h1

Περί του «φαινομένου» Χρυσή Αυγή.

08/05/2012

O λαός απέδειξε ότι διαθέτει ΦΟΝΙΚΟ χιούμορ, στέλνοντας τη Χρυσή Αυγή στο βουλευτικό χαμαιτυπείο, διότι σκέφτηκε απλά και προπαντός λογικά:

«Εχω για 30 χρόνια απέναντί μου μια δολοφονική κυνοβολευτική ληστοσυμμορία που ΕΝ ΧΟΡΩ λήστεψαν τις αποταμιεύσεις μου, δήμευσαν τα σπίτια μου, ξεπούλησαν τη χώρα, διώχνουν τα παιδιά μου πάλι μετανάστες, με αρρωσταίνουν και με αυτοκτονούν κάθε μέρα, εισάγουν νταβατζιλίκι συνεχώς αλλοδαπούς πληθυσμούς για να με αντικαταστήσουν στη Γη των προγόνων μου.

Πως θα τους αντιμετωπίσω για να μην έχω την τύχη των Ινδιάνων της Αμερικής;
Στέλνοντας στη βουλή αυτούς που νομίζω ότι μπορούν να «καθαρίσουν»

Φουσκωτοί;
Ιδανικοί για την περίπτωση.

Αν έχουν και πέντε Εθνικές και Λαϊκές πολιτικές θέσεις με τις οποίες ταυτίζομαι, ακόμα καλύτερα«.

Απλά και λαϊκά πράγματα.
Πιο απλά και πιο λαϊκά δεν γίνεται.

«ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ» ΦΩΝΑΞΕ Ο ΛΑΟΣ.

Την κτηνώδη δύναμη το σύστημα τη δέχεται όταν είναι εξωραϊσμένη και γυαλισμένη κάτω από τα φώτα της τηλεόρασης, στα πρωϊνάδικα όταν κάνουν πασαρέλα τα γυμνασμένα και αποτριχωμένα μοντέλα, ή στους Ολυμπιακούς αγώνες με την αναβολικότητα να κρύβεται πίσω από ουρανομήκεις ιαχές.

Τώρα που εμφανίστηκε μπροστά του ωμή και αφτιασίδωτη από τα φωτοσοπ, το σύστημα σκιάχτηκε…

Τι να κάνουμε;…
Ας τους αντέξουν.

Όποιος πάντως θέλει να κατανοήσει το φαινόμενο Χρυσή Αυγή, εκτός από την άμεση αντίληψη που θα πρέπει να αποκτήσει, καλό θα είναι να διαβάζει και ποια γνώμη έχουν για αυτήν οι πολιτικοί της αντίπαλοι, δηλαδή οι αριστεροί και οι κομμουνιστές.
Αυτοί αναλύουν το φαινόμενο με Πολιτικούς Όρους και όχι με υστερικές κραυγές, και καταλήγουν, ότι στο καπάκι έχει τη δυναμική έλξης άλλων 500.000 λαϊκών ψήφων, δικών τους -παραδοσιακά- ψήφων…
Για τη δεξιά, δεν το συζητούμε καν…

Τώρα να δούμε τους μπρατσωμένους της Χρυσής Αυγής να κοιτάζουν και μόνο τους ντιντήδες στα έδρανα του κυνοβολείου, ε, οπωσδήποτε θα είναι ένα θέαμα που θα απολαύσουμε!

Η ταμπέλα “ναζί” δεν πέρασε στον κόσμο, και ούτε πρόκειται να περάσει, ει μη μόνο στους λεπτεπίλεπτους κολωνακιώτες αριστερούς με τα καμηλό και σε κάτι υστερικούς πανεπιστημιακούς χαρτογιακάδες. Πρόκειται για περσινά ξινά σταφύλια, κυριολεκτικά. Οι σύγχρονοι ναζί είναι οι ΕΥΡΩΝΑΖΙ του Ευρώ και της ΕUSSR.

Γνωρίζουμε ότι αυτό που ονομάζεται Ελληνική Βουλή, είναι ένα διαρκές Πλυντήριο.

Καμιά φορά όμως μπορεί να μετατραπεί σε Καθαρτήριο.
Έστω και για μια στιγμή.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το φόβο, τις υστερικές κραυγές και κάτι παρωχημένους ψευδοδιανοούμενους που κουνάνε δασκαλίστικα το δάκτυλο. Ειδικά αυτούς.

Κοινοβουλευτική παρουσία ζήτησε η Χρυσή Αυγή, όπως τόσοι άλλοι, π.χ. αριστεροί και αναρχικοί και αντιεξουσιαστές που πιο αναρχικότεροι δεν υπάρχουν σε όλη την Ευρώπη (ασχέτως του αν δεν την απέκτησαν τελικά). Το λεγόμενο “μαύρο μπλοκ” (αναρχικοί) σύσσωμο καλούσε σε συμμετοχή σε μια διαδικασία, που λόγω ιδεολογίας θα έπρεπε να αποστρέφονται.

Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε; …
Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν…) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση.

36 Σχόλια

 1. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ …!!


 2. Καλησπέρα αλλενάκι.
  Σωστή η ερμηνεία σου αλλά θεωρώ ότι είναι μονόπλευρη.
  Η ανάδειξη ΣΥΡΙΖΑ, ουσιαστικό, και Χρυσής Αυγής, δευτερεύων, είναι πολιτειακό θέμα και όχι, τόσο, λαϊκό απότοκο.
  Αυτοί που «φοβούνται» την Χρυσή Αυγή, είναι αυτοί που περιγράφεις.
  Αυτοί όμως που την επέλεξαν, θεωρώ ότι είναι αυτοί που αποθέτουν τις δικές τους αδυναμίες στην «αφτιασίδωτη κτηνώδη δύναμη» όπως πολύ παραστατικά περιγράφεις.
  Δεν γνωρίζω τι είναι πιο ανησυχητικό σε αυτούς που τους ψήφισαν.
  Η έλλειξη ιδεολογικού υπόβαθρου ή έλλειψη Δημοκρατικής σκέψης ή ο φόβος;
  Βλέπεις, η κάλπικη Δημοκρατία της πολιτικής αληταρίας επιτρέπει ακόμα συνθήκες «ελεύθερης» έκφρασης, ως προϊόν όμως προβλημάτων που η ίδια δημιουργεί.
  Και μέχρι τώρα έχει αποδείξει, ότι μόλις αυτή η «ελεύθερη» έκφραση ξεπεράσει τα όρια που αυτή επιτρέπει, επεμβαίνει βάρβαρα.
  Δεν γνωρίζω την διαστρωμάτωση της ψήφου στην Χρυσή Αυγή, αλλά η πανελλαδική της εμβέλεια δείχνει ότι προτιμήθηκε και σε περιοχές όπου δεν υπάρχει τόσο έντονο το πρόβλημα της εισαγόμενης εγκληματικότητας.
  Άρα είναι και προϊόν της αγανάκτησης του κόσμου, απέναντι στην αδυναμία του να αντιπαρατεθεί δυναμικά απέναντι στα καθίκια, μη πιστεύοντας τις άλλες πολιτικές «επιλογές».

  Εάν υπήρχε αυτοοργάνωση σε όλες τις γειτονιές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα εγκληματικότητας
  Εάν υπήρχε μέριμνα από τα παιδιά για την προστασία των γερόντων τους
  Εάν υπήρχε δυναμική παρεμπόδιση ή απομόνωση του εκδοτικού αληταριού
  Εάν υπήρχε δυναμική παρουσία ως μέσον αποτροπής ανθελληνικών ψηφισμάτων (σου θυμίζω ότι στην ψήφιση για τον κατάπτυστο νόμο της Ιθαγένειας, μέτρησα 500 άτομα)
  Εάν, εάν… δεν θα υπήρχε η Χρυσή Αυγή και όλοι αυτοί που την απαρτίζουν και που στην πορεία θα μάθουμε και τι πρεσβεύουν και τι επιδιώκουν.
  Γιατί μη μου πεις ότι ο κόσμος που την ψήφισε γνωρίζει το ποιόν αυτών που εξέλεξε.
  Εγώ λοιπόν κατακρίνω, αυτούς που την ψήφισαν και όχι την ίδια την Χρυσή Αυγή, διότι θεωρώ ότι είναι αποκύημα της απουσίας πολιτικής σκέψης και σθένους.
  Όπως το ίδιο θεωρώ ότι είναι και οι δήθεν αναρχικοί και αντιεξουσιαστές.

  Από την άλλη, ίσως ζούμε την εποχή που ξημερώνει κάτι καινούργιο, ως αποτέλεσμα της πολυετούς αποχάυνωσης, οπότε πρέπει απαραίτητα να περάσει από όλα εκείνα τα στάδια, για να φθάσει να διαμορφωθεί.
  Σου παραθέτω λοιπόν την άποψή μου θεωρώντας ότι θίγεις ένα θέμα που οι περισσότεροι απλά λοιδωρούν.


 3. Με την άποψή σου για τη ΧΑ Αλλενάκι, συμφωνεί ο μέντοράς σου του Antinews;


 4. Μια ακόμη -ίσως πιο εκτενή- προσέγγιση μπορείτε να δείτε και εδώ:
  http://antiparakmi.blogspot.com/2012/05/441000.html


 5. […] Έχουμε τύποις Δημοκρατία, δεν έχουμε;… Θα δείξουν οι χρυσαυγίτες τι μπορούν και τι δεν μπορούν να κάνουν και αν δεν…, στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις (αν και εφόσον γίνουν…) θα τους αφαιρεθεί η λαϊκή προτίμηση. Πηγή […]


 6. Kαλησπέρα αγαπητέ φίλε Νοών…Νοείτω.
  Δεν πρόκειται φυσικά εγώ να κατακρίνω 440.000 Έλληνες και Ελληνίδες συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μου στα αστικά κέντρα και στην περιφέρεια, για «έλλειψη ιδεολογικού υπόβαθρου, απουσία δημοκρατικής σκέψης, σθένους, για φόβο και για αδυναμία» κλπ κλπ.
  Αυτά γράφονται κατά ριπάς σε αναρχοαριστεροδιεθνιστικομμουνιστικά βήματα, που ουδέποτε έχυσαν ένα δάκρυ για τις συμπατριώτισσές μου γερόντισσες που δολοφονήθηκαν και βιάσθηκαν με ρατσιστικά φυλετικά και έμφυλα κίνητρα (ενδεικτικό παράδειγμα από τις χιλιάδες εγκληματικές περιπτώσεις κατά του Έθνους μας).
  Από την άλλη, δημοκρατία έχουμε, είναι δικαίωμα του καθένα να κατακρίνει 440.000 Έλληνες ψηφοφόρους.

  Είναι βέβαιο ότι πρόκειται για ψήφο «φόβου» και «αδυναμίας» και όχι για ψήφο ΔΥΝΑΜΗΣ και ΘΑΡΡΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΡΙΣΚΟΥ;…

  Όπως γράφω και στην ανάρτηση, όποιοι έχουν απορίες γιατί τόσες εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες επέλεξαν μια ψήφο ρίσκου, το καλύτερο θα ήταν να γνωρίσουν και να ρωτήσουν το χρυσαυγίτη και τη χρυσαυγίτισσα ψηφοφόρο της διπλανής πόρτας ή στο χώρο εργασίας του, για τα κριτήρια της ψήφου τους.

  Αντίθετα με τα όσα μονότονα ισχυρίζονται οι λεγόμενοι ορθολογιστές… (αριστεροί και δημοκράτες φιλελεύθεροι), η φαινομενικά ανορθολογική ψήφος στη Χ.Α. ήταν μια ψήφος απόλυτα ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ, υπαγορευμένη από το ένστικτο της ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.
  ΗΤΟΙ, ήταν ψήφος για συνταγματική και θεσμική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης (με 21 Εθνικιστές βουλευτές) μαζί και με δύο ή τρία άλλα κριτήρια (αντιμνημονιακή ψήφος, φιλολαϊκή εθνικιστική ψήφος).

  Όποιος θεωρεί ότι η λαθρομετανάστευση είναι απλά ένα παροδικά οξυμένο και τοπικής εμβέλειας φαινόμενο, και όχι το υπ. αρ. 1. Εθνικό πρόβλημα ωμού και θρασύτατου κατευθυνόμενου Εποικισμού, καταφεύγει σε μεμονωμένες πλην ανεπαρκείς λύσεις σε επίπεδο γειτονιάς ή αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης μέσα στην Ελληνική οικογένεια, ώστε να διαφυλάξει και τη «δημοκρατική του νομιμοποίηση…»

  Προτείνω φίλε Νοών…Νοείτω να επεξεργαστείς περισσότερο τη δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις «ίσως ζούμε την εποχή που ξημερώνει κάτι καινούργιο, ως αποτέλεσμα της πολυετούς αποχαυνωσης, οπότε πρέπει απαραίτητα να περάσει από όλα εκείνα τα στάδια, για να φθάσει να διαμορφωθεί».
  Με αυτή συμφωνώ πολύ περισσότερο.


 7. Χα!!

  Καλησπέρα σας!


 8. Πόσο πνευματώδης μπορεί να θεωρείται κάποιος που ισχυρίζεται, ή είναι και πεπεισμένος/η ίσως, ή παραπληροφορημένος/η, ότι το antinews θα μπορούσε να ήταν μέντοράς μου ή ότι παίρνω την άδειά του για να γράψω την άποψή μου; (άνθρωποι που δεν γνωρίζω καν κατ όψιν, παρά μόνο ιντερνετικά)

  Το άρθρο αυτό που διαβάσατε σήμερα εδώ, αναρτήθηκε -όπως και άλλα πολλά αντίθετης άποψης από του antinews- σε σχόλιο εκεί, και πριν το αναρτήσω στο μπλογκ μου. Έτυχε καλής υποδοχής από τους σχολιαστές και έτσι θεώρησα ότι καλό είναι να το έχω και εδώ. Είναι κάτι που κάνω συχνά. Τα μακροσκελή σχόλια τα υποβάλλω στη βάσανο των συνσχολιαστών σε περισσότερο διαβαστερά σάιτ. Σαν σε benchmark ας πούμε.

  http://www.antinews.gr/2012/05/08/160108/ Σε αυτή την ανάρτηση.

  Ενδεικτικά σας παραθέτω άλλο σχόλιο με χιούμορ του διαχειριστή του antinews:
  factorx είπε:24/04/2012 στις 12:35 am
  Α, ρε Αλλενάκι τεράστιο, θα σε προτείναμε για το επικοινωνιακό τημ της ΝΔ αλλά θα σε φάει κανένας …εγκέφαλος, οπότε άστο…

  (εκεί μπορείτε να διαβάσετε και τη δική μου απάντηση-άρνηση).

  Όχι μία και δύο φορές κε/κα Kimkar μου έχει προταθεί δημόσια και από άλλο φόρουμ συμμετοχή στον τομέα επικοινωνίας σε πολιτικό φορέα (ήτοι προπαγάνδας) και αρνήθηκα επίσης δημόσια.

  Το επόμενο σχόλιό σας που θα είναι προσβλητικό θα διαγραφεί όμως.
  Για να εξηγούμαστε.


 9. Όσο οργισμένος και παραπληροφορημένος είναι ο ψηφοφόρος της Χ.Α. άλλο τόσο είναι κι αυτός που αυτοαποκαλέστηκε «αντιμνημονιακός» και ψήφισε αναλόγως. Χωρίς να έχει διαβάσει τα μνημόνια, χωρίς να σκέφτεται ότι τα μνημόνια ήταν μόνο το φυσικό επακόλουθο της πολύχρονης κακοδιαχείρησης, της ξεδιάντροπης ψηφοθηρίας και της κλοπής, ακολούθησε όποιους του είπαν απλώς πως θα τα ακυρώσουν. Θα τα ακυρώσουν πώς, χωρίς να ρίξουν τη χώρα στη δίνη της χειρότερης φτώχειας και δυστυχίας που είδε τα μεταπολεμικά χρόνια; ‘Ετσι, με την ψυχή γεμάτη (δικαιολογημένη) αηδία για τους παλιοπολιτικούς ανέδειξε τους σύγχρονους κουφιοκεφαλάκηδες «μπούληδες» (διάβασε σχετικά στο blog μου) που, χωρίς να ξέρουν πώς βγαίνει το μεροκάματο, φιλοδοξούν να κυβερνήσουν ολόκληρη χώρα! Τα φαινόμενα καλο είναι να καταγράφονται και να αναλύονται, αλλά και να μαθαίνουμε απ’ αυτά…


 10. Καλησπέρα αλλενάκι.
  Δεν βρίσκω προσωπικά κάτι μεμπτό, ούτε αντιδημοκρατικό, στο να ασκώ κριτική κατά συμπατριωτών και συμπατριωτισσών μου, που θεωρώ ότι παραχωρούν τις υποχρεώσεις τους, καθώς και αυτές του «κράτους», σε φουσκωτούς άγνωστης σε εμένα νοοτροπίας και σκοπών.
  Το να επιλέγεις πριν εξετάσεις, συχνά δεν φέρνει το αποτέλεσμα που προσδοκάς.
  Ούτε φυσικά, θεωρώ μεμπτό να ασκούν κριτική κατά των δικών μου απόψεων ή επιλογών.
  Το εάν γράφονται αυτά που αναφέρω σε βήματα που περιγράφεις, δεν το γνωρίζω διότι ούτε τα επισκέπτομαι αλλά ούτε σημαίνει ότι τα εννοούν.

  Η κριτική μου προέρχεται από συνομιλίες με συμπολίτες μου που θα ψήφιζαν Χρυσή Αυγή, και τα κριτήριά τους ήταν αντίδραση και μεταφορά τσαμπουκά και επ’ ουδενί εξουσιοδότηση συνταγματικής και θεσμικής εξουσιοδότησης για όσα αναφέρεις.
  Όσον αφορά αυτούς που ψήφισαν από φόβο και ένστικτο επιβίωσης, «δικαιολογούνται».
  Αντίθετα η ορθολογική όπως λες ψήφος, ξεπερνάει την δική μου αντίληψη.
  Διότι φόβος και ορθολογική ψήφος δεν συνάδουν.

  Οι όποιες προσπάθειες αυτοοργάνωσης και αλληλεγγύης δεν έχουν προσωρινό χαρακτήρα αντιμετώπισης του προβλήματος και ας είναι ανεπαρκείς.
  Αντίθετα η συνταγματική και θεσμική εξουσιοδότηση σε Χρυσές Αυγές, έχει πιο μόνιμο χαρακτήρα με άγνωστα επακόλουθα, που μένει να τα ανακαλύψουμε περιμένοντας την δράση τους.
  Μόνιμη και δυναμική λύση στο πρόβλημα, μπορεί να δοθεί μόνο από ένα συντεταγμένο κράτος, που θα έχει ταυτόχρονα αναγνωρίσει τον κίνδυνο και θα έχει και την απαιτούμενη βούληση.
  Στην «Δημοκρατία» που υπάρχει, θεμιτές οι όποιες επιλογές, αλλά και η όποια κριτική.

  Η δεύτερη άποψη που παραθέτω, χρειάζεται κάποια αποστασιοποίηση από τα τεκταινόμενα, προκειμένου να λειτουργήσει πιο καθαρά η αντίληψη.


 11. Δες και αυτόν τον σύνδεσμο, αν και μάλλον θα το έχεις ήδη δει.
  Έχει μπόλικο υλικό, μαζί με προπαγάνδα όπως πάντα.

  h**p://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/05/2_09.html


 12. Αλλενάκι καλησπέρα.

  Οταν έχει μπει ο ληστής σπίτι σου, μπορείς να φωνάξεις άλλον ληστή να το «ξεβρωμίσει». Δεν εγγυώμαι πάντως για το αποτέλεσμα. (Καλύτερο θα ήταν να τα βρεις με τους γείτονες ακόμα κι αυτούς που δεν χωνεύεις).


 13. ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ. ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ


 14. Ευχαριστώ που με προειδοποίησες ότι έχει προπαγάνδα ο σύνδεσμος Νοών…Νοείτω για να μη χασομερήσω.

  Για να μην το κουράζουμε λοιπόν, έγραψα στο άρθρο, ότι η ταμπέλα του «ναζί» δεν πέρασε σαν επιχείρημα και αυτό αποδεικνύουν οι 440.000 ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ψήφοι.

  Το γιατί δεν πέρασε σαν επιχείρημα μπορεί να γίνει αμέσως αντιληπτό όταν διαβάζει κανείς το μπλογκ Εγκληματικότητα αναρτήσεις του οποίου συχνά πυκνά αναρτώ.
  Τα αποτελέσματά εξηγούν με Πολιτικούς Όρους κατηρτισμένοι αριστεροί (μάλλον κομμουνιστές) ιστολόγοι όπως celinathens και leninreloaded («με κραυγές «ναζί» «ναζί» δεν πετυχαίνουμε τίποτα σύντροφοι»)

  Η ψήφος στη Χ.Α. κατά τη δική μου γνώμη πάντα, είναι ψήφος ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ψήφος σκληρή, ψήφος αποφασιστική, ψήφος επιβίωσης, και ψήφος ορθή.

  ΔΕΝ είναι ψήφος φόβου. Κάτι λάθος έχεις καταλάβει εδώ. Αν ήταν μόνο ψήφος φόβου, θα ψηφιζόταν στον Αγιο Παντελεήμονα και στη Βικτώρια, και χαίρετε.
  Δεν ψήφισαν μόνο τρεμάμενες γερόντισσες τη Χ.Α.

  ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ-ΕΠΑΡΚΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΑΥΤΗ ΣΕΒΑΣΤΗ!

  ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ !!!

  Τους πολιτειακού τύπου φόβους για το «τι μας επιφυλάσσει στο μέλλον ο σκοτεινός άγνωστος Χ.Α. εάν θα λάβει συνταγματική εξουσιοδότηση» εγώ δεν τους συμμερίζομαι όπως ΞΕΚΑΘΑΡΑ έγραψα στο άρθρο.

  Τέλος πάντων, ουδείς λόγος ανησυχίας μήπως και 21 φουσκωτοί διαβούν το κατώφλι της Βουλής, διότι όπως διαβάζω οι Μπαρόζο και Σία, οι Μπουτάρης Bros στη Σολούν, η ΕΕ και ο Ρομπάϊ, ένας Γερμανός επίτροπος Φούχτε,
  σύσσωμη η Νέα Τάξη δηλαδή,
  ΑΛΛΑ και διάφοροι άλλοι ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΕΧΘΡΟΙ του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
  απαιτούν να απαγορευτεί το Εθνικιστικό κόμμα και απειλούν ότι θα του κάνουν τα τρία δύο, κοινώς…

  Το ίδιο ελπίζουν με τις επαναληπτικές εκλογές που συνομωτούν ΚΑΤΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, χωρίς καν να συσταθεί η καινούργια βουλή.
  Ελπίζουν ότι στο δρομο προς τις επαναληπτικές εκλογές οι Ελληνες θα σκεφτούν «δημοκρατικότερα» και «πολιτικώς ορθότερα».
  Θα μείνουν οι δημοκράτες νεοταξίτες, οι συναινετικοί λαπάδες, οι ευαίσθητες ψυχές, οι απαλοί, και οι απόγονοι των «ευτυχώς ηττηθήκαμε σύντροφοι»…

  ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΛΟΙΠΌΝ!…


 15. Ευχαριστώ για τον σύνδεσμο και την ανάρτηση.


 16. Καλησπέρα αγαπητέ μας Άτακτε.

  Εγώ βλέπω από τον σύνδεσμο ότι στο 810 Ε.Τ πήρε 20%. Λογικό. Το υπόλοιπο 80% των ΜΑΤ τι ψήφισαν; Προφανώς ΠΑΣΟΚ αδερφέ! Και ΛΑΟΣ. Δεν το ήξερες;

  «πχ 810 εκλογικό τμήμα ψήφισαν 551 Χρυσή Αυγή 106
  811 εκλογικό τμήμα ………………Χρυσή Αυγή 126
  813 εκλογικό τμήμα………………..Χρυσή Αυγή 104»

  Στο Πέραμα στους εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής γιατί πήρε ποσοστό μεγαλύτερο της αριστεράς;


 17. Θα το κοιτάξω το μπλογκ σου πιο μετά.
  Την καλησπέρα μου!


 18. Καλησπέρα Herr K.
  Καλή ιδέα αυτή με τους γείτονες! Ειδικά αν είσαι Έλληνας και μένεις στον Άγιο Παντελεήμονα!…

  Είμαι υπέρ της αυτοάμυνας και της οπλοφορίας όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων το γένος πολιτών στα πρότυπα της Ελβετίας, των ΗΠΑ και της Τουρκίας (5 όπλα σε κάθε ενήλικα από 18 και άνω), και υπέρ της στρατιωτικής στοιχειώδους εκπαίδευσης για όλους και για όλες σε τακτικά διαστήματα. Πολίτες Οπλίτες.

  Στην ελληνική επικράτεια κυκλοφορούν ελεύθερα δεκάδες χιλιάδες καλάσνικοφ σε χέρια παράνομων αλλοδαπών που τα εισάγουν από τα βαλκανικά κυρίως σύνορα.
  Είμαι υπέρ του αφοπλισμού αυτών.
  Όλα αυτά όμως απαιτούν θεσμική και συντεταγμένη δράση στο κοινοβούλιο από δυνάμεις που θα πιέσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

  Την καλησπέρα μου!


 19. Καλησπέρα φίλε ΚΟΙΕ.


 20. Αλλενάκι, έχεις δίκιο φυσικά για τον Παντελεήμονα αν εννοείς ότι δεν μπορεί κανείς να κατηγορεί για φασισμό τους κατοίκους.

  Ομως, οι ψηφοφόροι της ΧΑ δεν περιορίζονται σε περιοχές που πλήττονται από λαθρομετανάστευση. Αυτή η κατηγορία Ελλήνων επιλέγει ΧΑ χωρίς να αντιμετωπίζει στο πετσί της το πρόβλημα. Σε αυτήν – και μόνο αυτήν – την κατηγορία ανθρώπων προσάπτω, αν μη τι άλλο, ελαφρότητα


 21. Σ’ευχαριστώ!
  Αλληλεγγύη -και πρόνοια για το μέλλον, ένστικτο επιβίωσης- των άλλων Ελλήνων προς τους μαστιζόμενους Έλληνες που ζουν περίκλειστοι μέσα στο γκέτο δεν παίζει; Επειδή εγώ π.χ. ζώ σε καλή περιοχή δεν πρέπει να σκέφτομαι τι γίνεται κάτω;

  Στο Πέραμα, στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, κάστρο του ΚΚΕ, γιατί έφερε τέτοια αποτελέσματα;
  Μήπως απέκτησε λαϊκό έρεισμα; Σκέφτομαι…

  Ελαφρότητα. Ελάχιστα. Είναι βαριά η ψήφος (ψήφος σκληρή γράφω) στη Χ.Α. Δεν είναι εύκολο να δοθεί αβασάνιστα. Γι’ αυτό εγώ διαβάζω τον celinathens και τον leninreloaded που προσπαθούν να εξηγήσουν το «φαινόμενο» με καθαρά πολιτικούς όρους και ταξικά (ορθολογικά) από τη σκοπιά του πολιτικού αντιπάλου της.


 22. Χαιρετώ ξανά.
  Δεν νομίζω ότι ψηφίζει κανείς από αλληλεγγύη, έτσι δεν είναι;
  Θέλω να πω ότι δεν είναι μόνον το μεταναστευτικό. Οικονομική εξαθλίωση και ηθική κατάπτωση τους τροφοδοτούν, είναι εμφανές.
  Συχνά δεν δίνεται αβασάνιστα τέτοια ψήφος, μπορεί να έχεις δίκιο. Ομως δεν παύει να είναι πολιτική αφέλεια να πιστεύεις ότι τιμωρείς το σύστημα επιλέγοντας τον ένοπλο στυλοβάτη του.
  Πάντως, Αλλενάκι, μιλάμε για ναζί. Επειδή τους κατακεραυνώνουν οι σαλονάτοι αριστεροί και οι νεοφιλελεύθεροι δεξιοί δεν σημαίνει ότι παύουν να είναι ναζί.


 23. Πολύ καλό άρθρο Αλλενάκι !


 24. Άλλα λέω, σε άλλα απαντάς.
  Δεν είναι η πρώτη φορά που παρεξηγείς την άποψή μου.
  Σέβομαι τους κανόνες φιλοξενίας της σελίδας σου, και σταματάω εδώ.


 25. Ναι. Από αλληλεγγύη. Από αλληλεγγύη ψηφίζουν αριστερά και όχι «ταξικά» εκατομμύρια αστοί. Σε όλο τον κόσμο. Και το λέω καλοπροαίρετα. Χωρίς ίχνος ειρωνείας, παρόλο που σηκώνει ειρωνεία, ειδικά για τις ψήφους που έρχονται από περιοχές τύπου Β.Π.
  Για τον ένοπλο στυλοβάτη δεν είμαι σε θέση να απαντήσω. Δεν είμαι ειδικός επί της τρομοκρατίας. Είναι η καραμέλα της πρακτορολογίας εκατέρωθεν…

  Κάποιος φίλος είπε κάποτε ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο rebranding. Στατικός δεν μένει κανείς. Και η δική μου γνώμη είναι ότι δεν μπορούμε να κρίνουμε συνεχώς τα παρόντα με μέτρο σύγκρισης τα παρελθόντα. Η ιστορία συνήθως επαναλαμβάνεται ως φάρσα (γι’ αυτό έγραψα «περσινά ξινά σταφύλια»). Οφείλουμε να εξετάζουμε υπό τις τρέχουσες συνθήκες.
  Επομένως εγώ θα μείνω σε αυτό που δήλωσαν ότι είναι Έλληνες Εθνικιστές.

  Τα λέμε!


 26. Δεν σε παρεξηγώ. Κάθε άνθρωπος έχει τις κόκκινες γραμμές του. Ξέρω και κατανοώ.
  Τα λέμε!


 27. αναρωτιέμαι ποιος μπαγάσας κυβερνητικός και δικαστικός έπαιξαν προεκλογικά με το θέμα των ιερόδουλων και AIDS


 28. Καλή σου ημέρα και καλή συνέχεια!


 29. Οι αστοί ψηφίζουν αριστερά γιατί αυτή πλέον εκπροσωπεί τα ταξικά τους συμφέροντα…

  Δεν είναι πρακτορολογία, αλλά εμπειρία: ανά την Ευρώπη ο νεοφασισμός ήταν πάντα συνδεδέμενος με κρατικές υπηρεσίες.

  Στατικός δεν μένει κανείς, ναι. Αλλά η ευρωπαϊκή εμπειρία πάλι δείχνει ότι δεν εξελίσσονται σε λαϊκή δεξιά ή σε συντηρητικούς, αλλά σε φανατικούς νεοταξίτες.

  τα λέμε


 30. Στον Herr:

  Τι ειδους λογικη ειναι αυτη αγαπητε? Δηλαδη με το ιδιο σκεπτικο, εαν οι τουρκοι αρπαξουν την Θρακη δεν πρεπει να κουνηθει ουτε φυλλο στην υπολοιπη Ελλαδα, μια κι η Θρακη πεφτει μακρυα????

  Μα οι ισλαμοφασιστες εισβολεις εξακολουθουν να μπαινουν καθε μερα, πραγμα που καθημερινα κανει τον αριθμο τους στην Ελλαδα μεγαλυτερο κι αρα δεν θα περιορισθει μονο στις συγκεκριμενες περιοχες, οπου η προτιμηση τους στην ΧΑ χαιρει της ευγενους κατανοησεως σου.

  Κι επειδη η προληψη ειναι προτιμοτερη της θεραπειας, με το βλεμμα στο αμεσο πλεον μελλον και στην τραγικη αλλαγη που τοσο η καθημερινη εισβολη, οσο και η υψηλοτατη γεννητικοτητα των εισβολεων αναποφευκτα θα επιφερει σε ολη πλεον την Ελλαδα, με τις γνωστες συνεπειες (τουρκικη αμεση επιρροη, εφαρμογη της Σαριας κλπ) δοθηκε η προτιμηση στην ΧΑ, ακομα και σ’εκεινες τις περιοχες που δεν πληττονται (προς το παρον) αμεσα, οπως λες.

  Με τα παραπανω ως δεδομενα και με βαση την απορια σου, εγω τουλαχιστον προσαπτω ελαφροτητα και απερισκεψια σε σενα κι οχι στους κατοικους των ακομα μη πληττομενων περιοχων.


 31. Καλησπέρα Γιώτα μου.
  Και να ξέρεις, ο Herr K. είναι και διαβασμένος και όχι έξαλλος και πολιτισμένος και συζητά, όπως είδες.
  Εν τούτοις ορισμένα πράγματα αρνείται να τα δεχθεί.
  Δεν πειράζει.
  Όλοι έχουν τις κόκκινες γραμμές τους.
  Ως τη στιγμή που θα γίνουν αιμάτινες…

  Καλό Σ/Κ κοπέλα μου! Διάλειμμα ξεκούρασης … 🙂


 32. (Απαντώντας σε Jota και Αλλενάκι)
  Ψηφίζεις πάντα για σένα/ το στενό σου κύκλο. Για να πάρω το παράδειγμά σου, δεν είμαι κατά του τουρκικού επεκτατισμού στη Θράκη από αλληλεγγύη προς τους Θράκες αλλά επειδή θεωρώ αναξιοπρεπές ως Ελληνας να τον υφίσταμαι. Είναι λεπτή η διαφορά, αλλά είναι σημαντική.

  Αυτό που ονομάζεις «ευγενή κατανόηση» προς τους κατοίκους του Αγ.Παντελεήμονα είναι απλώς κατανόηση και καθόλου αφ’υψηλού: ξέρω ότι αν ήμουνα στην άσχημη θέση που είναι, πιθανότατα θα αντιδρούσα όπως αυτοί. Επειδή προς το παρόν έχω την τύχη να μην είμαι, είμαι κάπως πιο νηφάλιος.

  Αυτό που έγραψα εξαρχής δεν είναι ότι διαφωνώ με την πρόληψη (ποιος σώφρων ή μη πουλημένος θα διαφωνούσε; ) αλλά με τα μέσα πρόληψης.


 33. Εγω δεν αναφερθηκα σε αλληλεγγυη. Αναφερομαι σε εθνικη υπερηφανεια. Ειτε προκειται για εξωτερικους εχθρους, ειτε για εσωτερικους.
  Αλλα κανεις εκτος απ’ τους χρυσαυγιτες δεν με εκφραζει στο θεμα των λαθρομεταναστων η της φυλαξης των συνορων. Λογια καθαρα και αταρατα επι του θεματος, απο κανεναν αλλον δεν ακουσα. Ας προσεχαν… Για τις υπολοιπες θεσεις τους, δεν ξερω, δεν εχω ακομα ασχοληθει. Ασχολουμαι ομως με τις «δημοκρατικες» παραταξεις και κοντευω να παθω εμφραγμα οταν ερχεται στην επιφανεια το βαθος της σηψης τους!!!!!!


 34. αταραχα=σταρατα,συγνωμη.


 35. Γιώτα, εσύ που κατάγεσαι από τον Έβρο μας είσαι ασφαλώς πολύ πιο ευαισθητοποιημένη και αντιλαμβάνεσαι πολύ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ποιος είναι ο σωστός δρόμος για την επιβίωσή μας.

  Λυπάμαι μόνο όσους Θρακιώτες λοξοκοιτάζουν διεθνιστικά. Διότι είναι οι πρώτοι που θα σφαγιασθούν, εκτός εάν αυτομολήσουν στις τάξεις του εχθρού για να σώσουν το τομάρι τους και στρέψουν τα όπλα εναντίον Ελλήνων. Δυστυχώς…Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s