h1

Ω μια αθώα απογραφή! Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη, η ενσωμάτωση των Λάθρο στο γενικό πληθυσμό, το Πράσινο Χαράτσι και η απόσπαση Δήλωσης Συναίνεσης Δωρητή Οργάνων είναι ο σκοπός της! Ψάχνουν για μαλάκες!

08/05/2011

Καταγγελία! Γυναίκα απογραφέας απείλησε απογραφόμενο ότι «θα γράψει ότι της κατέβει«! αν αυτός δεν συμπληρώσει τα πεδία. Με μολύβι η απογραφή! «Κοιμηθήκατε μόνος σας, ή με τη σύζυγο;»

Παραγγελιά του ΔΝΤ η Απογραφή-Προγραφή και Ανάκριση 3ου βαθμού. Πρώην υπάλληλος του ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας. Με «συστατική επιστολή» του Ταμείου προσελήφθη! Πολύ μας έχετε υποτιμήσει ρε μάγκες!

Παπαδάκης στον Αντέννα σήμερα: «Η Απογραφή ΔΕΝ είναι υποχρεωτική». Ουδείς τον αντέκρουσε!

Όχι σε Απογραφή που δίνει το Πάσο Ελευθέρας στους λαθρομετανάστες και ανακρίνει τους Έλληνες! Μποϊκοτάζ και ξεχωριστή απογραφή!

ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΕΚΤΑΚΤΟ: Δείτε εδώ όλο το pdf του 10σέλιδου εντύπου της απογραφής-Ανάκρισης με τις ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ και επίσης στο Olympia.gr
Διαδώστε το! Απογραφή 2011-Ανάκριση-Προγραφή Ηρώδη, η Νέα Τάξη αυτοπροσώπως στην πόρτα του σπιτιού μας – Παγκόσμιο Νεοταξικό Φακέλωμα το 10σέλιδο έντυπο, χειρότερο από φορολογική δήλωση, με ερωτήσεις όπως: που διανυκτέρευσες την 9η Μαίου 2011, πόσα βγάζεις, πόσα έβγαζες, που δουλεύεις, πόσες δουλειές άλλαξες, πόσα ταξίδια έκανες, σε ποιες χώρες τα έκανες, που έμενε η μάνα σου, τι σχέσεις έχεις με τα άλλα μέλη της οικογένειας, έχεις παντρευτεί ή συζείς, πόσους γάμους έκανες, έχεις τέκνο εκτός γάμου; πόσα παιδιά γέννησες – όχι τα νεκρά, αυτά δεν καταγράφονται, ζεις με άτομο του άλλου φύλου ή του ίδιου φύλου, έχεις δωμάτιο στο σπίτι όπου εργάζεσαι και πόσα τετραγωνικά, μαγειρεύεις στο σπίτι ή τρως έξω, τα πτυχία σου όλα!!!, τι μόρφωση έχεις, με τι άτομα συναναστρέφεσαι, τα μέλη της οικογένειάς σου κοιμούνται και αλλού;
!

Ρεπορτάζ σε GUARDIANFOCUS-SPIEGEL !
Ανανέωση-Έκτακτο-Επείγον: Η Απογραφή είναι Παραγγελιά!
Οι τοκογλύφοι θέλουν να γνωρίζουν  τι Έχουν Λαμβάνειν!

Το φρικαλέο καθεστώς απειλεί με πρόστιμα όσους δυστροπήσουν στην πρωτοφανή Ταχύτατη και Αιφνιδιαστική Απογραφή του Ηρώδη
Παρακαλούνται οι blogger που θα μπορέσουν να βρουν το έντυπο της απογραφής να το διανείμουν στην μπλογκόσφαιρα διότι είναι τύπου Φορολογικής Δήλωσης και ζητούν απίστευτα στοιχεία.
Ζούμε σε Καθεστώς Ανοιχτής Φυλακής. Και ισχύει μόνο για Έλληνες – οι Λαθρομετανάστες φυσικά δεν θα δηλώσουν τίποτα,
μόνο τη φυσική τους παρουσία στην Ελλάδα!

Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα «Δωρητή Οργάνων» – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα! 

Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
«φρέσκα» στοιχεία «real time real life»!

Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω την ανάρτηση της Dimi από το Antinews-κλικ και κλικ

Διαβάζοντάς τη θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια πολύ παράδοξη διαδικασία, για  την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να «απογραφούμε», δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής  Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ…
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.

Όλα τα στοιχεία των Ελλήνων Πολιτών είναι στη διάθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας από Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, Εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ.
σ.σ. Α.: Να αποτανθούν λοιπόν από εκεί.

Γράφει η Dimi στο Antinews: 07/05/2011 στις 10:35 pm 10-24 Mαϊου 2011:
Hμέρες «Γενικής Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών» του σύγχρονου Ηρώδη, ο οποίος κόπτεται γιά «ένα καλύτερο μέλλον», λέει…

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΩ»… μας λέει το καθεστώς του ΔΝΤ – σ.σ. Α.: Οι Στάλιν και Χίτλερ καταμετρούσαν σα μανιακοί Ουκρανούς, Εβραίους, Πολωνούς…
Αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ, εξωτερικές τουαλέτες!!! ακόμη και γιοτ θα απογραφούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών που θα γίνει από 10 ως τις 24 Μαΐου.
«Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παρουσιάζοντας το απογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας.
σ.σ. Α.: Δ
ε Νομίζω Τίνα… ότι σου είναι απαραίτητο να μάθεις αν έχω και τι αυτοκίνητο, ή πως ζεσταίνομαι στο σπίτι μου… Με εννοείς θαρρώ… .

Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Στατιστικής από το 2009 έχει ξεπεράσει τα 11.282.571 άτομα. Ομως ο πραγματικός αριθμός σήμερα διαμορφώνεται από το ισοζύγιο των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, αλλά και αυτών που φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής το 2001 είχαν μετρηθεί σε 3.552.980 άτομα εκ των οποίων 1.704.519 άνδρες. Οι γυναίκες ήταν περισσότερες και ανερχόταν σε 1.848.441 άτομα. Τα αποτελέσματα της απογραφής πρέπει να δημοσιοποιηθούν ως τις 31 Μαρτίου του 2014, ωστόσο τα βασικά στοιχεία του πληθυσμού ανά κοινότητα και ανά φύλλο θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011.
σ.σ. Α.: Τόσό γρήγορα σε ένα κράτος όπου δεν λειτουργεί τίποτα τελευταία; Γιατι άραγε; Θέλουν μήπως να ξέρουν σε πόσους λάθρους ψηφοφόρους να υπολογίζουν;

Λένε… ότι οι πληροφορίες των ατόμων και των νοικοκυριών είναι απολύτως εμπιστευτικές, προστατεύονται από απόρρητο, θα ενταχθούν στο σύστημα ανώνυμα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.
σ.σ. Α.:Έτσι λένε.. εμείς όμως ειδικά αυτούς τους πράσινους τύπους, δεν τους εμπιστευόμαστε.
«ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ» έλεγε πριν από τις εκλογές.
«Δεν μίλησα με το Στρος Καν» έλεγε μετά το ΔΝΤ!
«Δεν φεύγουμε από το ευρώ» είπε μόλις χτες!
»
σ.σ. Α.: ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SPIEGEL δίνει επώνυμα συνέντευξη σήμερα στο Πρώτο Θέμα και λέει ότι ήταν η Ελληνική Κυβέρνηση που ζήτησε από το Schaueble σύνταξη έκθεσης με θέμα τις επιπτώσεις από την έξοδο από το Ευρώ!!

Και συνεχίζει η Dimi: Για την απογραφή θα εργαστούν συνολικά 68.000 άνθρωποι!!! Κάθε απογραφέας θα αναλάβει 150 νοικοκυριά. Η συνέντευξη θα διαρκεί 25 λεπτά.
σ.σ. Α.: Δ
ε νομίζω Τζέφρις. 5 min το πολύ στη διάθεση του απογραφέα. Και έφυγε!!! Θα στέκει προ του Ιδιωτικού Χώρου άλλωστε…

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ:
Οι πολίτες θα ανοίγουν την πόρτα στους απογραφείς που θα χτυπούν το κουδούνι τους.
σ.σ. Α.: στην πόρτα… και γρήγορα …
Δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου ΑΦΜ κλπ.
σ.σ. Α.: αφού δεν θα χρειαστεί ούτε ΑΔΤ, γιατί γίνεται η απογραφή; Για το Πράσινο Χαράτσι στα κτίρια, τους λέβητες, τα αυτοκίνητα και για να συγκεντρωθούν στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη και για Όργανα?.. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά… Αν θέλετε απλώς διαπιστώσετε πόσοι είναι οι Έλληνες, μετρήστε από τα ληξιαρχεία και τους δήμους – γεννήσεις μείον θάνατοι.
Ο πληθυσμός θα απογραφεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Δεν απαιτείται μετακίνηση στον τόπο διατήρησης οικογενειακής μερίδας ή εκλογικών δικαιωμάτων. Η απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών. Σε περίπτωση απουσίας ο απογραφέας θα αφήνει στην πόρτα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας για να δώσει τις πληροφορίες για κάθε σπίτι. Δεν θα ζητηθούν από κανέναν χαρτιά μόνιμης παραμονής.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
σ.σ. Α.:
οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κανένα χαρτί πότε ήρθαν, από που ήρθαν, πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα, αν είναι νόμιμοι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό.  Σκοπεύουν να τους ενσωματώσουν ΥΠΟΥΛΑ στο γενικό πληθυσμό της Ελλάδας, με την  απογραφή.
Οι μετανάστες θα απογραφούν όπως όλοισ.σ. Α.: μπα, και λαθραίοι, και ληστές και φονιάδες, και προαγωγοί, και ντίλερ και βιαστές, και κυκλοφορούν ασύλληπτοι και ίσα κι όμοια, όπως όλοι? και με τη βοήθεια διερμηνέων χωρίς να επιδεικνύουν χαρτιά νόμιμης παραμονής. Συνοδοί και διερμηνείς θα προσεγγίσουν μαζί με τους απογραφέα και χώρους όπου διαμένουν μαζικά μετανάστες. Τα ενημερωτικά φυλλάδια για τους μετανάστες έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Αλβανικά, τα Ρωσικά, τα Αραβικά, τα Κινεζικά, τα Πακιστανικά και τα Αφγανικά. Θα απογραφούν χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας με βάση τις δηλώσεις όσων κατοικούν σε αυτά χωρίς νομικές κυρώσεις ούτε οποιοδήποτε έλεγχο από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου. Οι άστεγοι θα προσεγγιστούν στα κέντρα σίτισης.
ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!
«Θα ζητηθούν στοιχεία όπως ο τύπος και το εμβαδόν της κατοικίας, η χρονιά κατασκευής, η ύδρευση και τη θέρμανση της κατοικίας (τύπος λέβητα) αλλά και ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας – , τον αριθμό των αυτοκινήτων του κάθε νοικοκυριού ακόμη και τις θέσεις στάθμευσης» ανέφερε η προϊσταμένη δ/νσης στατιστικών πληθυσμού και αγοράς εργασίας κυρία Κατερίνα Μουταφίδου. «Θα ζητηθούν επίσης πληροφορίες για το επάγγελμα, και τη θέση στο επάγγελμα του κάθε πολίτη» πρόσθεσε. (Πηγή: mySatelite.wordpress.com «catch the whisper» – 6 Μαΐου, 2011)
σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα ότι θα πάρεις αυτές τις πληροφορίες από εμάς… τι σε νοιάζει εσένα αν ο κόσμος έχει αυτοκίνητο, τα στοιχεία είναι στην εφορία, στην πολεοδομία και στον ΟΑΕΔ. Τα θες φρέσκα έτσι;…

♠ Σ’ε αυτούς τους πονηρούς καιρούς λοιπόν, «είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια, χωρίς καμία ανησυχία», αναφέρει το σχετικό έντυπο Απογραφής 2011 (apografi2011.gr)
σ.σ. Α.: την αλήθεια… χμμ… κάτι σαν το «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»

Συνεχίζει η Dimi: Εμείς, 40 οικογένειες, επειδή τον Ηρώδη ΔΕΝ εμπιστεύομαστε και σφόδρα ανησυχούμε, έχουμε προ μηνός βγάλει τα ονόματα από τα κουδούνια των σπιτιών μας και γιά πρώτη φορά σ’αυτή τη Γενική Απογραφή, ΔΕΝ πρόκειται να εμπλακούμε. Ούτε τα σημειώματά τους γιά να ορίσουμε νέα συνάντηση μαζί τους, πρόκειται ν’αγγίξουμε. Οσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ενημερώνουμε. Το ενδιαφέρον «Απογραφής» του  λέβητα αλλά και τα ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας, είναι πράσινες παγίδες. Εάν το κτίσμα είναι παλαιό με μόνωση παλαιά ή, λέβητα παλαιό, οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν ν’αγοράσουν νέο, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές της «GREEN TEAM». Ετσι, γιά άλλη μιά φορά, πρώην ξυπόλητοι, εν μία νυκτί, θα γίνουν συμβαλλόμενοι «Αντιπρόσωποι» πολυεκατομμυριούχοι. Οπως ακριβώς συνέβη και με τις Ταμειακές Μηχανές. Οι οποίες ΚΑΙ ΠΑΛΙ, υποχρεωτικά θ’αντικατασταθούν. Γιά τη πάταξη της φοροδιαφυγής, λέει. Στη δε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες αρνηθούν, ή λόγω σημερινής οικονομικής δυσπραγίας ν’αγοράσουν δεν θα μπορούν, θα πέφτουν Πρόστιμα! Καταλάβατε.

Crème de la Crème με το Κερασάκι (με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια) !!!

«Εντυπο για Δωρεά Οργάνων θα λαμβάνουν οι πολίτες κατά την Aπογραφή».
σ.σ. Α.:
Ρε δεν πάτε καλά Αλτρουϊστές με ξένα όργανα!
Δωρητές Οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό. Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό. 
σ.σ. Α.: Τίποτα δεν από αυτά δεν έγινε όπως οι ίδιοι ομολογούν παρακάτω, ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Αν η μεταμόσχευση είχε καθιερωθεί ευρέως στη συνείδηση των ανθρώπων ως μια ηθικά άμεμπτη και αστιγμάτιστη, νομικά άρτια εδραιωμένη, ιατρικώς απολύτως διασφαλισμένη και από το έγκλημα θωρακισμένη ιατρική πρακτική, δεν θα είχαν βάλει στο μάτι απροκάλυπτα τα όργανά μας και τα όργανα των νέων παιδιών
Των παιδιών -σε τροχαία κυρίως- είναι που τους ενδιαφέρουν περισσότερο
.

Τα όργανα των ενηλίκων, σαραντάρηδων, πενηντάρηδων, εξηντάρηδων να τα κάνουν τι;
Το έντυπο του οργανισμού μεταμοσχεύσεων, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.
σ.σ. Α.: αφού έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, η Φόρμα Δήλωσης Δωρητή Οργάνων Σώματος τι χρειάζεται μαζί με την απογραφή,  Αλτρουϊστές με Ξένα Όργανα, Σοσιαλιστές με Ξένα Λεφτά?
Ψάχνετε για τπτ αφελείς που θα ξεγελαστούν να υπογράψουν επιτόπου για «να ξεμπερδέψουν με τη γραφειοκρατία», και αν «τύχει» μετά και υποκλαπούν τα στοιχεία σε αυτή τη διεφθαρμένη -σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα- χώρα και συμβεί σε κανένα παιδί ατύχημα στο δρομο, τι βολικό… …

σ.σ. Α.: Η Φόρμα Δήλωσης θα σκίζεται μπροστά στον απογραφέα.
Να το ξέρουν αυτό και οι απογραφείς
και αυτοί που το παίζουν αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα.
Όποιος επιθυμεί να είναι δωρητής –
για να είναι καλυμμένος νομικά και όχι μόνο
-και επειδή το εμπόριο οργάνων δεν αστειεύεται-
οφείλει απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του
να παρουσιάζεται αυτοπροσώπως στον οργανισμό μεταμοσχεύσεων
και αφού έχει συμβουλευθεί πρώτα το δικηγόρο του.

Συνεχίζει το ενημερωτικό φυλλάδιο της «Απογραφής»: Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη Φόρμα και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο.
σ.σ. Α.: όχι ταχυδρομικά πλέον τέτοιες δηλώσεις εμπιστευτικών δεδομένων. Οι καιροί είναι πονηροί. Μόνο αυτοπροσώπως.
Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων. Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες
[σ.σ. Α.:
όπως έγραψα παραπάνω, οι άνθρωποι είναι πονηροί και λαμβάνουν τα μέτρα τους με τη φράση «καλό είναι να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους» και ομολογούν και οι ίδιοι ότι τόοοσα χρόνια δεν έχουμε πειστεί ότι είναι ηθικό να αποσυνδέουμε ζωντανούς και να σκυλεύουμε νεκρούς, ούτε και ασφαλές!]

…ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει την ιδέα της δωρεάς οργάνων προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας…

♠ Συμπερασματικά:

1- Η Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), μπορεί να έχει έγκυρη και πρόσφατη πληροφόρηση από: Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, κλπ. Εμείς, Δώσαμε. Δώσαμε!

2- Οι «Σοφοί Αδιάφθοροι…» της Υποχρεωτικής «Δωρεάς» Οργάνων, Πρώτοι αυτοί, να δώσουν στους Πολίτες το καλό παράδειγμα και να κάνουν Δωρεά τα δικά τους Οργανα και τα Οργανα των δικών τους παιδιών και συγγενών.
Το Lead by Example, that is.

3- Τα υπερφίαλα «Δοχεία Σκέψης» να μη ξεχάσουν να θυμηθούν, ότι:
Το ποτήρι ξεχειλίζει πάντα από τη τελευταία σταγόνα.
Από αυτή τη μία και μοναδική σταγόνα
.

♠ «Είναι άλλο πράγμα οι μεταμοσχεύσεις να στηρίζονται σε αισθήματα δωρεάς και σεβασμού, και άλλο σε μικρονοϊκά νομοθετικά τεχνάσματα αρπακτικής λογικής. Αν οι γιατροί τολμήσουν να εικάσουν τη συναίνεση του νεκρού, τότε θα διαπιστώσουν την έντονη αντίδραση των συγγενών. Καμία εικαζόμενη συναίνεση δεν μπορεί να καταργήσει την υπεύθυνη συγγενική συγκατάθεση. Η εικαζόμενη συναίνεση δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως, τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία».
~Τα παραπάνω δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάος

(Διευθυντής του Κέντρου Βιο-Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας (h–p://bioethics.org.gr) και Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιο-Ηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διδάκτωρ στα Πανεπιστήμια Harvard και M.I.T. των ΗΠΑ, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερευνητής και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital των ΗΠΑ. Επιστημονικός Συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των HΠΑ (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little, διετής συνεργασία με τη NASA.)

Advertisements

27 Σχόλια

 1. Πληρώνουμε εμείς και απογραφόμαστε εμείς για να ξέρουν οι κατοχικές δυνάμεις που θα πουλήσουν, πόσα θα πάρουν και που έχει νεφρά.

  Αυτή είναι η Ευρώπη και ο Ευρωπαϊκός προσανατολισμός.

  Marketing survey


 2. Η απογραφη αυτη γινεται για σε ολα τα κρατη μελη της EU. Τα στοιχεια που θα ζητηθουν ειναι τα ιδια και για αυτες. Και σε αυτες υπαρχουν αντιδρασεις.
  http://www.spiegel.de/thema/zensus_2011/ (αριστερα εχει λεπτομερειες)
  http://www.focus.de/politik/deutschland/tid-19043/zensus-2011-angst-vor-der-volksdatenbank_aid_528635.html
  http://www.guardian.co.uk/uk/2011/mar/10/census-2011-do-we-need-it
  Η δικη μου πορτα παντως θα την βρουν κλειστη, και τα σκυλια λυμενα.


 3. Καλημέρα φίλε μου, σε ευχαριστώ για τα στοιχεία διανέμονται αμέσως!


 4. Εδώ διατυπώνεται η άποψη ότι η απογραφή δεν είναι υποχρεωτική για τους πολίτες:
  http://ksipnistere.blogspot.com/2011/05/blog-post_5465.html

  Η επιχειρηματολογία ότι ο συγκεκριμένος νόμος δεν την καθιστά υποχρεωτική φαίνεται σωστή, όμως δεν αποκλείω να καθίσταται υποχρεωτική με κάποια άλλη διάταξη.

  Γνωρίζεις, Αλλενάκι ή κάποιος αναγνώστης σου, κάτι για αυτό;

  Γνωρίζουμε αν η απογραφή είναι υποχρεωτική;


 5. χμμμ ενδιαφέρουσες πληροφορίες… θα το ψάξω να το κάνω και άρθρο σε εφημερίδα. Απλά μου κάνει εντύπωση επειδή σαν τομεάρχης δεν έχω κάποια έντυπα για τους δωρητές οργάνων – ούτε στο σεμινάριο μας το είπαν, τι παίζεται με αυτό… οπότε θα το ψάξω για να είμαι σίγουρη
  όσο για την απογραφή… θα απογραφώ φυσικά αλλά όπως θέλω εγώ… δηλ. θα μάθουν ούτε καν τα μισά στοιχεία (θα μάθουν ότι δηλώνεται στην εφορία δηλ) και βλέπουμε…. ούτως ή άλλως οι ώρες των σχεδίων τους είναι λίγες… για όποια περαιτέρω ενημέρωση στο debbiedim@hotmail.com


 6. Φίλε Ηerr K. καλησπέρα, δεν ξέρω γιατί σε είχε στο spam, τώρα θα το μελετήσω.


 7. ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ …
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ; ΑΝ ΔΗΛ. ΠΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΗΛΙΚΙΕΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ;
  ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΧΩ ΧΥΤΡΕΣ ή ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΛΕΒΗΤΑ, ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΤΑΥΛΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΞΕΝΟΚΟΙΜΗΘΗΚΑ ΧΤΕΣ;

  ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΙ ΣΟΥ… ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ(ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ LINK ΦΥΣΙΚΑ)


 8. Φίλε Vag, όχι δεν είμαστε υποχρεωμένοι.
  Πρέπει να είμαστε ΣΘΕΝΑΡΟΙ απέναντί τους. Φυσικά σε αλλοδαπούς κάθε προέλευσης δεν απαντάμε!!!
  Διάβασε το pdf και ξεχώρισε τι θέλεις να απαντήσεις πάντα μέσα στα πλαίσια της φορολογικής σου δήλωσης και ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΕΙΔΩΛΑ.
  ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:

  Είμαστε Έλληνες Πολίτες,
  Ελληνικής καταγωγής, γηγενείς,
  το θρήσκευμά μας το δηλώνουμε αν ρωτήσουν,
  μένουμε στο ενοίκιο ή σε ιδιόκτητο, είμαστε π.χ. 4μελής οικογένεια, και τέλος.

  Αυτά είναι αρκετά. Όχι πολλές συζητήσεις με αυτούς. Γρήγορα και στην είσοδο. Δεν θα τους επιτρέψουμε να μας πιέσουν. Άλλοι δεν πρόκειται να ανοίξουν καθόλου. Αλλά εμείς δεν αποφεύγουμε τίποτα. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΡΕΙΣΑΚΤΟΙ!
  ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ.
  ΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΤΑΛΜΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΚΡΙΣΗ!!
  Λέβητες, αυτοκίνητα, στάβλοι, wc και πράσινα άλογα δεν τους ενδιαφέρουν.
  Που είμαστε χθες, που κοιμηθήκαμε, πόσα ταξίδια κάναμε, πόσους γάμους κάναμε, αν έχουμε σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης ή εν διαστάσει, δεν τους ενδιαφέρουν. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

  Σε ερωτήσεις που δουλεύουμε, που δουλεύαμε, πόσοι άλλοι δουλεύουν μαζί μας, πότε μαγειρεύουμε, αν τρώμε έξω, αν πειναμε, αν είμαστε στα συσσίτια, ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΜΕ !!!


 9. Κάνουμε δηλ. τα αυτονόητα, τα προφανή. Τίποτα περισσότερο. Έγιναν πολλοί σχολιασμοί σε διάφορα blogs που οι περισσότεροι είναι εκτός τόπου και χρόνου.
  Να είσαι καλά.

  ΥΓ. Τα σχόλιά μου θεωρήθηκαν spam από το wordpress, ε; Μου συμβαίνει σχεδόν σε κάθε blog του wordpress


 10. Και έχε υπόψη σου το εξής να ενημερώσεις όποιους ξέρεις:

  Δεν ξέρω τι θα κάνεις με το έντυπο των μεταμοσχεύσεων. Είπαν ότι απλά θα μας το αφήσουν να το συμπληρώσουμε εμείς μόνοι μας, αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΝΗΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.

  ΨΑΞΕ ΝΑ ΤΗ ΒΡΕΙΣ ΣΤΟ PDF ΜΗΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ.

  Στο blog freepeoplenow . wordpress . com Ελεύθεροι Άνθρωποι Τώρα
  διαβάζω ότι μπορεί να εικάσουν συναίνεση αν δεν απαντήσεις τίποτα για τις δωρεες.

  Τότε αν απογραφείς, πρέπει να πάς οπωσδήποτε σύντομα καποια μέρα στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων και να δηλώσεις στην υπεύθυνη δήλωση με το γνήσιο της υπογραφής ότι δεν θέλεις να είσαι δότης, αν φυσικά δεν θέλεις.
  Το ίδιο και όλα τα ενήλικα μέλη της οικογενείας σου

  Γιατί μπορεί να εχουν κάνει την ΑΛΗΤΕΙΑ να το αφήσουν να αιωρείται και να «εικάσουν συναίνεση» σιωπηλά !!!

  Θα ετοιμάσω μικρή ανάρτηση σχετικά γιατί είναι τεράστιο το δίχτυ που μας ετοιμάζουν!


 11. KAI ΠΡΟΣΕΞΤΕ !!!

  ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ !!!

  ΕΓΩ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ: ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΩ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ !!!

  ΜΗ ΦΟΒΑΣΤΕ !!!


 12. ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ 2, 3 ΤΟ ΠΟΛΥ.

  ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ
  ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΟΝΕΙΣ
  ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ
  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ


 13. Από ότι έχω διαβάσει (έχει ανακοινωθεί και επίσημα) ότι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΤΕΣ -ΕΚΤΟΣ- ΚΙ ΑΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.


 14. ΟΧΙ !
  Δεν έχει ψηφιστεί ακόμα.

  Έχει ξεκινήσει διαβούλευση αλλά δεν έχουν σχόλια και θα το περάσουν ύπουλα.

  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΑ.

  Δεν είμαστε ακόμα όλοι δότες.

  Αλλά αν δεν θέλεις να είσαι δότης ΠΡΕΠΕΙ να δηλώσεις ότι δεν θέλεις, ιδίως δε να το δηλώσει το παιδί μας αν έχουμε, διότι ο μη γενοιτο συμβαίνει κατι και παίρνουν τα οργανα στο φτερό.
  Στην ουσία με το κατάπτυστο αυτό νομοσχέδιο κρατικοποιεί τα σώματά μας από τη στιγμή της γέννησής μας.

  Σου αντιστρέφει τις επιλογές.
  Δηλαδή να αναγκάζεσαι να πας να υπογράφεις και να φακελώνεσαι αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ, ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ.

  Θα δούμε τι θα γίνει με τη διαβούλευση, έχουμε 7 μέρες ακόμα διαβούλευση, την άνοιξαν για το κοινό μέσα στο Σαββατοκύριακο, κατάλαβες με τι έχουμε να κάνουμε;


 15. το λινκ για τη διαβούλευση

  http://www.opengov.gr/yyka/?p=401

  δεν την έχουμε προωθήσει αρκετά οι μπλόγκερ και δεν την έχει αντιληφθεί ο κόσμος ακόμα ότι τρέχει

  τι να πρωτοπρολάβεις από αυτούς;…


 16. Και τι σημαίνει επιθυμώ να είμαι δότης ή δεν επιθυμώ;

  Μια δήλωση μπορεί να παράξει δέσμευση για όλη τη ζωή;

  Όπως καταλαβαίνεις ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΑ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ.

  Οι ενήλικες οι υπόλοιποι δεν τους ενδιαφέρουν…


 17. Το οτι καποιοι δεν θελουν να απαντησουν δικαιωμα τους αλλα καποιοι σχολιασμοι του τυπου ΄παρεισακτοι΄και πορτες κλειστες και τα σκυλια δεμενα δεν μου φαινονται δικαια. Δεν θα βγαλετε ολοι τα απωθημενα σας απο το κρατος και το οτιδηποτε στα παιδια που θα δουλεψουν για ψιχουλα! Λιγη ευγένεια δεν βλαπτει! Δεν φταινε σε κατι κανουν μια δουλεια οπως ολοι μας.


 18. Σ’ ευχαριστώ Ενημέρωση.


 19. «παρείσακτοι» όχι, δεν έγραψα παρείσακτοι, «επίστρατοι» ναι…


 20. […] και των εκατοντάδων προσωπικών ερωτήσεων!!! και Ω μια αθώα απογραφή, Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, η … και Απογραφή 2011 – Η Νέα Τάξη αυτοπροσώπως στην πόρτα […]


 21. ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΜΗΝΕΣ (ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ 5 ΜΗΝΕΣ). ΟΥΤΕ Ο ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΟΥΤΕ Ο ΤΖΕΦΡΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΨΕΙ. ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΟΠΟΤΕ ΣΚΕΨΟΥ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΛΑΨΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚΟΦΡΟΥΡΟΣ. 24ΧΡΟΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ.


 22. […] και των εκατοντάδων προσωπικών ερωτήσεων!!! και Ω μια αθώα απογραφή, Δε Νομίζω Τζέφρι, Δε Νομίζω Τίνα, η … και Απογραφή 2011 – Η Νέα Τάξη αυτοπροσώπως στην πόρτα […]


 23. Φίλε μου σε καταλαβαίνω. Δεν έχουμε τίποτα μαζί σας. Είμαστε στην ίδια παγίδα.


 24. H KATHE MALAKIA TOU KATHE ANISTORITOU KAI MH ELLHNARA-DEKSIOU STO EPAKRON!!!!OLOI STH KARMANIOLA RE!


 25. http://www.sokkomb.com/
  γκιλοτίνα DIΥ από σουηδικό ανοιχτόχρωμο ξύλο, μίας χρήσεως, ελαφριά και αποσυναρμολογούμενη, στο ΙΚΕΑ


 26. Εγώ άκουσα και έζησα και το άλλο. Επειδή ο κόσμος περιμένει κάποιον να του χτυπήσει την πόρτα, οι ελεϊνές εταιρίες τηλεφωνίας, έστειλαν έξω τους γλύφτες, για να τσιμπήσουν συμβόλαια, με αφορμή μια «έρευνα αναβάθμισης δικτύων» και κάτι τέτοιες βλακείες.

  Δείτε εδώ:
  http://anthropako.blogspot.com/2011/05/blog-post.html


 27. Καλημέρα! Αυτές είναι ότι πιο ελεεινότερο υπάρχει, διάβασε στο διαδίκτυο για τη wind που θέλει να πάρει το σπίτι του ανθρώπου για 800 ευρώ.Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: