h1

Ασφυξιογόνα. Δεν θα εκπλαγώ αν ο sociopath διατάξει βομβαρδισμούς.

30/06/2011

Η επανάσταση έχει ένα λειτουργικό κόστος… Αλλά πρώτα χρειάζεται εγκεφαλικότητα, σκέψη και τρόπος.
Το καθεστώς προέβη προμελετημένα σε χρήση
ασφυξιογόνων [φωτος], διότι υπολογίζει στην οικονομική αδυναμία του κόσμου. Δεν έχουν οι Έλληνες σήμερα την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσουν ακριβές αντιασφυξιογόνες μάσκες, σαν αυτές που χρησιμοποιούν οι πραιτωριανοί [300 ευρώ κοστίζει μία καλή με τα ενεργά φίλτρα, που προστατεύουν από τα περισσότερα χημικά αέρια]. Είδαν ότι με τα δακρυγόνα ο κόσμος δεν μάσησε και φρόντισε να προμηθευθεί το φθηνό -πλην αναποτελεσματικό για τοξικότερα χημικά – αντιδακρυγόνο εξοπλισμό (maalox, φουλάρια λαιμού, κεφαλιού,αρωματική βαζελίνη και της πλάκας μάσκες μπογιατζή ή ηλεκτροσυγκολλητή).

Ρίψεις του ασφυξιογόνου χημικού CS, που έχει απαγορευθεί για χρήση για πολεμικούς σκοπούς.
ΝΙΚΟΛΑΣ:
«ήτανε λές και έφτυνε η κόλαση μέσα σου«


Έτσι περάσαμε στην επόμενη εθνικο-επαναστατική φάση. Αγωνιζόμαστε για την ακεραιότητα της πατρίδας μας, για τις ζωές μας και τις οικογένειές μας και πρέπει να στερηθούμε το ψωμί μας για μια πολύ καλή αντιασφυξιογόνα μάσκα, και όχι μόνο. Μια βασική εξάρτυση ένδυσης/προστασίας πολίτη από το κεφάλι μέχρι τα πόδια, κοστίζει σύμφωνα με ένα πρόχειρο υπολογισμό, πάνω κάτω 1000 ευρώ, αλλιώς θα σε ξαπλώσουν κάτω με τη πρώτη. Στα υπόψη είναι και η φθορά αυτών των ειδών σε κατάσταση έντασης, αν σε ρίξουν στην άσφαλτο, αν σε σύρουν, αν σχιστούν άρβυλα, αν χτυπήσουν ένα φθηνό κράνος δυό φορές δυνατά με γκλομπ και το αχρηστεύουν, ή αν πέσεις κάτω και το βροντήξεις, αν σπάσουν τα γυαλιά, αν σε τρυπήσουν, αν, αν, αν…
Από αύριο λοιπόν, μην ξεκινήσεις καλύτερα καθόλου για τη πλατεία, αν σκοπεύεις να επιδείξεις την ίδια ανεμελιά, με φαρδιά καλοκαιρινά ρούχα να ανεμίζουν, με ρολόγια και κοσμήματα, με εξώπλατα φανελάκια, βερμούδες που αφήνουν τα πόδια εκτεθειμένα σε εγκαύματα από σύρσιμο στην άσφαλτο και σε χτυπήματα, με μαλλιά ξέπλεκα, με τσαντάκια περασμένα χιαστί, με παπούτσια για χαλαρό περπάτημα.
Το Σύνταγμα δεν είναι «τσιγάρα, κλειδιά, φύγαμε»
.
Το 80% του κόσμου κατεβαίνει μέχρι σήμερα ακάλυπτο απέναντι σε αστακωμένους και σιδερόφρακτους, και αυτό δεν πρέπει να συνεχιστεί άλλο. Αν δεν υπάρχουν τα μέσα για όλα τα άλλα, ας είναι τουλάχιστον σωστά τα ρούχα, που δεν έχουν κόστος. Κανένα  μέρος του δέρματος και του σώματος δεν πρέπει να μένει εκτεθειμένο, ούτε μπράτσα, ούτε γάμπες, ούτε τριχωτό κεφαλιού. Αυτή είναι η βασική οδηγία που μπορούν να τηρούν όλοι.
Η προστασία όμως του προσώπου, των ματιών, του κεφαλιού, της αναπνοής και των άκρων (γάντια/παπούτσια) έχει ένα κόστος που στην κατάσταση που είμαστε δεν επιτρέπεται να παρακάμψουμε. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ. Για να μην πω ότι σε λίγο θα χρειαστούν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Αυτοί δεν μπορούν να αντιμετωπισθούν από αθώους, αυθόρμητους, ανεξόπλιστους, ανοργάνωτους και ακέφαλους πολίτες. Εδώ χρειάζονται άλλα πράγματα, αλλά πριν απόλα απαιτείται μια στοιχειώδης ατομική στρατηγική, διαφορετικά κάτσε σπίτι σου, γιατί και θα σε φάνε λάχανο, και οι δικοί σου θα σε χάσουν και θα έχεις κάνει και μια τρύπα στο νερό για τη πατρίδα σου.
Δεν θέλει μόνο χρήματα, θέλει και τρόπο… Και ας καραδοκεί μια δαμόκλειος σπάθη, που καθιστά απαγορευτική τη χρήση ασφυξιογόνας μάσκας στρατιωτικου τύπου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: