προφανώς παράνομοι για τον ελληνικό νόμο. Χωρίς νόμιμα χαρτιά στην επικράτεια πως μπορεί να στηθεί σύλλογος και πολύ περισσότερο να αναγνωριστεί από το Πρωτοδικείο; Χρειάστηκε να το δω για να το καταλάβω.


 6. Το Δεξί Εξτρέμ γράφει ακριβώς:
  Στηρίζουν την πρωτοβουλία Σαμαρά: Κατά του νόμου Ραγκούση 16 κοινότητες νόμιμων μεταναστών
  Έναν απρόσμενο σύμμαχο βρήκε η κυβέρνηση στην απόφασή της, να προχωρήσει στην τροποποίηση του νόμου Ραγκούση για την απόκτηση ελληνικής Ιθαγένειας από τους μετανάστες, μετά και την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που τον έκρινε αντισυνταγματικό.

  Με ανακοίνωσή τους, 16 κοινότητες νόμιμων μεταναστών, μέλη της «Ένωσης Μεταναστών Ελλάδος», τάσσονται υπέρ της πρωτοβουλίας Σαμαρά, υποστηρίζοντας πως : «συμφωνούμε στην αναγκαιότητα δημιουργίας ενός σταθερού πλαισίου για την αποτελεσματική ενσωμάτωση στις αξίες της Ελλάδος των νομίμων μεταναστών και για την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης».
  ________________________________________________
  Έχουν φτιάξει «Ενωση Μεταναστών Ελλάδος» ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ;

  Διάβασε:
  http://www.eme.org.gr/Αρχική/tabid/40/language/en-US/Default.aspx Η Ένωση Μεταναστών Ελλάδος
  H Ένωση Μεταναστών Ελλάδας είναι μια ανεξάρτητη, μη κυβερνητική οργάνωση προβληματισμού και δράσης με έδρα την Αθήνα. Αφιερώνει τη δραστηριότητά της στην ανάλυση της κίνησης των λαών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη ενώ παράλληλα διευκολύνει τους μετανάστες να ενταχθούν στην ελληνική πραγματικότητα με νόμιμο και αξιοπρεπή τρόπο.

  Ποιοι είμαστε

  ΓΙΑΝΝΙΡΗ ΑΝΤΩΝΙΑ :Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987.Ειναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Πάτρας. Ξεκίνησε να ασχολείται με τις ευπαθείς ομάδες όπως άτομα με ανίατες ασθένειες αλλά και ψυχικά ασθενείς στα πλαίσια συμβουλευτικής και σε ατομικές συνεδρίες αλλά και σε ομάδες. Ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την ειδική αγωγή παρακολουθώντας σεμινάρια αλλά και αναλαμβάνοντας ομάδες παιδιών και γονέων σε ειδικό σχολείο που αποτέλεσε και κίνητρο για την ευρύτερη ενασχόληση της με αυτό το αντικείμενο. Στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδος έχει αναλάβει το Τμήμα Εκπαίδευσης όπου πραγματοποιούνται ομάδες γονέων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, σχολείο ελληνικών-αγγλικών αλλά και άλλων γλωσσών, διαπολιτισμικό κέντρο και παιδότοπος.

  ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1980. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του Τ.Ε.Ι. Αθηνών. Στην επαγγελματική της πορεία έχει εργαστεί με ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες όπως παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και ψυχοκοινωνικά προβλήματα, ΑΜΕΑ καθώς και με άτομα εξαρτημένα από ουσίες. Στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδος εργάζεται ως υπεύθυνη του Τμήματος Κοινωνικής Υπηρεσίας με βασικά σημεία δράσης την κάλυψη των βιοτικών αναγκών των μεταναστών και την συμβουλευτική-υποστηρικτική αυτών και των οικογενειών τους.

  Ιέβα Πριέδιτε : Κατάγομαι από την Λετονία και γεννήθηκα στη Ρίγα το 1978. Έχω σπουδάσει Κλασικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Λετονίας και Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο της Αθήνας. Το 2008 έκανα γραμματειακή υποστήριξη στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδος και από το Ιανουάριο 2009 κάνω πρακτική στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες. Γνωρίζω τρείς ξένες γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά και Ρώσικα . Ασχολούμαι με δημοσιογραφία, δημόσιες σχέσεις, μετάφραση και μουσική.

  ΓΙΑΝΝΙΡΗ ΜΑΡΙΛΕΝΑ: Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1988. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Προσχολικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Κρήτης. Εκτός από την επαφή της με τα παιδιά προσχολικής ηλικίας ασχολείται και με περιβαλλοντικές δραστηριότητες. Έχει δουλέψει εθελοντικά σε μη κερδοσκοπικές περιβαλλοντικές οργανώσεις και πάρκα, όπως είναι οργανώσεις για τα αδέσποτα, το Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων και Πουλιών, το Αττικό Πάρκο, κ.α. Στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδος είναι υπεύθυνη για το Τμήμα Περιβάλλοντος. Σκοπός της είναι να ενεργοποιήσει το ενδιαφέρον και την οικολογική συνείδηση των μεταναστών δημιουργώντας σχέσεις συνεργασίας με εθνικούς φορείς, πανεπιστημιακά ιδρύματα και περιβαλλοντικές οργανώσεις για την επίτευξη του.
  ΖΑΔΕΛΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ : Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στην εργασιακή της πορεία έχει ασχοληθεί με τη διδασκαλία της αγγλικής σε νεαρής και παιδικής ηλικίας άτομα. Έχει συμμετάσχει στον πολιτιστικό όμιλο φοιτητών στο χορευτικό και φωτογραφικό τομέα. Στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδος είναι υπεύθυνη του Τμήματος Νέας Γενιάς με σκοπό την προώθηση καλλιτεχνικών και πολιτιστικών κυρίως ενδιαφερόντων στους νέους, ανεξαρτήτως εθνικότητας, καθώς και την αποβολή των στερεότυπων και των προκαταλήψεων ανακαλύπτοντας το πολιτιστικό υπόβαθρο της Ελλάδας και συνειδητοποιώντας τη δική τους ιστορία.

  Τζιμί Μπαχολέ : Κατάγομαι από το Κονγκό και γεννήθηκα στη Kαλενί το 1979. Έχω σπουδάσει Κλασικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Κονγκό και Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία με κατεύθυνση πληροφορικής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Από το 2008 κάνω τεχνική υποστήριξη στην Ένωση Μεταναστών Ελλάδος. Γνωρίζω τρείς ξένες γλώσσες οι οποίες είναι: Αγγλικά, Ελληνικά και Γαλλικά.

  Πάλκου Οβίδιος: Γεννήθηκα στη Ρουμανία το 1972. Σπούδασα στη χώρα μου Τεχνολογία και Μαθηματικά, καθώς και Ιστορία, Φιλολογία και ξένες γλώσσες. Βρίσκομαι στην Ελλάδα από το 1997 και ζώ στην Αθήνα, εργαζόμενος ως δάσκαλος ξένων γλωσσών. Σπούδασα στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Ελληνική γλώσσα, Λογοτεχνία και Πολιτικές Επιστήμες. Ιστορία των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης για την επίλυση των συγκρούσεων, στο ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα. Είμαι υποψήφιος Διδάκτωρ της Πολιτικής Επιστήμης, και της Κοινωνιολογίας, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, ενώ κάνω μελέτες σε θέματα μετανάστευσης.

  Σύλλογοι – Ενώσεις

  Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης Θυμάτων Βασανιστηρίων
  Εθελοντική Εργασία Αθήνας
  KLIMAKA
  EIMAI EDO
  PR.A.K.S.I.S
  PROLEPSI
  GREEK COUNCIL FOR REFUGEES
  ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
  Συνήγορος του Πολίτη: Συνήγορος του Μετανάστη, του Πρόσφυγα και του Ομογενούς
  Άρσις – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων
  Αστική Μη κερδοσκοπική Εταιρεία ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
  Γιατροί Χωρίς Σύνορα – Ελληνικό Τμήμα
  Διεθνές Ινστιτούτο Ιθαγενείας
  Διεθνής Αμνηστία – Ελληνικό Τμήμα
  Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία
  Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας (ΕΣΥΝ)
  Ελληνική Εθνική Επιτροπή για τη UNICEF
  Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες
  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός
  Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ)
  Ινστιτούτο για τα Δικαιώματα, την Ισότητα και την Ετερότητα (ΙΔΙΕΤΕΡΟ)
  Κέντρο Γυναικείων Μελετών και Ερευνών – ΔΙΟΤΙΜΑ
  Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη <τσάτσου
  Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ)
  Ένωση Αφρικανών Γυναικών
  Δάσκαλοι του Κόσμου
  Διαπολιτισμικό Κέντρο Ισότητας και Συνεργασίας – ΙΣΟΝ
  Διεθνής Κοινωνική Υπηρεσία – Ελληνικός Κλάδος
  Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών
  Ελληνική Ένωση για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη
  Ελληνική Επιτροπή Βοήθειας και Στήριξης Παιδιού
  Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης – ΕΕΔΔΑ
  Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό και Ερευνητικό Κέντρο Αθηνών
  Περιφερειακό Ινστιτούτο Μετανάστευσης
  Άρτος – Πανελλήνιο Φιλανθρωπικό Σωματείο
  Ελληνική Εταιρεία Μελέτης των Αναγκών και Προαγωγής των Ικανοτήτων των Ατόμων με Αναπηρίες
  Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες
  Ιατρική Παρέμβαση
  Κατασκηνώσεις Χαρούμενα Παιδιά – Χαρούμενα Νιάτα
  Κέντρο Έρευνας και Υποστήριξης Θυμάτων Κακοποίησης και Κοινωνικού Αποκλεισμού (ΕΚΥΘΚΚΑ)
  Κοινωνική Αρωγή Ελλάδας
  Κοινωνική και Εκπαιδευτική Δράση
  Μη Κυβερνητικός Οργανισμός Ανθρωπιστικής Βοήθειας Κοινωνική Αλληλεγγύη
  Παιδικά Χωριά – SOS – Ελλάδα
  Σπίτι Ανοιχτής Φιλοξενίας (ΣΑΦ)
  Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης

  Για να ανακαλύψετε

  WORLD PHARMACISTS
  International Social Service
  international dialing code
  International Organization for Migration
  International Organisation of Employers
  International Labour Organization
  International Organization for Standardization
  EUROPEAN YOUTH FORUM

  Κοινότητες μέλη της Ένωσης

  Greek Moldovian Club
  Greek Moroccan Club
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΚΙΝΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΟΚΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΧΑΡΙΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  Greek Ukranian Club
  Greek Georgian Club
  Pakistan Association of Greece
  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ
  Pakistan Journalist Club
  Irakian community
  Κουρδων Μεταναστών Ελλάδος
  Ομάδα Ιρανών Προσφύγων
  Αλβανική Ομοσπονδία Ελλάδας
  Σύλλογος Αργεντίνων Ελλάδος
  Greek-Australian Society
  Σύλλογος Αυστριακών / Greek-Austrian Society
  Bangladesh Community
  Κοινότητα Κογκολέζων Ελλάδας
  GREEK-INDIAN CULTURAL & WELFARE ASSOCIATION
  GREEK-JAPANESE UNION
  Πολιτιστικός Σύνδεσμος Ελλήνων-Λιβανέζων
  LITHUANIAN COMMUNITY ASSOCIATION
  Σύγχρονα Βαλκάνια
  Hellenic-Venezuelan Association
  Minhag-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ
  ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΠΕΡΙΟΣΚΑ – ΣΗΜΥΔΑ
  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και τον διακριτικό τίτλο «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ»
  ΕΝΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ ΞΕΝΟΥ ΤΥΠΟΥ
  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ
  ΚΟΙΝΟΦΕΛΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ με διακριτικό τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ»
  ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΕΠΙΒΟΗΘΗΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟ – ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΣ ΣΝΥΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΙΑΣ
  ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΕΣΖΚΟ (MIESZKO)
  AΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΠΑΙΑΝΑΣ
  Communauté Congolaise de Grèce


 7. Έχουν και Ελληνο-Ιαπωνική Ένωση
  Greek Japanese UnionΣχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: