h1

Φράχτες-φενάκες και πομφόλυγες για ιθαγενείς

15/01/2011

Βιάζονται, βιάζονται πολύ να προκαλέσουν αιματοκύλισμα… Προβοκάτσια σε συνέχειες και άγριο ξύλο εναντίον όποιου τολμά και κρατά Ελληνική σημαία στην πλατεία του Αγ. Παντελεήμονα. Έριξαν χημικά στην Εκκλησία. Φυσικά η είδηση δεν παιζει στα γκεμπελοκάναλα, αυτά έχουν εντολή να προβάλλουν μόνο τα εσωτερικά δοσίματα του συστήματος… τρομοκρατία κτλ.
Αναμενόμενο το ξύλο, αλλά τελικά ήταν χρήσιμο, γιατί διέλυσε το ψέμα, ότι δήθεν το πασοκ ενδιαφέρεται να αποκαταστήσει το Ιστορικό Κέντρο, να καταπολεμήσει την εγκληματικότητα και τις λινάτσες, να λύσει το πρόβλημα του δουλεμπορίου.
Κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί, καμία εγκληματικότητα δεν πρόκειται να σταματήσει, διότι δεν θέλουν. Ο,τιδήποτε είναι κακό για τους Έλληνες, είναι καλό για αυτούς. Ο,τιδήποτε αφαιμάσσει τους Έλληνες φορολογικά, ο,τιδήποτε επιδεινώνει το δημογραφικό, ο,τιδήποτε τους δυσχεραίνει τη πρόσβαση στη δημόσια υγεία, στη δημόσια συγκοινωνία, στη δημόσια παιδεία, ο,τιδήποτε τους εξισώνει βίαια προς τα κάτω με τους καινουργιοφερμένους είναι ευπρόσδεκτο.
Το μόνο που ενδιαφέρει το καθεστώς αυτό είναι:
χύδην ψηφοφόροι για τη διαιώνιση του είδους πασοκ,
φθηνοί δούλοι, διότι οι Έλληνες είναι ακόμα λίγο ακριβότεροι,
κρέας για τα μετόπισθεν.
Η πομφόλυγα με το φράχτη έχει την εξής ερμηνεία:
Στο εσωτερικό της χώρας συγκέντρωσαν μια κρίσιμη μάζα φυλών και πληθυσμών, ικανή για να διαιωνισθούν στην εξουσία, πρόθυμη για όλα και χειραγωγίσιμη, έτοιμη να αντικαταστήσει το Ελληνικό δυναμικό που αντιφρονεί, και να στραφεί εναντίον του όποτε τη διατάξουν. Αυτού του είδους η διεύρυνση του εκλογικού σώματος του πασοκ είχε γίνει και παλιά, επί γιου του παππού του, με κόσμο από την Ανατολική Ευρώπη, και τώρα ο γιος του πατέρα του κάνει το ίδιο, αλλά σε διεστραμμένη και υπερεξουσιαστική έκδοση με τους μετανάστες (ανόμοια πράγματα, Έλληνες τότε, μετανάστες τώρα). Τα παραπάνω σε συνδυασμό με τον καινούργιο νόμο περί Απόδοσης ασύλου που ψηφίστηκε στις 12/1/2011 και ουσιαστικά ανοίγει διαπλατα τις πόρτες σε άγνωστο αριθμό λαθρομεταναστών για να υπαχθούν στο καθεστώς πολιτικού Ασύλου, με τα προνόμια που απορρέουν από αυτό, τους δίνει την ευχέρεια να προβαίνουν άνετα σε διακηρύξεις κενές περιεχομένου για φράχτες-φενάκες, μήπως τσιμπήσουν τίποτα Έλληνες δεξιούς και τίποτα δικούς τους ψηφοφόρους, που είναι έτοιμοι να την κάνουν και αυτοί.
Αυτό απέδειξε σήμερα η προβοκάτσια στον Άγ. Παντελεήμονα.
Η ανταπόκριση από τον Άγ. Παντελεήμονα που ακολουθεί καθώς και βίντεο είναι από το Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!:

Άγριο ξύλο έπεσε στην πλατεία του Αγίου Παντελήμονα. Δυνάμεις των ΜΑΤ μαζί με άνδρες της Ασφάλειας επιτέθησαν κατά των κατοίκων της περιοχής, αλλά οι κάτοικοι, σύσσωμοι και κάθε ηλικίας (γριές, γέροι, παιδιά) χτυπήθηκαν στήθος με στήθος με τους άνδρες των ΜΑΤ…
Πώς ξεκίνησε;
Σήμερα νωρίς το απόγευμα, κι ενώ συνεχιζόταν η προγραμματισμένη εκδήλωση των κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα, δύο διμοιρίες των ΜΑΤ μπήκαν στο κέντρο της πλατείας και άρχισε ένα μοναδικό σκηνικό βίας από τις αστυνομικές δυνάμεις!!! Οι κάτοικοι της περιοχής άρχισαν να επιτίθενται σε εκείνους τους αστυνομικούς που αναίτια κινήθηκαν εναντίον τους, κάνοντας μάλιστα και χρήση χημικών. Οι δρόμοι γύρω από την πλατεία θυμίζουν πεδίο μάχης, με ανθρώπους τρίτης ηλικίας (γριές και γέρους) να είναι πεσμένοι κάτω. Η αστυνομία ενώ επί 15 λεπτά δείχνει να προσπαθεί να καθαρίσει την πλατεία για να μπορέσουν να έρθουν οι γνωστοί κουκουλοφόροι. Οι κάτοικοι αρνούνται και το δηλώνουν με την στάση τους.
Η αστυνομία κατέλυσε σήμερα το δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται;
Τεράστιες οι ευθύνες του υπουργού, καθώς και του πρωθυπουργού, αφού όλοι περίμεναν προβοκάτσια σήμερα… Αλλά προβοκάτσια ξεκάθαρη από την Αστυνομία;
100 πολίτες κλείστηκαν στην εκκλησία και η Αστυνομία ήταν έτοιμη να επιχειρήσει ΜΕΣΑ στην εκκλησία για να βγάλει τους πολίτες έξω!!! Δέκα διμοιρίες των ΜΑΤ κατά Ελλήνων πολιτών. Ο  ιερέας στάθηκε μπροστά στην εκκλησία και ζήτησε από την αστυνομία να μην μπει μέσα….
Τελικά, και άλλες διμοιρίες ΜΑΤ προστέθηκαν απέναντι στους πολίτες.
Μετά από μάχη (κυριολεκτικά) και πρωτοφανή εμφάνιση ισχύος από την πλευρά των ΜΑΤ, η αστυνομία αποχώρησε από τον Άγιο Παντελεήμονα.
Μεγάλο πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί ήδη στην περιοχή προκειμένου να αντιμετωπίσει πιθανή επιστροφή των αστυνομικών δυνάμεων.
Εντύπωση προκάλεσε το σθένος αντίστασης που έδειξαν άνθρωποι τρίτης ηλικίας, οι οποίοι στάθηκαν απέναντι στη βία της αστυνομίας, παρά τον τεράστιο όγκο χημικών που έριξαν τα ΜΑΤ.
Η περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα αυτή τη στιγμή περιφρουρείται από τους κατοίκους.
Ποιός έδωσε άραγε τις εντολές για την φασιστική επέμβαση;
Ήδη πολλοί κάτοικοι σκέφτονται να προχωρήσουν σε μηνύσεις.
Σήμερα, είχαμε ενα έμπρακτο δείγμα για το τι καταφέρνει ενωμένος ο λαός, χωρίς κομματικά γυαλιά.

Advertisements

5 Σχόλια

 1. Εντολές εκτελούν τα ΜΑΤ.
  Εκτελούν τις εντολές των προισταμένων τους,
  και κατ’ επέκταση τις εντολές
  του πολιτικού προιστάμενου του Υπουργείου
  [αυτό που προστατεύει τους πολίτες!]
  ο οποίος πολιτικός προιστάμενος των ΜΑΤ,
  εκλέχθηκε με τη ψήφο [44 και βάλε τοις εκατό]
  του μέσου Έλληνα ψηφοφόρου…


 2. Δεν υπαρχει πληροφορηση καμια για τους εκτος λεκανοπεδιου.Δεν θυμαμαι ποτε τοση λογοκρισια.


 3. Καλησπέρα BTS. Οι εκκλησίες είναι άσυλα. Δεν έχουν ποτέ συνειδησιακό ζήτημα?…Ούτε μπροστά από μια εκκλησία? Αριστερά να διαδηλώνει προστατευόμενη από δυνάμεις που σε άλλες περιπτώσεις οι ίδιες αυτές δυνάμεις την κατηγορούν ότι ευθύνεται για τα μπάχαλα, τρομοκρατία, επιθέσεις και θανάτους είναι παγκόσμια πρωτιά.
  Το θέμα αυτό δε μαζεύεται με καταστολή.


 4. Αυτό τους νοιάζει, να μην ακούγεται, αν και κανονικά δεν έπρεπε να έχουν πρόβλημα, διότι το 90% είναι υπέρ της λύσης του προβλήματος. Άρα είναι ψεύτες ότι θέλουν να το λύσουν.


 5. Συνέχισε τις πολύ καλές αναρτήσεις σου που αποκωδικοποιούν τις προθέσεις των κυβερνώντων.

  Τα ψέμματα της κυβέρνησης για την πάταξη του λαθρεμπορίου και της εγκληματικότητας στο ιστορικό κέντρο (και όχι μόνο), τις αδικίες που συντελούνται καθημερινά από τους κυβερνώντες προς τον απροστάτευτο Ελληνικό λαό, το ΛΑΘΡΟάσυλο στους λαθροεποίκους, η συγκέντρωση της κρίσιμης μάζας φυλών (την οποία κρίσιμη μάζα φυλών γνωρίζει η κυβέρνηση παρά τα αντιθέτου λεγόμενά της) που θα της δώσει λαθροψηφαλάκια (δηλαδή την διαιώνηση της τυραννίας) δεν θα ξεχαστούν από τους πατριώτες (παρόλη την κυβερνοπροπαγάνδα των καναλιών).Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: